Panoro - Mye som skjer videre i 2024

Fluefiskeren
PEN 20.05.2024 kl 21:29 112488

Forrige tråd stengt på grunn av lengden.

Aksjen er i bra driv for tiden. Hibiscus og Hibiscus South har vokst i reserver. Dussafu bare fortsetter å levere varene og borekampanjen i Ekvatorial Guinea starter opp i juni. To infillbrønner og en letebrønn der. Også en ny letebrønn på Dussafu sannsynligvis (Bourdon).

Ikke kjedelig å sitte i Panoro.
Redigert 20.05.2024 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
batterivann
I går kl 13:52 967

Synes det første anslaget på 35-37 ved 40K produksjon virker litt i overkant edruelig. Antar du tenker med dagens oljepris på ca 80$. Utelukker ikke at når produksjonen blir stabilt "høy" og utgiftene roer seg ned så bør kursen løfte seg hakket høyere. Blir det skikkelig fart på utbyttene vil aksjen få økt interesse. Mange som bygger utbytteportefølger. Foreløpig er ikke utbytte høyt nok til å tiltrekke seg nok interesse
40something
I går kl 15:27 873

Pussig at når brent går opp fra 12:30 så går panoro ned med stort/større volum. Noen som frykter større utbytte og vil selge før kurs etter utbytte melding viser tilsvarende.
Uansett så ser jeg alt mindre korrelasjon med brent for tiden.
Det er individuelle exit noe frekvent.
Tenker at det svelges med litt slark.
40something
I går kl 17:40 734

Det er kjedelig at hver handledag så gjentar seg mønsteret. Starter med 5-10 øre under mine salgsorder(legger de ut mest for å utfordre markedet), for å selge ut lavere. Det er en evig runddans med å lure ut rimelige aksjer. Det har jeg sett nå i lang periode. Etter oppganger med stort volum så kommer 90% med vanlig handel der playmaker styrer ordreboka. Jeg vet ikke om panoro er en I mengden av slike mønstre, men normalt skulle jeg ikke si at det er. Inn i mellom så kaster noen med større poster ut aksjer, hvilket er hele poenget med strategien fra automathandelen.
Jeg syns ikke vi fortjener dette mønstret som et selskap som etter noen år har opparbeidet en status som hever seg fra blue-chip til aspirant til mellomstort selskap.
Det kan ikke være hensikten at vi i mellom triggere skal operere med et salgsvolum på 4-5 milj nok. Det er mindre enn hva mange av oss sitter i posisjon med.
Er det for mange selskaper på børs eller?
Redigert i går kl 19:15 Du må logge inn for å svare
40something
I går kl 19:17 652

Typisk at olja skal ned i uken med utbyttemelding.
40something
I dag kl 09:19 394

Tror ikke panoro skal opp førr 22 Aug. Seinest så solgte flere på forskudd og avsod fra utbytte. Når utbyttesformen er tilbakebetaling av innskudd så blir automatisk aksjekursen eks utbytte reglerat i forhold til utbyttet. I tillegg så er det også en tendens at kursen selges ned ytterligere. Er man long så jevnes det ut etterhvert, men de som bestandig vil tjene på korsiktige bevegelser tar ikke sjansen å sitte over.
bmw5
I dag kl 10:46 293

På grunn av Brent Spot som blir kjørt ned og liten omsetning av Pen aksjen kan man kjøre Pen aksjen ned med små beløp. Med hensyn til Q2, tror jeg Q2 regnskapet kan bli bra, da disse 26 mill USD kommer på regnskapet og av den grunn burde utbytte bli bedre enn ved Q1. Vell, Torsdag får vi svaret. Bortsett fra oljeprisen ser det lyst ut for Pen fremover.
sologsommer22
I dag kl 10:53 281

Oslo (Infront TDN Direkt): DNB Markets fastholder sitt oljeprisestimat på 82 dollar fatet i 2024. For 2025 nedjusteres estimatet til 77 dollar fatet, fra tidligere 85 dollar fatet, mens 2026-estimatet kuttes til 80 dollar, fra tidligere 85 dollar.

Det fremgår av en oljemarkedsoppdatering fra meglerhuset tirsdag.

2025 kan bli en utfordring for Opec, mener DNB Markets:

"2025 ser utfordrende ut for Opec, da vi forventer at oljemarkedet vil gå over til moderat overskudd selv om Opec forlenger sine eksisterende produksjonskutt", skriver meglerhuset, som også viser til at Opec har mål om å avvikle 2,2 millioner fat pr dag av produksjonskuttene i 2025.
40something
I dag kl 16:02 108

Vi ser når brent går opp så skjer det ikke noe spes med Pen, mens når olja er ned så blir Pen med ner.
Olja må vedvarende opp før Pen kommer slentrende etter.
Sammenhengen mellom høyere omsetning og nedgang er påfallende, og omvendt når den er opp.
Dette har selvsagt ikke noe med selskapet å gjøre. Det er kun traderne som spiller på den psykologien.