BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 127524

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
FarGem
I dag kl 19:06 112

Nå må vi huske at folk flest fortsatt er i panikkfasen, så dette skal godt gjøres å nå inn til folk akkurat nå, tenker jeg. Skuffelsen, redselen for å "tape" mer penger, mistilliten, troen som går i oppløsning i harmoni med aksjekursen, og gudene vet hva som strømmer gjennom hodene til folk, må få lov til å gjøre sitt, helt til sistemann har solgt seg ut på ATL for denne gang..
Det negative snur så til det positive igjen, da er plutselig dette scenarioet glemt og folk strømmer tilbake igjen, den ene etter den andre.
Ingen liker den røde fargen hvis målet var å tjene kjappe penger.. Det er skummelt, det.
Ironisk nok kan de som er del av flokkmentaliteten takke seg selv for at de lar det skje.
Tror man f.eks. at Tessem vil bli påvirket av at "du" selger på ATL? Jeg tror han gir en blank gedigen deilig faen og suger til seg aksjene "dine" istedet, med blikket rettet dit det alltid har vært.

Folk er folk, det skal man igrunn være glad for, ellers hadde det aldri vært tilbud.
Ikke_viktig
I dag kl 18:41 145

Jeg liker å investere i spennende selskaper som er helt cutting edge teknologisk. Som prøver nye metoder på noe som er helt unikt i verdenssammenheng.

Huchems er interessert i BCS på grunn av måten de eventuelt vil produsere CNT på gitt at de klarer å oppnå alle parametere. Det er ikke sånn at de ikke kan bruke gamle metoder med fossilbasert produksjon hvis de ønsker. Det er bare det at det alternativet som BCS utgjør er veldig veldig interessant for å fortsatt være relevant på verdensmarkedet. Hvis BCS lykkes så vil de og deres metode mest sannsynlig overta verdensmarkedet her. Det er derfor jeg er investert. Det er snakk om en disruptive cutting edge teknologi som de jobber med. Det er ikke snakk om å sette opp ei pølsebu og selge boller og brus vi snakker om her.

Mange skjønner ikke caset. Derfor skriver de som de gjør på dette forum og det skinner soleklart igjennom hvor lite de faktisk skjønner.

BCS sin fremtidige utvikling vil se slik ut på børs.

De vil fortsette å jobbe med teknologien og videreutvikling av prosessen for å prøve å klare å oppnå spesifikasjoner fra Huchems. Om de lykkes vil de få mange større partnere og interessentene vil stille seg i kø. Det gjør de allerede men ingen vil kjøpe før produktet er klart. Lykkes de ikke vil de se på andre måter å kommersialisere teknologien. Jeg antar at en beslutning vil tas en eller annen gang i løpet av vinteren basert på måloppnåelse.

Lykkes de i steg en vil de få mange pengesterke samarbeidspartnere som vil hjelpe til med kostnader relatert til pilotproduksjon og endelig fabrikk. De vil få mange og store avtakeravtaler med muligens forhåndsbetalinger for å få fabrikker opp å gå så fort som mulig. Obligasjonsmarkedet ligger langflat etter selskapet og de vil kunne eventuelt hente penger på børs til kanskje langt over tresifrede kurser. Lykkes de ikke så vil de måtte se på alternative veier.

Det er ikke snakk om at dette er vinn eller forsvinn. De kan bruke teknologien til å produsere råmaterialer til andre industriområder. De kan også få betalt for å fjerne CO2 utslipp der disse er store og der kostnadene til CO2 avgifter er høye.
FarGem
I dag kl 15:42 351

Det virker som om du har lagt lista for BCS, og det er din greie. Fremtiden vet ingen av oss bringer, så får vi se hvem som får rett til slutt. Caset er like spennende den dag i dag for min del; jeg har investert for et lengre perspektiv enn hva følelsene mine kaster etter meg fra dag til dag.
Da andre gir opp, ikke orker å vente lengre, blir påvirket av hverandre eller hva enn folk tenker, så sitter nok jeg, Heydi, Tessem og Awilco like stødig i mange, mange år til. Et industrieventyr i oppstartfasen tar tid å bygge, og det burde alle ha skjønt og akseptert til nå.
Greenlook
I dag kl 15:13 421

Ja kall meg gjerne snodig, men jeg er en av de som liker at investeringene min vokser og ikke minsker. Det er ingen garantier for at BCS lykkes. Dere har vel vært med siden 80kr tallet og hevdet at man bare skal være tålmodig. Det er vel anledning til å se seg selv i speilet innimellom. Alt annet er vel litt naivt på børs eller?
Redigert i dag kl 15:13 Du må logge inn for å svare
FarGem
I dag kl 14:58 464

Ja, her kan allting skje. Er det ikke spennende, dere? :-)
Å legge bastante føringer av hva en vet i dag, er nok langt ifra sannheten som vil vise seg i fremtiden. Tid er relativt, ligger du for dauen, så skjønner jeg godt du har dårlig tid, men slik er nok ikke tilfelle for alle.
Siktet er innstilt, investeringsgrunnlaget er det samme, og hva andre sjonglerer med i mellomtiden, baller eller 'honnjsjit', shit samma.
Greenlook
I dag kl 14:39 517

Tror ikke man skal legge så mye i formuleringene og setningsoppbyggingen til Odd på engelsk i dag. Han sa jo også "Its difficult and its not fixed in a fei". Jeg tror de har nada med Huchems og at den avtalen blir skrotet av dem fordi BCS ikke leverer kvaliteten som kreves. Ja det kan hende BCS har lært masse av dette samarbeidet som Odd selv sier, men tipper Huchems kan få minst like god kvalitet hos andre som har kommet lenger i utviklingen. Hvorfor skulle BCS ri så mange hester hvis Huchems var svaret? Det at Odd fokuserer på Morrow LOI fremfor Huchem MOU i dag sier vel også sitt. Vi får håpe staten vil kaste noen kroner på oss i grønnvaksing, men det er årevis til vi tjener noe penger her. Odd kunne ikke tegne noe tidslinje heller så det forsterker inntrykket fra i dag. Et alternativ som som kanskje hadde gagnet oss alle var et oppkjøp hvor selskapet ble tatt av børs.
Ikke_viktig
I dag kl 13:51 597

there are two large variations...
Molbre
I dag kl 13:43 624

Folk som har solgt siden 80 kroner er blitt kalt svake sjeler og kortsiktige. Fakta at det er de som har vært smarte mens vi andre er idiotene som har trodd på konstante usannheter. Null innsidekjøp bekrefter dette, vi sitter å ha tro på ett selskap som ikke en gang de ansatte vil sette en krone av sparepengene sine i.
solb
I dag kl 13:36 645

Har nedturen stoppet opp? Shorters sitter nok spent og venter på at svake sjeler skal slippe taket. Er det på tide å rake bordet for aksjer nå?
Molbre
I dag kl 13:34 647

Hvorfor er ikke avtalen med Huchems forlenget allerede, eneste grunnen jeg kan se er jo at de er langt vekke fra specs og de lurer på om det i det hele tatt er vits å fortsette her, hva annet kan være grunnen?
Ikke_viktig
I dag kl 13:33 650

Vi får håpe han som kjøpte mye skal ha flere aksjer. Vanskelig å vite hvor det går. Skal ikke mange nettolastete til før kursen stiger igjen.
Greenlook
I dag kl 13:24 674

Omtrent samme volum som hevet den forrige uke 40% når Heggøy kom med den falske haussingen sin. Enig i at det er store utslag på lavt volum ja.
rockpus
I dag kl 12:56 745

Selv om det eventuelt bare er to parametere igjen for å nå kravene til f.eks. Huchems, så vet vi jo ikke hvor avgjørende nettopp disse to parameterene er eller hvor vanskelig det vil være å løse disse siste problemene?
Det er heller ikke så enkelt at dersom det sporet som BCS nå har satset tungt på skulle mislykkes, så kan man bare snu seg rundt og f.eks. satse på betong eller noe annet. Det vil i tilfelle kreve både mye tid og kapital og snu det hele rundt.
Når det gjelder strategi for investering, så kan man enten prøve å trade eller sitte langsiktig. Når man trader, må man normalt være fornøyd med små gevinster, men har samtidig begrenset risiko. Som langsiktig kan man få med seg det fulle potensialet, men kan også oppleve å tape alt og samtidig ha kastet bort verdifull tid. Det er et valg den enkelte må ta etter sin egen risikoprofil.
Ikke_viktig
I dag kl 12:38 791

Jeg har tro på at de løser problemene og at det da vil dukke opp mange og store avtaler. Det er derfor helt vitalt for meg å sitte med så mye aksjer som jeg hele tiden ønsker uten å selge, trade eller mikse og trikse. For meg er det kun å holde på det jeg har som teller. Og så får selskapets ansatte jobbe med å kjøre testruns hele tiden. Spørsmålet er hvor mange runs får de til daglig, og hvor store fremskritt skjer på grunn av disse. Må huske på at ett test run kan være på alt fra 30 minutter til noen timer så det er ikke mye som skjer hver dag. Derfor tar dette tid. Men plutselig kan noen se noe som gjør at de knekker koden og lykkes. Som sagt. Plutselig er Eureka øyeblikket der!
FarGem
I dag kl 12:27 827

Som Odd sier får de "hjelp" fra Huchems til å mestre kravene, geleiding og veiledning. Det er 15 av de, så kan man jo tenke seg selv hvor komplisert dette er. Som 'Ikke-Viktig' påpeker så kan tid og klundring dag ut og dag inn vise seg å bli gull til slutt. Fremskritt er fremskritt, om så det er museskritt eller travsprang. Finjustering tar tid, så kan man jo i mellomtiden tvile på alt og ingenting.
Hva aksjonærene gjør i dag, i morgen, neste uke, eller om et år; "Talk to my hand, caus' my face ain't listening."
Hvis det ikke blir noe med Huchems, så er samarbeidet de har hatt frem til nå KUN positivt og gitt BCS mye kunnskap som de kan bruke på ferden videre. Så får vi se om Huchems velger å forlenge MOU'en, det vil gi klart nye positive signaler at her finnes det håp.
Uansett, jeg har mer tro på en avtale med Morrow (eller andre) i første omgang, og det vil nok ikke bare bli mottatt med boller og brus i aksjekursen hvis det skulle skje.
Solid State
I dag kl 12:10 879

Hvorfor ikke noe innsidekjøp ? Hvis de har trua må de som jobber i BCS kjøpe aksjer
solb
I dag kl 12:09 880

En omsetning til nå på 184k aksjer senker kursen med 25%. Umusikalsk.
Ikke_viktig
I dag kl 12:06 892

Håper det går en uke og så kommer det melding om at de har lykkes med å oppnå spekk og at avtale er underskrevet og aksjen åpner på 30+ med en syltynn selgerside… Da er det sikkert veldig mange av de som selger i dag som føler seg enormt smarte…
Ikke_viktig
I dag kl 11:58 913

Om du venter med å selge faller ikke kursen… Men ta de kronene du kan få og finn deg neste prosjekt :)
elnomi
I dag kl 11:49 943

Dette var tynn suppe. Vi venter og vi venter og vi venter og konsekvensen av all ventingen og usikkerheten blir et nytt kursfall fremover, desverre!
Ikke_viktig
I dag kl 11:40 977

Mitt største spørsmål for q2 var: Hvor nære er de?

Og svaret på det blir forskjellig alt ettersom hvem du spør. Så egentlig ingen avklaring på det spørsmålet.

Da ender vi dessverre opp i ventemodus og traderne går nå videre til neste kortsiktige prosjekt hvor de håper på gull og grønne skoger over natten. De er nok tilbake med en gang selskapet lykkes og har da selvfølgelig ekstremt lavt snitt og alltid hatt troen…

Jepp. Sånn kan det gikk…
Molbre
I dag kl 11:28 1020

De sier de gjør fremgang, men hvor mye, på meg virker det som museskritt om gangen? Vi vet ingenting bortsett fra at dette kommer til å ta mye lengre tid enn de har selv trodd. Når dette skjer hele tiden og det er stadige utsettelser så mister folk troen og de som sitter med høy GAV kommer seg ikke ut, uten at kursen kollapser totalt ref Citibank. Vi har gått fra at det meste burde være avklart i november ( ref Q1) til å ikke vite noe, bortsett fra at dette tar tid! Mindre cashburn, men hvem har sluttet/blitt sparket?
Alt i alt en helt forferdelig Q rapport som ikke sier noe som helst om når de kommer til å lykkes/mislykkes!
Jobber videre med Huchems for å forlenge avtalen, har jo null verdi med en avtale kan vel bare fortsette å sende prøver uten å ha det skriftlig og bruke tid på dette, 10k tonn fabrikken er i hvert fall uaktuelt virker det som, og ser heller ut som om BCS fokuserer på å redde Europa, da det er dette som blir nevnt!
Ikke_viktig
I dag kl 11:25 1033

Sånn jeg ser det så var det snakk om to parametere hvor de ikke var innenfor. Du får studere hva han mente rundt 27 minutter ut i webcasten. Og to av 15 er ikke så veldig langt unna.

Han sier også det jeg sier. De tar steg hele veien. Det er ikke lineær progresjon så man kan ikke sette en tidslinje på det. Det kan ta to dager og det kan ta to år.


Det eneste jeg vet er at hvis du fikler med noe hver eneste dag så blir du god på å fikle med det. Og jo lenger du holder på jo bedre blir du.

Og vil selskapet melde Eureka øyeblikket slik at traderne kommer seg inn eller vil de få på plass avtakeravtaler før det kommer melding?
FarGem
I dag kl 11:15 1066

Jeg har gjentatt flere ganger at dette er et vinn eller forsvinn-case, himmel eller helvette.
Det at de gjør fremgang, i et segment som er så tidlig ute som det er, så er det stor sannsynlighet for at de vil lykkes med noe. Ikke nødvendigvis alt. Om så de må ta seg takke med å produsere og levere til betongindustrien, tekstiler eller annet, så finnes det helt klart plass for BCS i fremtiden.
Ting tar tid, men jeg har heller ingen planer om å dø i morgen, og har med det god tid til å vente på et eventuelt gjennombrudd, uansett hva det måtte være. Noe vil det bli.
Jøtuls
I dag kl 11:14 1074

Ser ut som at det har blitt en del oppsigelser. Cash burn redusert fremover.
Solid State
I dag kl 11:00 1113

Kan vi stole på Hegghøy og andre forståsegpåere ? Er den infoen de sier de sitter med korrekt ?
Jeg spør bare med bakgrunn av at jeg er et ærlig menneske.
rockpus
I dag kl 10:53 1137

Du skriver hele tiden som om du har et grunnlag til å være mer sikker enn andre på at selskapet kommer i mål. Det er jo selvsagt ikke tilfelle. Vi vet at det er noen deler som de ikke har klart å løse og som de innrømmer er vanskelig. Kjøper man i dag, er det på en spekulasjon om at de finner ut hvordan dette skal løses. Det er dermed ikke så enkelt som du påstår, at bare man sitter i ro og holder på aksjene så blir man rik.
rockpus
I dag kl 10:47 576

"Jeg leste bare rapporten og så vidt jeg har fått med meg, nevnes ikke HUchem med et ord. Vil det bety de er ute av bildet?"

Du må se presentasjonen. Der sies det en hel del rundt Huchems. De er i dialog om å forlenge avtalen.
Stoltzen
I dag kl 10:39 611

Jeg synes selskapet den siste tiden endelig er blitt mulig å forstå seg på. De har en klar strategi. De gir alt for å oppnå de tekniske spesifikasjoner som skal til for å lykkes. Det er tydeligvis veldig vanskelig. Det er derfor skyhøy risiko med denne aksjen. Det er også et skyhøyt potensiale. Men jeg synes tegn på fremgang er å spore.
Heggøyen
I dag kl 10:31 642

Man går ikke i banken før produktet er klart, og offtake avtaler klare. Da går man til banken og sier man har en seddelpresse. Trodde du kunne såpass. Hva skal man i banken å gjøre i dag med penger på bok, og ikke planer om å bygge noe enda ?
digitalnaboen
I dag kl 10:25 675

De som er blitt lurt er de som har latt seg manipulere av alle utsagnene til hausserne. Teknisk sett skriver de ikke kjøp, men mange haussere er dessverre mestre i å manipulere folk til å tro på luftslott. Og alt de skriver er basert på egen vinning.
Lykke til langsiktig. Forhåpentligvis vil BCS en dag lykkes, men det er langt frem og dessverre er ingenting bankers. Jeg skjønner fortsatt ikke hva noen og tretti ansatte gjør i BCS. Flott de har satt opp en lab. flott de har penger på bok. Men går du til banken og sier jeg har 18 mill i cash, men jeg taper 6 til 8 millioner i året, og en gang i fremtiden kommer jeg til å tjene penger kanskje. Da vil nok banken se mindre på hva du har i banken og mer på hva du taper i året og finner deg neppe så søkegod som du gjerne synes.. Det er vel slik potensielle investorer også ser det, vil jeg tro. Jeg leste bare rapporten og så vidt jeg har fått med meg, nevnes ikke HUchem med et ord. Vil det bety de er ute av bildet?
FarGem
I dag kl 10:12 739

Selg, selg, selg! Vi har panikk! Vi er kjemperedde! Vi må vaksinere oss mot røde tall! Folk stiller seg i kø.. bortsett fra noen, som ser spillet og vet å ta livet med ro. Kortsiktige hender, mater de mer langsiktige og stødige. Sånn er det, og i min verden helt innafor! :-)
Ikke_viktig
I dag kl 10:11 744

Da må du ha sett noe jeg ikke har sett. Eller så har du et helt annet syn på det du har sett. Tror nok de som føler seg lurt må begynne å studere norsk språk igjen. Jeg bare lurer på hva de som selger har trodd skulle skje i dag? Alle vet jo at i slike selskaper så tar ting tid fordi alt må testes og verifiseres, og jo flere parametere og krav jo lenger tid tar det å oppnå ønsket resultat. Det er da ingenting unaturlig i dette. Men det som ofte skjer er at man plutselig får et Eureka øyeblikk og så pluselig har man kommet veldig mye lengre. Det kommer jo selvfølgelig helt an på de som holder på med dette og deres kapasiteter.

Det store spørsmålet er jo hvorvidt selskapet vil melde at de har hatt suksessfull fremgang, eller om man først vil merke det ved at det dukker opp en eller flere større avtakeravtaler som et første steg. Begge slike meldinger vil sette fyr på kursen og da vil vel de som solgte lavt sitte igjen med en vond smak i munnen.

Jeg er langsiktig i denne da jeg tror de lykkes. De har ganske god tid på seg slik jeg ser det i og med at pengekassen ikke er tom og de ikke brenner unødvendig mye penger.

Hva enn man gjør så ønsker jeg lykke til. Har man ikke tro på dette selger man, har man tro sitter man i ro. Så enkelt er det.
rockpus
I dag kl 10:05 781

Har sett presentasjonen.
Det vises til fremgang, men også til at de ikke har klart å løse alle tekniske utfordringer enda. Det understrekes at dette er vanskelig og har tatt lengre tid enn tidligere antatt. Det vi ikke vet, er om de områder der de fortsatt sliter med å få til, kan være avgjørende for i det hele tatt å komme i mål i forhold til mulige kunder.
Det blir derfor et avgjørende signal om Huchems forlenger avtalen med BCS. Gjør de det, så viser Huchems at de har fått grunnlag for å tro at BCS vil evne å komme helt i mål.
Potensialet er skyhøyt, men samtidig er risikoen også svært høy så lenge vi ikke vet hvor vanskelig de siste problemene er å løse og hvor stor sjanse det egentlig er for å komme i mål.
digitalnaboen
I dag kl 10:01 812

Alle handlinger gir konsekvenser , Det som er tilfellet her "Ikke viktig", er når noen hevder de hadde inside informasjon - som viste seg å være en fis i sahara - og lovet kjapp oppgang med 20 - 30 doblling bankers. Og når slike folk dessverre fremstår med en viss troverdighet , er konsekvensen dessverre kurshavari for investorere enten de er langsiktige investorer eller kortsiktige tradere.
Heggøyen
I dag kl 10:00 821

Når man har lese / skrive vansker, så forstår jeg det. Men de som leser hva jeg skriver, de kjøper på 3,50 og oppover. De som kjøper basert på mine skriverier er de som tror BCS kommer i mål, og da vil gå i ATH når offtake avtale 10k / year annonseres. Seddelpresse kaller BCS det da.
Men jeg forstår du har tungt for det. MacT finner nok snart ut hvem denne Green er. Det skal bli spennende å se om dette er en tenåring, da må vi jo være litt forsiktig så ikke han blir krenket og såra.
Mammon
I dag kl 09:56 844

mange idioter ble lurt til å kjøpe dritten på 7-8kr hehe

rip ;(