Panoro Energy - Value og momentum i ett! Beste kjøp på børsen!

Kalleklovn547
PEN 28.05.2024 kl 18:41 455

Panoro er en soleklar doblingskandidat. Alle piler peker i riktig retning nå:
1. Aksjen er en momenumaksjen og det er mange investorer som har fokus på en slik strategi, dvs å kjøpe vinnere og håpe at den positive trenden vil fortsette
2. Aksjen er en valueaksje, fortsatt ekstremt billig, < P/NAV 0.5x og P/E nærmere 3x for neste år, avhengig av ditt syn på oljeprisen.
3. Selskapet har endelig begynt å kjøpe tilbake aksjer og vil kjøpe mye fremover. I tillegg ser vi større aksjonærer komme inn, da aksjen endelig begynner å få en størrelse som er relevant for større institusjonelle investorer
4. Indeksfond må snart begynne å kjøpe aksjer her ettersom aksjen går inn i ulike indekser.
5. M&A! Nå som ledelsen tar grep for å lukke det store P/NAV gapet så vil det øke mulighetene deres for å gjøre innvannende M&A. Det er masse mindre felt der ute som Panoro kan kjøpe billig, som vil gi en skikkelig uplift på inntjeningen, all den tid selskapet fortsatt er en liten oljeprodusent.
6. NAV og EPS vil øke. Selv om selskapet nå kjøper tilbake aksjer for å lukke det store P/NAV gapet så tror jeg NAV vil øke videre her ifm exploration og forbedring av drift på eksisterende felt.

Summa summarum så ser det faktisk bedre ut enn noensinne! Aksjen har steget en del, men husk at den har stått stille i to år! Her er det masse catching up potensial. Jeg tror meglerhusene blir nødt til å jekke opp både estimater og kursmål fremover!
Redigert 28.05.2024 kl 18:43 Du må logge inn for å svare