Lovende nyheter på gang….

BioBull
BGBIO 14.06.2024 kl 15:33 95555

Det ser ut som noe er på gang igjen i BGBIO.

Ryktene svirrer - ser ut som noen vil ha mange aksjer plutselig

Gleder meg til evt offentliggjøring / nyheter
Redigert 25.06.2024 kl 22:15 Du må logge inn for å svare
Geiren
I går kl 08:30 2382

Uansett veldig negativt. Jeg hadde en plan om å kjøpe flere aksjer for 7kr i Oktober/November.
Kanskje det slår til plutselig.
Bissevovven
I går kl 08:30 2377

Nå skal Martin Olin fortsatt fungere som sjef i en overgangs periode til ny mann er på plass. Hadde han fått sparken hadde han naturligvis måtte gå på dagen.
Eg trur Martin Olin er blitt headhuntet til større oppgaver.
BioBull
I går kl 08:32 2357

«Hvem vet - Inte jag ….»

Martin Olin har kanskje fått en toppjobb i Merck ?

JanH
I går kl 08:34 2344

Han har hatt en elendig kurs-utvikling i perioden han har vært topp sjef. Og det er det ledere måles på. Her kan det like gjerne være at han har fått sparken. Sannsynligvis er det sparken han har fått av styret. Vi får nok vite mer av selskapet i dag. Det kan være at dette gir et nytt gyv videre til økte aksje-kurser utover høsten.
ctrlaltdel
I går kl 08:46 2259

Og hvorfor tror du vi for vite mer av selskapet i dag? Det er millioner av mulige årsaker til at MO avslutter sitt forhold til BGBIO.
Pensjon
I går kl 08:47 2250

Hei.
Her er det mange som tror/håper på «julenissen» for å berge noe av investeringen.
Jeg solgte hele min beholdning i går på snittkurs kr, 10,75 som var av de laveste kursene (heldigvis tross alt) tror jeg.
Mvh gammel pensjonist.
GulbranGråstein
I går kl 08:51 2217

Hvorfor skulle nåværende sjef gå nå, rett i forkant av forventede resultater

Gg
Billyjojimbob
I går kl 08:56 2173

Skaper bevegelse når det byttes sjef👍
Falketind
I går kl 08:57 2166

Hvorfor skulle det være så viktig å få inn ett nytt styremedlem? Det mye vi ikke vet som skaper rom for spekulasjoner.
Redigert i går kl 08:57 Du må logge inn for å svare
kongkveite
I går kl 09:00 2127

Kan være han går til det selskapet som kjøper Bingoen til slutt..
peaf
I går kl 10:00 1838

Uansett er det dårlig nytt når sjefen går om det er frivilligt eller sparken, hans oppgave er driften og skaffe penger til den. Resultaten er avgjørende hvordan det blir at skaffe finansiering til fase 2 studien, han kjenner sannsynligtvis resultaten fra fase 1 studien og tar sin avgjørelse med grunnlag fra dem. Han verken kan eller vil gjøre noe med studieresultaten, og det hjelper ikke at byte sjef de er de samme uansett. Spørsmålet er om de er gode nok til videre utvikkling, det vil vise seg men de overlevde de som deltok i studien og det er alltid noe.
elnomi
I går kl 12:01 1641

Les denne artikkelen, nøye, flere ganger.

Sjefen går: Meget sterk «sistemann-ut-låser-døren»-følelse
https://www.dn.no/borskommentar/sjefen-gar-meget-sterk-sistemann-ut-laser-doren-folelse/2-1-1723182?abtest=a

og her er en annen godbit fra den som kjenner bransjen best fra analytikersiden
Geir Hiller Holom, DNB-analytiker, er overrasket over avgangen til Martin Olin. Han tror det kan bli vanskelig for Bergenbio å hente en ny direktør og friske penger på sikt.
https://medwatch.no/nyheter/legemidler_biotek/article17530777.ece
Redigert i går kl 12:16 Du må logge inn for å svare
omans
I går kl 12:08 1611

Han ønsker ikke/klarer ikke være del av en evt ny kapital innhenting, uten at de har en partner på plass som hjelp. Men men, vet aldri, kan jo være noe personlig eller konflikt...
ctrlaltdel
I går kl 12:14 1592

Spekulasjonsoverskrift. Der vil helt sikkert ikke komme noen beklagelse når bergenbio selges eller inngår en avtale med BF.
Redigert i går kl 12:15 Du må logge inn for å svare
rufus01
I går kl 12:14 1591

Og der var han som kritiserte meg for få dager siden ute ja, det tror jeg ikke du kommer til å angre for å si det sånn...
GulbranGråstein
I går kl 13:19 1439

Har såpass stort tap her nå at jeg ikke kaster kortene før jeg får svar på hva som er videre plan her.
Så får vi se, kan fort bli stygt dette om de ikke kommer med et mirakel. Da blir det fort investor flykt og fritt fall med store tap.
Vi får se hva dette bringer, kanskje er det en god ting.

Gg
Pilkastmetoden
I går kl 13:27 1415

Slapp av folkens: Kursen er bare der den var for vel en ukes tid tilbake, altså 10 kroner.. The best is yet to come..
Og det er tid for å kjøpe flere aksjer for under tieren. Håper inderlig at mange kaster kortene nå slik at jeg og andre forståsegpåere får billige luter..
Det er Colpman som driver bioskuten nå..
ctrlaltdel
I går kl 14:06 1316

Med, AndersTullgren https://www.tullgrenconsulting.co.uk/, David Colpman https://medwatch.dk/Medicinal___Biotek/article10430227.ece + mange andremeritter, Debra Baker https://ch.linkedin.com/in/debra-barker-1140976 og Sally Bennett https://www.innate-pharma.com/company/management/supervisory-board/sally-bennett--, i styret så er det vel liten tvil hvor dette går. Har allerede lastet noen tusen til.

Falketind
I går kl 14:09 1312

Her må man ha rett fokus og det er på Colpman sin inntreden.
Stepping
I går kl 14:16 1297

Det blir hvert fall en naturlig anledning for ny sjef å bade i gammelt gugg fra skapet å få alle dårlige tall ut på forrige sjef og forrige Q. Kanskje kreve en massiv emisjon før ny sjef sparker opp døren til kontoret i åpent kontorlandskap.??
GulbranGråstein
I går kl 15:02 1193

Ja får inderlig ikke håpe at det er planen for å dra ut både tid å for å ha en syndebukk å skylde evt problemer på.

Ellers kan man ikke gjøre annet enn å se fremover, enn så lenge har jeg fortsatt fokus mot slutten av året og mot 2025.

Kanskje er nytt blod i lederstolen rett avgjørelse tross alt.

Gg
peaf
I går kl 15:06 1179

Det hjelper ikke med nytt styre eller ledelse, det er produktet som er problemet og det kan ingen av dem gjøre noe med. Olin vet naturligtvis det og kaster inn håndklæ. Sen om de kan skryte opp resultaten nok til at noen vil satse på dem er en annen sak, jeg tvivler sterkt på det.
omans
I går kl 15:23 1129

Når laget ligger an til å rykke ned må ofte treneren gå, om det ikke skjer av egen vilje. Så prøve med nye koster og prøve skape ny glød. Men når kurs er samme eller lavere nå, som emisjonskurs for 1,5 år siden signaliserer det at kun et lite syltynt håp eksisterer. De kan fortsette fortsatt, og selvtilliten til Olin var såpass bra at han forlot nå mens det fortsatt er håp. Tipper snart det kommer oppdaterte analyser/kursmål. Om disse er negative kan det gå videre ned pga sentimentet, dersom de ikke melder noe mer positivt enn så langt.
Redigert i går kl 15:24 Du må logge inn for å svare
Bissevovven
I går kl 15:58 1048

Du har vel fått med deg at interim data er ventet å foreligge 24/25, det er det vi venter på no. Skal di melde i hytt å pine da bare for å melde ?
bj111
I går kl 16:10 1018

Han så vel at det er slutt på morroa og ikke så mye penger å hente lenger så da er det på tide å finne et annet sted å beite.
JanH
I går kl 16:14 1003

Martin Ohilin har vært en katastrofe, og vil bli husket for en ekstrem nedgang i kursen. Jeg kjøpte ved intro på børen på 22 kr den gangen (2.200 i dag), videre på 32,…og så kjøpte jeg hele veien ned til 1 kr. Den siste kursen tilsvarer i dag hele 100 kr. Nå har jeg kjøpt litt på rundt 10 kr (det siste jeg har av penger, for å etterhvert klare en gjennomsnitt på noen hundre kroner. Jeg er dermed en av de langsiktige som har vært med fra starten. Målet nå er i hvert fall å gå i null. Den store gevinsten er nok ikke så lett å få til.
klaesp
I går kl 20:20 759

Enig, bare til å vente til effekt resultater foreligger. Noen som vet hvordan rekruttering av pasienter går?
ctrlaltdel
I går kl 21:08 689

Hvorfor tenker du på det når det er negativt. Mange merkelige troll.
Redigert i går kl 21:09 Du må logge inn for å svare
Pilkastmetoden
I går kl 23:03 560

Jan H: Det er nok minst en til som har vært en katastrofe i Bergenbio: Når det går gale med aksjekursen er det lett å skylde på selskapets sjef - uten selv å ta ansvar for sine fatale investeringer. Bare nevner det..
Pilkastmetoden
I går kl 23:05 555

Olin fikk i realiteten sparken, men det ble som vanlig i slike saker godt innpakket i en triumferende avskedsmelding..
omans
I dag kl 09:33 265

De må melde noe gjennombrudd eller partner hvis det er vits å melde. Ellers meldes faste poster som kvartalsrapporter og evt forventede tesresultater milepæler. Litt pussig nå med først en melding om lovende respons resultater som ga 10-20 % kursoppgang, deretter følge opp med sjefens avgang. Ikke tilfeldig rekkefølge på de to.

Ellers var det ment som en bi-setning. At noe usannsynlig må skje ift scenariet.
Redigert i dag kl 09:44 Du må logge inn for å svare
Bissevovven
I dag kl 10:24 191

Austin James Rayford holdt i går et fordrag på UIB om effekten på axl i småcellet lungekreft:
https://www.uib.no/biomedisin/173153/disputas-austin-james-rayford

Funn viser at Bemencentinib har en veldig god effekt på den svakeste gruppen (stk11) Og den kan gi målbar lengre overlevelse.
peaf
I dag kl 11:57 48

Nå er det vel 17 år siden BgBio vart grunnlagt, og deres AXl produkt har blitt prøvd i flere studier og feilet. Jeg minns godt når de skrøt Bemencentinib opp i skyerne som covid medisin etter prekliniske resultater. Det var dels en professor i Bergen og en i England som var helt lyriske når de beskrev produktet og dess egenskaper.
Når fase 2 studien var avslutet så stod sjefen selv frem i media og sa det var lovende resultater. Når vel resultaten førelåg et par månader senere, så måtte man i stort sett vare halvblind for at tru at bemcentinib skulle komme på markedet.

Og meget riktig noen covid medisin blev det ikke og sjefen fikk sparken og professorernes truverdighet fikk seg en knekk , og spørsmålet er har de funnit noe nå som gjør at bemcentinib gjør en forskjell eller er det samme vise en gang til. Men saken er den at man skal ikke tru på alt ledelsen heller de så kallade fageksperter påstår det er det mange som fått erfare i norsk biotek.
Redigert i dag kl 12:00 Du må logge inn for å svare