BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 122992

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
FarGem
I dag kl 10:15 1097

Heggøyen skrev Til "ZZ Birger" ?
Han selger nok like fort igjen dagen etterpå. Vanskelig å stå stødig på vinglete stylter.
Greenlook
I dag kl 10:27 1075

Dette er svært villedende. Jeg forventer meg ingenting revolusjonerende i morgen som bringer kursen til værs. Hvilken informasjon er det du ser for deg i morgen som gjør det?
Greenlook
I dag kl 10:31 1058

Ting tar tid og kanskje en liten kommentar rundt Morrow og Huchems er nok som du sier budskapet i morgen. Det er ingenting som tyder på at det kommer annen informasjon. Håper flere enn meg har sendt spørsmål til Q&A. Det er vel dog tvilsomt at de tar opp de mest avslørende spørsmålene.
Redigert i dag kl 10:33 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 10:44 1035

Green: Jeg lurer på om du har norsk på noe vitnemål eller hvordan dine lese og analyseferdigheter er. Jeg skriver ikke i "bestemt form", men du leser det jeg skriver i dag, og sist uke slik.

Jeg skriver med åpne spørsmål "om" dette kan være dagen man kommer inn på 1 siffret kurs. Jeg skriver ikke at i I DAG ER SISTE MULIGHET FOR 7 kr aksjen, fordi Odd SKAL komme med big news. Jeg spekulerer. Samme shit holdt du på med sist uke, og ja - jeg kan bekrefte at det jeg hadde info om stemte, og det er nå "gjort".
Så får vi se hva dette innebærer.

Igjen vil jeg oppfordre deg til å logge av her, eventuelt trykke på prikkene der du kan skjule mine innlegg, i allefall frem til du klarer å LESE hva jeg faktisk skriver.
Vis meg i så fall den bastante påstand du hevder jeg kommer med.

At det KAN komme info i morgen som setter fart på kurs, som at de er svært nære, eller noe annet - det kan aldri utelukkes.

Redigert i dag kl 10:45 Du må logge inn for å svare
Greenlook
I dag kl 11:03 999

Det er nok ikke sånn Hegg at du har råderett over forumet her og du er ikke i en posisjon hvor du trenger å oppfordre til noe som helst. At du melder til admin hver gang du møter motstand er jo bare leit. Du spekulerer og synser akkurat som alle oss andre og du er gjennomskuet for lenge siden. Selv en blind høne finner korn i blant og det var det du gjorde når du observerte noen svare biler på Flesland forrige uke.
solb
I dag kl 11:05 992

Vi har fått invitasjon til finansiell og operativ oppdatering imorgen. Den finansielle biten er nok lite interessant. Store kostnader som hentes tilbake når salg av produkter starter opp.
Den operative oppdateringen derimot, vil jeg legge stor vekt på. Her kan vi kanskje få virkelige øyeåpnere! Spennende.
Heggøyen
I dag kl 11:13 967

Vil anbefale deg å sende en epost til forumadmin, med henvisning til denne post, hvor jeg løser han fra eventuell taushetsplikt og gir han fullmakt til å si fra om jeg har rapportert noe som helst til admin. Jeg fikk og pekefinger derfra sist uke da mye ble slettet. Den som har rapportert, og rapportert mye, er trolig han som deaktiverte sitt nick Jeg har til nå enda ikke rapportert en kommentar eller tråd til noen som helst. Men slikt bryr du deg ikke om, og når man ser hvor lite faktisk info virker på deg, så er det bare nytteløst.

Som at jeg flere ganger har skrevet, og i hovedinnlegg - jeg har aldri sett biler på Flesland. Hvem så bilene ? Les en ellet 10 ganger til.
Du klarer heller ikke oppfatte det som skrives sist uke om "nyheter". Nyheter kom, men de var ikke som du hadde "tenkt". I tillegg kan det jo ha skjedd noe sist uke som du enda ikke vet om, for det unner jeg deg heller ikke å vite.

Man ser og dette med kunnskap, omsetning etc - med en gang noen er større eller bedre enn deg, så er det barnslige svar som ikke er tuftet på fakta.
Heggøyen
I dag kl 11:14 966

Bare huske at Q4 vil få tilført enormt med renteinntekter - det hjelper godt på.
Ikke_viktig
I dag kl 11:32 925

I morgen tror jeg at vi kan få informasjon relatert til hvor nært de er å være å produsere etter Huchems specs. Hvis de er innafor eller svært nære så tror jeg det tar av kursmessig da det med stor sannsynlighet kommer avtakeravtaler i flertall fremover. Og markedet vil selvfølgelig ønske å få foten innenfor hvis et selskap lykkes.

Men jeg er også klar på at det kan like greit komme nyheter om at det er komplekse prosesser og treg fremgang.

Vi får se i morgen hvordan det ligger an.
Heggøyen
I dag kl 12:08 871

På ett tidspunkt må de være nære nok til at kjøpere kaster seg på basert på FOMO og hva som da kommer rundt neste sving.
Vi er tross alt 12 mnd lengre ut i forløpet enn en da optimistisk Odd var i 2023 på samme tid.

At denne ser 80+ innen relativt kort tid, det er jeg nokså sikker på om de kommer i mål med spekk. Spørsmålet er bare hvor langt over ATH det stopper da.
Greenlook
I dag kl 14:32 694

Du tror denne er 80+ innen kort tid. Hjelpe meg mann, kan du være så snill å ta litt bakkekontakt! Det er faktisk mange som sikkert lytter til deg og dette er på grensen til kriminelt.
Heggøyen
I dag kl 14:49 661

"Du tror denne er 80+ innen kort tid."


Som vanlig leste du ikke alt, om dette skyles evne eller vilje vites ikke. Men når man over tid har sett såpass lave leseferdigheter, så er det vel dette nivået man kan forvente.

Jeg må altså igjen frem med t-skje - IGJEN!!!!!.

Visse ting må skje for at 80+ skal komme. En melding på Newsweb er nok.

Jeg forstår at du ikke ser NOE som kan sende denne ovr 80 og all time high, ikke engang en avtakeravtale på 10k tonn / år, f.eks......!

Redigert i dag kl 14:50 Du må logge inn for å svare
Greenlook
I dag kl 17:46 433

Helt riktig! Denne ser du ALDRI over 80kr igjen. Du lever i drømmeland og lyveland Hegg. Rød font gjør det bare mer patetisk. Blir litt som å bruke Caps look eller mange utropstegn når man ikke får viljen sin eller klarer å lese rommet.
Redigert i dag kl 17:48 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 17:55 411

Eller når det må inn til en med t-skje. Du har åpenbart vanskelig for å lese hva som skrives her forstår jeg. Deg om det.
Klart denne skal over 80+ - om den rette melding kom. Den gikk over 80,- på luft sist.
#TROR_VI_KAN_KONKLUDERE_MED_AT_GREEN_IKKE_FORSTÅR_BCS_CASET#######CAP_LOCK#

Redigert i dag kl 17:56 Du må logge inn for å svare
FarGem
I dag kl 18:30 350

Tar screenshot av innlegget ditt, Green 💚 Det kommer en dag du kanskje vil møte deg selv i døra. Og det må jo bare gnukkes og gnikkes inn så godt det lar seg gjøre da den tid kommer.
En avtakeravtale med Huchems eller en langtidskontrakt for levering av kritiske råvarer med Morrow, f.eks.,
Så er vi raskt tilbake til gamle høyder. Det fundamentale står så ufattelig mer stødigere nå, enn det gjorde da JBS kasta fra seg ord og drømmer fra intet.
De som selger, selger til lange hender som evner å se lengre enn fra dag til dag, fra uke til uke.
Skal bli trangt og godt til slutt, bare vent! :-)
Heggøyen
I dag kl 18:43 323

Han mener sikkert at det bullsxxx at det ikke finnes motstand mellom 15,40 til 45 heller. Han tror nok ikke på "linjalene" til Investtech......
Redigert i dag kl 18:44 Du må logge inn for å svare
FarGem
I dag kl 18:50 308

Én kontrakt, så begynner klatringa. Skal ikke mer til. Og det kan jo skje, kan det ikke? ;-)
Heggøyen
I dag kl 19:02 272

Gjennombrudd på spec
Avtakeravtale(r)
Bud/oppkjøp (dess lenge man venter, dess dyrere blir budet)

Det kan gå fort når man først er klar med det ene eller det andre.
FarGem
I dag kl 19:18 250

Snøballeffekten skal man ikke skimse av, nei
digitalnaboen
I dag kl 19:40 211

helt enig med deg Greenlock, Disse desperate haussegutta som FaderGem og og Heggøyen er ikke helt gode. Viser man litt skepsis slik jeg bl. a har gjort siden kurs var 15 og haussegutta bablet da om mangedobling, diskuterer de ikke, men ljuger haussete hele tiden (en annen har vissnok påpekt Heggøyen juger, så derfor hevder heggis, løgnaktig denne personen er meg, selv om jeg skriver ljuger på en helt annen måte) Fader Gem ble jo plutselig til Far gem etter han ble kasta ut for overtramp-.

Jeg er nesten villig til å vedde masse på at BCS kurs aldri når 80
FarGem
I dag kl 19:48 186

Vi kjenner nicket ditt, det trengs ingen dypere dykk i ditt akvarium, kjære glassmanet
Molbre
I dag kl 19:51 180

20,30,40 eller 80, alle ønsker nok det samme som er at BCS levere noe til oss aksjonærer etter 2 løgnaktige år med tidligere leder og 2 nye år med en leder som heller ikke helt har truffet med sine uttalelser. At folk da vil prøve å snakke opp aksjen for å få kursen opp på et akseptabelt nivå og minimere tapet sitt er forståelig, så ser vi jo per nå at det ikke helt har gått den veien! Kommer det noe positiv info i morgen og de klarer å levere så vil kursen stige på sikt! For min del så er forventingene lave og jeg håper bare at kursen holder seg i morgen og ikke faller tilbake til 5 kroner. Bryr meg lite om hva de guider i morgen, vil ha noe håndfast før jeg stoler på en eneste en oppe på Flesland!
Uansett lykke til i morgen, vi fortjener noen positive signaler!
Molbre
I dag kl 19:54 173

20,30,40 eller 80, alle ønsker nok det samme som er at BCS levere noe til oss aksjonærer etter 2 løgnaktige år med tidligere leder og 2 nye år med en leder som heller ikke helt har truffet med sine uttalelser. At folk da vil prøve å snakke opp aksjen for å få kursen opp på et akseptabelt nivå og minimere tapet sitt er forståelig, så ser vi jo per nå at det ikke helt har gått den veien! Regner med mange av de som er irritert på denne haussingen enten har kommet seg ut på høyere kurser, eller sitter med en mye lavere GAV enn disse.Kommer det noe positiv info i morgen og de klarer å levere så vil kursen stige på sikt! For min del så er forventingene lave og jeg håper bare at kursen holder seg i morgen og ikke faller tilbake til 5 kroner. Bryr meg lite om hva de guider i morgen, vil ha noe håndfast før jeg stoler på en eneste en oppe på Flesland!
Uansett lykke til i morgen, vi fortjener noen positive signaler!
digitalnaboen
I dag kl 19:55 170

jeg har bare ett nick, men hvis du sitter på "alternativ" info, vennligst informer. Da kan du jo bevise du ikke er en notorisk løgner. :-D

Du trenger ikke falle så dypt at du kaller andre debattanter "glassmanet" el lignend det er bare latterlig forsøk på hersketeknikk.
FarGem
I dag kl 19:57 161

Det fortjener vi alle mann! Men fremtiden har ikke dead end i morgen, det må vi huske på.
Uansett vil det bli spennende å høre hva som har skjedd siste kvartal, og videre guiding.
Greenlook
I dag kl 20:43 65

Allerede i morgen kommer realitetene. Dersom Odd ikke kommer med vesentlig info faller den faktisk tilbake. Vi kan chattes i morgen kveld om det.
FarGem
I dag kl 20:48 55

Er du gammel, og hvor mye forstår du av verden, mennsker generelt, psykologi og caset i seg selv?
Finner du roen i svaret ditt, gjør du som 20%'ene.
Heggøyen
I dag kl 20:54 49

Det er vel alle enig om, det vi er uenig om er hva som skjer dersom man får en 10k avtale, feks.