ULTI: TEKNISK kursmål/kurs sett opp mot FUNDAMENTALT kursmål/kur

Hugoil
ULTIMO 24.03.2024 kl 13:55 40616

I tiden forut krakket ble det diskutert litt hva kursen ville gå til om det ble PE not met.
Det høyeste anslaget var 50-70.
Det laveste anslaget var 20-30.

Shorterene kan ha både ha vært veldig heldige og overrasket over hvor god inndekning de fikk i området 8-12 kanskje opptil 13 kroner.
At de var heldige kan skyldes 2 ting:
1: Store investorer kan ha vært "bold" og også forberedt seg på en PE not met med rundgang med seg selv og sine aksjemeglere/DNB som kan ha ymtet om det Holum skrev i analyseoppdateringen kunne være Janus sitt short-rasjonale.
2. Om mulig, så må man anta at Janus manipulerte åpningsauskjonen til å åpne lavest mulig. Det ville da være lett med "bolde" store investorer. Men er det mulig? Janus kunne få til det med å legge sine gjenstående innlånte aksjer for salg i åpningsauksjonen samtidig som de la inn kjøp av det samme volumet på samme kurs.

UKECHART:
https://www.tradingview.com/x/BAgmV8Nt/
- Vi ser at 20-30 har de de laveste og eldste referanser i kurshistorikken, så anslaget har noe for seg - særlig om det er noe av verdi og penger igjen etter INITs PE not met.
- Har formert BULL PIERCING LINE


INIT utgjorde ca 1/4 av de 5 studienes markedspotensiale. Om INIT anses som avskrevet til 0, NIPU til 0,75 og de gjenstående tre andre studiene som 50/50 sjangser, mao. 3*0,5; så er det 2,25 igjen av ULTI-flaska som før var full med 5 enheter.

Nå er det INIT og NIPU som har de største markedene, og disse to er omtrent jevnstore. Så verdimessig så skal disse studiene trekke mest ned på kursen. I tillegg har de også hatt eventen AVLEST og det kicker derfor inn ytterligere trekk i DNBs kursmål 200. Men 196 kroner borte er overreaksjon fra meglerhuset, som staten eier 42% av. Så dette kan være planøkonomi.

Markedsstr. for INIT+NIPU er litt mer? enn halvparten av den samlede markedsstørrelsen for hele ULTI-flaska . Da skulle vi kanskje nå ha et kursmål på 100 (husk NIPU lever med 0,75). Edison lander på 80. Men dette er kursmål og ikke kursen. Vi kan derfor ihvf. fuzzy logisk halvere og får 50 og 40. Og inkluderer vi de avleste resultatenes negative overføringsverdi på de 3 gjenstående studiene - som kan antas noe begrenset idet kontrollarmenes medisin for disse 3 er ulik den som ble gitt og var lik i både INIT og NIPA studiene (noe som øker sjangsen for at local review kan bli ulik central reviews PE not met også for INIT); så får vi 25 og 20 om vi tar hardt i.

Så da er vi på 20-30 som var worst case kurs for worst case PE not met.

Var jeg analytiker i DNB ville jeg sagt 20 som kursmål - hvis jeg ikke hadde noen planøkonomiske grunner for noe annet.
Det passer også med linjene i chartet.

På UV1-fungerer-tråden (som jo begynner å bli kjedelig lang å trykke seg fram til de siste innleggene på), så anslo jeg kursrangen 11-12,5 rett forut eller rett etter ULTI-eventen over påske. Basert på nye (aposteriori/testede) linjer i chartet mitt, som ikke framkommer i ukechartet ovenfor, så endrer jeg rangen til 11-13.

Alt etter eventen, så må nok DNB-analytikeren endre sitt kursmål.


--
Rent algoritmeteknisk utregnet, etter en grundig gjennomkjøring av chartet, så ligger worst case åpningskurs (på krakkdagen) TA-messig på 14,88. (HOD den dagen var 14,92.) Åpning under dette blir below rationality dess lenger under kursen åpner.

Innenfor visse programvaremessig funksjonelt (og da inkluderer jeg investorers handel med seg selv og aller helst kun seg selv muliggjort med algoer og algoers ID, vi kan ikke regne med Finnestilsynet før vi KREVER det), så er det svært lite som er tilfeldig. Det som blir mer tilfeldig er volumet og presset fra det øvrige markedet (hvilket TekInvestrs sentimentmålinger gav verdifull innsikt i), selskapets egne rapporteringer og børsmarkedet forøvrig (hvor "børsmarkedet forøvrig" er satt opp med samme programvaremessig funksjonalitet, videre satt opp mot olje, indekser, renter etc.).


Det er lite trolig at de som var bold og solgte på krakkdagen, hadde noen formening om hva som ville bli åpningskursen utover første avsnitt ovenfor. Det er mest trolig at de bare tok åpningskursen for gitt - og la seg tett på den. At kursen oscillererer rundt åpningskursen vil jo være en naturlig funksjonalitet og reflektere en viss grad av egne vurderinger blant de bolde og deres meglere i minuttene forut. Men denne gangen (så som flere ganger i NANO) så vi ingen print under åpningskursen, hvilket er indikasjon på at den var satt kunstig/manipulert lavt. Kursen gappet da også +1kr akkurat i det den første timen var ferdig og til den andre timen startet. Det samme finner vi igjen i kvarterchartet, hvor det også kom gap opp for flere av de påfølgende kvarterene. Første 5 kvarterene var grønne candlesticks OG hadde de desidert høyeste volumene, så det aller meste av JANUS sin inndekning ble nok gjort den første timen - når de kanskje selv visste at de ville ha fordelen av en manipulert lavt satt åpningsuksjon og ville benytte seg grovt av det framfor å gi andre muligheten.
Det er noen utenlandske meglerselskap som har lokasjon i Norge, grunnet nærhet til børsen ved kortest mulig fiberkabellengde. Rekk opp hånda de som mener at om Finnestilsynet faktisk eksisterer, så burde de sjekke i det minste åpningsauksjonens programvare og de deltagende algoer - særlig om Finnestilsynet aldri har gjort det før, please - for investors flest sin skyld.

At kursen skal ligge langt under JANUS sin inndekningskurs, er bare hersketeknologi. Det er grådighet satt i programvaremessig funksjonelt, urettferdig system.
For det første virker åpningskursen å være sterkt manipulert.
For det andre dekker JANUS seg faktisk inn med snitt 10,5-11 - hvilket er en betydelig aktørs prismening (selv psykopater/kriminelle kan tenke rasjonelt).
At den troligvis kriminelle JANUS ser ut - fra aksjonærlister - som manipulerende psykopat å ta seg vann over hodet og sette ny short når de ser at de har kontroll over markedet med sine metoder (se også dagen med loophole på UV1-fungerer-tråden hvor shorterene kan ha hatt over halve dagsomsetningen som var lav); bør være hovmod/hybris for fall - omtrent som for menigheten på TekInvestors som lenge hadde setebeltene og pedalen inne for 300.


- moderasjon i ytterkantene -
Redigert 24.03.2024 kl 17:39 Du må logge inn for å svare
Klabbeføre
29.06.2024 kl 19:28 3596

Hugoil skrev 12,88 10. juli.
Hva skjer 10. Juli Hugoil?
elnomi
29.06.2024 kl 20:59 3538

Hugoil skrev 12,88 10. juli.
Antar mellom kr 11-12 10.juli.
Hugoil
30.06.2024 kl 15:26 3329

Misleder de oss? https://www.nrk.no/buskerud/flere-unge-dode-av-sykdom_-forskere-slar-alarm-1.16926584


Da har vel Kari Mette Singstad, som er spesialist i kliniske helsedata, rett i at vi kan redde liv ved å slutte å hemmeligholde kritiske helsedata.

Kun ved å finne årsaken til sykdom og død, kan vi gjøre noe med det. I det minste kan vi slutte å vaksinere umiddelbart.

NRK velger å understreke at det ikke kan skyldes mRNA-«vaksinen», UTEN å spørre om det alle lurer på: Hva sier statistikken om vaksinestatus blant de døde!

Ifølge Singstad er dette veldig enkelt og lite resurskrevende å få greie på, men noen VIL IKKE VITE.

De som trekker på skuldrene av 50% flere dødsfall i gruppen 1 til 39 år etter vaksinering, og at noen IKKE VIL VITE HVORFOR de dør, har et alvorlig problem med sitt moralske kompass.

Det gjelder også journalister som ikke stiller dette enkle spørsmålet: Hvorfor holdes tallene hemmelig som kan gi oss livsviktig kunnskap?

https://steigan.no/2024/06/50-flere-dode-i-aldersgruppa-1-39-ar-og-noen-vil-ikke-vite-arsaken/?utm_source=substack&utm_medium=email
vikingfan
30.06.2024 kl 22:22 3137

Oss investorer i Ulti? Eller de som anbefalte covid-19 vaksinen?

Hva skjer 10.07?

Hvorfor er ULTI priset som lavt?
Hugoil
01.07.2024 kl 08:49 2949

Se, er Paul Lorrigan selv med i INIT studiet som ganske frisk føflekk-kreftpasient?

Han sier tidlig i gjennomgangen sin i intervjuet at studiet rekrutterte raskt. Har noen undersøkt hvorfor det uvanlige skjedde for en liten norsk medisinutvikler under en helt spesiell korona-furore situasjon?

Når et studie rekrutterer raskt eller sent (som for NANO Betalutin), så er det grunner til det - som er lett å se for ledelsen. Her er fortsatt mye underkommunisert ut til ULTI aksjonærene. (Husker NANO CEO Erik ettellerannet kommuniserte at de skulle vende hver stein for å finne ut hvorfor det rekrutterte så sent, mens den egentlige, underkommuniserte og delvis forvrengt-kommuniserte grunnen til det var at det ble stadig færre pasienter som responderte på Rituximab-delen som ble gitt forut selve Betalutinen. Men det fikk vi ikke vite før flere måneder etter kollapsen. Faktisk fikk man heller ikke vite på gjentagne spørsmål hvor mange som døde av elelr med korona og dro ned resultattallene med det.) Spørsmålet er om BMS har tatt en runde i skogen med både aksjonærene og en overkåt ledelse som hippet voldsomt på agnet om rekruttering så raskt som mulig.)

INIT skulle hatt en 3. arm med UV+Pembro.

ULTI må legge fram randomiserings-historikken for aksjonærene (hvem har sett den såkalt korrigerende regresjons-analysen ....?), datoer og deksripsjoner og begrunnelser for re-randomiseringer. Videre, har det for eksempel blitt tatt oeprasjonelle, administrative eller økonomiske hensyn

Om noen mente NANO-Costa så ut som en albansk lommetyv, så ser Lorrigan ut som en gerilja-løytnant i Honduras.
Redigert 01.07.2024 kl 10:26 Du må logge inn for å svare
Hugoil
02.07.2024 kl 10:55 2715

Hvem er det som handler for tiden, hva viser listene? Er det fortsatt aksjebytting av en utenlansk aktør elelr er det norske miniputter?
HAS
02.07.2024 kl 11:16 2682

UBS har lagt seg lavt I terrenget og solgt seg ned til akkurat under grensa for top50. Liten handel,, Nordnet livsforsikring dominerer på kjøpersiden. Shorten gikk litt ned for noen dager siden, men er etter det uforandret.

De fleste sitter vel på gjerdet og venter på nyheter...:)
Redigert 02.07.2024 kl 11:17 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.07.2024 kl 10:57 2448

Når var det DNB Meglerkonto kom inn med 104K på plass nr. 39?

Nå kan alle følge med på endringer i fulle aksjeeierregisteret.no
I løsningen så har de ikke tatt seg bryet med å nummerere aksjonærene, trolig fordi det skal være et bry å følge med på endringer. Hvorfor?
Den fulle listen er også vanskeliggjort ved at det maks går an å se 100 i skjermbildet, samt at man ikke kan søke etter en investor - uten å bryte loven ved å gjøre negerarbeidet med å kopiere hvert skjermbilde med 100 investorer inn i Excel - hvilket preventivt ville ta 8000aksjonærer/100=en slitsom halv time+. Dette har penge-jahvlene i meglerselskapene+Euronext fått til i samrøre med sats-jahvlene/Nærings- og fiskeridep. En gammel, brun lobby, på bekostning av folk flest.

Bryter man brukervilkårene hvis man skriver at UBS SE ligger som 57. med 74K og UBS Sveits med 63K? Man gjorde ikke det før.
(Summen er 137K som vel var potten de skyflet framogtilbake før vi dro ned underbuksa på kriminaliteten - som beskyttes.)
Redigert 03.07.2024 kl 15:13 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.07.2024 kl 12:05 2394

Da bunner kursen med noen langbeinte dojier i timeschartet etterfulgt av en formert BULL HARAMI- som trolig avgis kl. 13 sammen med formering av en bull hammer i 4timers - på ma100 i 4timerschartet.

Vi har nå en nesten ferdig 11-12 dagers kjøpssignal DOBBEL BUNN for avgivelse fredag/mandag - som samtidig avgir tidligere beskrevne drøyt 3mnd kjøpssignal OHS. Dette pluss nevnte triggerpunkt bestemt på annen måte, kan bli meget spennende. Det er et 5-dobbelt triggerpunkt og en dobbling kan ikke utelates på ny info.
Redigert 03.07.2024 kl 12:14 Du må logge inn for å svare
Hugoil
04.07.2024 kl 08:28 2226

Hva viser de vanlige listene i dag om hvem som handlet hvor mye på mandag, dagen da det ble solgt mye ned rundt kl 13?
--
Haugsvold bekrefter at det er gjennomført tilsyn hos flere av de store advokatfirmaene. – Vi mener at advokatstanden er tjent med at vi undersøker disse sakene. Tilliten og anseelsen til bransjen vil styrkes dersom vi tar dette alvorlig og reagerer hvis det skulle ha skjedd noe kritikkverdig.

Også Økokrim-sjef Pål K. Lønseth er klar over problemstillingen i Norge.

– Bistand til kriminalitet er straffbar medvirkning, og det er særlig alvorlig når den bistanden utøves av profesjonelle aktører, uttalte Økokrim-sjef Pål K. Lønseth på generelt grunnlag til Kapital kort tid etter våre avsløringer om samrøren mellom norske advokater, revisorer, rådgivere og kriminelle.


Like etterpå kom Finanstilsynet på banen og opprettet tilsyn med de statsautoriserte revisorene, og nå viser det seg altså at også Tilsynsrådet for advokatvirksomhet har åpnet tilsyn hos de involverte advokatene fra Kapitals avsløringer.

Skapte fiktive milliardverdier

Det var i artikkelen “Revisorene, rådgiverne og revestrekene”, som Kapital publiserte i begynnelsen av februar, at vi kunne avsløre hvordan norske, statsautoriserte revisorer i det ellers så anerkjente revisjonsselskapet KWC hadde bistått kriminelle med å blåse opp verdien av gråmarkedsselskapet Ecoteq til 2,6 milliarder kroner.


Det gjorde KWC-revisorene ved å verdsette en nærmest verdiløs oljelisens i Utah i USA til 2,6 millliarder norske kroner. Den samme oljelisensen var kort tid i forveien omsatt for 300.000 dollar i cash, uten at kjøpesummen noensinne ble betalt, hvilket gir en viss pekepinn på den reelle markedsverdien av selskapet.


Oljelisensen ble deretter brukt som såkalt tingsinnskudd, dvs. en type kapitalinnskudd i form av en eiendel i selskapet, og så verdsatt til mange ganger virkelig verdi. Ved hjelp av denne regnskapstekniske “trylleøvelsen” ble Ecoteq på papiret plutselig verdt 2,6 milliarder, noe selskapets ledelse – ved hjelp av en PR-rådgiver og advokater i det ellers så velrenommerte advokatfirmaet Sands – brukte til å utstede aksjer i Ecoteq. Kapital sitter på en aksjonærliste som viser at aksjene skulle gå til en rekke personer, hvorav flere med kriminelle rulleblad.


– Vi snakker om menn med pene dresser, høy utdannelse, betrodde stillinger og godt rykte – uten skrupler. Her står det mye på spill for mange, og da er de villige til å gå langt, også for å dekke over det som har skjedd. Jeg mener det som har skjedd her, er så alvorlig og tankevekkende at det kunne gått rett inn i manus til en Netflix-dokumentar.

https://www.finansavisen.no/jus/2024/06/28/8144718/tilsynsorganene-reagerer
--

.....ooooooooooverføringsverdi/"paralleller".....................................?


.......sumpen holder på å tette mulighetene vi har til å avdekke kriminalitet i børsnotert aksjehandel - ved at de tilsynelatende øker åpenheten med dette nye smått tilrotede aksjeeierregisteret.no - også slik at de børsnoterte selskapene kan henvise deg til det framfor å få fulle, nummerert lister fra dem, MED AKSJEANTALLET i andre kolonne (første er nummereringen) slik at man slapp veldig mye redigering for å rydde i den varierende plasserignen av aksjeantallet i den nye løsningen (pga. at investornavnene varierer i lengde, samt hvor mange navn) om man skulle gidde å bruke en time (siden det bare kan vise 100 investorer av gangen) på å kopiere og lime inn i Excel. I tillegg binder de deg opp i signeringen av brukervilkårene - hvor deu blir moderert og kanskje utestengt og i værste tilfelle straffefulgt om man bryter dem. So much for åpenhet, aksjonærdeltagelse og mer demokrati!

...dette er et godt eksempel på tildekking under navn av mer åpenhet. Skapt av formell (politikere, byråkratiets grå eminenser) og uformell makt (de rikeste). Et misbruk av den jahvlige kvantemekanikken (2 ytterligheter/ulikheter forent i ett) i stor, verdslig skala.


Formerte bull engulfing for dagen i går.

Ukechartets 3 siste sticks er interessante og ender uken mest trolig ikke mindre interessante.
Redigert 04.07.2024 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
JohnK
05.07.2024 kl 09:26 1999

Selv om forfatterne får vite om deres paper har blitt akseptert 10. juli, så tror jeg ikke allmennheten får tilgang til disse før i september?
"All regular abstracts accepted for presentation at the ESMO Congress 2024 as Proffered Paper (suffix O), Mini Oral (suffix MO), Poster (suffix P or TiP) will be published online via the ESMO website at 00:05 CEST on Monday, 9 September 2024.
All Late-breaking abstracts accepted for presentation at the ESMO Congress 2024 as Proffered Paper or Mini Oral (prefix LBA) will be published online via the ESMO website at 00:05 CEST on the day of presentation."
https://www.esmo.org/meeting-calendar/esmo-congress-2024/press-media
Hugoil
09.07.2024 kl 17:03 1641

Det var ingen åpningsauksjon i dag.
Sluttet dagen med å avgi BULL PIERCING LINE fra fredag og BULL HAMMER i går, i dAGCHARTET.

i 4TIMERSCHARTET LÅ VI ALLEREDE VED UTGangen av fredag med avgitt BULL ENGULFING. Likevel turde "de" å manipulere kursen ned i går (som startet veldig fintfølende, men siden handelen var så lav - så tok de kursen ned i internhandel).
I dag fikk vi både formert og avgitt nok en BULL ENGULFING i 4timerschartet.

Laget i dag en (potensielt ift. nevneren) 14/15dels ferdig DOBBEL BUNN med kursmål 9,3. Der vil allerede 3mnd KILE med kursmål 13 allerede være avgitt.
Redigert 09.07.2024 kl 17:12 Du må logge inn for å svare
Hugoil
10.07.2024 kl 11:40 1431

Ingen åpningsauksjon i dag heller.

Kan se ut som de har klart å dekke inn 38K på shorten etter nedtagningen for 9 dager siden og fizzlingen gjennom i forrige uke., men drøyer med å innrapportere det. I tilfelle, så burde de få dagbøter av Finnestilsynet.

4t MACD krysset bull i går.
Redigert 10.07.2024 kl 12:22 Du må logge inn for å svare
Hugoil
11.07.2024 kl 09:07 1254

I dag var det åpningsuaksjon, men på enda lavere volumer enn dagene før de 2 siste. Virker som minste motstands vei er opp. Og det fra et kunstig nedtrimmet nivå av shorteren, som har tatt ULTI 12% ned på tulleomsetning mens OSEBX har steget 4%. Kalles det kjøpsanledning? Godt mulig, særlig når det nå har framkommet info om et annet biotek som saksøkte det samme CROet som ULTI brukte i INITIUM for programmeringsfeil.
Redigert 11.07.2024 kl 09:10 Du må logge inn for å svare
Hugoil
11.07.2024 kl 21:08 1066

Virker som det var shortinndekking i mandagens handel også, da JPM økte med 104K. Det er godt over halve handelen den dagen. Noen som ser i lsitene hvem som var de største selgerene - som kan summere seg opp til 104K?

Sluttet formert BULL HMING PIGEON i dagchartet.
Redigert 11.07.2024 kl 22:24 Du må logge inn for å svare
Hugoil
12.07.2024 kl 12:31 822

Slo Labcorp seg sammen med Quintiles og ble Fortrea?


Labcorp
https://ir.labcorp.com/news-releases/new…
Utforsk dette bildet
Thomas Pike to Join Labcorp as President and Chief …
NETTET5. jan. 2023 · Labcorp (NYSE: LH), a leading global life sciences company, today announced that Thomas (Tom) Pike will join Labcorp as president and chief executive officer of its Drug Development …

The Business Journals
https://www.bizjournals.com/triangle/news/2024/01/09/fortrea-ceo...
People to Watch in 2024: Fortrea CEO Thomas Pike
NETTET9. jan. 2024 · Thomas Pike is the CEO of Fortrea (Nasdaq: FTRE), a contract research organization formed after Labcorp (NYSE: LH) spun off its clinical development …

MarketScreener.com
https://www.marketscreener.com/insider/THOMAS-PIKE-A025I5
Thomas Pike: Positions, Relations and Network - MarketScreener
NETTET30. mai 2024 · Thomas H. Pike is currently the Chief Executive Officer & Director at Quintiles Transnational Corp., Chairman & Chief Executive Officer at Fortrea Holdings, …

Globalt internett-ikon
Martin Marietta Materials
https://ir.martinmarietta.com/board-directors/thomas-h-pike
Thomas Pike | Board of Directors | Martin Marietta Materials
NETTETPike is Chairman and CEO of Fortrea (Nasdaq: FTRE). He has served in this position since Fortrea’s launch as an independent company in July 2023. Mr. Pike joined the …

Globalt internett-ikon
Labcorp
https://ir.labcorp.com/news-releases/new…
Utforsk dette bildet
Thomas Pike to Join Labcorp as President and Chief …
NETTET5. jan. 2023 · Labcorp (NYSE: LH), a leading global life sciences company, today announced that Thomas (Tom) Pike will join Labcorp as president and chief executive officer of its Drug Development …
https://ir.labcorp.com/news-releases/news-release-details/thomas-pike-join-labcorp-president-and-chief-executive-officer

Ownership Profile
Top Holders
Identifies the top institutional holders according to the most recent, publicly available data available to Thomson Reuters. %O/S (percent of outstanding shares held) – Is calculated by dividing the shares held by the most recently reported total shares outstanding.
Holder Shares Held % O/S Share Change Filing Date
The Vanguard Group, Inc. 9,599,023 11.39 -107,915 3/31/24
BlackRock Institutional Trust Company, N.A. 4,642,189 5.51 30,279 3/31/24
State Street Global Advisors (US) 3,683,648 4.37 -86,638 3/31/24
Wellington Management Company, LLP 2,232,941 2.65 -15,152 3/31/24
Geode Capital Management, L.L.C. 1,927,196 2.29 56,717 3/31/24
BlackRock Financial Management, Inc. 1,716,689 2.04 -692,378 3/31/24
Lazard Asset Management, L.L.C. 1,701,126 2.02 -119,846 3/31/24
Allspring Global Investments, LLC 1,613,854 1.91 597,571 3/31/24
Diamond Hill Capital Management Inc. 1,554,443 1.84 130,583 3/31/24
Dimensional Fund Advisors, L.P. 1,384,148 1.64 -62,306 3/31/24

https://www.labcorp.com/scientific-experts


Globalt internett-ikon
MarketBeat
https://www.marketbeat.com/stocks/NASDAQ/FTRE/institutional-owners…
Fortrea (FTRE) Institutional Ownership 2024 - MarketBeat
NETTET2 dager siden · Of the 169 institutional investors that purchased Fortrea stock in the last 24 months, the following investors and hedge funds have bought the highest volume of shares: Vanguard Group Inc. ($9.95M), Boston Partners ($3.94M), Gates Capital …
Klabbeføre
12.07.2024 kl 19:01 698

Det har vært rimelig dødt i aksjen 2 siste ukene, men avslutter uken med en pen oppgang til 8.20

August og resultatfremlegging fra forsøk nærmer seg med stormskritt..
HAS
12.07.2024 kl 20:29 649

https://www.healthtalk.no/melanom/derfor-har-hovedutproveren-fortsatt-tro-pa-kreftvaksinen-fra-norske-ultimovacs/187936


UV1 har vist god effekt ved flere anledninger, men for mange ble skuffelsen imidlertid enorm da den ikke nådde helt opp under INITIUM. Dette var imidlertid en ny og uprøvd kombinasjon som på ingen måte slår beina under mulighetene for suksess i de prosjektene vi nå venter på resultatet av. FOKUS har en velprøvd kombinasjon som tidligere har vist lovende effekt.

Har forståelse for skuffelsen, men børsreaksjonen etter IITIUM må kunne kalles sterkt overdrevet. De mest skadeskutte aksjonærene kommer kanskje ikke på banen igjen, men vil tro det finnes flere som har mer fokus på reward enn risk ved neste korsvei.

Neste rapport nærmer seg, og det er kanskje derfor kursen endelig har begynt å bevege seg i riktig retning?
Redigert 12.07.2024 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Hugoil
I dag kl 09:03 190

Det var en veldig god kjøpsmulighet i går.
Ingen problem å handle kursen opp en krone nå, om man gjør det på måten shorteren har gjort det nedover.
Klabbeføre
I dag kl 12:49 72

Utvilsomt billig nå, men interesse og omsetning er tilnærmet lik 0 på sommerbørs
Klabbeføre
I dag kl 13:24 46

Det er ingen oppside og forventninger priset inn til FOCUS og DOVACC studiene som er i sluttfasen, Ultimovacs er mer eller mindre priset til cashbeholdning for øyeblikket