BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 126716

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
rockpus
I dag kl 10:53 751

Du skriver hele tiden som om du har et grunnlag til å være mer sikker enn andre på at selskapet kommer i mål. Det er jo selvsagt ikke tilfelle. Vi vet at det er noen deler som de ikke har klart å løse og som de innrømmer er vanskelig. Kjøper man i dag, er det på en spekulasjon om at de finner ut hvordan dette skal løses. Det er dermed ikke så enkelt som du påstår, at bare man sitter i ro og holder på aksjene så blir man rik.
Solid State
I dag kl 11:00 727

Kan vi stole på Hegghøy og andre forståsegpåere ? Er den infoen de sier de sitter med korrekt ?
Jeg spør bare med bakgrunn av at jeg er et ærlig menneske.
Jøtuls
I dag kl 11:14 688

Ser ut som at det har blitt en del oppsigelser. Cash burn redusert fremover.
FarGem
I dag kl 11:15 680

Jeg har gjentatt flere ganger at dette er et vinn eller forsvinn-case, himmel eller helvette.
Det at de gjør fremgang, i et segment som er så tidlig ute som det er, så er det stor sannsynlighet for at de vil lykkes med noe. Ikke nødvendigvis alt. Om så de må ta seg takke med å produsere og levere til betongindustrien, tekstiler eller annet, så finnes det helt klart plass for BCS i fremtiden.
Ting tar tid, men jeg har heller ingen planer om å dø i morgen, og har med det god tid til å vente på et eventuelt gjennombrudd, uansett hva det måtte være. Noe vil det bli.
Ikke_viktig
I dag kl 11:25 647

Sånn jeg ser det så var det snakk om to parametere hvor de ikke var innenfor. Du får studere hva han mente rundt 27 minutter ut i webcasten. Og to av 15 er ikke så veldig langt unna.

Han sier også det jeg sier. De tar steg hele veien. Det er ikke lineær progresjon så man kan ikke sette en tidslinje på det. Det kan ta to dager og det kan ta to år.


Det eneste jeg vet er at hvis du fikler med noe hver eneste dag så blir du god på å fikle med det. Og jo lenger du holder på jo bedre blir du.

Og vil selskapet melde Eureka øyeblikket slik at traderne kommer seg inn eller vil de få på plass avtakeravtaler før det kommer melding?
Molbre
I dag kl 11:28 634

De sier de gjør fremgang, men hvor mye, på meg virker det som museskritt om gangen? Vi vet ingenting bortsett fra at dette kommer til å ta mye lengre tid enn de har selv trodd. Når dette skjer hele tiden og det er stadige utsettelser så mister folk troen og de som sitter med høy GAV kommer seg ikke ut, uten at kursen kollapser totalt ref Citibank. Vi har gått fra at det meste burde være avklart i november ( ref Q1) til å ikke vite noe, bortsett fra at dette tar tid! Mindre cashburn, men hvem har sluttet/blitt sparket?
Alt i alt en helt forferdelig Q rapport som ikke sier noe som helst om når de kommer til å lykkes/mislykkes!
Jobber videre med Huchems for å forlenge avtalen, har jo null verdi med en avtale kan vel bare fortsette å sende prøver uten å ha det skriftlig og bruke tid på dette, 10k tonn fabrikken er i hvert fall uaktuelt virker det som, og ser heller ut som om BCS fokuserer på å redde Europa, da det er dette som blir nevnt!
Ikke_viktig
I dag kl 11:40 591

Mitt største spørsmål for q2 var: Hvor nære er de?

Og svaret på det blir forskjellig alt ettersom hvem du spør. Så egentlig ingen avklaring på det spørsmålet.

Da ender vi dessverre opp i ventemodus og traderne går nå videre til neste kortsiktige prosjekt hvor de håper på gull og grønne skoger over natten. De er nok tilbake med en gang selskapet lykkes og har da selvfølgelig ekstremt lavt snitt og alltid hatt troen…

Jepp. Sånn kan det gikk…
elnomi
I dag kl 11:49 557

Dette var tynn suppe. Vi venter og vi venter og vi venter og konsekvensen av all ventingen og usikkerheten blir et nytt kursfall fremover, desverre!
Ikke_viktig
I dag kl 11:58 527

Om du venter med å selge faller ikke kursen… Men ta de kronene du kan få og finn deg neste prosjekt :)
Ikke_viktig
I dag kl 12:06 506

Håper det går en uke og så kommer det melding om at de har lykkes med å oppnå spekk og at avtale er underskrevet og aksjen åpner på 30+ med en syltynn selgerside… Da er det sikkert veldig mange av de som selger i dag som føler seg enormt smarte…
solb
I dag kl 12:09 494

En omsetning til nå på 184k aksjer senker kursen med 25%. Umusikalsk.
Solid State
I dag kl 12:10 493

Hvorfor ikke noe innsidekjøp ? Hvis de har trua må de som jobber i BCS kjøpe aksjer
FarGem
I dag kl 12:27 441

Som Odd sier får de "hjelp" fra Huchems til å mestre kravene, geleiding og veiledning. Det er 15 av de, så kan man jo tenke seg selv hvor komplisert dette er. Som 'Ikke-Viktig' påpeker så kan tid og klundring dag ut og dag inn vise seg å bli gull til slutt. Fremskritt er fremskritt, om så det er museskritt eller travsprang. Finjustering tar tid, så kan man jo i mellomtiden tvile på alt og ingenting.
Hva aksjonærene gjør i dag, i morgen, neste uke, eller om et år; "Talk to my hand, caus' my face ain't listening."
Hvis det ikke blir noe med Huchems, så er samarbeidet de har hatt frem til nå KUN positivt og gitt BCS mye kunnskap som de kan bruke på ferden videre. Så får vi se om Huchems velger å forlenge MOU'en, det vil gi klart nye positive signaler at her finnes det håp.
Uansett, jeg har mer tro på en avtale med Morrow (eller andre) i første omgang, og det vil nok ikke bare bli mottatt med boller og brus i aksjekursen hvis det skulle skje.
Ikke_viktig
I dag kl 12:38 405

Jeg har tro på at de løser problemene og at det da vil dukke opp mange og store avtaler. Det er derfor helt vitalt for meg å sitte med så mye aksjer som jeg hele tiden ønsker uten å selge, trade eller mikse og trikse. For meg er det kun å holde på det jeg har som teller. Og så får selskapets ansatte jobbe med å kjøre testruns hele tiden. Spørsmålet er hvor mange runs får de til daglig, og hvor store fremskritt skjer på grunn av disse. Må huske på at ett test run kan være på alt fra 30 minutter til noen timer så det er ikke mye som skjer hver dag. Derfor tar dette tid. Men plutselig kan noen se noe som gjør at de knekker koden og lykkes. Som sagt. Plutselig er Eureka øyeblikket der!
rockpus
I dag kl 12:56 359

Selv om det eventuelt bare er to parametere igjen for å nå kravene til f.eks. Huchems, så vet vi jo ikke hvor avgjørende nettopp disse to parameterene er eller hvor vanskelig det vil være å løse disse siste problemene?
Det er heller ikke så enkelt at dersom det sporet som BCS nå har satset tungt på skulle mislykkes, så kan man bare snu seg rundt og f.eks. satse på betong eller noe annet. Det vil i tilfelle kreve både mye tid og kapital og snu det hele rundt.
Når det gjelder strategi for investering, så kan man enten prøve å trade eller sitte langsiktig. Når man trader, må man normalt være fornøyd med små gevinster, men har samtidig begrenset risiko. Som langsiktig kan man få med seg det fulle potensialet, men kan også oppleve å tape alt og samtidig ha kastet bort verdifull tid. Det er et valg den enkelte må ta etter sin egen risikoprofil.
Greenlook
I dag kl 13:24 287

Omtrent samme volum som hevet den forrige uke 40% når Heggøy kom med den falske haussingen sin. Enig i at det er store utslag på lavt volum ja.
Ikke_viktig
I dag kl 13:33 263

Vi får håpe han som kjøpte mye skal ha flere aksjer. Vanskelig å vite hvor det går. Skal ikke mange nettolastete til før kursen stiger igjen.
Molbre
I dag kl 13:34 259

Hvorfor er ikke avtalen med Huchems forlenget allerede, eneste grunnen jeg kan se er jo at de er langt vekke fra specs og de lurer på om det i det hele tatt er vits å fortsette her, hva annet kan være grunnen?
solb
I dag kl 13:36 258

Har nedturen stoppet opp? Shorters sitter nok spent og venter på at svake sjeler skal slippe taket. Er det på tide å rake bordet for aksjer nå?
Molbre
I dag kl 13:43 237

Folk som har solgt siden 80 kroner er blitt kalt svake sjeler og kortsiktige. Fakta at det er de som har vært smarte mens vi andre er idiotene som har trodd på konstante usannheter. Null innsidekjøp bekrefter dette, vi sitter å ha tro på ett selskap som ikke en gang de ansatte vil sette en krone av sparepengene sine i.
Ikke_viktig
I dag kl 13:51 210

there are two large variations...
Greenlook
I dag kl 14:39 130

Tror ikke man skal legge så mye i formuleringene og setningsoppbyggingen til Odd på engelsk i dag. Han sa jo også "Its difficult and its not fixed in a fei". Jeg tror de har nada med Huchems og at den avtalen blir skrotet av dem fordi BCS ikke leverer kvaliteten som kreves. Ja det kan hende BCS har lært masse av dette samarbeidet som Odd selv sier, men tipper Huchems kan få minst like god kvalitet hos andre som har kommet lenger i utviklingen. Hvorfor skulle BCS ri så mange hester hvis Huchems var svaret? Det at Odd fokuserer på Morrow LOI fremfor Huchem MOU i dag sier vel også sitt. Vi får håpe staten vil kaste noen kroner på oss i grønnvaksing, men det er årevis til vi tjener noe penger her. Odd kunne ikke tegne noe tidslinje heller så det forsterker inntrykket fra i dag. Et alternativ som som kanskje hadde gagnet oss alle var et oppkjøp hvor selskapet ble tatt av børs.
FarGem
I dag kl 14:58 78

Ja, her kan allting skje. Er det ikke spennende, dere? :-)
Å legge bastante føringer av hva en vet i dag, er nok langt ifra sannheten som vil vise seg i fremtiden. Tid er relativt, ligger du for dauen, så skjønner jeg godt du har dårlig tid, men slik er nok ikke tilfelle for alle.
Siktet er innstilt, investeringsgrunnlaget er det samme, og hva andre sjonglerer med i mellomtiden, baller eller 'honnjsjit', shit samma.
Greenlook
I dag kl 15:13 35

Ja kall meg gjerne snodig, men jeg er en av de som liker at investeringene min vokser og ikke minsker. Det er ingen garantier for at BCS lykkes. Dere har vel vært med siden 80kr tallet og hevdet at man bare skal være tålmodig. Det er vel anledning til å se seg selv i speilet innimellom. Alt annet er vel litt naivt på børs eller?
Redigert i dag kl 15:13 Du må logge inn for å svare