BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 90308

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
Londonmannen
I dag kl 09:13 821

Mismotet tok nok overhånd for mange da ledelsen dessverre ikke har klart å innfri den tidslinjen de selv har satt gang etter gang. Og når informasjonen fra ledelsen har begrenset seg til å komme med oppdateringer ifm kvartalspresentasjonene, åpnet det seg rom for spekulasjoner, mer og mer negative sådan. Dette har nok resultert i at mange har valgt å selge seg ned/ut. Det er vel flere av oss andre som har vært fristet til det samme.
Men samtidig har topp 50 holdt stand, eller sågar økt sin posisjon. Og ser man bort fra at prosessen har tatt lengre tid enn forventet, så har ikke det blitt meldt om tilbakeslag eller røde flagg.
Nedsalget fra Citibank bidro til å presse kursen godt ned på 3-tallet og skapte nok betydelig frykt hos mang en småaksjonær, forståelig nok. Noe som også har trigget flere til å kaste kortene.
I dag er det nok flere av disse som angrer på at de solgte. Men i aksjemarkedet nytter det ikke å leve i fortiden, men å ta grep basert på hva man tror om fremtiden.
Jeg velger å stole på at majoriteten av de største aksjonærene sitter stille i båten. I tillegg har jeg innfunnet meg med at prosessen til BCS tar betydelig lengre tid enn det jeg i utgangspunktet så for meg.

Ha en strålende sommerdag.
Redigert i dag kl 09:19 Du må logge inn for å svare
Ikke_viktig
I dag kl 09:13 820

Vel. Spørsmålet ditt får vi nok svar på under Q2 presentasjonen. Men tenk litt selv. Grunnen til at de ønsket labben var for å undersøke produktene sine i kombinasjon med forskjellige stoffer og for å finne kombinasjoner som presterer godt sammen med CNT/CNF/graphene eller hva enn de skal produsere. Det er vel nærliggende å tro at når de kommer med en exciting milestone alert om en referanse test celle så betyr det at de har produsert et batteri med eget innhold som inneholder egne produkter og som faktisk fungerer bra. Om de bare hadde produsert et klokkebatteri så hadde det neppe vært viktig og heller ikke riktig med en slik nyhet på hjemmesiden.

Producing a reference test cell is a critical step in battery research and development, providing a consistent, reliable benchmark for evaluating new materials, designs, and technologies. By minimizing variables and ensuring uniform testing conditions, reference cells enable researchers to generate meaningful data, validate new approaches, and drive innovation in battery technology.
FarGem
I dag kl 15:05 556

Mon tro hva Tessem har fått fnerten i siden han laster som en gal om dagen.
Det kan ikke være småtterier..
Londonmannen
I dag kl 15:30 527

Ja, si det. Han kjøper ikke så mye for å være grei med andre. Han ser tydeligvis en betydelig oppside i BCS. Nå vet ikke jeg hvor stor andel av kapitalen hans han har investert i BCS. Men at han har tro på at selskapet vil lykkes bør det ikke være tvil om. Hvorvidt han vet noe vi andre dødelige ennå ikke vet, skal være usagt. Men får da inderlig håpe at ledelsen ikke lekker sensitiv info.
rockpus
I dag kl 15:41 513

"Nedsalget fra Citibank bidro til å presse kursen godt ned på 3-tallet og skapte nok betydelig frykt hos mang en småaksjonær, forståelig nok."

Siste oppgang er vel som følge av lettelse over at nedsalget til Citibank er ferdig? Men man har jo ikke fått noen forklaring på HVORFOR Citibank valgte å selge seg helt ut.
At selskapet stadig bommer på sine egne tidsanslag er jo et tegn på at de møter større problemer enn de regnet med for å møte de ønskede kvaliteter.
Dess lengre tid dette tar, dess dess mer blir man forbauset over hvordan Sagmo kunne hausse slik han gjorde. Hvordan kunne styret sitte og godta at deres leder hausset i media på slikt totalt sviktende grunnlag? Styret må jo ha visst at produktet ikke var ferdig utviklet og klart for markedet er jo dermed like ansvarlig for å ha ført markedet bak lyset, som deres daværende leder var.
Vel, så lenge selskapet ikke har publisert noen røde flagg enda, så lever håpet videre. Jeg krysser fingre for både aksjonærer og selskap. Norge trenger sårt noen nye selskaper med stort potensial!
MacT
I dag kl 15:46 507

Var det ikke hjelpelaus som sa at han bodde på samme adresse som en ansatt i BCS?
Heggøyen
I dag kl 16:21 447

Stemmer det.
MacT
I dag kl 17:56 359

Han har lastet opp 560k aksjer på en uke. (I selskapet og privat)
Kompisen hans har lastet opp 70k.
Familien til Blydt Svendsen har økt i sommer.
Det er alle tegna jeg trenger.

FarGem
I dag kl 18:07 346

Hehe, ja, men det er tydligvis ikke nok for å berolige de fleste. Enten er de uviten til det, trader etter småbeløp, eller bare stående🔄tilbake.
kjylling
I dag kl 18:17 330

Samme argument brukte du i august 2022 når kursen var rundt 32 nok pr aksje, så du burde kanskje holde deg for god til å kalle alle som er skeptiske for tilbakestående? Men tillykke med de siste dagers oppgang. Får håpe det varer.
FarGem
I dag kl 18:25 315

Stående tilbake, altså sittende på gjerde til et eventuelt gjennombrudd*.
Hva kursen var for 3 år siden, for 2 år siden, i dag, det spiller ingen rolle; gjennombruddet og den videre fortsettelsen, det er det som spiller en rolle. Noen velger å gjøre seg fetere på andres bekostning i ventetiden, mens andre ikke takler tanken på å vente å se hva dette kan bli til med årene.
Hehe, mange vil nok bli fristet med å ta gevinst, men noen vil fort snappe opp disse aksjene for fremtidig og større gevinst. Her gjelder det å lene seg tilbake og ta livet med ro.
FarGem
I dag kl 18:42 299

Så kan det jo bli litt ergelig å kjøpe aksjer etter et eventuelt gjennombrudd, da man kunne kjøpt aksjer f.eks. i disse dager. Da kan man jo kanskje føle seg litt tilbakestående? Jeg tør ikke en gang gjette på hvordan kontrastene vil se ut. Men spennende, det er det! ;-)
Heggøyen
I dag kl 18:54 280

Jeg tar gevinst på 100,- Da kan jeg pensjonere meg 15 år før tiden, og bare ta småoppdrag når jeg vil.
FarGem
I dag kl 18:59 270

Mange vil nok tenke likt som deg; legg deg på 99,96 da den tid kommer, så er du kanskje sikret. 100-proppen vil bli episk å bryte igjennom! 🙌 Det kommer en dag, hvis de lykkes.
FarGem
I dag kl 19:07 254

Er det ikke litt rart, vi var oppe i langt over 80 kr for noen år siden, på bare ord av møl og drit fra en fyr kalt JBS som fikk litt for mye spalteplass. Hva hadde de i den tiden som aksjonærene kunne føle seg tilfreds med, kontra i dag? Substansen har vokst betraktelig til i dag, og grunnmuren er støpt så stødig og robust, så hvordan taket blir er jeg jævlig spent på. Det blir ikke lagt med TRP20-plater, for å si det sånn.

*Selv om Odd ikke ønsker å være som JBS, så skal man aldri tvile på hans måte å jobbe på. Frem til nå har han gitt utrykk for å være dønn stødig, rolig og seriøs!
Odd er Odd, ser man på CV'en hans, så skjønner man at mannen har den kompetansen som kanskje trengs for å bringe dette selskapet videre.
Drit i engelskuttalen, han gjør seg forstått; ingenting å henge seg opp i.
Alle, absolutt ALLE, skjønner hva han sier og skal frem til. Så jeg håper at dette ikke blir et tema lengre, bare ti still hvis du skulle føle trangen.
Q2 blir ekstremt spennende, den kan by på mye, på godt og vondt. Men mest godt, hvis man ikke henger seg opp i at batterisegmentet er på en aldri så liten latency iforhold til hvilken vei den vil rekke ut tentaklene i fremtiden.
Redigert i dag kl 19:32 Du må logge inn for å svare
digitalnaboen
I dag kl 19:40 212

det kommer påstander her om at denne Frank Tessem har en leietaker eller en som bor på samme adresse, Hvis det er tilfelle er det snakk om ulovlig inside handel. Hvis jeg forståo rett, har Tessem kjøpt betydelig flere aksjer enn selskapet hans har av midler. Det kan skjekkes i firmaregister,

Når det er sagt, jeg vet ikke hvor viktig lab saken er. Jeg la faktisk inn en ordre da kursen var langt nede på 3 tallet uten at jeg fikk napp , men er ikke overbevist ennå, Min beste venn har et firma som driver ekstremt lønnsomt både med produksjon og utvikling av elektronikk. Det er to ekstremt talentfulle personer som som jobber med utvikling for egne og andres produkter. Det de har fått til mht mange prosjekter for kunder , er helt enestående. Firmaet hans har bare 6 ansatte og nærmer seg 10 mill i pluss. Jeg spurte vennen min en gang hva han trodde om BCS og han var veldig skeptisk. Jeg lurer på hva noen og tredve personer holder på med i BCS når det ikke er noe salg - når det ikke kommer noen konkrete resultater eller bindende avtaler og det ikke har skjedd noe viktig eller enestående på 7 år. Det markedet de peiler seg innpå nå, så vidt jeg forstår er ikke fokusert lenger på batterier til elbilder eller? Hva er det da, til knappcelle batterier? Uanstett hvor vellykket prosjektet er, til syvende og sist er det store spørsmålet om hva skal til for å få lønnsomhet, , hvor mye kan de tjene reellt sett og når og hva skal til av penger for å få til en produksjon og hvor lang tid tar det å få prosjektet oppe og gå. Foreløpig er jeg ikke veldig imponert over en milestein nådd at de har fått bygget et test laboraturium
FarGem
I dag kl 19:44 207

Vær så snill.. da du først og fremst sier at du bare legger inn en ordre bare for å kjøpe uten å sette deg inn i i hva du faktisk kjøper. Du stoppa meg allerede der. Hva er det du driver med?
Og så begynner du å sammenligne bestevennen din i alt dette her? Vær så snill, jeg orker ikke!
FarGem
I dag kl 19:47 200

Hvis jeg sammenligner deg og Tessem f.eks.. kan jeg det? Hva har Tessem gjort, og ikke du? Har han satt seg inn i hva han faktisk kjøper? Vi begynner der.
FarGem
I dag kl 20:04 179

Så kan må jo spørre seg selv, hvor kommer denne tryggheten fra i de 20% som faktisk undersøker og setter seg inn i ting. Hva gjør de resterende 80? Jo, de aner ingen verdens ting, de følger hverandre, som løpske hodeløse høns. Og det er dette som er veldig spennende å få svar på. Er det 20%'ene som vil få rett, eller de som stuper fra 10-meteren rett i en *uoppdaget stein? 😅
Redigert i dag kl 20:15 Du må logge inn for å svare
OZZY
I dag kl 20:30 144

natrium-ion batteri BYD og Tesla Y 2025 og andre……
I oppladbare batterier migrerer natriumioner fra den positive elektroden på batteriet (vanligvis et komposittmateriale som inneholder natrium) gjennom elektrolytten til den negative elektroden (f. eks. et karbonmateriale) hvor de blir innebygd.
MacT
I dag kl 20:38 137

Ok, Ozzy. Hva tenker du
FarGem
I dag kl 20:40 133

BYD's sodium-ion batteries do not currently utilize carbon nanotubes (CNTs) or carbon nanofibers (CNFs). The focus of these batteries is on leveraging the abundant and low-cost sodium instead of lithium, addressing concerns about the cost and sustainability of lithium-ion batteries
FarGem
I dag kl 20:42 126

Ozzy, vi tenker fremtiden her. Den uoppdagede fremtiden. Dit BCS er på vei!
OZZY
I dag kl 20:43 125

det er vel like mange svar på dette som antall mennesker på jorda så lenge vi ikke har kontakt med folk som kan dette 100%
FarGem
I dag kl 20:46 120

Kontakt battery-support hos Tesla, så får du vel et svar, men først og fremst må du vite hva du spør om.
Redigert i dag kl 20:47 Du må logge inn for å svare
OZZY
I dag kl 21:02 100

tja dette kanskje😀

Components of a Sodium-Ion Battery:

Anode: Often composed of hard carbon or other materials, this is where sodium ions are stored during the charging process.
FarGem
I dag kl 21:06 95

Er det ikke en idé og ikke sammenligne hverken mwcnt, cnt , cnf med grafitt? BCS kan produsere alt dette.
FarGem
I dag kl 21:08 91

Jeg har spurt før og jeg spør gjerne igjen.. hvor kommer sammenligningsbehovet fra? Når skal man skille, hvor går skillet og hvorfor er det et skille, tenker du?
FarGem
I dag kl 21:10 90

Juvelen er kanskje graphen, ikke for å si det helt sikkert. Jeg mener, hvis jeg husker riktig, at dette ikke er en del av produktporteføljen.. enda? Noen som kan binde meg fast i sengegavlen med håndjern å piske meg? Tar jeg feil?
Redigert i dag kl 21:19 Du må logge inn for å svare