Panoro - Mye som skjer videre i 2024

Fluefiskeren
PEN 20.05.2024 kl 21:29 123853

Forrige tråd stengt på grunn av lengden.

Aksjen er i bra driv for tiden. Hibiscus og Hibiscus South har vokst i reserver. Dussafu bare fortsetter å levere varene og borekampanjen i Ekvatorial Guinea starter opp i juni. To infillbrønner og en letebrønn der. Også en ny letebrønn på Dussafu sannsynligvis (Bourdon).

Ikke kjedelig å sitte i Panoro.
Redigert 20.05.2024 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
sologsommer22
I går kl 15:47 628

Den nyeste analysen bekrefter fortsatt sterke forventninger til fremtidig FCF i 2025–2026, med attraktive yield på 30–40 %, og ser på 2025 som et år med stor produksjonsvekst og kontantstrøm. Selv om kortsiktige utfordringer påvirker 2024, forventes fortsatt en kraftig forbedring fra 2025


I den nye analysen justerte DNB oljeprisforventningene til USD 81 per fat for H2 2024 og USD 77 per fat for 2025, noe som resulterte i en nedjustering av målprisen fra NOK 41 til NOK 39 per aksje​
Redigert i går kl 15:49 Du må logge inn for å svare
Trond.heim
I går kl 16:30 580

Positivt med omsetning 821k aksjer.
Innsidekjøp og utsiktene i H2 peker i retning av stigende kurs fremover.
Et treff på explorationbrønn i E.G vil sette fyr på kursen.
40something
I går kl 16:37 563

Ja, men skal hver trigger brukes for å få kursen tilbake der den burde være før triggerne?
Vi får stadig guidingen som hele tiden ser positivt på neste år og neste år, og når vi er der så blir det neste år igjen.
Ja det var en bra dag för alle som kjøpte på lave 29. Men de skal vel ta gevinst om ikke lenge.
Redigert i går kl 16:38 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
I går kl 16:37 562

Jommen karret den seg opp på 30-tallet igjen etter dies horribilis. Godt hjulpet av oljeprisen.

BWE har hatt to sterke dager, så vi kan vel konkludere med at det ikke var noe negativt rundt Dussafu som forårsaket fallet. Heller ikke EG hvor man hadde en brønn som virker å være bedre enn forventningene.
Redigert i går kl 16:41 Du må logge inn for å svare
40something
I går kl 17:58 481

Ja og atter igjen, hvorfor øker kursen når ikke panoro har en Lifting?
Jeg syns det er helt ulogisk like mye som at vi skal ned, så dette er kun psykologiske faktorer, muligens arvet fra alle tidligere resultatfremleggelser. Og da lurer man pa:hvorfor velger så mange aksjonærer å avvente til kvartalsrapport?Det er jo mange andre tilfeller å selge hvis man vil. Denne gangen så må man grave dypt for å finne begrunnelsen for salg. Jeg er skuffet men har ikke solgt, kun kjøpt.
Fluefiskeren
I går kl 18:10 462

Bet meg merke i denne:

« So we've effectively taken two wells from the next phase of the Dussafu development, which most analysts will have in their financial models. We're taking two wells from there and putting them into the front end of this. So the capex is coming into the near term rather than a couple years from now, but that's really going to allow us hopefully to sit at plateau for quite a long, longer period of time than originally modeled. »

Så det er tydelig at de fastholder at det kommer en fase to. Den skulle være på seks nye brønner, men kan altså se ut til at de reduserer med to da det ble 8 i fase en istedenfor seks, vet egentlig ikke helt hvorfor da de jo kun har boret en brønn i Ruche istedenfor to. Fase to skal vel også inkludere Ruche NE og muligens Hibiscus North.

Oppe i hele problematikken rundt ESPene kommer det noe godt ut av dette. Hibiscus South og Hibiscus nordre flanke har vel blitt boret i påvente av nye ESPer. Kan ikke forstå annet enn at disse åtte brønnene teoretisk vil kunne produsere langt mer enn de 40 000 bopd de fortsatt forholder seg til. Da må de strupe ned brønnene og det igjen vil bety lengre platåproduksjon som jo er veldig bra.

Synes at BWE har taklet problemene på en veldig god måte. Hvis oljeprisen ikke kollapser tror jeg mange vil dra seg i håret at de solgte på under 30 kroner. Mange må tydeligvis ha det inn med teskje før de forstår hvor bra dette blir.

Min største bekymring er fortsatt oljeprisen. Etterspørselen i Kina tar seg ikke opp og USA øker stadig produksjonen og vil fortsette med det. Hva hvis OPEC+ går lei og det blir fredeligere i Midtøsten?
Redigert i går kl 19:26 Du må logge inn for å svare
40something
I går kl 18:17 449

Kan man også spørre seg: ønsker flere å tjene penger på oljen og vil konkurrere om markedet, eller er det statlig styrt at man ønsker en lavere oljepris?
Tm3P
I går kl 19:33 361

100k aksjer kjøpt tilbake de siste 2 dagene.
Totalt 150k for uken, tatt seg fryktelig opp nå.
hulabalula
I går kl 19:36 359

Insiderkøbene er så små at de næsten er en non-event ( jeg vil have grådighed og det der er ikke grådigt). Men de øgede aktietilbagekøb er et rigtigt godt sign og giver god mening med tanke på deres tanker om ikke at øge udbyttet. Hvis de fortsætter de seneste to dages trend med at købe 50k om dagen er vi oppe i 10% årligt, hvilket er meget tilfredsstillende.

Udbytte på 50MNOK per kvartal = 200 MNOK på årsbasis. 50K aktier om dagen = 12 millioner aktier = ca 300MNOK = 500 MNOK sammenlagt. Håber de mener de denne for alvor gang!
Redigert i går kl 20:51 Du må logge inn for å svare
d12m
I går kl 20:36 287

Ja, det kommer en fase to. Noe annet vil være meget rart
Redigert i går kl 20:36 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
I går kl 20:46 274

Men skal de bruke Adolo må noe skje. Neppe nok decline før det selv om vi ikke har fått noen anslag om når det blir tror jeg. Om et par år?
Fluefiskeren
I går kl 20:50 264

Balkany kjøpte jo for 790 898 kr. Det er ikke ubetydelig. Det var vel penger på gaten antakelig.
hulabalula
I går kl 20:52 258

Det er under 1% af hans beholdning, og det samme for Hamilton.
Kalleklovn547
I går kl 21:17 214

Jeg har vært i kontakt med ledelsen angående RSU og hvoran ledelsen beriker seg selv.. De mener at de er betalt under snittet på tross at de har levert bedre enn peers, i følge dem selv... Det er jo til å grine av... Denne ledelsen er høy på seg selv og har levert svakt i mange år..! Går det bra tar de æren, går det dårlig skylder de på oljepris og partnere... her bør aksjonærene si klart i fra; ingen flere RSU før ledelsen leverer avkastning!

Ellers er det tragisk å se komplett mangel på fremgang i Tunisia.. Sammenligne presetasjoner fra 2H 2024 med tidligere kvartal, det er omtrent copy paste slide hva gjelder Tunisia..
Kalleklovn547
I går kl 21:18 213

Er det ingen som har en skikkelig oversikt over når de ulike brønnene skal borres i høst/vinter? Jeg har forsøkt å samle opp, mottar gjerne kommentarer:
- Ceiba og Okume: Drilling er i gang. Dette er produksjonsbrønner, så det handler vel bare om at det ikke blir noen operasjonelle problemer. Antas klare i starten av sept, den andre i midten av okt.
- Hibiscus Northern Flank: Drilling av produksjonsbrønn i gang.
- Akeng Deep. COS her er vel 25% og borres i des?
- Bourdon: COS 50% for Gamba og 33% for Dentale. Dette er altså to brønner og borres i okt?
Fluefiskeren
I går kl 21:43 180

Jeg har jo fortalt deg at det er siste produksjonsbrønn som bores nå. Deretter kommer bytte av ESPer på 6 brønner tror jeg. Og et visst antall skal gjennomgå workover.

Gamba og Dentale er to forskjellige formasjoner i samme brønn. Gamba øverst og Dentale lenger ned. Dentale består av flere sjikt med olje avskilt av skifer. Og Bourdon blir antakelig boret i januar/februar.
Redigert i går kl 21:47 Du må logge inn for å svare
Kalleklovn547
I går kl 21:54 158

Kjære vene er de enda ikke ferdig med disse ESP'ene?? Og ledelsen skal fortsatt ha full bonus og RSU-utbetaling..?

Men bytte ESP, må man da borre brønn også?
Fluefiskeren
I går kl 22:10 142

Brønnene er ferdigboret bortsett fra den siste, men riggen trengs for å bytte ESP-ene.

Og det virker ikke at du har forstått at det er BWE som er operatør og bestemmer det meste. Og etter min mening har de gjort en bra jobb, men mulig de burde ha gått for de utprøvde konvensjonelle ESPene istedenfor de nye. Uansett burde Baker Hughes stilles til ansvar for det.
hulabalula
I går kl 22:16 125

Ifølge conf callet: Akeng Deep Okt/Nov, og Bourdon Jan/Feb som FF siger.
Kalleklovn547
I går kl 23:33 42

Er det i det hele tatt noen av selskapene som har kommentert på evn erstatningskrav mot Baker Hughes eller blir det davids kamp mot goliat?