BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 74578

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
FaderGem
I går kl 21:34 1115

Kan ikke huske Odd lovte å meddele svar med oss? Han forventet svar. Det har han mest sannsynligvis fått. Tiden er ikke ute enda.
OZZY
I går kl 21:38 1100

Ja han skal presentere det i august skrev han i mailen til meg.
Redigert i går kl 21:39 Du må logge inn for å svare
kjylling
I går kl 21:41 1095

Kan du tenke deg et scenario der BCS har fått positiv tilbakemelding fra huchems eller en av de andre kundene, for så å la være å børsmelde eller publisere dette på noen som helst måte? Det gir ikke mening og ville være et svik mot aksjonærene.
Solid State
I går kl 22:22 1017

i fjord sommer tror jeg det var når det var ekstraordinær avstemming som også aksjeeierne var med på om at Finn skulle inn som styremedlem og han skulle bli “leid inn” når BCS trengte han. Jeg satt å fulgte med Løkke fordi det var direkte på video. Noen som la merke til noe spesielt ?
FaderGem
I går kl 23:15 918

Kan ikke tenke meg at de har oppnådd noe som helst enda (altså, ferdig produkt) i forbindelse med interessentene, ellers burde vi jo fått dette servert på et sølvfat. Men at de kanskje kan nærme seg noe og at de gjør fremskritt uten at de blafrer fra seg alt, mht hemmelighold fra den ene eller den andre siden, det kan jeg tenke meg. De melder da tiden er moden. Tror man på fiasko, selg. Tror man på det stikk motsatte, kjøp.
Er det så vanskelig? Alle bør vite til nå at dette er et himmel- eller helvette-case.
Redigert i dag kl 01:02 Du må logge inn for å svare
OZZY
I dag kl 09:27 671

Jeg vet hvem Heggøyen er. Eldre herremann, som nå viser en barnslig side av seg selv. Trodde han var mer voksen.
freddiemercury
I dag kl 10:34 563

hmm,
tror jeg så den med et halv øye, men husker det ikke
kan du utdype ?
Rule
I dag kl 10:43 546

Det vil jo være direkte ulovligt. Kurs sensitiv info SKAL børsmelding STRAKS. Med ganske få undtagelser og vel altid for så kort tid som muligt.
BCS kommunikerer ekstremt dårligt. Uspecifikt og uden konkrete planer. De har forsøgt at kommunikere en strategi:
-producer selv
-udlicens teknologien
-partnerskaber

Bag en strategi skal der være en plan som har til mål at opfylde strategi. Man må også have en forretningsplan.
Jeg har aldrig set en eneste plan fra BCS. Selv biotek magter da at lave nogle gant diagrammer. Det virker komplet hovedløst og uprioriteret og uden øje for at komme igang med noget pilot produktion og støtte op om en forretningsplan der er bare lidt robust og ikke alt-på-et-brædt . Vind eller forsvind.
Så må man indføre nye tech. Udviklinger fra sin tech. Dvl plan ind i operations.
De kører bare R&D med 120km/t direkte imod en mur. Ser smukt ud for dem som er short…
Greenlook
I dag kl 10:45 540

Enig. Det som foregår nå er også et svik mot aksjonærene. Den har falt 40% ubegrunnet siden eposten til OZZY. Når man heller ikke svarer på saklige eposter blir dette veldig useriøst. Slik jeg ser det er det to scenario: 1. Svar fra Huchems er negativt. 2. Ikke mottatt svar. I september går intensjonsavtalen med Huchems ut for andre gang. Jeg tror ikke denne videreføres og derfor BCS i vår valgte en satsning mot det europeiske markedet. I august må vi ha svar!
Redigert i dag kl 10:47 Du må logge inn for å svare
OZZY
I dag kl 10:58 521

jeg overdriver ikke nå når jeg sier dette. jeg har fulgt med på Løkke også i NEL. spørsmål 1 blir jo Hvorfor mistet Finn jobben sin ?
på presentasjonen virket Løkke hveldig irritert å sint. dette blir jo bare spekulasjoner. var han «lurt» inn i en jobb han ble fortalt blir helt anderledes enn det ble. etter denne videoseansen ble jeg dengang litt perpleks. jeg er ganske god til å lese folk å det er viktig å gjøre.
Redigert i dag kl 10:59 Du må logge inn for å svare
solb
I dag kl 11:02 504

Baissingen går over alle grenser nå. Ikke et eneste rødt flagg er vist. August blir svært spennende hvis arbeidsstokken i BCS har gjort sitt beste i siste periode.
freddiemercury
I dag kl 11:44 452

dete kan jeg ikke helt erindre.
har du en link evt ?
Når det er sagt, så mistet vitterlig ikke Finn jobben sin, han var midlertidig CEO i 6 mnd, en jobb han ikke nødvendigvis ønsket, men tok på strak arm da JBS trakk seg/ble kastet ut/sykdom på mega kort varsel (mai 2022-Nov 2022. joda, satt litt til, men da ble det medelt at Odd skulle tre inn som CEO),
rett skal være rett
Ikke_viktig
I dag kl 12:13 414

Når jeg leser det folk skriver på forum kontra det som det ble pratet om på Q1 webcast så skjønner i alle fall ikke jeg hvor negativiteten kommer fra.

Men skal man inn i aksjen med mye penger så haster det å få ristet frem selgere... Sitter helt i ro selv med mine aksjer. Ble veldig beroliget av Q1 webcast.

Det kommer, det kommer. Og du bør kanskje være inne før Q2 webcast for der kan det komme mye snacks...
solb
I dag kl 12:22 400

Kanskje det, kanskje ikke, hvem vet? Ikke jeg, ikke du! En eksplosjon kan detoneres når tid som helst. Og hvor er du da? He,he.
solb
I dag kl 13:05 327

Merkelig at "baissen" finner så mye negativt å skravle om? Kjemisk prosess virker, kostnad er tatt ned med over 90% og laboratoriet funger. Noen blir snart tatt på senga?
Greenlook
I dag kl 13:09 320

Håper du har rett for i mellomtiden er kursen ATL hver dag og ned 40% bare i fellesferien. I tillegg er en av de store på vei ut av uviss grunn. Å påpeke fakta er ikkr baissing, det må være lov på et aksjeforum.
solb
I dag kl 13:20 305

Det er ikke fakta. Du vet ingen ting om at en av de store er på vei ut. Mye manipulering og omstokking av aksjer pågår.
elnomi
I dag kl 13:54 257

Er Citi bank snart ferdigsolgt?
Ikke_viktig
I dag kl 14:01 238

Det eneste jeg vet er at når første litt større endelige kontrakter er på plass så går startskuddet for en oppgang man aldri har sett maken til på Oslo Børs.

Og for de som tror det blir flust av selgere så tror jeg dere skal tenke litt mere på den en gang til. Det blir neppe flust av selgere da alle vet at når en kontrakt kommer på plass så kommer det ofte mange etter hverandre.

Jeg er så sikker på at vi vil se mange hyle og skrike og bære seg over at de solgte gullbillettene på ATL rett før det smalt! Kommer ikke til å synes synd på dem...
Greenlook
I dag kl 14:05 228

Fakta er at Citibank er på vei ut, det har listene fra de siste 10 dagene vist. Manipulering og omstokking vet jeg lite om, men ser at kjøpersiden akkurat nå bygge seg opp.
solb
I dag kl 14:22 201

City bank har solgt 643 093 fra 8/7 - 24/7.
Solid State
I dag kl 14:36 177

Det er ikke den midlertidige CEO jobben jeg sikter til.

Han sikter til den jobben han hadde forholdsvis lenge og som han gikk tilbake til når Odd ble ansatt. Nå er det en ny mann Finn sin gamle jobb. Han blir “leid inn” nå bcs har bruk for han.
Redigert i dag kl 15:00 Du må logge inn for å svare
solb
I dag kl 14:55 150

Er det her vi har "reven i hønsehuset"?
Spetalen-dominerte Saga Pure har utøvd opsjoner til å tegne seg for aksjer i Bergen Carbon Solutions verdt 30 millioner kroner, ifølge en melding.

Etter transaksjonen vil fornybarinvesteringsselskapet sitte på et eierskap på 28 prosent i Bergen Carbon Solutions.

– Vi er veldig fornøyde med utviklingen vi har sett i BCS i løpet av 2021, og mange selskaper både innenlands og internasjonalt opplever nå verdien BCS kan bringe til deres virksomhet (..). Potensialet for dette selskapet fremover er betydelig, kommenterer Bjørn Simonsen, adm. direktør i Saga Pure.

Saga tegner seg for 4.978.000 aksjer til kurs 6,03 kroner pr. aksje, og innehar ingen ytterligere opsjoner etter transaksjonen. De nye aksjene vil være betinget av en lock-up-avtale til oktober 2021.
Ikke_viktig
I dag kl 15:53 88

Vet ikke hvilket årstall du lever i men jeg lever i 2024 og forholder meg til dagens realitet.

Håper de fleste har sett Q1 webcast, og legger sammen to og to med de siste nyheter fra selskapet. Man skal ikke kimse av tilgangen til egen lab og samarbeidet med Universitetet i Bergen hvor de får tilgang til elektronmikroskop og annet nødvendig utstyr. Ting blir akselerert med slike tilganger.

Det er derfor det er interessant med siste nyhet om milestone oppnådd i forhold til referanse test celler. Disse inneholder nok egenprodusert karbonnanomateriale... Blir sikkert sendt rundt til diverse interessenter rundt omkring og derfra til eventuelle faste kontrakter kan veien være kort. ChatGPT mente det var mulig med alt fra 2-4 måneder for å ferdigstille. Ikke vet jeg, men de har nok kontinuerlige samtaler på disse områdene med interessentene.

Så får markedet se det på sin egen særegne måte og bli vekket opp når første kontrakt ligger klar. Det er neppe spesielt lenge til!