HedgeFundAlpha: Norsk Titanium Valuation - 3x Upside in 18 month

NordicGuy
NTI 20.05.2024 kl 09:16 40361

Hedge Fund Alpha published a valuation based on 2026 guidance and a valuation based on NTI´s long-term targets.

Valuation indicates 3x upside over the next 18 months.

https://fitinvestmentideas.com/2024/05/20/norsk-titanium-valuation-3x-upside-in-18-months/
kentove
I går kl 23:27 1137

Heldigvis sier guidingen deres denne enda er absurd billig, eller vet du om flere selskap 7 år foran konkurrentene som har kontrakter slik nti har? Med 30% ebidta, 6 doblet antall serieproduserte deler iløpet av 24, 50 musd i recurring inntekter i 24, stigende til 150 i 2026 skal man tro dem. Øynene er åpnet siden den trades på linje med de største selskapene selv uten å være på hovedbørsen, stor andel "faste" eiere, så bortsett fra roboter og gevinstsikring ser jeg ingen bremse på en stund enda
unikum
I går kl 23:36 1118

He he hørte jeg riktig ; lykke til med kamikaze tradingen...;) ett lite stikk ord NODL.... ææ Nti er vel ikke helt på konkurs nivå de eller hva ris?
unikum
I dag kl 09:36 899

Åpnet med gode kjøpe muligheter, overraskende under 4 kr ennå, har fått ristet av seg noen nervøse sjeler på morgen kvisten. Gode rykter rundt Nti er nok ikke grunnløse og snart 9 mill omsetning på en halv time er høyt. Får test av gårdsdagens topp er ikke umulig selv en passe dårlig børs dag generelt.
Kingen
I dag kl 09:37 894

Ikke store fallet på en knall rød børsdag. Tyder på at mange benytter korreksjonen og kjøper seg opp. Neste uke er det full fart videre opp tenker jeg, om ikke allerede i dag.
unikum
I dag kl 09:51 838

Ser knall sterk ut, interessen høy kun ett lite tidsspørsmål om videre oppgang. Total indeksen kan man ikke bry seg om når det gjelder ett enkelt selskap med syke gode avtaler. Vi så i går på ettermiddagen det kom plutselig tunge kjøp fra 4,1- 4,25 kan fort komme igjen.
Kingen
I dag kl 10:03 782

Kunne ikke sagt meg mer enig både når det gjelder NTI og ENSU, ref. kommentar av fredede aksjer.
Bullfight
I dag kl 10:11 758

Noen som følger med på aksjonærlisten angående større kjøpere/selgere ?
Fjellbris
I dag kl 10:16 741

Enig i det! Teknisk sett er videre oppgang til kr 7,09 eller mer utløst:
…..
Automatisk teknisk analyse. Middels lang sikt, 1. aug 2024

Norsk Titanium har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellomlang sikt etter at investorene stadig har gått oppover i pris for å komme seg inn. Et kjøpssignal er utløst og videre oppgang for aksjen indikeres. Aksjen ga også kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 1.77 kroner. Videre oppgang til 7.09 kroner eller mer er signalisert. Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 2.90 kroner. Positiv volumbalanse indikerer at volumet er høyt på oppgangsdager og lavt på nedgangsdager, noe som styrker aksjen. RSI over 70 viser at momentumet i aksjen er sterkt positivt på kort sikt. Investorer har stadig gått opp i pris for å få kjøpt aksjen, noe som indikerer økende optimisme og at kursen skal fortsette opp. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.
Anbefaling en til seks måneders sikt: Kjøp (Score: 99)

Redigert i dag kl 10:16 Du må logge inn for å svare
Seiko
I dag kl 13:27 492

mine aksjer er ikke til salgs, å sitte utenfor over helgen er rulett, .den styrken denne har vist i dag er ikke ofte vi ser. for ikke å snakke om det volumet . ja vi vet aksjer pumpes for å dumpes. denne har ikke blitt dumpa ennå. det er nå sikkert. TA er positiv
rischioso
I dag kl 16:01 309

Med så mange håpefulle grådiser så er snørr og tårer uunngåelig...;)
Spirrevippen
I dag kl 16:40 250

Håper du fikk kjøpt idag ris! Idag hadde du muligheten ;)
oryx
I dag kl 16:40 247

Rischioso ser ikke forskjell på nedgang i en aksje som følge av selskapsspesifikke nyheter eller nedgang som følge av et bredt fall i stort sett alt av aksjer på asiatiske, europeiske og amerikanske børser, som i dag. Legg merke til at han er taus når en aksje stiger kraftig og tar til tastaturet når aksjen faller. At han spår nedgang i en aksje har derfor vist seg å bli det stikk motsatte, med solid oppgang kort tid etterpå. At han frekventerer på en tråd og kommenterer negativt omkring en aksje har derfor vist seg å være det største BULL-signalet man kan få. Så det er helt fint :) Føles bra å være tungt lastet i NTI, -aksjen med størst 2 - 3 doblingspotensiale på Oslo Børs.

God helg til alle!
Redigert i dag kl 16:43 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 16:43 239

He, he, selvfølgelig måtte du på banen i dag som bare har baiset siden 2,9 (ikke fikk du med deg oppgangen fra 1 tallet heller) og gått glipp av oppturen siden. Forøvrig er interessen rundt NTI fortsatt stor og vi har steget på høyt volum, ikke for sent å posisjonere seg ennå og være med på ferden opp mellom 7-10 i første omgang, just sating ;-)
Redigert i dag kl 16:45 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 17:15 185

Ingen baissing fra min side - det er den massive haussingen fra ledelsen i kombo med at TTT som legger føringer for at Q talla vil bli en skuffelse - mao, det er caset som baisser seg selv - jeg er bare budbringeren noe flere vil skjønne etter hvert og sikkert litt sent for noen - men hver og en er ansvarlige for sine egne valg. Her er det mange som henger seg på fordi de velger å høre på de som forteller hva de ønsker å høre istedenfor å fokusere på hva de burde - dem om det...;)

God helg!
Redigert i dag kl 17:15 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 17:16 185

Ps og mtp snørr og tårer er du nok full av det selv, som gikk inn i CODE på topp 1,5 og har hauset vilt der siden mars og kurs pt. er på 0,31 og du har hauset hele veien ned - just saying ;-)
Redigert i dag kl 17:17 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 17:19 177

Til din opplysning så har jeg pr nå et snitt i CODE på 0,3479 og er fornøyd med det - ingen er tjent med å snakke om snøen som falt i fjor - det er det bare tapere som gjør...;)

Nytt bredt fall over dammen - hva tror dere det vil gjøre med kursen her på mandag - spør for en venn...?...;)

https://www.dnb.no/segm/portalfrontapp/markets/aksjehandel-v10/#/portfolio

* Så ja - snørr og tårer er vel det eneste sikre - JustSayin...;)

God helg!

Redigert i dag kl 17:23 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 17:31 164

«Så ja - snørr og tårer er vel det eneste sikre - JustSayin...;)»
Ja det skjønner jeg godt når du har kjøpt/solgt hele veien ned i CODE fra 1,5 med snitt nå 0,348😂 Tipper du sover dårlig igjennom helgen med børsfallet da siden du sitter tungt fast i den aksjen….
Redigert i dag kl 17:32 Du må logge inn for å svare
minsin
I dag kl 17:37 151

Nei se Risotto er her også...med sin prat om "snørr og tårer"...er vel erfaringsprat det handler om.
Er faktisk ikke så bekymret over hva som skjer "over there" - som jeg sier det er svingningene som skaper mine verdier... da er usikkerhet kanskje ett bedre sted å være enn i ett marked som ikke beveger seg.. Mye tyder på at mandag kan være en fin dag å investere i ..

Min portefølje hadde 1 pst nedgang , mot markedets 3 prosent.
Anser det som meget bra...

Mitt råd - CODE er ikke invester bart
Redigert i dag kl 17:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 18:09 105

Vel, CODE er nok en av de få sikre doblingskandidater på OSE for tiden og ikke minst for en sikker havn å regne i disse turbulente tider - noe du får erfare etter hvert, men nå er jo ikke dette en CODE tråd så vi får prøve å holde oss til dette caset eller er det slik at når dere har gått tom for argumenter så dras andre case opp av hatten...?...

Det er alltid moro å være med når det går den riktige veien, men som man burde være oppmerksom på så blir det overreaksjon og det begge veier og pr nå så befinner kursen seg i et slikt område med stor risk for at den korrigerer ned og tilbake - vi har vel allerede sett antydninger til det etter toppen på 4,2x. De smarte har allerede tatt gevinst, mens de grådige får bite negler gjennom helgen - og det med god grunn - slik er det bare....;).
Redigert i dag kl 18:10 Du må logge inn for å svare
unikum
I dag kl 18:19 90

Ha ha du gir deg aldri, fikk jeg svar på kamikaze saken der at jeg ett stikk ord til en annen tidligere aksje ? Ble litt vanskelig å argumentere mot den. Skal sies at jeg kun har en liten lyttepost her nå men jeg må si den holdt rimelig bra etter den syke oppturen. Mandag er en ny dag, en dag jeg regner med å fylle på med ny glød etter sånn passe god uke....
rischioso
I dag kl 18:20 89

Jeg sover meget godt fordi jeg har brukt tiden meget godt i motsetning til noen andre vinglepettere som tar tap etter tap, hopper videre til neste case og ender mest sannsynlig opp med å ta tap der oxo fordi grådigheten fortsetter å lede an sammen med at tålmodigheten glimrer med sitt fravær, men slik er det jo på børs - det er ikke alle forunt å skulle tjene over tid fordi det er mange som må ta tap for at mindretallet skal tjene - slik fungerer børs, en arena hvor de grådige og utålmodige gir pengene til de mer moderate og tålmodige som allerede har ledd hele veien til banken...;)

En god neglebiter helg ønskes!

https://markets.businessinsider.com/commodities/oil-price
Redigert i dag kl 18:29 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 18:22 84

Bare slik at det er sagt så endte stikkordet ditt opp med å bli en av mine beste investeringer på lenge fordi jeg var en av få som ble med i den rettede emisjonen hvor det ikke var noen begrensing på tegningen - så nå vet du det og kamikaze tradingen her går mot slutten - bare synd at du ennå ikke har forstått det - ikke det heller...;)

God helg så snakkes vi på mandag!
Redigert i dag kl 18:28 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 18:33 66

Tror ikke du tjener så mye penger som har ropt selg i NTI siden 2 tallet, og kjøp i CODE siden 1,5, men du skriver jo det som passer seg best, og virker som du tror på det selv også, så bare å kose seg videre med rett posisjon i alle aksjer du er inne i, ikke mange som er så flink som deg ;-)
rischioso
I dag kl 18:38 56

Hadde du klart å være ærlig og ikke juge raskere enn en hest traver så kunne vi kanskje ha fått til noen gode diskusjoner - men når du er bobbande redd din egen skygge så er det kanskje ikke helt unaturlig at du forsvarer du deg med det eneste du har - skrøner - noe flere sikkert også har fått med seg - deg om det, men vi tar deg for den du er - uansett....;)

Til uka blir det tøft hvor selv den beste skrøne ikke vil hjelpe for nå kommer det korreksjoner over hele fjøla hvor de mest grådige vil være de som tar de største tapa..;)
Redigert i dag kl 18:43 Du må logge inn for å svare
Fjellbris
I dag kl 18:47 38

Er det deg selv du skriver til her, godt med selvtrøst da:
«Til uka blir det tøft hvor selv den beste skrøne ikke vil hjelpe for nå kommer det korreksjoner over hele fjøla hvor de mest grådige vil være de som tar de største tapa..;)»