Desert Control: Tiden er inne nå, tror jeg.

Cruelly
DSRT 02.04.2024 kl 16:17 27327

Desert Control var helt klart for den langsiktige for de virkelige store gevinsttallene som først var forespeilet av de som først gikk inn i aksjen; en aksjekurs av flere hundre kroner eller enda mer så vi regnestykker for. Det kan så klart bli en realitet en dag, men ikke i år tror jeg. Hittil har mye tid gått med til etablere selskapet i regionale kundeområder, det vil si i strategiske geografiske områder og å gjøre produktet LNC kjent. Mer enn nok tid vil mange aksjonærer som først gikk inn i selskapet uten å skjønne at rom ikke var bygd på en dag. Det er alltid viktig i et selskap, uansett sektor, å bygge opp selskapet og kundegrunnlaget forsvarlig ved å få stødig grunnfundament og faste støttepilarer på plass før alt annet. Det har Desert Control så absolutt nå gjort og kan endelig konsentrere seg om større prosjekter og salg, men prosjekter i store kvanta vil altså drøye med å fåes tror jeg enda en stund, men det er klart at man kan være heldig og ha flaks her.

Jeg har fulgt Desert Control i stillhet siden oppstarten, og kjøpte en del aksjer da selskapet ble notert/listet på Euronext Growth for noen år siden. De siste ukene har jeg for første gang siden dengang jevnt og trutt flerdoblet denne aksjeposten min for nå begynner jeg å få troen på at det har gått nok tid mener jeg til at selskapet har kommet dit at det i det minste både kan få dobbelt, tredoblet eller firedoblet verdi på børs på et eneste kort øyeblikk, hvilket heller ikke er fortjeneste å fjase av. Det er mye i gevinst ved kortsiktig investering om man da ikke vil sitte videre for en potensiell langt høyere avkastning og gevinst.

Min begrunnelse er at selskapet har gjort bra håndverk med grunnarbeidet som må på plass og det har tilrettelagt for smidig oppskalering og foretatt en rekke grunnleggende og nytenkende strategiske grep som vil gjøre oppskalering lekende lett om muligheten byr seg. Aksjekursen er nå svært presset ned, hvilket jeg så som en kjøpsanledning til en rimelig penge. Derfor benyttet jeg anledningen til å posisjonere meg for den kommende oppturen. Teknisk sett er alt på plass for Desert Control nå og melder en kunde seg, kunden behøver ikke engang være så veldig stor at det gjør noe, så vil aksjekursen kunne gjøre et voldsomt hopp opp bare i løpet av minutter. Det kan skje i morgen, det kan skje neste uke eller neste måned, men jeg tror uansett på mer enn en dobling av kursen innen sommerferien som følge av kontrakt med flere golfbaner om påføring av LNC på dem, og smitteeffekten blant golfbaner som ligger tett og slåss om den samme rike kundegruppen på kvalitet og fasiliteter utover bare banen, for konkurransen dem imellom er beinhard og ingen av dem har råd til å la de andre bli mer overtrufne. Så første salget senest innen sommeren er altså hva jeg tror på, og så videre en domino-effekt av flere kunder innen samme sektor.

Andre må gjerne mene noe annet, og jeg påstår ikke at jeg sitter med noen fasit her, men etter å ha fulgt selskapet siden oppstart av, er det min overbevisning og så sterkt er den altså at jeg har styrket min aksjeposisjon i meget stor grad i forhold til min opprinnelige aksjepost i selskapet som for øvrig også den gang var å betrakte som stor til en vanlig dødelig aksjonær å være.

Lykke til oss alle; husk tålmodighet lønner seg, og til dere som alt har aksjer i Desert Control vil jeg anbefale å smøre dere med tålmodighet enda litt til nå som vi er helt på tampen av noe virkelig stort, så selg altså i hvert fall ikke aksjene dere. Lønningsdag er nok nå nærmere enn de fleste tør våge å håpe på.
TSalten
19.09.2024 kl 07:38 1500

https://www.soyl.ag/ - ser listen over partnere inkluderer Neom, Silal mv. Muligens derfor kursen går?
Cruelly
19.09.2024 kl 10:04 1421

Her er det både flere, for ikke å si mange, faktorer som har fått fortgang i aksjekursen, og også det samlede helhetlige bildet. Vi vet etter Q2 2024 rapporten at de månedene fremover mot årsslutt vil bli veldig gode, og aksjekursutviklingen vil bare tilta som Q3 og Q4 rapportene nærmer seg. Økningen i aksjekursen nå er kun en tidlig posisjonering i forkant av hva som vil komme. I øst sluttes veldig gode kontrakter, i vest kommer flere større nå i løpet av året.
Cruelly
19.09.2024 kl 17:50 1326

Desert Control sin lisensoperatør i Saudi Arabia melder nå følgende:

We are excited to announce that Liquid Natural Clay Technology has been selected for the final judging phase of the prestigious Almarai Prize in Riyadh, KSA.

This recognition highlights our dedication to advancing sustainable agriculture and combating desertification, aligning with the Kingdom's ambitious food security goals.

At Saudi Desert Control, we are committed to delivering viable, eco-friendly solutions that enhance soil fertility and agricultural productivity in arid regions. Our technology is a step forward in helping the Kingdom of Saudi Arabia secure a resilient and sustainable agricultural future.

Follow us for updates on our journey as we continue to contribute to Saudi Arabia’s Vision 2030 and beyond.
Storebetong
22.09.2024 kl 12:58 1121

Er investert etter plan på 6-tallet i og med at aksjen i det korte bildet ikke ville lenger ned, men dette er et lodd som ansees som antagelig blir tapt.

Om selskapet får det til er selvsagt oppsiden enorm. Fortsatt god helg til alle andre som gambler på Desert Control:)
Cruelly
22.09.2024 kl 18:39 1029

God-nyhet til deg, Storebetong: Aksjen går nå for mellom 7,90 kr og 8.20 kr, så da har du om du investerte i håp om en kurstopp på 6,00 kr allerede oppnådd en gevinst på 36 prosent over det! Men bare bli sittende og vent, for vi skal opp til mellom 14 kr og 21 kr innen årsslutt, så det er bare å glede seg!
Storebetong
23.09.2024 kl 12:59 859

Takk Cruelly, jeg tar det helt rolig. Tipper det blir salg på rundt en krone om et par år, men får selskapet det til i løpet av et år eller to så er 14-21 kroner bare peanuts:)

EDIT: Om posten på ca 1% av selskapet som ligger til salgs på kr 8,00, tidligere på kr 8,20 er en reell salgsordre eller et forsøk på markedsmanipulasjon ønsker jeg ikke å spekulere i. Vi får bare se hva som skjer:)

EDIT2: Salgsorden på kr 8,00 er definitivt reell slik jeg kan se det.
Redigert 25.09.2024 kl 12:22 Du må logge inn for å svare
bravi
25.09.2024 kl 13:06 634

Uansett kjedelig med en så stor post på 8 kr. Kan gå år og dag før de aksjene blir solgt.
Storebetong
25.09.2024 kl 13:27 614

Slapp av. Vi får se. Enten er det nok optimister i denne aksjen eller så er det ikke det.

Selskapet må levere noe bra i sine kvartalsrapporter før vi kan vite om vi bare er tullinger som eier aksjen.
bravi
I går kl 10:03 124

Har ikke hørt at de har fått til noe med inntekter i Q3, vil tro vi hadde sett noe om det i så fall. Omsetningen i aksjen er minimal. Vil bli veldig overrasket om Desert har fått til noe i Q3, sannsynligvis blir det mere av det samme, masse piloter men lite har blitt til betalte kontrakter.
TSalten
I går kl 23:26 30

Sjefen virker happy på LinkedIn