Panoro - Mye som skjer videre i 2024

Fluefiskeren
PEN 20.05.2024 kl 21:29 135192

Forrige tråd stengt på grunn av lengden.

Aksjen er i bra driv for tiden. Hibiscus og Hibiscus South har vokst i reserver. Dussafu bare fortsetter å levere varene og borekampanjen i Ekvatorial Guinea starter opp i juni. To infillbrønner og en letebrønn der. Også en ny letebrønn på Dussafu sannsynligvis (Bourdon).

Ikke kjedelig å sitte i Panoro.
Redigert 20.05.2024 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
I går kl 17:52 456

Pareto har satt opp en liste over selskaper som vil ha høyest forventet utbytte i 2024.

Viktig å merke seg at den er fra april. Beste oljeselskap er Bluenord, men her kom det en lengre forsinkelse så muligens må de vente med utbytte til helt på slutten av året eller 2025.

Panoro ligger midt på treet av disse 80 aksjene med en forventet direkteavkastning på 8,12 %.

https://paretosec.no/aktuelt/disse-aksjene-betaler-mest-utbytte
Redigert i går kl 17:53 Du må logge inn for å svare
40something
I går kl 18:42 414

Sagt før at oljeprisen ikke bør definere aksjekursen til panoro annet enn ved Lifting. Det ser ikke ut til å følges.
Men når vi ikke får kursen opp av egen kraft eller av oljeprisen, kun ned, så er det som jeg sagt tidligere at flukt fra OSE og Panoro er det som danner nedgangen. Aksjen er drit, selskapet er mer enn ok.
40something
I går kl 21:08 299

Det er kun panoro som går ned med oljeprisen. Når vi nå skal ha månedlig eller jevnlig med lifting. Skal vi da også prises ned med brent? For opp er jo marginalt.
Jeg er redd for at vi får en flukt fra Panoro til prisen av en helt feilslått mcap etter hvert siden de færreste vil bli med ned til 25 . Det går ikke å opprettholde en aksjekurs mot selskapsverdier når aksjen tappes for likvider på børs. Og det skal ikke være nødvendig å få jevnlige triggere for å vedvare verdiene på børs i forhold til selskapet.
Jeg er skikkelig irritert på meg selv at jeg sitter som et vås å ser på når andre selger seg ut gang etter annen uten at jeg lærer å gjøre det samme i troen om at selskapet er så solid at alle andre har feil. Jeg har vært med på dette nå så mange ganger at det får være nok.

Regneark, hæ!!!!
Det som betyr noe er aksjekurs, for hvor ellers tjener man penger? Jeg har ikke adgang til kassa til Panoro.
Redigert i går kl 21:14 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
I går kl 21:27 265

Du skriver mye rart. I dag var det 9 oljeselskaper som falt i kurs og to som steg. Altså ikke bare PEN som falt.

Har fått nok av feilinformasjon nå. De som leser på denne tråden kan fort konkludere med at PEN ikke er noe å satse på. Lei av å rette opp faktafeil. Håper en annen overtar.

Bust dyot med magen og senk skuldrene. Alternativt sekg deg ut,

40something
I går kl 21:45 235

Jeg snakker om siste måned. Samme mønster er skjedd før. Aksjen dykker ,kommer seg opp og så tror man den er frisk igjen, men så dropper den videre. Det har skjedd så mange ganger før.
Jeg snakker ikke om faktafeil.
Panoro vil komme seg oppover igjen, men det irriterer meg at jeg ikke tar i vare disse nedgangene å kjøper på nye innganger. Aksjemarkedet er ikke konsistent så hvorfor skal man sitte passiv.
Problemet er ikke at oljeselskaper faller i flokk, men at Panoro faller mye lengre enn en dårlig dag.
Man kan også si at jeg får nok av en moderator som ikke tåler at man uttaler seg om selve aksjen uten at flere hele tiden må forsvare selskapet. Det er ikke noe feil med selskapet. Det er aksjemarkedet jeg irriterer meg over og det må være tillatt.
Fluefiskeren
I går kl 22:17 180

Du må gjerne interessere deg for dette mens jeg holder meg mer til makro og det selskapsspesfikke. Vi må akseptere at vi har forskjellige interesser. Du har gjentatte ganger skrevet at PEN synker hvis olja synker og også hvis olja stiger. Da vil kursen vært svært nær null. Det burde ikke være vanskelig å forstå. Likeledes har jeg en avkastning på nesten 100 % nå. Det burde jo ikke gå an hvis det er slik du skriver.

Børs er veldig mye psykologi og det er ikke lett å trekke konklusjoner.

La oss se fremover. Mye interessant og spennende skal skje. Holder olja seg skal jeg nesten garantere deg mye høyere kurs ved nyttår når Hibiscus/Ruche produserer fra alle brønnene. Og det uten Akeng Deep og Bourdon. Det er frustrerende det som skjer nå, men etter regn kommer sol. Skal bli interessant om BWE kommer med flere detaljer fra Dussafu i morgen.
40something
I går kl 22:29 154

Ja, og når olja stiger så gjør pen det halvveis, mens ned så synker pen det dobbelte I DET SISTE.
Jeg har også 100% siden jeg gikk inn etter pandemien, men jeg irriterer meg over å ikke tolke signalene i aksjemarkedet fast jeg vet hva som skjer i forlengelsen. Jeg har også solgt meg ned i oppganger for tidlig så det går begge veier.
Jeg driver også med stor overhaling av eneboligen som gjør at jeg må selge meg ned fast jeg hadde ønsket meg bedre utganger, mens fakturaene bare hoper seg opp.
Face
I går kl 23:05 92

Har til gjengjeld å lese en post fra deg som ikke omhandler Pen sin utvikling mot oljepris, eller tradere som selger aksjen ned. Sipper dag ut og dag inn over kursutvikling, aldri fokus på det fundamentale i selskapet eller deres eiendeler.
Med så mye fokus på oljeprisen og kursbevegelser i PEN er det veldig merkelig at du da ikke har fått med deg at PEN har utviklet seg ned 3.3% siste 12mnd, samtidig som brent nå er ned 9%. Og dette er ikke hensyntatt utbytter(da hadde PEN vært opp 2-3%). Okea btw er ned 44% i samme periode.
Redigert i går kl 23:12 Du må logge inn for å svare
Tm3P
I går kl 23:27 59

Kudos for at dere orker, men er nok en håpløs "kamp" ;)