Panoro - Mye som skjer videre i 2024

Fluefiskeren
PEN 20.05.2024 kl 21:29 73009

Forrige tråd stengt på grunn av lengden.

Aksjen er i bra driv for tiden. Hibiscus og Hibiscus South har vokst i reserver. Dussafu bare fortsetter å levere varene og borekampanjen i Ekvatorial Guinea starter opp i juni. To infillbrønner og en letebrønn der. Også en ny letebrønn på Dussafu sannsynligvis (Bourdon).

Ikke kjedelig å sitte i Panoro.
Redigert 20.05.2024 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
40something
I dag kl 11:42 177

I panoro sitt tilfelle så er det merkelig at aksjemarkedet ikke er mer i forkant av aktiviteten. Utrolig liten interesse. Ferie, ja ,men aksjemarkedet sover aldri.
Fluefiskeren
I dag kl 12:26 127

Vi kan håpe på en snarlig godmelding fra Dussafu. Seks uker har gått siden siste melding derfra. Kan skape litt usikkerhet hos noen. Kunne vært greit å vite status på utskiftning av ESPene til gammel modell. Så kan man si at så lenge vi ikke hører noe går alt bra og etter plan. Men så vidt jeg husker kom ikke BWE med noen separat melding da første pumpe sviktet.

BWE puster nå PEN i nakken når det gjelder nominell kurs. Det etter å ha blitt kraftig distansert av PEN for ikke så lenge siden. Skyldes at de fikk svært god omtale fra et meglerhus som startet dekning av aksjen.

En godmelding fra Dussafu og vi er tilbake der vi var tror jeg. Håper vi slipper å vente på den vanlige oppdateringen selskapene gjør en stund før kvartalspresentasjon.
40something
I dag kl 13:51 44

Olja ned.er dårlig tajming for lifting