Panoro - Mye som skjer videre i 2024

Fluefiskeren
PEN 20.05.2024 kl 21:29 74687

Forrige tråd stengt på grunn av lengden.

Aksjen er i bra driv for tiden. Hibiscus og Hibiscus South har vokst i reserver. Dussafu bare fortsetter å levere varene og borekampanjen i Ekvatorial Guinea starter opp i juni. To infillbrønner og en letebrønn der. Også en ny letebrønn på Dussafu sannsynligvis (Bourdon).

Ikke kjedelig å sitte i Panoro.
Redigert 20.05.2024 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
40something
16.07.2024 kl 11:42 1409

I panoro sitt tilfelle så er det merkelig at aksjemarkedet ikke er mer i forkant av aktiviteten. Utrolig liten interesse. Ferie, ja ,men aksjemarkedet sover aldri.
Fluefiskeren
16.07.2024 kl 12:26 1359

Vi kan håpe på en snarlig godmelding fra Dussafu. Seks uker har gått siden siste melding derfra. Kan skape litt usikkerhet hos noen. Kunne vært greit å vite status på utskiftning av ESPene til gammel modell. Så kan man si at så lenge vi ikke hører noe går alt bra og etter plan. Men så vidt jeg husker kom ikke BWE med noen separat melding da første pumpe sviktet.

BWE puster nå PEN i nakken når det gjelder nominell kurs. Det etter å ha blitt kraftig distansert av PEN for ikke så lenge siden. Skyldes at de fikk svært god omtale fra et meglerhus som startet dekning av aksjen.

En godmelding fra Dussafu og vi er tilbake der vi var tror jeg. Håper vi slipper å vente på den vanlige oppdateringen selskapene gjør en stund før kvartalspresentasjon.
40something
16.07.2024 kl 13:51 1276

Olja ned.er dårlig tajming for lifting
Trond.heim
16.07.2024 kl 15:02 1205

Oljeprisen svinger alltid. Derfor bra at de foretar lifting nesten hver mnd. Da vil opp og nedturene utjevnes lettere
Fluefiskeren
I går kl 13:45 816

Hvis noen skulle være interessert i Ekvatorial-Guinea som oljeland kan denne artikkelen være opplysende. Produksjonen har gått kraftig ned. Litt på samme måte som i de to andre land vi har produksjon fra.

« In 2019, Malabo launched a licensing round to allocate 27 oil and gas blocks. In the end, three blocks were awarded to small players, such as Africa Oil Corp, a Canadian oil and gas company focused on Africa, and Panoro Energy, a London-based independent company. Following the licensing round, the then Minister of Mines and Hydrocarbons Gabriel Mbaga Obiang Lima was quoted as saying, “We will plan to do another licensing round and it will be done differently.” In 2023, the government adopted an “open-door policy” whereby any company can express interest and enter into direct negotiations with the government. One block was awarded in 2023 to Panoro Energy as a result of such negotiations.»

https://www.gisreportsonline.com/r/equatorial-guineas-oil-and-gas-industry/
Trond.heim
I går kl 20:57 612

Fin stigning på oljeprisen. Kanskje selskapet får 84-85 usd for siste lifting/levering.?
Fluefiskeren
I går kl 21:09 583

Ikke umulig det, men jeg har ikke helt oppfattet hvordan prisen bestemmes. Er det snittet av noen dager før og etter? I såfall hvor mange dager? Eller er det akkurat ved løftingen? I så fall hvor mange dager? De pleier å hedge i dagene rundt lifting mener jeg de har sagt. Ser at MT beregner ankomst Adolo fredag kveld.

EDIT: Som du sier er det bra utvikling i oljeprisen nå. Opp 1,7 prosent siden lunsjtider i dag. Liker når den er på øvre halvdel på 80- tallet. 85-90 dollar pr. fat tror jeg er et ideelt område.
Redigert i går kl 21:20 Du må logge inn for å svare
40something
I dag kl 09:03 312

Merkelig at panoro skal starte ned hver dag bare for at noen få aksjer skal selges ned og ingen er interessert å legge bud opp.
oto1
I dag kl 09:10 295

Prisen man får er gjennomsnitt av prisen i måneden oljen blir levert.
40something
I dag kl 09:16 272

Da er vi over 85 som er bra.
Fluefiskeren
I dag kl 09:29 231

Takk. Det høres mye mer fornuftig ut enn et lite intervall rundt lifting. Blir mindre tumbola av det. Da har vi en bra pris så langt i juli.
40something
I dag kl 09:55 177

Nevnt tidligere. I det siste er kronekursen betraktelig ned mot de sentrale valutaene(nesten alle). Panoro inntekter og utgifter i USD. Slik nå da de øker inntjening så burde aksjekursen i NOK økt uansett handelfrekvensen på Oslo børs, men det skjer ikke. Hadde Panoro som enkelte andre selskap vært notert på NYSE for eksempel så ville akkurat valuta vært en vesentlig del av sammenligningsverdien på de 2 børsene. Med andre ord så henger mcap på etterslep siden OSE også faller når nok faller uansett om Panoro egentlig ikke har så mye med hverken nok eller Norge å gjøre. Utbytte blir mer i nok da den vekslingskursen ikke er formål for auksjonsprissetting-Panoro er ikke mer hvert enn markedet er villig til å betale. Så enda et argument med utbytte for selskaper på OSE siden NOK hangler.
Jeg ønsker ikke slutt på ferien, men ser allikevel frem til at børsferien ender snart.
bmw5
I dag kl 10:39 106

Det vi bør holde fokus på er Panoro sitt engasjement i EG hvor de nå holder på med å bore de to infill brønnene. Deretter skal det bores en letebrønn i Akeng deep for å verifisere om Akeng deep er som estimert eller ikke. Det vil bli spennende fremover. Er Akeng deep som estimert vil antagelig Aksjen stige formidabelt. Vell, svaret vil vi få en gang i Oktober\November. Hva med den bortgjemte brønnen Asam på S blokka hvor de fant 39 meter net olje av god kvalitet ? Vi bør nå få en orientering om den brønnen snart.
Fluefiskeren
I dag kl 10:50 80

Som jeg skrev sendte jeg en e-mail til selskapet med spørsmål akkurat om Asam. Har ikke fått noen tilbakemelding. Det har jeg heller ikke tidligere. Ikke imponert over deres policy her. Det burde ikke være noe kontroversielt å spørre om dette.

Noen andre kan kanskje prøve.

Jeg brukte denne:

Info@panoroenergy.com
bmw5
I dag kl 11:26 29

Fluefiskeren! Med hensyn til Asam så er dette funnet ikke langt fra Akeng deep og av den grunn kan det være olje som estimer i Akeng deep. Vell, før eller siden vil vi få en oppdatering om Asam, men det er Kosmos som må komme med det for det er de som er operatør på S blokka.

Bilde av hvor Asam er på S blokka
https://www.offshore-mag.com/production/article/14168471/kosmos-energy-considers-ceiba-subsea-tieback-offshore-equatorial-guinea
Fluefiskeren
I dag kl 11:36 9

Jeg vet. Jeg la inn linken din her 13.juni.