ENSU: Offensive fremtidsutsikter - BoD i årsrapporten

Timespa
ENSU 25.04.2024 kl 14:55 39114

Strategisk, markedsmessig/kommersielt, teknisk - Styret legger ingenting mellom når det gjelder utsikter her. Råsterkt kjøpssignal:

Outlook Summary

Ensurge is now transitioning into a crucial phase of its corporate journey, evolving from a purely research and development entity into initiating commercial operations.

Our focus is to generate profits through direct revenue, licensing agreements and royalties.

In the second quarter, we plan to escalate our operations to meet the growing demands of the fitness ring market and to start deliveries on existing orders.

Moreover, we are poised to strategically capitalize on a unique opportunity crafted by four years of dedicated development and the exploitation of advanced roll-to-roll thin film stainless steel technologies, which culminated in the creation of the world's first SSLB (Solid State Lithium Battery).

Despite industry projections that SSLB technology would not emerge for several years, Ensurge has pioneered and mastered it, positioning ourselves to potentially lead the global market in battery technology for all electronics.

The market for our products is expanding rapidly as the demand for advanced electronics escalates.

Having solved the complex manufacturing challenges associated with SSLB, we are now able to expand our technology roadmap beyond the current generation. While maintaining our focus on immediate goals, we have commenced developing the subsequent phases of our strategy. These advancements promise significant enhancements in energy density and cost reductions, making the broader electronics market a feasible target for our technology.
Ravntid
14.06.2024 kl 14:00 2035

Dette intervjuet med Terje Rogne gjorde at jeg gikk inn i ENSU:

https://tv.finansavisen.no/m/UZ7eogwZ/aksjen-tredoblet-p-fire-dager?zephr_sso_ott=6y9Wjs

Snakker han sant, så er potensialet stort.
Herman*
14.06.2024 kl 14:49 1966

Kostnadseffektivitet eller yield om du vil, er cluet. For lav yield er årsaken til at de sender vareprøver og ikke har startet med masseproduksjon. Når yielden blir bra nok, enten det er i juli eller November, er tidspunktet mange institusjonelle aktører vil vurdere inntreden.
Ravntid
14.06.2024 kl 14:50 1958

Jøss, her skjer det plutselig ting!
Redigert 14.06.2024 kl 14:52 Du må logge inn for å svare
Ravntid
14.06.2024 kl 14:54 1945

Fredagsrally, ingenting er som det. Gå inn i en grønn helg ;-)
Ravntid
14.06.2024 kl 16:02 1857

Vi sikter vel mot rep- emikursen kr 1,55 før mandag da. Ser lovende ut.

Blir ikke fredagsrally uten noen🚀🚀🚀

🤓
Redigert 14.06.2024 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
Ravntid
14.06.2024 kl 16:14 1824

Da fikk jeg enda mer tro på mandag/ neste uke. Kneet verker som fy🙋🏻‍♂️🤓
Alby
27.06.2024 kl 11:16 821


Fort oop og fort ned
Jguiden
27.06.2024 kl 11:39 753

Ja, lov å bli fortvilet over kursutviklingen idag.

Men viktig nå fremover er jo at de har løst dette med produksjon av batteriene. Viktig at batteriene er 100% i orden før de skal ut til kundene for testing i produktene sine. Er noe feil, eller at noen av batteriene ikke fungerer 100% som de skal, er med på å ødelegge ryktet til Ensu. Så derfor tror jeg at denne utrullingen av batterier har tatt noe lenger tid enn antatt. Nå fikk vi en ny validering på at de har klart det. De ville aldri sendt ut til en så viktig kunde om ikke dette var i boks. Nå ser de som konkurrerer om lisensavtalene at Ensu faktisk har fått det til, og at det vil bli kamp om å lande de første avtalene. Denne meldinger er med på å få fart på ting. Veldig Bull. Antar at de som presser kursen idag har ventet på en melding for å gjøre det lettere å komme seg ut. Sikkert kjøpt seg inn på lavere kurser og tar gevinst.
macland
27.06.2024 kl 11:57 709

Hvilken person kjøper til 1,55 i repetisjonen når man kjøpe 10-20 øre under?? Vedkommende bør i så tilfelle beskyttes fra seg selv og settes under administrasjon. Eneste grunnen til at de ikke har fjernet den repemien (alle selskap ville gjort det),er at de er sykt i beit for penger.Kanskje så sykt i beit at de bruker penger til et godt kursløft en dag eller 2 før eimen.
Ellers så virker det som alt er på teststadiet ennå. Ikke første gang de sender ut vareprøver,og fomoen her tar av.
Redigert 27.06.2024 kl 11:59 Du må logge inn for å svare
Octagon
27.06.2024 kl 12:23 649

Litt farlig med positive børsmeldinger i dette selskapet, selv om det fremgår at det er en test leveranse.

Det betyr ofte at det skal plasseres en ny emisjon om vi tar historikken i betraktning for hva som skjer like etter en melding.

Mulig kursen reflekterer dette nå..
Alby
I går kl 18:04 306


Hva kan man forvente, vurderer inngang ?
True
I går kl 18:09 301

Har du penger å tape, så kjør på fordi ENSU har aldri vært nærmere for å lykkes etter å ha oppnådd et viktig gjennombrudd. Klarer de å masseprodusere batteriene på sikt, er det nesten ingen grenser hvor høyt kursen kan gå. Veldig bra mulighet akkurat nå som kursen har falt en del tilbake, men fortsatt stor risiko mht. selskapets historie.
macland
I går kl 18:46 273

Lotto,men går an å vinne i det og. Regner med dere ser på charter og. Ikke spikra i steinen mulighet for fall til under 20 øre på formasjonen.

Fant denne etterpå,,,hvor mange uker og måneder er gått?og hvor mange leveranser er gjort?

22. april
Ensurge med første leveranse av litium-batterier
Ensurge Micropower har gjennomført sin første forsendelse av det de omtaler som verdens første fullt funksjonelle lagdelte litium-mikrobatterier.
Batteriene ble levert til en «ledende aktør innen forbrukerelektronikk».
Flere leveranser står for tur, skriver Ensurge i en børsmelding.
– I ukene og månedene som kommer, forventer vi at samarbeidene med disse partnerne vil akselerere, og vi vil gradvis øke forsendelsene, sier Lars Eikeland, administrerende direktør i Ensurge.
Redigert i går kl 18:51 Du må logge inn for å svare
Alby
I går kl 19:05 242


Hvis hvis ledelsen er troverdige bør en så klar uttalt melding være kursdrivende ? Jeg forstår at det er gamlesjefen til TAA som sitter ved roret.
True
I går kl 19:30 211

Skal nok mye mer til dessverre. Dette selskapet har gått under to andre navn tidligere (OPC og THIN) og de har hatt det samme onde mønsteret i alle år. Vage glansmeldinger etterfulgt av emisjoner etterfulgt av nederlag. Da skal det litt mer til når de har utelukkende levd på emisjoner i alle år og aldri har tjent penger...

Forrige ledelse var også meget troverdig med Barber ved roret og alt "gikk etter planen" da også før det gikk rett til helvete, hvor vi aksjonærer ble holdt i mørket. Det har vært akkurat samme scenario som har utspilt seg nå også med Terje Rogne ved roret, dog med en viktig forskjell at de faktisk har fått et viktig gjennombrudd og at det faktisk ser mer lovende ut for ENSU akkurat nå uten at det er noen som helst garanti.

Fordi inntil de oppnår større kapasitet til å levere batteriene i større skala, vil ikke kursen bevege seg nevneverdig, annet enn sidelengs og nedover over tid. Det er derfor kursen gikk ned og ikke opp etter forrige nyhet om levering fordi det er så forutsigbart nå at selskapet kommer med en slik glansmelding for å presse kursen opp etterfulgt av en emisjon (de kansellerte derfor rep. emisjonen når de så at dette ikke fungerte).

Og av den grunn alene vil OPC / THIN / ENSU alltid være en lottoaksje inntil de klarer å masseprodusere batteriene. Bare spør tynnidioten som har sittet i denne aksjen lenger enn noen andre.
True
I går kl 19:30 208

Alby skrev Er du inne ?
Jeg er inne, nærmest på tvang ja ;D Har fint lite å tape og alt å vinne.
Alby
I går kl 21:29 139


Hvis man leser Ref . fra EG er de meget optimistiske i forhold til sitt produkt og fremtiden.


Herman*
I går kl 22:05 109

Referat fra EG? Er ikke helt med. Tenker du på EGF eller er EG noe annet?
True
I går kl 22:56 73

Klart de er det. Det må de jo være. Ellers ville ingen investert i selskapet. Hadde det ikke vært for alle glansmeldingene ENSU har utstedt år etter år, hadde selskapet gått konkurs for lengst.....