Panoro - Mye som skjer videre i 2024

Fluefiskeren
PEN 20.05.2024 kl 21:29 207267

Forrige tråd stengt på grunn av lengden.

Aksjen er i bra driv for tiden. Hibiscus og Hibiscus South har vokst i reserver. Dussafu bare fortsetter å levere varene og borekampanjen i Ekvatorial Guinea starter opp i juni. To infillbrønner og en letebrønn der. Også en ny letebrønn på Dussafu sannsynligvis (Bourdon).

Ikke kjedelig å sitte i Panoro.
Redigert 20.05.2024 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
28.09.2024 kl 17:43 665

Falsk alarm fra Financial Times?

« Despite recent rumors, sources within OPEC+ have confirmed there's no specific price target for crude oil, including the oft-discussed $100 per barrel. This comes in response to speculation that Saudi Arabia, a key player in the group, may allow lower prices to reclaim market share by boosting production. Anonymous OPEC+ members who spoke to Argus today quickly dismissed these claims, insisting that their strategy is driven by market fundamentals, such as the five-year average of global crude inventories, rather than a set price.»


https://oilprice.com/Energy/Crude-Oil/OPEC-Confirms-it-Has-No-Specific-Price-Target-For-Crude-Oil.html

40something
I dag kl 10:39 295

Jeg tror ikke det er spekulasjon om lavere pen kurs for å kjøpe tilbake på lavere kurser som gjør at det selges. Nå brukes hver oljepris oppgang for å lempe ut. Jeg tror ikke at de kommer tilbake til oljesektoren.
En ev suksess Akeng deep tror jeg vil få enda flere ut og en marginal oppgang i Pen kursen.
Det som kan snu det hele er hvis virkeligheten at verdenen og Kina trenger mer olje enn det produseres. Muligens vi ikke ser dette før om 1 år.
bmw5
I dag kl 11:25 220

Pen kursen følger Brent spott som er styrt av algo traderne. For oss som er langsiktig og har kjøpt antagelig meget billige aksjer er det bare å vente til Akeng deep og Bordon kommer onstream. Får man også de 2-3 boretillatelsene fra Tunisia kan det bli meget bra med en produksjon langt over 13k dag i produksjon. Pen's fremtid ser ser bra ut med nåværende oljepris som muligens vil stiger fremover.
40something
I dag kl 11:54 174

Ja, enten får vi flere som selger seg ut hvis oppgang. Men normalt så kjøper man før en ev positiv funn og selger deretter. Normalt så tar kursen et byks akkurat ved nyhet for og synke når det tas gevinst. Vi ser jo ingenting av det mønstret hitinntil
sologsommer22
I dag kl 12:20 124

Styret i Panoro Energy har vedtatt å kjøpe tilbake aksjer for 100 millioner kroner. Basert på den gjennomsnittlige kjøpsprisen så langt, må selskapet kjøpe over 31 000 aksjer hver børsdag resten av året for å nå målet.
40something
I dag kl 12:38 103

Og da er det merkelig at de ikke har kjøpt mer tidligere. De er jo nødt til å forholde seg til den totale omsetningen per dag. De kan ikke skylde på den hvis de ikke kjøper når det er fysisk mulig.