BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 125708

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
Greenlook
I dag kl 08:52 727

Jeg er nok ikke like gammel som deg nei, men konfepenger er å dra det litt langt. Oppskalering krever penger og da er de pengene de har på bok småpenger. Foreslår at du dropper personangrepene og fokuserer på selskapet.
Heggøyen
I dag kl 08:57 717

Du har ingen personangrep ? Hva har ledelsen sagt om oppskalering ? Merkelig å snakke om emisjon på ett selskap uten gjeld og penger på bok 3 siffret millioner.
Tidligere er 2 mrd nevnt i oppskalering, men dette vet du neppe, for du har ikke peiling på selskapet. Du vet neppe hvordan dette skal eller kan finansieres.
Greenlook
I dag kl 09:01 699

Da var vi på lavt 6 tall som forutsett.
Heggøyen
I dag kl 09:02 693

Selvsagt, uten kursdrivende nytt så er det der man skal i dag. Det vet vi alle som har holdt på i denne aksjen noen år.
Greenlook
I dag kl 09:05 678

Hahaha, du er ikke sann! Odd leverer som forutsett og aksjen stuper. Du skulle til 80+. Du har hausset denne i ukesvis før Q2.
Redigert i dag kl 09:05 Du må logge inn for å svare
Greenlook
I dag kl 09:08 660

Odd: "This is difficult" Han kan ikke si NOE om tidslinjen fremover.
Heggøyen
I dag kl 09:08 654

Haha, er du helt løk ? Selvsagt skal dette ned om Odd ikke hadde drivende kursinfo. Dette kan du enkelt lese. Men hørte du presentasjonen, så hørte du "massive" offtake deal. Da snakker vi kurser nevnt, men da tørker Green vekk som dugg for sola.
Du kan umulig være en myndig gutt. Trodde mobiler skulle leveres inn på skolen.
Heggøyen
I dag kl 09:09 649

Heggøyen fikk svar på alle 3 spørsmålene mine på Q/A - det var faktisk bare mine spørsmål som kom med.
Ikke_viktig
I dag kl 09:09 645

Kom ikke frem noe mer nytt og da flykter selvfølgelig noen småaksjonærer i panikk i full fart ut døren... Selvfølgelig uten å tenke på at selskapet har fremgang og kommer nærmere og nærmere å kunne produsere etter spesifikasjoner som kreves. De glemmer helt at pengekassen er på tresifret beløp og at selskapet kan fortsette fremgangen i 10 kvartaler til før de eventuelt må hente penger igjen. De glemmer helt alt som faktisk kan skje på denne tiden.

Men det er bare positivt for slike aksjonærer skjønner seg ikke på børsen og det å være investor. Det er småtradere som håper på lykketreff og som ville solgt på dagen om aksjen doblet seg i kurs på en liten avtakeravtale.

Nei. Dessverre så er disse også ekstremt høylytte når de ønsker å kjøpe tilbake billigere når det plutselig går opp for dem at dommedag ikke kom...
Heggøyen
I dag kl 09:14 614

Hva var det Odd svarte på siste spørsmål ? Han smiler lurt, hemmelighetsfull om noen inntekter. Fikk det ikke med meg, men der var det noe lurt.
Mammon
I dag kl 09:21 574

denne dritten kommer til å ta en ASA
digitalnaboen
I dag kl 09:22 570

Det sier litt at det var bare spørsmål fra en huasser som ble besvart . Hva var det du spurte om da Heggis? Og hva svarte Odd?

Ikke viktig du skriver: "Men det er bare positivt for slike aksjonærer skjønner seg ikke på børsen og det å være investor."

et ganske patetisk utsagn, nå hjar dere haussere lokket med gigant kurser i lang tid men resultat uteblir og mange som dere haar lokket til å satse, blør, Ditt utsagn viser null empati og mangel på selvinnsikt.


Heggøyen
I dag kl 09:32 520

Jeg kan lokke med 80+ når "massive offtake" avtalen er klar. Den kommer før dere aner ordet av det. Fra en kjenning som var der, som snakket med Odd etterpå, så vil han ikke gå i samme fella fra sist høst om å signalisere tidsoptimistisk. Nå ville han heller signalisere mer tid, og heller komme med positivt news før. Han har lært.
Ikke_viktig
I dag kl 09:33 514

Nei, dere skjønner dere ikke på det å være investor. Investorer er langsiktige eiere som støtter selskapet og ønsker at det lykkes slik at de kan få en langsiktig gevinst.

Jeg har ikke lokket noen til å satse. Jeg sa det i går at om det ikke kom noe nytt så ville det nok komme en negativ kursreaksjon. Det er helt som forventet. Det betyr ikke at man er tvunget til å selge. Det betyr heller ikke at selskapet er en fiasko og aldri vil stige igjen.

Og jeg mener at aksjonærer som nå maser om emisjon og dyr fabrikkbygging, etc skjønner ikke en pøkk av børsen. Og det mener jeg faktisk.

For at BCS skal bygge en dyr fabrikk betyr nemlig at de har punkt A, løst kvalitetsproblemene, (høyere kurs vil være svært naturlig på en sånn melding), har fått på plass offtake avtale(r) med betydelige kvanta(svært høyere kurs vil være særdeles sannsynlig på en sånn melding), og med sånne offtakeravtaler kan man faktisk utstede obligasjonsgjeld, få banklån, kjøre emisjoner på langt høyere kurser, osv...

Den ENESTE grunnen til at kursen skulle falle betydelig er hvis dette drøyer ut i 2026(!) uten nevneverdig fremgang. Da først kan vi begynne å tenke oss at de ikke vil lykkes.

Så nei, tradere som ønsker kortsiktig profitt skjønner ikke børs. De skjønner aksjekurs. Og de er livredde for å havne 1 krone i minus for da MÅ de selge seg ut og hate selskapet resten av livet.

Børs er enkelt. Jeg tar mine valg, du tar dine valg. Jeg ønsker å være med langsiktig som en investor og holde på aksjene til de har lykkes med teknologien, fått på plass flere avtakeravtaler, bygget flere fabrikker, og genererer lukrative overskudd. Hva du vil bryr meg en viss plass.
Greenlook
I dag kl 09:36 484

Alle ser hvor dette nå bærer på kort sikt. Odd kan ikke si noe om hvor lang tid dette tar, men det tar mer enn uker og måneder. Dette kan ta mange år enda. Det er bedre å komme seg ut og heller kjøpe tilbake på lavere nivåer hvis man har troen. "This is difficult" "Its not fixed in a fei"
Heggøyen
I dag kl 09:39 463

Kjøpte du på 8,40 for litt siden og må selge 6,30 nå ? Svir vel ikke så mye med 2000 aksjer vel ? Skal vi lage en "spleis" ?

Får tro at Frank Tessem har bedre info fra kjelleren sin enn Odd tørr gå ut med, for han har lært at forventninger skaper mye støy i innboksen.
Redigert i dag kl 09:41 Du må logge inn for å svare
Greenlook
I dag kl 09:44 441

Der kom 5 tallet og pause. 3 tallet neste.
Heggøyen
I dag kl 09:45 437

Du kjøper vel ikke på 3 tallet heller, som ikke har troen på noe.
Taycon
I dag kl 09:45 433

Man kan jo alltids håpe nivået på selskapet er høyere enn nivået på en god del av innleggene her inne:)
Redigert i dag kl 09:46 Du må logge inn for å svare
digitalnaboen
I dag kl 09:45 429

Etter mitt syn er det å handler det å være investor om å forvalte pengene sine slik at investerinene gir positiv avkastning. Jeg er en langsiktig og delvis passiv investor og beklageligvis har jeg tapt mange penger fordi jeg har hatt lik tankegang og strategi som du beskriver. Skriver litt her på Forum mest fordi jeg fikk så jævla pepper fordi jeg uttrykte litt skepsis til BCS da jeg vurderte inngang på ca 15 og min gode venn anbefalte meg å droppe planene.


Ikke_viktig
I dag kl 09:46 424

Jeg kan godt selge alle mine aksjer om jeg får en skriftlig garanti fra deg om at jeg får kjøpt de tilbake på 3 kroner :) Hvis ikke så vurderer jeg oppsiden som langt større enn nedsiden, og jeg kan heller kjøpe flere aksjer på lavere kurser senere...
Greenlook
I dag kl 09:46 417

Panikken sprer seg. Ned 25% nå.
Mr Big
I dag kl 09:47 409

Glemmer folk at BCS er uten gjeld og penger på bok 3 siffret millioner.
Heggøyen
I dag kl 09:49 388

Green er på vei til Kiwi etter innlegg.....Panikken sprer seg hehe
Ikke_viktig
I dag kl 09:50 384

Er det panikk at det er solgt 20K av 41,noe millioner aksjer på 5 tallet?

Visste ikke at de robotene var i panikkmodus...
Greenlook
I dag kl 09:51 374

Nei, men folk hadde nok forventet noe form for fundament her. 3-4 kr er rett prising opp mot cash på bok.
Greenlook
I dag kl 09:54 354

Du har jammen lurt mange småsparere siste ukene med den ubegrunnede hausingen din. Burde skamme seg.
Redigert i dag kl 09:54 Du må logge inn for å svare
Mammon
I dag kl 09:56 338

mange idioter ble lurt til å kjøpe dritten på 7-8kr hehe

rip ;(

Heggøyen
I dag kl 10:00 315

Når man har lese / skrive vansker, så forstår jeg det. Men de som leser hva jeg skriver, de kjøper på 3,50 og oppover. De som kjøper basert på mine skriverier er de som tror BCS kommer i mål, og da vil gå i ATH når offtake avtale 10k / year annonseres. Seddelpresse kaller BCS det da.
Men jeg forstår du har tungt for det. MacT finner nok snart ut hvem denne Green er. Det skal bli spennende å se om dette er en tenåring, da må vi jo være litt forsiktig så ikke han blir krenket og såra.
digitalnaboen
I dag kl 10:01 306

Alle handlinger gir konsekvenser , Det som er tilfellet her "Ikke viktig", er når noen hevder de hadde inside informasjon - som viste seg å være en fis i sahara - og lovet kjapp oppgang med 20 - 30 doblling bankers. Og når slike folk dessverre fremstår med en viss troverdighet , er konsekvensen dessverre kurshavari for investorere enten de er langsiktige investorer eller kortsiktige tradere.
rockpus
I dag kl 10:05 274

Har sett presentasjonen.
Det vises til fremgang, men også til at de ikke har klart å løse alle tekniske utfordringer enda. Det understrekes at dette er vanskelig og har tatt lengre tid enn tidligere antatt. Det vi ikke vet, er om de områder der de fortsatt sliter med å få til, kan være avgjørende for i det hele tatt å komme i mål i forhold til mulige kunder.
Det blir derfor et avgjørende signal om Huchems forlenger avtalen med BCS. Gjør de det, så viser Huchems at de har fått grunnlag for å tro at BCS vil evne å komme helt i mål.
Potensialet er skyhøyt, men samtidig er risikoen også svært høy så lenge vi ikke vet hvor vanskelig de siste problemene er å løse og hvor stor sjanse det egentlig er for å komme i mål.
Ikke_viktig
I dag kl 10:11 237

Da må du ha sett noe jeg ikke har sett. Eller så har du et helt annet syn på det du har sett. Tror nok de som føler seg lurt må begynne å studere norsk språk igjen. Jeg bare lurer på hva de som selger har trodd skulle skje i dag? Alle vet jo at i slike selskaper så tar ting tid fordi alt må testes og verifiseres, og jo flere parametere og krav jo lenger tid tar det å oppnå ønsket resultat. Det er da ingenting unaturlig i dette. Men det som ofte skjer er at man plutselig får et Eureka øyeblikk og så pluselig har man kommet veldig mye lengre. Det kommer jo selvfølgelig helt an på de som holder på med dette og deres kapasiteter.

Det store spørsmålet er jo hvorvidt selskapet vil melde at de har hatt suksessfull fremgang, eller om man først vil merke det ved at det dukker opp en eller flere større avtakeravtaler som et første steg. Begge slike meldinger vil sette fyr på kursen og da vil vel de som solgte lavt sitte igjen med en vond smak i munnen.

Jeg er langsiktig i denne da jeg tror de lykkes. De har ganske god tid på seg slik jeg ser det i og med at pengekassen ikke er tom og de ikke brenner unødvendig mye penger.

Hva enn man gjør så ønsker jeg lykke til. Har man ikke tro på dette selger man, har man tro sitter man i ro. Så enkelt er det.
FarGem
I dag kl 10:12 232

Selg, selg, selg! Vi har panikk! Vi er kjemperedde! Vi må vaksinere oss mot røde tall! Folk stiller seg i kø.. bortsett fra noen, som ser spillet og vet å ta livet med ro. Kortsiktige hender, mater de mer langsiktige og stødige. Sånn er det, og i min verden helt innafor! :-)
digitalnaboen
I dag kl 10:25 168

De som er blitt lurt er de som har latt seg manipulere av alle utsagnene til hausserne. Teknisk sett skriver de ikke kjøp, men mange haussere er dessverre mestre i å manipulere folk til å tro på luftslott. Og alt de skriver er basert på egen vinning.
Lykke til langsiktig. Forhåpentligvis vil BCS en dag lykkes, men det er langt frem og dessverre er ingenting bankers. Jeg skjønner fortsatt ikke hva noen og tretti ansatte gjør i BCS. Flott de har satt opp en lab. flott de har penger på bok. Men går du til banken og sier jeg har 18 mill i cash, men jeg taper 6 til 8 millioner i året, og en gang i fremtiden kommer jeg til å tjene penger kanskje. Da vil nok banken se mindre på hva du har i banken og mer på hva du taper i året og finner deg neppe så søkegod som du gjerne synes.. Det er vel slik potensielle investorer også ser det, vil jeg tro. Jeg leste bare rapporten og så vidt jeg har fått med meg, nevnes ikke HUchem med et ord. Vil det bety de er ute av bildet?
Heggøyen
I dag kl 10:31 135

Man går ikke i banken før produktet er klart, og offtake avtaler klare. Da går man til banken og sier man har en seddelpresse. Trodde du kunne såpass. Hva skal man i banken å gjøre i dag med penger på bok, og ikke planer om å bygge noe enda ?
Stoltzen
I dag kl 10:39 104

Jeg synes selskapet den siste tiden endelig er blitt mulig å forstå seg på. De har en klar strategi. De gir alt for å oppnå de tekniske spesifikasjoner som skal til for å lykkes. Det er tydeligvis veldig vanskelig. Det er derfor skyhøy risiko med denne aksjen. Det er også et skyhøyt potensiale. Men jeg synes tegn på fremgang er å spore.
rockpus
I dag kl 10:47 69

"Jeg leste bare rapporten og så vidt jeg har fått med meg, nevnes ikke HUchem med et ord. Vil det bety de er ute av bildet?"

Du må se presentasjonen. Der sies det en hel del rundt Huchems. De er i dialog om å forlenge avtalen.