Lovende nyheter på gang….

BioBull
BGBIO 14.06.2024 kl 15:33 55591

Det ser ut som noe er på gang igjen i BGBIO.

Ryktene svirrer - ser ut som noen vil ha mange aksjer plutselig

Gleder meg til evt offentliggjøring / nyheter
Redigert 25.06.2024 kl 22:15 Du må logge inn for å svare
JanH
31.08.2024 kl 23:26 1665

Nå er det riktignok flere som har kommet med bud på selskapet; men uten at de har gått ut med dette..
JanH
01.09.2024 kl 10:50 1430

Oppkjøp allerede innen 6 mnd?
GulbranGråstein
I går kl 12:04 830

Igjen, biotec er stort sett spekulasjon, og man bør ikke benytte penger man ikke kan tape. Når det er sagt er fortsatt potensialet for at man kan tjene stort på dette selskapet absolutt til stedet, et av de mest spennende etter min mening, mye henger i luften, og man kan spekulere og argumentere frem og tilbake med forskjelkige kursmål både høye og lave, men til syvende og sist står det i første omgang på resultater og om disse blir levert som forespeilet. Rett før eller rett etter nyttår. Det er klart at det er flere spøkelser som lurer eller elefanter i rommet, ny emisjon, frister for resultater som ikke infris som låvet og sist men ikke minst dårlige resultater.
Om en eller flere av disse inntrer får kursen en knekk, det er klart. Om de derimot innfrir på hvert punkt som forhåpentligvis er utfallet, vil vi kunne se en reprising i stor skala, kanskje også oppkjøp etc. Kurser på 5kr ved positive resultater er for min del ikke aktuelt. 50-500,- ja. alt etter hvordan strategien blir, ender det med oppkjøp er det tidspunktet for evt. Bud som naturligvis bestemmer summen, ofte snappes selskap opp før full synlig verdi reflekteres i markedet, som er helt naturlig.

Jeg lever i beste tro, for min egen del kursmessig, for selskapet og kanskje aller helst for pasientene.

Mitt tips er: om man har aksjer, sitt rolig, har man ikke, kjøp evt en fornuftig sum man kan tape, eller styr unna. Så enkelt. Svaret får vi mot/etter nyttår, og en sidelengs vandring må forventes frem til da.

Går dette veien denne gangen så går det virkelig veien.


Gg
JanH
I går kl 14:17 714

Nå har det allerede kommet bud på selskapet. Du har fått med det? Flere bud til og med. Dette burde øke interessen for selskapet betraktelig.
JanH
I går kl 16:11 610

Men i dag gikk kursen ned 5 prosent, uten en en negativ nyhet. Merkelig.
Pilkastmetoden
I går kl 19:37 450

Du maser fortsatt om at det er kommet flere bud uten å kunne vise til en eneste kilde. Altså rent oppspinn..
JanH
I går kl 22:02 342

Martin solin har jo sagt dette - i et intervju. At de har fått flere bud
GulbranGråstein
I går kl 22:30 299

Det er korrekt at det ble kommunisert av Olin at det har vært interessenter/bud på selskapet, men skal ikke slikt børsmeldes egentlig? Mener det ble nevnt på en podkast?

Er også selvfølgelig enig at interessen burde være høyere, og at jeg føler denne går under radaren eller at det er mange "brente barn" etter flere flopper i det siste.
Markedet våkner når det nærmer seg resultater. Må nok vente noen måneder fortsatt, men tiden går fort, kun 4-6 måneder til jeg forventer et resultat, med forbehold om noe forsinkelse, det er vel alltid en viss risiko for det også, kan leve med litt forsinkelse, så lenge det er innenfor rimelighetens grenser.

Gg
Redigert i går kl 22:33 Du må logge inn for å svare
JanH
I går kl 22:40 288

Ja; nettopp. Det ble sagt i en podcast at det hadde kommet flere bud på selskapet. Rart at dette ikke er tatt tak i fra noen. Prøver Martin Olin å holde dette hemmelig ?
Bissevovven
I dag kl 08:41 119

Budene var nok for lavt å blei avvist direkte av Trond Mohn og andre. Di vet godt at di sitter på en gulgruve.
Bergen Bio selges ikke for småpenger. Det er mange av di største Bio selskapene som i nær fremtid mister lisenser i sin portefølge og som er på jakt etter nye inntektsmuligheter. Det er berre å sitte stille i båten.