Inntjeningen kommer

Shareholder1
STRO 15.04.2024 kl 10:04 41330

StrongPoint
Vi holder koken selv om noen har mistet trua og sutrer litt..
Vi skraper nok bunnen men vil nok både resultater og inntjening komme på plass..
Gode kjøpsmuligheter nå på disse nivåene
Redigert 15.04.2024 kl 10:06 Du må logge inn for å svare
Storebetong
I går kl 12:39 796

Selv har jeg funnet ut av inntektene bør ligge på 340 mill i Q2 og EBITDA minus 10 mill. Så får vi se om jeg dummer meg ut som optimist igjen eller ikke:).
Et trist kvartal snakker vi jo om uansett og det bør aksjemarkedet være forberedt på.

Det blir vanlig frist for tips til konsensus sammendraget i morgen torsdag kl 22.00.
Storebetong
I går kl 13:19 750

Jepp, men du har jo vært både optimist og pessimist før, så vi får se denne gang:)
Ols123
I dag kl 09:00 532

Viktigt att vi får order på Cashguard Connect. Spanska chefen pratade ju om många miljarder som möjlig marknad
kössa
I dag kl 09:52 471

Spännande samarbete med låga investeringskostnader för handlarna!👍🏼

Paack och StrongPoint revolutionerar matleveranser! 🥑📦

Vi är glada över att kunna tillkännage vårt partnerskap med StrongPoint för att tillsammans ta itu med de logistiska utmaningarna med matleveranser.

Denna förening kombinerar det bästa av sista milen-logistik med den senaste tekniken, vilket gör det lättare för livsmedelshandlare att hantera och leverera beställningar mer effektivt. 🚀

Vill du optimera den sista milen på ett hållbart sätt och utan att offra kvalitet under hela processen? Med Paack och StrongPoint är det möjligt.

Paack och StrongPoint har slutit en strategisk allians genom vilken de utökar livsmedelshandlarens utbud genom att öka hastigheten på att förbereda e-handelsorder och kunna leverera dem under kortare perioder, utan att behöva göra stora investeringar.

Detta samarbete förenar grundläggande värderingar som hållbarhet, effektivitet, kvalitet, en kundfokuserad vision, innovation och en djup kunskap om dagligvaruhandeln. De två företagen delar ett engagemang för excellens, bekvämlighet och kundtillfredsställelse, och är fast beslutna att förändra hur logistiska utmaningar vid leverans av livsmedelsprodukter hanteras.

Genom att gå samman hoppas de kunna kombinera logistikens operativa effektivitet med den tekniska framkanten av den sista milen för att erbjuda heltäckande och hållbara lösningar som överträffar deras respektive kunders förväntningar. I dagsläget har de redan ett första fall där detta samarbete förstärks. Plusfresc, med mer än 70 butiker och positionerade i Lleida, har litat på StrongPoints och Paacks kombinerade förslag för förberedelse och leverans av beställningar.

Marknadsexpansion
Detta är en unik möjlighet för båda företagen att växa och expandera på marknaden, och visar också sitt gemensamma engagemang för innovation och excellens inom service. De två lyfter fram den potential som denna allians har för att förändra branschen och förbättra leveransupplevelsen för alla inblandade.

Detta strategiska samarbete erbjuder ett unikt och differentierat förslag till de kunder som vill optimera den sista milen på ett effektivt, hållbart sätt och utan att göra avkall på kvaliteten under hela processen.
Grantchester
I dag kl 17:17 298

Pedantisk pirking HrDuck; jeg behersker fem europeiske språk flytende, så du kan ta det med ro.
Redigert i dag kl 17:23 Du må logge inn for å svare
Grantchester
I dag kl 17:22 289

Jeg er svingtrader, Norviking, og kjøpte nylig på nivåer under nivåene fra sommeren 2016. For all del jeg kan ta feil, det er trading. Fokuser gjerne på mitt innlegg 07.07.2024 kl 13:44 og hold deg til produkt, marked og ledelse, eller kanskje du er en ivrig EU-tilhenger og jeg berørte en følsom nerve ? Slikt skal helst ikke snakkes om men feies under teppet ?
Redigert i dag kl 17:25 Du må logge inn for å svare
Grantchester
I dag kl 17:39 264

Enig, men det må ikke komme noen negative overraskelser om kontrakter, kostnader eller andre. Jeg har lurt på hvorfor vi aldri hørte noe mer om Harting prosjektet: Noen som vet mer ? For å ikke snakke om Utkonos. Det skjer noe med norske ledere når det skal ut i den store verden etter store kontrakter. Jeg snakker også fra personlig erfaring med en rekke ledere i lignende situasjoner.
Redigert i dag kl 17:41 Du må logge inn for å svare
Norviking
I dag kl 19:50 130

alltid noen som vet bedre og som er best i alle øvelser ,,,,, ikke sant Duck
Redigert i dag kl 19:51 Du må logge inn for å svare
HrDuck
I dag kl 22:09 26

Har stort sett bare ignorert han siste tiden. Bør fortsette med det.
Storebetong
I dag kl 22:19 11

Interessen for å tippe nådde et definitivt bunnivå med kun 2 tips denne gang. Det har variert mellom 8 og 17 tips de 10 seneste kvartalene, som jeg har oppsummert, som toppet seg med 17 tips for Q2 2023 hvor det var mer håp i forkant enn glede over de elendige tallene som faktisk kom.

JosMag og jeg får dele broderlig på et konsensus som da blir 345 mill i inntekter og minus 3,25 mill i EBITDA.

Jeg håper selvsagt JosMag har bedre orden på krystallkulen enn meg selv, og i det minste håper jeg virkelig at ABG har oversett sannsynlige effekter av noen nye ordre fra sent 2023 i regnearkene sine.

Når rapporten for Q1 ble lagt fram var det lett å se for seg at Q2 også ble svakt, og manglende interesse for Q2 er forståelig. Dog må vi alltid forholde oss til en rapport og aksjemarkedets oppfatning av denne. Selv med lave forventninger, og neppe noe spesielt nytt fra JT (som markedet vil gråte eller juble over) er det alltid spennende med rapport for min del, selv om jeg forventer små kursutslag denne gang med mindre det kommer noe ekstremt som jeg ikke ser hvor kan komme fra.

I likhet med sikkert en del andre er jeg mer spent på Q3, men vi får ta en rapport av gangen:)