Element - Tokenlansering utsatt til første halvår 2019


https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/11/Utsetter-kryptolansering

"Element publiserte et Whitepaper relatert til den planlagte IRON Token Generating Event i juli. I parallell har Element fortsatt å strukturere ELMT-plattformen SmartCommodity® (tidligere omtalt som ELE-token).

På grunn av det raskt endrede regulatoriske landskapet for kryptovaluta og manglende klarhet under International Financial Reporting Standard (IFRS), har Element besluttet å utsette den planlagte lanseringen av IRON- og ELMT-tokens inntil selskapet har fullført verifiseringen av alle relevante rettslige, regulatoriske og regnskapsmessige krav, skriver Element i forbindelse med kvartalsrapporten fredag.

Element estimerer lansering ultimo første halvår 2019, opplyses det."


Da kom endelig en oppdatering på tokentullet og jammen må jeg si det ser bekmørkt ut.
Enhver oppegående person har jo skjønt for lenge siden at det ville komme flere utsettelser, og nå fikk vi endelig en bekreftelse!

Nå som Element kanskje ikke vil bli eier av CMT engang, hva står igjen da? AMI og Mindoro, to gruver som ikke genererer noe som helst av inntekter. Dette kan umulig forsvare dagens kurs. Legg til nye BO kostnader og konverteringssalg, og du står igjen med en utbombet aksje langt under krona.

Her er det bare å redde stumpene mens man enda kan, til uken blir det blodbad :)
Namtrah
30.11.2018 kl 11:05 733

Ikke vil det være penger igjen til CMT heller, når dem klarer å brenne 4 MUSD kun på å reforhandle ABO avtalen til en utsettelse, noe som gir null verdi. Håpløst selskap
Triggly
30.11.2018 kl 11:16 705

Element har gitt bort 30 millioner kroner for at aksjen skal synke under krona litt saktere enn den ellers ville gjort.
Gruvegrue vet å fokusere på de viktige tingene, samtidig som aksjonærene blør ihjel hahahahahaha
Yess
30.11.2018 kl 11:19 689

For et «jallaselskap»!
Ingenting ser ut til å lykkes. Snart gjøres det et stort innhogg i kontoen når ELE må betale gebyret på hele 25 millioner til BO.
Dette har jo Beitnes sørget for å forhandle frem.