IDEX...er det en god investering sett fra Q2 & Q3


Takk for kontinuerlig god oppdatering av IDEX, gjennom trådene som er skrevet...

https://www.idexbiometrics.com/investors/webcasts/

Selskapet er jo i leveringsfasen ..
Ledelsen virker "confident" og med den etterspørselen som nå er vist, hittil, så er IDEX verd og ha i porteføljen ..

Aksjen er så billig nå, at noen "lodd" skal handles. Har lest at IDEX omtales som "børsrakett", og det er muligens det den blir, når nyåret plinges inn...
Her er det virkelig et stort potensiale som ikke er tatt ut i det hele tatt..så det er vel bare og vente litt til markedet tar IDEX inn i "varmen"..
lykke til..
Sente
28.12.2018 kl 11:55 1411

Remind me, hva er det dere har advart mot?
Syns jeg husker reserven mener NFC med biometri aldri kommer på markedet pga stor risiko for tyveri via NFC av alle ting. Noe som ville trengt en antenne på et par meter i diameter, men logikk og naturens loverer ikke så viktig for han.
Du og/eller Møyfrid mener at Idex vil gå konkurs pga billige kinesiske aktører vil ta over markedet? Har det skjedd? Eller var det FPC som skulle ta over markedet? Har det skjedd?
Så hvordan er kortmoroa over? Har noen vunnet løpet og startet med massive ordre til markedet?

Nei, nå må du pinadø gi deg. Jeg har advart mot at kursutviklingen IKKE ville bli slik dere har hausset i 2018. Snakk om å være en elendig taper. Hvem av dere i menigheten hadde trodd at kursen ville stå like over tre (3) kroner ved utgangen av 2018? Jeg hadde riktignok trodd at vi skulle avslutte året på 2-tallet, men det er ikke lenger siden enn i går at vi var nære ved. Børsdagen er heller ikke slutt.
Sente
28.12.2018 kl 12:34 1378

Jeg har aldri uttalt meg om kursen, men som en del av "menigheten" har jeg vel automatisk feil uansett. På samme måte om en av dere tre mener noe så mener alle tre det.
Må innrømme jeg trodde kursen skulle være høyere nå, men jeg hadde ikke trodd på et globalt børs krakk heller. De aller fleste aksjer har vel gått ned de siste 3 månedene?
Jeg tror Idex har vært noe for optimistiske angående deres uttalelser på Q3 presentasjonen, og jeg håper de kommer med en oppdatering på nyåret om hvordan ting ligger ann, da spesielt angående enrollment. Som sagt tidligere, ingen enrollment, ingen marked.

Jeg ville ha gruet meg til Q4-presentasjonen og det påfølgende svalestupet, men også det lar seg vel bortforklare på en eller annen finurlig måte.

Men uansett; lykke til og godt nyttår.

?
AnnaLyst
28.12.2018 kl 19:33 1249

Du får ta deg en tur innom Q3-presentasjonen så finner du svar på de fleste spørsmålene du stiller. Se også svar fra Sente nedenfor.
Regner for øvrig med at kvitringen snart topper seg,men kommer til å avta betydelig utover i 2019 før den stilner helt!.
28.12.2018 kl 22:22 1200

Ser at noen sier det har vært for optimistiske uttalelser, men jeg har ikke ikke sett noen. Idex må vel få lov å ha prognoser for hva de forventer uten at
det skal kalles for optimistiske!

JA, det skjer utrolig mye fortiden.. markedet har jo falt siden september...og PMS-faktoren virker helrød samt at forståelsen for markedskrefter er IKKE tilstedeværende i det hele tatt... hos et par av deltakerne , her.. Kan være smart av disse debatanter på denne tråden her , og dempe seg litt..

Senest idag kom det uoffessiell input fra en co.pilot i investeringer...og det er mye mer "input" og hente her i US..innen de fleste felt på børsen..
Det er helt klart at vi står foran ett enormt løft, innen øko-finansielle tjenester. Mye taler for at det vil komme en re-prising innen aksjer relatert mot "fingerprint and security"... Dette feltet, er "priority one".. og IDEX`s samarbeidspartnere er her i SPISS, globalt !

Mye tyder nå på at det kommer mere input til markedet...snart.-!
Det som er presentert fra selskapet , foreløpig, er riktig.. "Confident"e ledere i IDEX har kun gitt informasjon som er i overensstemmende med de planene selskapet har. . MasterCard er i "dytten" med IDEX platformen...følg med..
Godt nytt år , og jeg gleder meg til fortsettelsen.. Q4-2018 og Q1-2019 er kanskje mere inneholdsrik, enn enkelte av dere, aner..


Helt enig i første avsnitt! Meningsløs haussing hører ikke hjemme noen steder.

Resten av innlegget, med dine antydninger om at du vet mer enn andre tolker jeg som det reneste svada.

"Idex platformen" - herregud.

Verdenslederen la ut ny rapport i går. Sikkert et steg på vegen mot en emi. Du bør lese den, Anna.

Optimistiske?

Hvor lenge har du fulgt selskapet og deres prognoser?

De har mildt sagt vært optimistiske. De har dog fortsatt ikke blitt innfridd, etter x-antall år.

MIdnatt her, men denne tikket inn ...god lesning...hvis ikke PMS,en har tatt fullstendig overhånd...og M går i "tilt"..
https://www.biometricupdate.com/201901/idex-showcasing-biometric-card-tech-at-payments-asia-summit-2019