Panoro - Mye som skjer videre i 2024

Fluefiskeren
PEN 20.05.2024 kl 21:29 100284

Forrige tråd stengt på grunn av lengden.

Aksjen er i bra driv for tiden. Hibiscus og Hibiscus South har vokst i reserver. Dussafu bare fortsetter å levere varene og borekampanjen i Ekvatorial Guinea starter opp i juni. To infillbrønner og en letebrønn der. Også en ny letebrønn på Dussafu sannsynligvis (Bourdon).

Ikke kjedelig å sitte i Panoro.
Redigert 20.05.2024 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
bmw5
I dag kl 12:05 286

JUICEitUP! Kutt ut slike beskrivelser som sprøyt og Vissvass. 40Someting har en del rett i det han skriver. Det meste i dag handles med maskiner i millisekunder av store hedgefond og market makers.
40something
I dag kl 16:22 105

Hvor lenge kan vi forvente at det er ferietider på OSE? Fellesferien er vel overstått. Ellers styrer salgspress. Vi fikk jo melding om at oljelagrene i USA er lavere enn forventet. Dette er jo en tirade gjennom alle år. Det finnes så mye statistikk og analyser, men allikevel så overraskes markedet hele tiden. Nå er det muligens ikke så mange som tror på at olja skal opp så mye grunnet lagertrekk. Samtidig så snakkes det om at USA vil krige med opec om oljeprisen. Det er jo heller ikke nytt.
Mandagens børsreaksjon sa mange var overdrevet, ja om man ikke regner med at tech var overkjøpt, hvilket er symptomatisk i dagens marked. Alle skal inn og ut i de samme papirene til tross for at det finnes så mange andre selskaper. Det støtter det jeg sa om at selskapene i seg selv er ikke hovedgrunnen til kursoppganger,men at momentum trekker til seg så og si alt av kapital til noen få områder. Synd bare at stille og rolige selskaper som Pen og enkelte andre havner i dragasuget som fororsakes av tech-sektoren. Og nå tør man ikke kjøpe noe på 1 uke eller 2,eller.....

Idag var olja og de fleste selskapene opp unntatt Panoro. I morgen så skal sannsynlig sektoren ned igjen, for børsen kan jo ikke stå stille bare for at selskapene ikke leverer noen nyheter.

Er det tilfeldig at olja går ned når USA åpner og olja opp etter OSE er stengt? Ikke første gang
Redigert i dag kl 17:08 Du må logge inn for å svare