HedgeFundAlpha: Norsk Titanium Valuation - 3x Upside in 18 month

NordicGuy
NTI 20.05.2024 kl 09:16 37019

Hedge Fund Alpha published a valuation based on 2026 guidance and a valuation based on NTI´s long-term targets.

Valuation indicates 3x upside over the next 18 months.

https://fitinvestmentideas.com/2024/05/20/norsk-titanium-valuation-3x-upside-in-18-months/
10PS
I dag kl 10:11 480

Vi skal fort/først tilbake til 7,17 kr som er tidligere høyeste kurs. Men denne gang med fremtidens solide kontrakter går vi nok langt over og det vet de som kjøpte 1 mill. aksjer igår uten å blunke. Benytt dipp om det kommer er mitt 10PS.
Spirrevippen
I dag kl 10:16 464

Det som fascinerer meg mest er hvordan du og ris alltid treffer bunn? Hadde jeg vært så gode som dere påstår så hadde jeg ikke brukt et sekund av tiden min på et anonymt forum, men hvem vet? Kanskje sliter dere med andre ting?
Bullfight
I dag kl 10:22 438

Tradere er min beste venn, de skaper volum, og husk en ting, kun 10 % av tradere tjener penger, resten taper så det suser over tid.
rischioso
I dag kl 10:41 366

Joda, tror nok de fleste har erfart det også det motsatte....;)

Altså, denne oppgangen spesifikt fra 2,5 til 4 har vært et skoleeksempel på en traderstyrt oppgang basert på det tekniske og har ingenting med det fundamentale å gjøre. Det var det fundamentale som sendte kursen ned til 2,5....

Når det kommer til hvilke forventninger man bør ha til det neste Q talla så ser jeg følgende:

(1) Ledelsen har satt seg grisete mål og gjennom det hausset og dermed satt lista høyt noe som som oftest ender med skuffelse.
(2) Vi har sett av de siste Q presentasjoner at det går sent - veldig sent og derfor har selskapet også vært avhengig av å hente kapital gjennom emisjoner satt på stadig lavere nivåer nettopp fordi markedet ikke har tillitt til det måla selskapet har satt seg.
(3) Ser vi på kontraktene som er inngått så ser det ved første øyekast bra ut, men graver vi dypere og ser på de faktiske ordrene så er de fortsatt få og små og av samme grunn verdiestimerer aldri seskapet ordrene.

* Mao, ting tar tid, selskapet inngår stadig nye kontrakter, MEN omsetter fortsatt som en pølsekiosk da ordrene kommer sjelden og er små noe som naturligvis fører til at selskapet brenner godt med cash mellom hvert Q og det er langt til B/E noe som vil forsterke usikkerheten fremover når det kommer til nye emisjoner - altså er risken overveiende stor for en ny skuffelse målt opp i mot det selskapet selv håper på noe jeg tror vil fortsette de neste 2-4 kvartaler så blir det opp til markedet å bestemme hvilke forventninger man ønsker å bake inn.

Vi må heller ikke glemme at det er blitt delt ut gavepakke til selskapets største aksjonær i forbindelse med brolånet i fjor høst på 250k++ aksjer a 8-øre og hver neste emisjon er blitt satt på stadig lavere kursnivåer og nå senest på 2,5nok noe som igjen betyr at om det vil fortsette å trekke ut i tid og nye emisjoner på stadig lavere nivåer må settes og/eller nye brolån må tas som vasker ut aksjonærverdier så kan det bli stygt - veldig stygt. Mao, selskapet har mye bevise fremover og som ble veldig mye etter ledelsens siste massive haussing hvor de selv satte lista skyhøyt noe som sterkt bidrar til å øke risken for nye skuffelser - tenker nå jeg...;)
Viggen
I dag kl 10:43 357

Har ein tru på caset, så gjer ikkje desse svingningane så mykje, utanom at det svir litt somme dagar. Les om selskapet og kva dei held på med, følg litt mindre med på typer som Ris som tilpasser fantasiane sine etter kor vinden snur. Det er mykje ein kan late som på nettet, gode trades er ein av dei.
unikum
I dag kl 10:53 321

Sjukt mange handler, vi ser at det er ikke mange kjøp over 15 000 aksjer så her det små trading hele veien. Om kursen faller har jeg ingen peiling på. Vi tradere kan gjerne holde kurs oppe. Har ny ordre inn som sikkert går inn snart.
Bullfight
I dag kl 10:58 292

At du gidder, ta deg en bolle og nyt sommeren ):
rischioso
I dag kl 11:00 285

Ja, det kommer til å bli mange og gode muligheter for trading fremover, MEN det er 2 ting som gjelder - IKKE bli for grådig og riktig timing - for risken er STOR for at man blir sittende fast om man blir for grådig og timer feil hvor den urealiserte gevinsten raskt kan bli til et urealisert/realisert tap - happy trading...;)
Redigert i dag kl 11:00 Du må logge inn for å svare
Bullfight
I dag kl 11:05 267

Risern har messet 2.90 hele veien, men nå må han flytte messingen til 3.90 osv.
gandhi-21
I dag kl 11:09 249

Jeg tenker at han står på perrongen og toget snart er utenfor synsvidde :)
Don't Underestimate the Power of Positive Momentum
unikum
I dag kl 11:10 244

Uansett så er det noen som kjører kursen ser vi på marginale kjøp. Her gjelder det å ha tunga rett i munnen utover. 20 mill sykt bra omsetning men også sykt mange småhandler.
Bullfight
I dag kl 11:24 200

Omsatt for 22 mill nok så langt i dag (:
Juiced
I dag kl 11:38 160

Når det begynner å komme rakketemojier på shareville, da er det på tide å selge unna, eller avvente nye kjøp. Gammelt jungelordtak.
Bullfight
I dag kl 11:40 149

Ja ja, her dukker taperene opp, innse at du har bomma, kryp til korset og kjøp før den passerer 7 om 2 uker ):
Juiced
I dag kl 11:43 130

Sitter fremdeles med en long post, så jeg er good. Holder bare tradingposten min på utsiden enn så lenge.