BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 193511

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 12:07 846

Jaja KarbonKent. Deaktiverer du ditt nick igjen ? Du gav gjentatte garantier mot forlengelse av Huchem ikke ble en relaitet. Noen av oss var godt informert 😅 (ekstraordinært styremøte ) 😅
CarbonKent
I dag kl 12:25 782

Som jeg skrev i går kommer ikke en forlengelse av MOU med Huchems til å påvirke kursen. Dersom det ikke hadde blitt en forlengelse hadde den falt langt tilbake. Hvis dette var det du satt med av info så var dette noe markedet forventet. Hjelpes du må jekke deg ned en del hakk altså. Når det er sagt tror jeg dette er et godt tidspunkt å kjøpe på, men det er vel en stund til trygden kommer for deg enda. Du får legge deg nedpå å slappe av imens.
Redigert i dag kl 12:27 Du må logge inn for å svare
Novak1
I dag kl 12:28 773

Tyvärr är det inte så mycket du begriper!
Heggøyen
I dag kl 12:28 769

Du har skrevet med tidligere nick, og en undertone om at det ikke blir MOU. Nå må vår nye VOW venn kjøpe 30-50 øre mer enn ved din anbefaling i går 3,50. Jeg vet mer 💥💣🏴‍☠️
CarbonKent
I dag kl 12:48 708

Uansett hvor mange ganger du skriver det så vet du ikke mer enn oss andre. Mulig du tror det, men det stemmer altså ikke. Fint om du kan legge løgnene dine til siden og heller fokusere på fakta.
Redigert i dag kl 12:49 Du må logge inn for å svare
solb
I dag kl 12:56 687

Hadde Huchems fortsatt samarbeidet hvis ikke utviklingsarbeidet som BCS gjør, var "liv laga"?
Heggøyen
I dag kl 13:06 650

😅 selv om du ikke får vite noe, noe som gjorde deg frustrert sist gang og, da dette gikk fra ditt salg 3,505 til 8,40 så skal du bare stole på at det alltid er noen som vet. Alltid.
Og jeg har visst mye lenge før en del andre 😅
Og noe er enda ikke kjent 🤭

McSlu1
I dag kl 13:10 639

Hvorfor skulle de ikke det? Ingen risiko overhodet i denne MOU'en for Huchems. Klarder BCS det, så er det gull for Huchems, klarer de det ikke så har de ikke investert eller tapt noe som helst.
Folk må forstå at en LOI eller en MOU ikke er spesielt forpliktende. Det betyr bare at noen finner et eller annet interessant, men ikke interessant nok til å f.eks gå inn med midler i form av kapital eller andre ressurser.
All risiko forblir på teknologileverandøren, i dette tilfellet BCS.
Heggøyen
I dag kl 13:30 574

KarbonKent: Stakkars han du lurte til å slette kjøpsordrene i går med anbefaling 3,— Nå må han ut med 5,50 kr aksjen istedenfor.
Redigert i dag kl 13:32 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 13:32 571

Hvorfor går Bcs inn på MOU om det ikke betyr noe ?
Hvorfor gidder dem det all den tid 400 beilere venter på teknologien når de siste to knepp er i boks ?
McSlu1
I dag kl 13:35 553

Er du tett?
Heggøyen
I dag kl 13:44 524

Nei, du kan få svare dette ut siden du mener MOU ikke betyr noe særlig. BCS må være av en annen oppfatning, samme med Huchem.
elnomi
I dag kl 13:55 486

MOU og forlengelse av MOU, når skal BCS melde om en virkelig avtale som kan gi salg og inntekter?
Blir det i 2025, 2026 eller?
CarbonKent
I dag kl 14:06 452

Det kan du spørre om. Jeg tror dette drar veldig ut i tid. De har penger til å holde på et par år til før de må kjøre emisjon. I mellomtiden får vi ta frem popcornet og se på at Heggs ydmyker seg selv med fant og fjas. En trygdet løgner med påstander uten fundament i virkeligheten. Cash har han heller ikke å støtte opp sine løgner med, for da hadde han vel kjøpt hvis dette var så bra?
Redigert i dag kl 14:07 Du må logge inn for å svare
Solid State
I dag kl 14:16 415

Bensin og diesel blir om ikke lenge gammeldags

https://youtu.be/Ro2bqq1Ya7s
Heggøyen
I dag kl 14:29 390

Se der ja. Når gutten møter seg selv i døra gang på gang, da tys det til personangrep. Hva vet du om mine trader. Har 100k aksjer. Noen kommer, noen går. Jobber 150% i tillegg. Snakk om å bomme. «På seg selv kjenner man andre» 😂👍
McSlu1
I dag kl 14:44 355

Hmm, dersom du trenger meg til å forklare det så er du kanskje ikke så flink som du liker å gi inntrykk av?

En LOI eller MOU (begrepene brukes endel over hverandre) er en forståelse mellom to aktører om at de har en gjensidig interesse for hverandre. I motsetning til en kontrakt er det lite juridisk bindende i en LOI/MOU. For Huchems sin del så har de interesse av BCS sitt produkt dersom det en dag skulle bli slik alle håper. De har, uten at jeg har sjekket antallet, sannsynligvis flere 10-talls LOI/MOU'er med andre selskap som utvikler noe de synes er interessant og kanskje kan bruke i sine egne prosesser. En LOI brukes ofte også som et strategisk redskap, hvor Huchems i dette tilfellet ber BCS sin forskning/utvikling gå i en retning som er formålstjenlig for dem.

En teknologiutvikler vil signere alle LOI/MOU de kan få hendene på i håp om at det vil føre til avtaler/kontrakter/kapitaltilførsel, egentlig hva som helst. En teknologiutvikler har ikke en kø av selskap som skraper på døra før de har noe med litt substans i. I LOI/MOU'en så spesifiseres det gjerne krav (i dette tilfellet krav til størrelse, maks prosent urenheter etc), og før disse kravene er innfridd så betyr papiret ingenting. Dersom kravene oppnås, vet BCS at de har en mulig avtager for produktet sitt, noe som er en fordel for dem mhp finansiering, markedsføring, omdømme, derisking etc

Poenget er at for et selskap som Huchems så har de ingenting å tape, men mye å vinne, på å inngå LOI/MOU'er med selskap som kan komme opp med teknologi som forbedrer deres egne prosesser/produkter. For BCS hjelper en LOI/MOU ingenting før de har noe produkt å vise til. Så BCS må kunne klare dette selv, uansett om de har en eller flere LOI/MOU med en drøss med selskaper.

Ettersom BCS opererer i et landskap med en teknologi som kan ha stor betydning for batteriutviklingen, er det klart at selskap som Huchems finner det FERDIGE produktet deres interessant. Noe annet ville vært rart. Men det er det ferdige produktet de vil ha, og det må BCS klare å få til selv.

Da tror jeg vi sier at voksenopplæringen er over. Bruk Google dersom du fremdeles er usikker.
Redigert i dag kl 15:11 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I dag kl 14:50 332

Jeg har mine tanker om det. Men jeg utfordrer deg til å utdype, for det fremstår litt merkelig. Men tolker deg slik at du heller svarer med å sende spørsmålet i retur - det sier meg at du ikke har noe svar og begrunnelse på dette. Det var vel det som var min hypotese. BCS eller Huchem gidder ikke bruke tid på avtaler som ikke betyr noe. Noe annet ville være veldig rart.
Redigert i dag kl 14:51 Du må logge inn for å svare
Novak1
I dag kl 15:04 291

Tror verkligen folk att de kommer att få något nere på 5 kroner? Nej du, här kommer inte folk släppa något, inte förran vi är över 6 kroner. Ja, de som försöker manipulere kursen kommer att släppa några aktier självklart.Huchems är viktig för oss och det kommer visa sig på kursen väldigt snart.

Huchems
Morrow
Beyonder

Väntar tålmodigt på nästa pm!

Patent?
McSlu1
I dag kl 15:13 277

Tror du med fordel kan legge fra deg tastaturet litt, Heggøyen.
CarbonKent
I dag kl 15:30 232

Du aner faktisk ikke hva du har investert i du. Jeg har lest mange av dine innlegg og det er jo ingen substans i noe av det. Kun påstander som "Denne er verdt 500kr om kort tid", "Jeg vet noe ikke dere vet", "Jeg har kontakter og nettverk" ...zzzz.....zzzz
Hva med å bringe noe til bordet?
Heggøyen
I dag kl 15:53 173

😅 jeg forstår at du ikke har noe bedre svar.
KarbonKent: bare 2,5 mill innvestert uten å vite i hva. Den er herlig - ukas beste 😅
CarbonKent
I dag kl 16:06 135

Igjen, ingen fundament.
FarGem
I dag kl 17:14 30

Hvorfor så negativ vinklet på disse trådene, hvis du tilsynelatende ikke er "interessert" i å investere i BCS?
Du skjønner selv at dette blir alt for lysende suspekt og teit?
Invester, hold og vent på fremtiden, du, som alle oss andre.
Dine personlige kriger er like interessant å se på som gresshoppesex på Discovery Channel.
Ro ned, og finn frem stresslessen. Det er rimelig behagelig, det finner du kanskje ut en dag du og, forhåpentligvis.