Panoro - Mye som skjer videre i 2024

Fluefiskeren
PEN 20.05.2024 kl 21:29 68501

Forrige tråd stengt på grunn av lengden.

Aksjen er i bra driv for tiden. Hibiscus og Hibiscus South har vokst i reserver. Dussafu bare fortsetter å levere varene og borekampanjen i Ekvatorial Guinea starter opp i juni. To infillbrønner og en letebrønn der. Også en ny letebrønn på Dussafu sannsynligvis (Bourdon).

Ikke kjedelig å sitte i Panoro.
Redigert 20.05.2024 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
d12m
09.07.2024 kl 23:34 1604

Fase 2 er vel ikke skrinlagt, men skjøvet godt ut i tid?
bmw5
I går kl 00:03 1572

Noble Venturer er nå på feltet og har antagelig startet boring på infil brønnen.
bmw5
I går kl 09:33 1366

Boringen i EG infil brønnene har nå begynt og etter de to infil brønnene er det Akeng deep. Er akeng dep som estimert vil aksjen stige formidabelt. Så har vi Asam som er beskrevet tidligere kommer med en oppdatering om drivverdig kan Pen bli en fantastisk god investering.
d12m
I går kl 09:55 1320

For en måneds tid siden diskuterte vi OKEA litt i denne tråden. Kjenner jeg er veldig glad for at jeg er skeptisk til forretningsmodellen deres og derfor holder meg langt unna caset.
Fluefiskeren
I går kl 13:47 1071

Det er brønnen på Ceiba. Litt rart de tar denne først, da de deretter må litt tilbake østover før den på Okome før den igjen skal sørvestover.

Men vi snakker jo ikke om så store avstander. Samme posisjon som Island Innovator hadde før de avbrøt.
oto1
I går kl 16:12 943

Fase 1 var 6 brønner på Hibiscus / Ruche.
Fase 2 var ytterligere 6 brønner på Hibiscus / Ruche, inkludert Ruche NE.

Fase 1 var 4 brønner på Hibiscus, 2 på Ruche.
Fase 2 tror jeg var ytterligere 2 på Hibiscus, 2 på Ruche og 2-3 på Ruche NE

Det man har gjort nå er å bore 5 brønner på Hibiscus. Så fase 1 og fase 2 er vel omtrent utført. Det kommer nok flere brønner på Hibiscus, men ikke nødvendigvis der de var planlagt.
Man har en brønn på Ruche. Feltet var noe mindre, og det kommer neppe mer enn 1 brønn til der i fase 2.
Man har 2 brønner på Hibiscus Sør. Nytt funn og ikke med i noen av de tidligere fasene.

Så mens man i opprinnelig fase 1 hadde 6 brønner, har man nå 8.

Så hva fase 2 blir vet ikke jeg. Man kommer nok til å produsere fra Ruche NE, men når de blir behov for de brønnene vet jeg ikke.
Hibiscus Sør og Hibiscus nordflanke kan gjøre de brønnene "overflødige" de neste 2 årene, og det kan være nye funn som er mer interessant å bygge ut.
Både på Hibiscus og Hibiscus Sør, samt kanskje Bourdon.

Det kan også være at de borer noen prospekt rundt Tortue for evt å øke produksjonen derfra.

Alt dette vil avhenge av decline og Bourdon brønnen, og i så måte vet vi adskillig mer mot slutten av året.

Det viktigste nå er å få produksjonen opp slik at både bwe og pen bygger cash til fremtidige investeringer. Mye mer relevant for bwe enn pen dog.

M
40something
I går kl 16:30 921

Handler for 3 milj nok I dag er jo elendig.
Kortsigtigheten blandt investorene er påfallende. De ønsker gode trades per dag og jakter på aksjer til konkurspris som man kan tjene på per dag.
d12m
I går kl 16:56 872

BWE:
The Hibiscus / Ruche development project in the Hibiscus and Ruche Fields is planned to initially drill up to six horizontal production wells, all targeting the Gamba reservoir.

Another three development wells are planned for 2024 to complete the first phase of Hibiscus / Ruche development, bringing the planned development well count to 13 in the overall Dussafu licence.


Merk det de skriver med ‘to complete the first phase’.
hulabalula
I går kl 23:15 629

Det er bare at sidde stille i båden og vente på at andre stille og roligt også ser værdierne. Alternativt være ligeglad med om andre ser værdierne og så modtage udbytterne de kommende år og forhåbentligt øgede buybacks over tid. Men irriterende og uforståeligt hvor lav buyback er for tiden.
Trond.heim
I dag kl 14:09 321

Aksjen trenger positive oppdateringer for påvirke kursen. Det er fortsatt knyttet usikkerhet til hvor stor samlet produksjon er. Vi får kanskje en oppdatering om dette rel. snart.

Dersom vi får treff i G.E og eller Gabon kommer nok aksjen opp på nytt nivå.

Ellers håper jeg utbyttene de neste 5 år blir liggende på minst 75 øre pr. Kvartal. Såpass bør vi kunne forvente, eller?
oto1
I dag kl 14:15 310

Ja?

De hadde vel boret 3 da når du kopierte dette.
Og skulle bore 3 til i 2024.

Det er ikke sånn lengre.

De har boret 8 nå, og hva som skjer videre er under vurdering tenker jeg.
Fluefiskeren
I dag kl 15:26 218

Skal vi virkelig ned på 32-tallet da tross økende oljepris?

Vi får håpe på en oppdatering snart fra Dussafu da det fortsatt er minst tre uker til vi kan forvente «Trading Statement and Operations Update». Kommer typisk to-tre uker før kvartalstall som kommer 24. august. Synes det er litt uklart hva som vi kunne forvente etter forrige oppdatering, men veien blir nok fortsatt litt til underveis. Ser det fakles med ujevne mellomrom uten at vi kan legge så mye i det.

Jeg føler meg temmelig sikker på at det at kursen siger skyldes usikkerhet om hvorvidt alt går som forventet. Det har jo tidligere vært en del krøll, men så lenge det ikke meldes kan det i såfall ikke være av noen stor betydning vil jeg tro.

BWE har ikke hatt tilsvarende utvikling. Gikk meget bra i går, men det skyldes at Fearnley Securities kom en kjøpsanbefaling med kursmål på 43 kr og stort oppslag i FA. Gikk mye på den.
Redigert i dag kl 15:29 Du må logge inn for å svare
40something
I dag kl 16:23 143

Det er vel ingen usikkerhet hva gjelder selskapet som skulle skille seg ut. Det er kun lav volum og traderaktiviteten som påvirker kursen. Det er sommer og man kan harselerer mer fritt enn eller i året.
Hva som skiller seg er at når brent går opp så står kursen stille mens när den går ned så går også kursen ned.
Det som skjedde i dag var at volum økte siden tradere klarte å riste ut en del aksjer som ble usikker.

Sett utfra historikken så er det ikke umulig at man greier å kjøre kursen ned ytterligere. Vi har sett at i perioder så går aksjen uker opp og ned. Når op så er det mer volum mens ned så får de det til med lavere volum.

Som svar på at vi må få mer nyheter. Ja, aksjemarkedet er avhengig av nyheter da veldig mange selger ved triggere og siden sitter ved sidelinja og avventer. Vi har ikke en stabil kjøper masse som andre større selskap har.
Idag er alle oljeselskaper ned unntatt pnor.
Redigert i dag kl 16:30 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
I dag kl 16:36 118

Og BNOR🤪

To av mine fire oljeaksjer opp, men det hjelper lite da jeg har mer i PEN enn de tre andre til sammen.
Redigert i dag kl 16:36 Du må logge inn for å svare
Trond.heim
I dag kl 16:48 99

Jeg utelukker ikke at det snart kommer et nytt innsidekjøp.
Kursen er gunstig i forhold til forventet utvikling mot jul
Fluefiskeren
I dag kl 16:49 95

«The U.S. Energy Information Administration (EIA) raised its Brent oil price forecasts for 2024 and 2025 in its latest short term energy outlook (STEO), which was released this week.

According to its July STEO, the EIA now sees the Brent crude spot price averaging $86.37 per barrel this year and $88.38 per barrel next year. In its previous June STEO, the EIA projected that the Brent crude spot price would average $84.15 per barrel in 2024 and $85.38 per barrel in 2025.

The EIA forecasts in its latest STEO that the Brent spot price will average $87.97 per barrel in the third quarter, $89.64 per barrel in the fourth quarter, $90.66 per barrel in the first quarter of 2025, $89 per barrel in the second quarter, $88 per barrel in the third quarter, and $86 per barrel in the fourth quarter.»

https://www.rigzone.com/news/wire/usa_eia_raises_2024_and_2025_brent_oil_price_forecasts-11-jul-2024-177368-article/