BCS inn i 2024 - veien videre.

Heggøyen
BCS 02.04.2024 kl 09:20 194260

Ny tråd, nye muligheter.
Tråd om BCS inn i 2024. Kurs i skrivende stund 6,60-7 kr etter nytt kvartalspresentasjon med lite substans, men heller ikke røde flagg.
Redigert 10.05.2024 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
Heggøyen
I går kl 20:08 363

Karbon Kent mente denne skulle i 3 kr, og ba karen i går om å ikke kjøpe før det om MOU en ikke blir fornyet. Den ble fornyet, slik jeg sa, og da måtte stakkaren ut med 5,50 i dag. Tragisk for han.
MOU`en var årsaken. Ingen her trodde på høyere kurs ved fornying. Jeg mener dette er en viktig avtale for BCS når de er ferdig med spec på sine produkt. Du og andre mener MOU og LOI ikke er viktig, jeg mener at dette har sin verdi, ellers ville ingen brukt tid og penger på slike avtaler. Slikt koster juridisk også, så noen egenverdi har disse. Det er ikke MOU`ens fornyelse som Londonmannen mener sender denne i 500,- Det er helt andre forhold som gjør, sier han.....!
McSlu1
I går kl 20:11 359

Hmm, forsåvidt ikke helt urimelige spørsmål det.
Svaret på de fleste er vel mest underholdning. Jeg har en liten bunke aksjer kjøpt på alt for høye kurser som jeg brenner inne med, men kommer ikke hit for å øke kunnskapsnivået nei.
Sitter jo stort sett og kun leser uten å kommentere noe, men når selverklærte eksperter med påstått innsidekunnskap lirer av seg bare fjas og rakker med på andre er det på sin plass med litt korreksjon.

Jeg er skeptisk til selskapet, hvorfor har jeg forklart tidligere. Du er ikke det, og det er en ærlig sak det.
FarGem
I går kl 20:29 328

Alt er lov i denne verden! Det er vi nok ikke uenige om.
Er det ikke litt spennende da? ;-)
Rule
I går kl 20:34 322

Enig, det er en svært positiv aftale på nuværende tidspunkt. Huchems og BCS ved idag mye mere om hvilke begrænsninger BCS teknologi har og alligevel vil de gerne samarbejde. Kan ikke helt finde ud af om 1år så er positiv eller negativ twist. Alt-i-alt ser jeg det som svært positivt….
FarGem
I går kl 20:35 318

Men legg også merke til at verden blir styrt i en bestemt retning, så lenge det rekker av overtroiske virkelighetsfjerne politikere ved roret, og allmuen nikker og smiler og klapper hemningsløst med på narrativet.
Har sagt det 1000 ganger, og jeg sier det en gang til:
Stikkordet i BCS er og vil bli: CO2-fotavtrykk.
Det smaker orgasmisk i alle bauger og kanter i den bestemte retningen vi er i ferd med å gli styrt inn i.
Jeg har stor tro på BCS, selvom alt rundt en legger til rette for at de skal strikke seg inn i mønsteret i fremtiden, på "magisk" vis.
Novak1
I går kl 21:25 245

Krav och specifikationer från Huchems ligger på samma höga nivå som hos de övriga signifikanta aktörer inom branschen, har Odd sagt. Bara det är oerhört viktigt. Tillfredställer man krav från Huchems då är vägen kort till många andra kunder.

Det Odd också säger är att Huchems är en väldigt viktigt kund. De gör oss bättre, har han sagt, tror att det var i den sista presentationen, eller under frågestunden.

Det är inget tvivel att båda parter önskar komma i mål och att man försöker göra det tilsammans. Det finns inte en bättre kund än den som försöker jobba med sina leverantörer.

Detta var väldigt viktigt och positivt!
Redigert i går kl 21:42 Du må logge inn for å svare
FarGem
I går kl 21:30 237

Helt sant, så kan man jo i samme tilvenning spørre seg selv om hva et eventuelt bud på teknologien vil bli fra Huchems' side i de gale, dystopiske CO2-tider vi er inne i den dag i dag.
Jeg tenker et eventuelt bud vil smake rimelig godt, hvis en skulle fragmentert dette scenarioet i sømmene i den verden vi lever i.
Novak1
I går kl 21:44 213

Håller med, helt rätt!
FarGem
I går kl 22:03 187

Kanskje vi lever i en vrangforestilling, men en vrangforestilling skapt av... Hvem?
Jeg følger de mektige herrene, og håper det går veien for min del og alle andres del som deler det samme synet til syvende og sist.
Den siste, minste, lille dvergen skal kveles og mates til haiene før jeg skifter innstilling, og det skal vel kanskje mye til? Eh, ja, jeg tror faktisk det!

Prøv og skift mitt syn; lykke til, baissegjengen..
Skip'o'hoi!
CarbonKent
I går kl 22:04 186

Du hausset LOI med Morrow som om det var oppkjøp for et par uker siden.
Heggøyen
I går kl 22:07 172

Det var det du trodde. Du har enda ikke fått svar på hva jeg visste. 😅

Uansett gikk kursen fra 3,505 der du solgte til 8,40 i den perioden 📈💣💥
FarGem
I går kl 22:18 147

CarbonKent vet ikke hvordan ei svett truse er å ha på seg riktig enda.. bare vent, min venn! Dette skal bli gøy etter hvert! 😅
Heggøyen
I går kl 22:43 109

Han vet hvordan det er å bli med ned fra 15 i BCS, eller var det 50. I VOW ble han med ned fra 50. Og har enda trua 😅
FarGem
I går kl 22:49 99

Er vi da tilbake til begrepet Ambivalens.
Det er jo helt greit for meg, det. Hvorfor skulle det ikke være det? 😅