Salget i access har startet

rosgun
ZWIPE 27.03.2024 kl 16:59 23836

https://www.linkedin.com/posts/zwipe_biometriccards-accesscontrol-credentials-activity-7185964529770532864-AQuE?utm_source=share&utm_medium=member_ios
KURSMÅL : 3,30 kr- REF Carnegie(https://youtu.be/P-Uy08a1boo?si=flDVwD91oeB5nZ9g)


Enkelt å kopiere kort, men ikke med fingeravtrykk💪🏼💪🏼

https://youtu.be/cxxnuofREcM?si=v-cjkadiJ4kHCGUN

🥰🥰🥰🥰 (cashburn reduksjon fra 100 til 40 mill pr år)
Partnere:
*
How many countries is Schneider Electric in?
With a workforce of more than 130,000, the company operates in 190 countries worldwide, including Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Mexico, Peru and Venezuela.
https://www.se.com/dk/da/

*

CERTEGO streber etter å bli den ledende europeiske eksperten innen adgangskontroll og overvåkningsløsninger. En viktig del av CERTEGOs strategi er å kjøpe opp selskaper for å utvide sin posisjon i sikkerhetsmarkedet og kunne tilby ytterligere tjenester til sine kunder.

https://www.certego.no/

*
AWT-

Vårt spesialiserte Professional Services-team lever og ånder sikkerhet og tilbyr globale tjenester, støtte og ekspertise på de mest avanserte sikkerhetsplattformene i verden
https://awt.com/



How big is M.C. Dean?
Company type Family-owned
Services Critical power, life safety, telecommunications, security systems
Revenue $1.3 Billion in 2021
Owner Family owned
Number of employees

https://www.mcdean.com/customers/
*

Matrix Security Watchdog is the World's trusted provider of digital pre-employment and background screening services: Global Digital Screening Solutions that promise your best and safest candidate experience yet.

https://www.matrixsecurity.ca/

🥰🥰🥰🥰

Zwipe har partnere omtalt som «blue chip companies»

"Blue chip" is an informal term for the most reliable and valuable companies on the market. These are usually companies with a long track record of financial stability. They are usually leaders within their industry. For that reason, they are often sought after and considered low-risk investments.

☀️☀️☀️☀️☀️
Vi tror biometriske kort kan representere en betydelig andel av de nesten 500 millioner smarte tilgangskortene som forventes å bli sendt årlig i årene som kommer. Vårt verdiforslag er tydelig, med partnere og sluttbrukere som anerkjenner de betydelige fordelene med biometrisk tilgangskontrollteknologi når det gjelder sikkerhet, bekvemmelighet og GDPR-overholdelse, sier Zwipe-sjef Robert Puskaric.
🐣
«Beslutningen om å fokusere på Zwipe Access er et naturlig resultat av trekkraften som ble sett i 2023. Men all innsatsen som gikk med å utvikle og sertifisere Zwipe Pay er det som la grunnlaget for suksess med Zwipe Access. Våre Access-partnere og sluttkunder forteller oss at de får tillit ved å bruke teknologi som er utsatt for de strenge testingene som kreves for sertifisering i betalingsmarkedet, sier Puskaric. Zwipe vil fortsette å betjene og oppfylle innkjøpsordrer fra Zwipe Pay-kunder som allerede er sertifisert.
🐣🐣
Zwipe har mer enn 60 proofs of concept i gang med sluttbrukere, inkludert en topp 3 global skytjenesteleverandør, et velkjent svensk forbrukerteknologiselskap, Berkshire Hathaway Energy Group, Fortune 100-selskaper og enheter inkludert offentlige etater, flyplasser, kritiske infrastrukturoperatører, datasentre og helsetjenester.
🐣🐣🐣🐣🐣
Case: Hva selger zwipe et access kort for?

Jeg tenker at Idex skal ha 30 kr og produsenten av kortet kr 40, og at zwipe skal ha kr 30,-. Kan utsalgspris pr kort ligge på kr 300-400. Isåfall vil Zwipe tjene mellom kr 100 og 200 pr kort.

La oss si kr 200,-

Hvis zwipe selger 250 000 kort vil de tjene 50 millioner som dekker driftskostnadene.

Jeg tenker dette vil gi et bra overskudd for 2024…med en cashburn som reduseres gradvis fra 6 til 3 mill pr mnd i 2024(Q3)…

Med 60 mill på bok og warrants som kan løses inn senere, ser det ganske bra ut for Zwipe sin del…

De har nå svært mange kort som er ferdig med piloter og nå er det kun avtaler som gjelder…..

Ekstra gledelig at den første i Frankrike kom idag😌.

De er også potensielt inne på 100 flyplasser i USA, og prosessen vil gå sim gang her og gi jamn og fin stigning utover året.
( Dette kan dreie seg om totalt 300 000 ansatte, direkte og indirekte tilknyttet flyplassen)… Ikke alle bytter på en gang, men et jamnt sig vil skje utover 2024.

(Around 11.3 million people work in the aviation industry directly. These jobs are: Airport operators: 648,000 (work for the airport operator) Other airport-based roles: 5.5 million (retail, car rental, customs and immigration, freight forwarders and catering)

EU vil fra oktober 2024 stramme yttterligere inn på å obnevare oersonopplysninger. Dette er en stor trigger for Zwipe, da de gjennom Visa og Mastercard har en svært unik og høy godkjenningsgrad og legge en helt ny standard for konkurrerende og eksisterende sikkerhetskort…..

Jeg mener at Zwipe vil være svært konkurransedyktig på sikkerhet og at EU kravet vil sette fortgang på kommende ordre frem mot oktober…

Det første beviset kom idag på melding fra et firma i Frankrike, som allerede plasserte første ordre med Zwipe.

At accesskortene kan brukes på eksisterende systemer er også en trigger som gir rask utrullering og penger raskt på konto😎
Redigert 26.04.2024 kl 03:55 Du må logge inn for å svare
iTRADER09
15.04.2024 kl 02:52 2021

En fantastisk god begrunnelse!
Klipp og lim fra 1 kilde. Kilden er forøvrig et selskap som leverer access systemer med face!
Og du glemte det som ikke passet i haussebudskapet ditt:

Benefits of Face Recognition Access Control Systems

Face recognition verifies who you are, not what you carry (key card) or what you know (PIN). Hence, it’s inherently more secure for controlling access to buildings.
Hands free – You can simply walk up and look at the reader and the door unlocks! It’s one of the most convenient forms of building access. No need to fumble to look for your key cards.

Easy to use by all demographics – Face recognition access is one of the most intuitive forms of access and can be used by people of all ages, even when they are not tech-savvy.

Cannot be cloned like key cards – Proximity key cards and fobs can be cloned easily with cheap online cloners on Amazon. Face recognition provides a higher safety system that does not have those risks.

You can remotely enroll people – In the world of flexible office post covid, security and IT teams may not come onsite every day. Face recognition access can be enrolled now remotely using a mobile app.

Reduces ongoing cost and operational overhead of giving out keys and key cards to people in person.

Og du hausser hele tiden med at dette med sikker aksess kontroll er noe som "kommer". Det er det ikke, det er faktisk veldig mange selskap som har det i dag. Der jeg jobber kan vi velge mellom fingeravtrykk eller ansikt, leserne håndterer begge deler. Det trengs ingen fingerkort, og om dine syke priser på fingerkort var rett så ville den løsningen vi har også være vesentlig billigere enn å utstyre alle ansatte med fingerkort.
Redigert 15.04.2024 kl 02:52 Du må logge inn for å svare
rosgun
15.04.2024 kl 07:18 1973

😂😂😂.

Må le…. jeg prøver å legge kilder til det jeg skriver, og for første gang brukte du det selv gratulerer…

Du har lagt til en god del teksr selv da….. men poenget er at Zwipe bruler eksisterende systemer slik at man slipper å investere i annet enn kort, så både prisen er mye lavere og kortene med biometri mye sikrere…. Og det viktigste, all personlig på kortet….




Jotech
15.04.2024 kl 07:20 1970

Kort er helt klart førstevalget innenfor Zwipes prioritert satsingsområder som f.eks datasentre, health care, flyplasser, offentlige myndigheter og kritisk infrastruktur. Du glemmer også den største fordelen med Zwipe Access, at du ikke trenger å bytte ut hele maskinvaren og alle lesere, noe som reduserer investeringskostnaden betraktelig. Også med tanke på integritet er biometriske kort å foretrekke da all personlig informasjon lagres lokalt på kortet uten behov for større databaser. Zwipe er perfekt posisjonert i dette markedet, med en raskere mer kostnadseffektiv løsning som fullt ut oppfyller alle krav i form av GDPR NIS2 og så videre.
Redigert 15.04.2024 kl 07:23 Du må logge inn for å svare
Pensjon
15.04.2024 kl 10:06 1892

Hei rosgun og kaunis.
Merkelig skille i dag av 2 personer med skrivekløe.
Den ene som bedreviter og den andre som ekko.
Dere er 2 dilettanter.
Mvh gammel pensjonist.
rosgun
15.04.2024 kl 10:46 1866

Vi får se, vi får se…

Dere får bare bedrive øretrillingen mellom norsk og svensk kurs sålenge det varer🥂…. Ferdig lastet og klar for monsteroppgang….. Dess lenger ned, dess mer brutal blir oppgangen🚀🚀🚀
Jotech
15.04.2024 kl 11:05 1850

På kort sikt teknisk sett bør aksjen nå tilbake mot MA200 som er rundt 1,40 kr, marginalt høyere enn toppen for et par uker siden. Skal gå fort når volumet øker igjen
Bullfight
15.04.2024 kl 11:12 1854

Tror den subber ned på 0.50 før den snur
Jotech
15.04.2024 kl 11:21 1839

Det er absolutt ingenting som taler for det, verken teknisk eller fundamentalt. Sterk støtte her rundt 0,70 kr foran neste oppgangsfase
Redigert 15.04.2024 kl 14:11 Du må logge inn for å svare
kaunis
15.04.2024 kl 13:30 1780

Forumet er til for å diskutere og å finne nyttig info om ting og tang. No har det seg slik at jeg har kjennskap til svært mange selskaper på OSE, og ZWIPE er et av dem, og med nye muligheter for dette selskapet er det en fornøyelse og kunne lese seg opp på et selskap en kjenner til fra tidligere. rosgun er ingen ukjent person på forumet, og har kommet med mye god info som noen har bruk for og andre ikke . Han er god til å hausse aksjer og det er ikke ulovlig. Men det ulovlig å fremsette usannheter med vilje for selv å skulle tjene på det. Det er ikke hver dag en trenger å være aktiv på forumet når en har kommet med mye info nylig. Derfor trenger ikke rosgun eller jeg å kommentere noe vi ikke leser eller har njoe nytt om. Du bør ikke være ufin for de om du selv ikke er med i en diskusjon eller om noen svarer hver andre om et selskap du ikke forstår eller ikke er inne i. Du er litt for høy på PÆRA og en skulle tro at en mann i din aldre kunne utvise litt mer kunnskap på dette forumet.
Redigert 15.04.2024 kl 13:30 Du må logge inn for å svare
rosgun
15.04.2024 kl 15:56 1709

0,70 må vel være bunnen selv for de største skeptikerne……

Utålmodige sjeler i aksjen selger seg helt ut og baisserne kan nok en gang klø seg i hendene….

Ja, ja, vi få se hvem som ler sist og best i denne aksjen…

Nok en dag uten ordremelding…. dvs større sjanse for ordre for hver dag uten….

Mcap: 60 millioner😂😂😅😅
Redigert 15.04.2024 kl 19:52 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
15.04.2024 kl 16:19 1689

Den som vil være med ned, må jo gjerne gjøre det, men det er nok av folk som har advart mot selskapet her inne. Faller omtrent hver eneste dag.
Mammon
15.04.2024 kl 16:22 1701

tilbake til 40øre n below?
pump n dump akkurat som Lifecare
Jotech
15.04.2024 kl 16:25 1710

Vwap 0,71 kr i dag, klar bunnformasjon og bør ikke være langt fra å bryte ut oppover nå mot MA200 på 1,40 kr ca. Alle skjønner nok at et børsverdi på 70 millioner er latterlig lav for et selskap som Zwipe med nesten like mye i cash, kostnadsreduksjonsprogrammet er i tillegg nå fullført og driftskostnader skal ha kommet ned til beskjedne 5-6 millioner kr per måned.
Redigert 15.04.2024 kl 16:52 Du må logge inn for å svare
Mammon
15.04.2024 kl 16:27 1759

eller latterlig dyrt når de brenner penger kvartal etter kvartal!
FunHouseComp
15.04.2024 kl 16:31 1752

Tenker Zwipe kommer på hold deg unna porteføljen til Investech om ikke lenge slik at den store nedturen kan starte opp. Trenden er tydelig ned. Sistemann slår av lyset.
Redigert 15.04.2024 kl 16:50 Du må logge inn for å svare
rosgun
15.04.2024 kl 16:35 1745

Var nok noen få som ble skremt idag igjen av kraftig fall, dessverre….

Ja, jeg selger ikke, har ståltro på melding(er) allerede denne måneden…… Blir en 100-200% økning på neste melding, så får folk gjøre hva de føler for….

Her er det liv laga, og kommer volumet opp ligger underliggende kurs på minst kr 1,30.+ verdien av evt meldinger….❤️

Imorgen snur vi kraftig opp er min følelese, det kan da virkelig ikke være mulig å få den billigere nå?

Mcap på 70 millioner❓❓
Redigert 15.04.2024 kl 16:39 Du må logge inn for å svare
Jotech
15.04.2024 kl 16:40 1733

Du er bara komisk å prøve å baisse et selskap med børsmarkedets klart laveste vurdering i forhold til peers (70 Mkr), teknisk sett har vi nå sett en pullback som sees i alle oppgangsfaser uavhengig av aksje. Du er sannsynligvis den eneste som er dum nok til å slå av lyset akkurat når aksjen er på vei opp..
kaunis
15.04.2024 kl 17:04 1711

Har lite betydning hva disse enslige ulver måtte mene, det tar litt tid uansett hva slags case det er. har aldri tjent mer penger en i Ensu og Idex. hvor mange skrev skitne innlegg om disse to???? Hare -hjerter har aldri stått høyt i kurs, men det sytes og sytes som beibier etter morsmelk hver dag. Har dere ikke aksjer her, er det bare å klappe igjen.
rosgun
15.04.2024 kl 18:00 1692

https://finanswatch.no/nyheter/fintech/article16761848.ece

Vår nye strategiske retning vil innebære laserfokus på det ene målet om å raskt oppnå kommersiell suksess med Zwipe Access

Etter å ha hørt intervjuet fra Q4 er det et must med ordre innen 1.halvår ifølge sjefen sjøl…dvs ila juni…… De har leid inn eksperter som har jobbet i bransjen i mange år…og har nå pushet adgangskort siden januar 2023-resultater underveis …

35 piloter skal landes innen access….og mye skal gå galt om ikke Zwipe lykkes…..

Målet er å bli cashpositive ila 2025. I Q1 2024, vil man få uttelling på kostnadskutt, i Q2 2024 vil man kunne få gode inntekter. Q3 2024 vil kostnadskuttene få maks uttelling, samtidig som inntektene vil øke. Allerede i Q1 2025 vil man kunne oppnå break-even…. At man nå bygger opp et momentum i markedet med bluechip partnere er som å bygge et solid fundament for svært god fremtidig inntjening……







Redigert 15.04.2024 kl 19:57 Du må logge inn for å svare
Jordan Belfort
15.04.2024 kl 21:49 1590

Magefølelsen sier at vi får en hyggelig børsmelding iløpet av uken
Bullfight
15.04.2024 kl 22:15 1561

Markedet stuper i usa, lykke til ):
Redigert 15.04.2024 kl 22:17 Du må logge inn for å svare
Jotech
15.04.2024 kl 22:35 1562

Haha -1% er det det du kaller stuper i din verden? Du er både drama queen og baisser i ett, nok til å se dine tidligere innlegg. Gratulerer til de som har kjøpt på disse nivåene.
FunHouseComp
15.04.2024 kl 23:08 1546

Det er jo en lotto aksje, så det ville vært rart om den ikke dras ned i avgrunnen i morgen tidlig etter kveldens nedgang i Usa. Noe annet ville vært svært merkelig.
Jotech
15.04.2024 kl 23:35 1530

Det eneste som er svært merkelig er at du er helt alene i analysen din, Carnegie ser oppside på 400-500% og vurderingen er allerede objektivt sett ekstremt lav som den er.
Bulldog
15.04.2024 kl 23:36 1531

Har en følelse av at det hauses for å dra folk inn i shortfella. Lite kjøtt på beinet i det som presenteres nå.

Hvorfor ikke kikke på hva HID legger frem i sin rapport for 2024? Under en måned gammel. Hva skriver de om biometriske kort?
https://www.hidglobal.com/documents/industry-report-2024-state-security-and-identity
Mulla3
15.04.2024 kl 23:59 1526

Salget har starta, ja jeg ser aksjen er på vei nedover. Så da er det vel 30 øre neste.
Jotech
16.04.2024 kl 00:00 1527

Som sagt tror jeg du er ganske alene om både analyse og følelse. Du har mange morsomme teorier, dokumentet du linker til er en generell trendrapport, ikke en produktkatalog enten for HID eller andre. HID markedsfører nå aktivt Zwipes kortløsning til sine sluttkunder, jeg tror ikke du trenger å tvile på styrken til det partnerskapet.
Jotech
16.04.2024 kl 00:30 1508

Aksjen er nå -40% fra toppen den andre uken, så salget og rekylen er trolig allerede fullført og vi nærmer oss neste fase av oppgangen hvor aksjen passerer forrige topp på 1,30 kr fra den 27. mars. Veldig underholdende med så mange nye som koordinert prøver å baisse som gale nå, alltid akkurat i det øyeblikket aksjene vanligvis går opp..
iTRADER09
16.04.2024 kl 01:59 1485

Toppen kom etter at selskapet hadde kuttet 40% i kostnadene uten å kutte i inntektene!
Men realitetene begynner å sige inn. De resterende kostnadene er også svært høye så lenge salget er null.
Du kan jo selvfølgelig tro at siden de bare for et halvt år siden bommet så grovt på å forstå markedet de forsøkte å selge til så vil de ikke gjøre det samme igjen i et annet marked. Jeg tror de fleste vil ønske å se at de denne gangen får salg, og at meldingene om salg er så konkrete at det går an å se hvor store inntekter som kommer og når. Med mere ullene salgsmeldinger, ala Idex, tror jeg ikke de får tillit før de kan vise salgstall i regnskap.
Jotech
16.04.2024 kl 06:05 1462

Hva snakker du om, at de kuttet i kostnaderna vært kjent siden i fjor og har ikke noe å gjøre med den begynnende kursoppgangen vi nå ser. Selskapets cash burn er nede på beskjedne 5-6 millioner i måneden, noe som er svært lavt hvis man ser på andre biometriselskaper. Bommet så grovt på å forstå markedet? Igjen hva snakker du om, faktum er at Zwipe var foran konkurrentene når det gjaldt å gjøre den rette strategiske tingen med en mer uttalt fokus på Access. Grunnlaget er allerede lagt med alle partnerships og proof of concepts i gang, derfor er de i en vinnerposisjon nå men markedet sover selv om Zwipe går mot innhøstingstid i 2024. At selskapet er verdsatt til kun 70 millioner er bare komisk, det vil bli en endring på det.
Redigert 16.04.2024 kl 06:15 Du må logge inn for å svare
rosgun
16.04.2024 kl 07:31 1385

Vanskelig å stange imot Jotech, vi får se utviklingen i et litt lengre perspektiv…..Vi får håpe det kommer melding(er) ila april….hadde vært skikkelig digg…

Sjefen har jeg hørt på i diverse presentasjoner om og om igjen, senest igår…. og han satte midten av 2024 som en deadline…. for tallfestede ordre…..

Han ville neppe lagt hodet sitt på er slikt fat uten grunn…og særlig ikke med en slik forholdsvis kort frist for konkrete ordre..::::::💵

Det er offensivt sagt, og han sa han IKKE ville skuffe aksjonærer og samtidig bevise til folk i verden at de faktisk kunne selge accesskort……

Om det ikke var nært forestående ville han neppe sagt dette.:::: Jeg synes ærligheten på strategivalg og ditto guiding var en turnaround..::::

Om volumet ikke tar seg opp kan kursen gå hvilken vei som helst, men begynner vel å bli bunnen selv for svenskene..::

Håpet ligger selvsagt i en skikkelig god melding, mens baisserne utnytter fallet til egen vinning…:

Håper selv de begynner å bli fornøyd med inngangen nå..::.

Må jo være en drøm å få kjøpt på disse nivåene som er nå for enkelte..

Tenker samtidig at med den rette ordren så vil Zwipe kunne gå flere 100% på få dager… Det har skjedd før og vil skje igjen……

Lett å glemme akkurat det når man ser - på kontoen øker iminus for hver dag…..

Jeg sier bare: «Hold on be strong»💪🏼💪🏼💪🏼

Tror Zwipe vil overraske mange når den først begynner å gå oppover igjen- det blir hardt og brutalt for de som står utenfor..::

En melding fra Microsoft Azure ville gjort seg👍

« Of the Fortune 500 companies, 95 percent rely on Azure for trusted cloud services. Companies of all sizes and maturities use Azure in their digital transformation.»
Redigert 16.04.2024 kl 08:10 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
16.04.2024 kl 09:35 1264

Tutt, tutt. Toget har fått motorstopp i dag. Null omsetning. Mon tro om ikke toget ruller utfor stupet hvert øyeblikk. Det er svært sannsynlig. Da blir det trangt ut døren.
Redigert 16.04.2024 kl 09:48 Du må logge inn for å svare
Jotech
16.04.2024 kl 09:41 1252

Din oppførsel er litt patologisk, kanskje bedre å fokusere på dine egne aksjer? Akkurat nå er selskapet verdsatt til 63 mill (!) med stort sett samme beløp i selskapets likvide midler, bare et spørsmål om tid før rekylen kommer opp.
FunHouseComp
16.04.2024 kl 10:07 1219

Virker ikke som du har tatt innover deg hvilken retning dette går. Det kan fremdeles falle mye mere.
Redigert 16.04.2024 kl 10:14 Du må logge inn for å svare
Mammon
16.04.2024 kl 10:10 1215

tar vel en ALT snart :)
eller hyon som blir avviklet
rosgun
16.04.2024 kl 10:14 1206

Ja, bør nok meldes en ordre snart,….. men forstår ikke grunnen til slakteprisen.
Jotech
16.04.2024 kl 10:20 1202

Mammon og FunHouseComp jobber for høytrykk nå:) Som sagt, ekstremt underholdende med mange nye som plutselig prøver å baisse som gale, alltid akkurat i det øyeblikket aksjene vanligvis går opp..for your information: mange skjulte kjøp i Sverige i dag, åpenbart bunnfiske pågår..
Redigert 16.04.2024 kl 10:21 Du må logge inn for å svare
rosgun
16.04.2024 kl 10:25 1220

Ja, etter 60% nedgang kan det alltids gå mer ned, det ville isåfall være mer enn Ultimovacs som bommet med en vaksine…..

At Zwipe har bommet på noe forstår jeg ikke…..og forstår heller ingenting av denne nedgangen…….

Typisk at noen flere vil lempe ut på bunnen her nå, før den regisserte monsteroppgangen skjer…… Det blir brutalt å stå utenfor…

De som selger og realiserer tap nå er amatører…. Dette MÅ snu snart, eller så havner vi på - kurs….
Redigert 16.04.2024 kl 10:46 Du må logge inn for å svare
Jotech
16.04.2024 kl 10:40 1169

Åpenbart vil de fiske så mye som mulig, alle vet nok hvilke sterke prisbevegelser Zwipe alltid har så oppturen snart blir mildt sagt interessant
rosgun
16.04.2024 kl 10:53 1154

Har ALDRI vært i en aksje som har gått ned 60-70% på så positiv guiding på så kort tidsperspektiv……

Hva er årsaken????


Er det short muligheter i aksjen?

Vi vet at gjøken i aksjesladder er aktiv- og mulig han setter opp en pump dump pump nå…. Jeg vet da f…..

Noen som styrer med overkommelig lommebok her nå…… så om flere med tyngde i pungen tar ansvar for å kjøpe seg opp her nå, vil ting skje på minutter🥸…

At denne er under krona er spinnvillt, men under 50 øringen har jeg ingen tro på…… Det kan da vel f…. ikke være noen som er så dumme å selge da evt?
Redigert 16.04.2024 kl 11:11 Du må logge inn for å svare