Lovende nyheter på gang….

BioBull
BGBIO 14.06.2024 kl 15:33 99166

Det ser ut som noe er på gang igjen i BGBIO.

Ryktene svirrer - ser ut som noen vil ha mange aksjer plutselig

Gleder meg til evt offentliggjøring / nyheter
Redigert 25.06.2024 kl 22:15 Du må logge inn for å svare
Bissevovven
12.10.2024 kl 15:37 2309

Spørsmål til deg: Har du noen ide hvorfor det hastet sånn for Bergen bio med ekstraordinær generalforsamling for å få inn David Colpman, som med sin CV viser at han er expert på oppkjøp og partneravtale?
peaf
12.10.2024 kl 15:52 2274

Datoen er da den siste deltakeren i en klinisk studie ble undersøkt eller mottok en intervensjon/behandling for å samle inn endelige data for de primære utfallsmålene.
Sen må man påregne tiden for at følge opp pasienterne og registrere resultaterne som tar ca ett år innen de kan presenterers.
Geiren
12.10.2024 kl 15:54 2267

De må som alle ‘voksne’ som bruker andres penger for å oppnå noe; sette opp en plan med delmål og rapportere på de. Holder ikke kun med en sluttdato og holde investorene i blinde på åresvis. Fører kun til mistanke om forsinkelse og at noen har mer info enn andre
peaf
12.10.2024 kl 16:09 2244

Han er vel bare en styremedlem og kan vel i utgangspunktet både selge eller skaffe en partner til BgBio uten at vare i styret, det bør vare driften han ser på da det er der styret har sin viktigaste funksjon eller hvordan de skall skaffe penger. Analytiker og artikkler ser ikke på han som noen mirakelman, men man kan jo håpe.
Restplassno
12.10.2024 kl 16:22 2211

De sparer vel 3 mill i kvartalet på at Olin er ute
omans
14.10.2024 kl 11:35 1625

Lite innsidekjøp å registrere på disse kursene. DNB kursmålet på 5 kommer nærmere. Her har de dessverre blandet børs spekulasjon med medisinsk forskning, hvor hovedhensikten egentlig er å få inn penger til formålet.
Pilkastmetoden
14.10.2024 kl 11:39 1614

Bedriver Bergenbio børsspekulasjon? Selvsagt ikke. Det gjør hverken dem eller deg. Du som sistnevnte uten en eneste aksje hverken i dette eller andre selskap, får bare fortsette til den 20. for da får du penger til øl fra det offentlige..
omans
I går kl 06:18 1297

Det virker som du prøver undergrave ytringsfrihet med ufine svar. Du får kose deg med dine stadige nye aksjekjøp her som hele tiden får lavere og lavere verdi. Virker som du ikke er på børs for å tjene, men for å tape. Å snitte ned trenger ikke alltid være lurest. Jeg har skrevet før hva jeg evt har av aksjer og hvorfor. Lykke til videre med nedsnitting, det virker som du sitter med sekken full av denne aksjen. Har ikke vært så lukrativt for deg, antakelig fordi du bruker pilkastmetoden når du velger aksjer å investere i.
GulbranGråstein
I dag kl 11:39 861

Akkurat nå ser det dystert ut i dette pappiret, når lederen forlater skuta i forkant av forventede resultater er det egentlig veldig åpenbart at noe ikke vil gå veien. Spesielt når det ikke er kommunisert hva som er planen videre, ingen innsidekjøp, de positive meldingene i forkant var kun ment å gi litt optimisme i forkant av hva de visste kom. Slik tolker jeg det nå, å snitte seg ned er risiko av største sort pr dags dato. Her må ledelsen på banen. Kommunikasjon er alfa omega.
Har en stygg følelse av at det blir som ved utallige andre tilfeller med biotec selskaper, ender med at kursen gruses, ingen resultater, da alt drar ut i tid, og til slutt skal selskapet av børs. Med andre ord, tapet er et faktum. Hva tenker medspekulanter om løftet til en som gikk planken nå, tror dere dette fortsatt står, da tenker jeg på resultater nyttår 24/25, kan det være derfor sjefen hoppa av for dette var løgn og fanteri, kanskje..

Gg
kongkveite
I dag kl 12:19 804

Ser man på omsetning siste uke er det ikke mange spillere som har forlatt lokalet etter biingoverten tok sin hatt og gikk.
Uten bingovert er det dessverre vanskelig å få inn
nye spillere i lokalet - tross billige bonger .. eller billig, billigere, har vært billig, skal/ bli billigere? 🤡
Redigert i dag kl 12:19 Du må logge inn for å svare
Bissevovven
I dag kl 13:21 726

Bergen Bio følger planen. Martin Olin er fortsatt sjef og blir sittende til ny sjef kommer inn.
Du får berre selge deg ut om du har mistet troen.
ctrlaltdel
I dag kl 13:58 669

Teori.
M Olin har kommet i konflikt med de største aksjonærer. De ønsker fortgang i partnerskap/ salg av selskapet og har så fått D Colpman til å si ja til styreplass for å akselerere salgsprosessen/Partnerskap. M Olin trekker seg så fordi han ikke får gjordt ferdig den planen han hadde forelagt styret.

Og hva med Tilvestamab som Olin har snakket om i minst to år ?
Redigert i dag kl 14:08 Du må logge inn for å svare
Restplassno
I dag kl 14:01 656

Olin sitter nok gjennom H2 resultater fra 2a. Så kan han dra videre med en fjær i hatten om res er gode
Geiren
I dag kl 14:07 646

Bergenbio er ett kvitt eller dobbelt selskap. Om de taper 45 eller 50 mill i kvartalet er ett fett.
Ingen som venter noe revolusjonerende ved kvartalspresentasjonen.
Bissevovven
I dag kl 15:13 563

Om du har fulgt selskapet så er det ikke vanlig å legge ut noe kursdrivende på kvartalsreslutatene. Hold deg til lego du
GulbranGråstein
I dag kl 15:45 513

Som jeg har sagt tidligere sitter jeg til resultater fremligger og tar vurderingen der i fra. Er såpass blodrøtt i denne aksjen at det får briste eller bære.
Men er litt amper på hvordan ting er blitt gjort siden utstedelsen av warants og frem til nå. Er absolutt ikke imponert til nå.

Gg
Ravntid
I dag kl 16:02 477

Det ligger jo en mulig stor kurstrigger ikke så langt frem i tid: ansettelse av ny direktør i BGBIO. Hvis de får inn en bra person der, så vil det kunne skape ny giv og optimisme.
GulbranGråstein
I dag kl 19:47 288

En av oppgavene til ledelse er å skape aksjonærverdier, ved å utstede warrants og i tillegg kjøre en kampanje som tilsa at det var en god ide å kjøpe warants, noe som var et rent tap for de fleste (de som ikke solgte sine rettigheter vel og merke) dette var ikke i investors favør, kun selskapets, ja de trengte penger, men nå har kursen rast mange titals prosent, ingen støttekjøp fra ledelsen, de kun suger penger, jeg har avsolutt ingen tiltro nå, og de har tilgode å bevise noe annet. Kjenner en annen investor (større en meg) som har sendt mail, uten noen form for svar fra ledelsen. Her er det noe som skurrer. Får bare krysse fingrene for at jeg tar feil og at de ikke bare tømmer kassen og stikker nå.
Det var for øvrig et godt poeng at ny sjef kan bli en potensiell trigger, men kursen henger veldig.

Gg
Pilkastmetoden
I dag kl 20:14 241

Ravntid, (velkommen tilbake fra de dødes dal), Bisser og Gråstein: La oss gå tilbake til i fjor sommer da kursen var omtrent som nå. Hva ha skjedd i ettertid? Trenger jeg å si det til dere som vet alt om selskapet, dets ledelse og dets fremtidsutsikter? Likevel: Bemcentinib er på sin vei mot suksess. En ny herremann skal finne en partner blant sine venner, penger på en smekkfull bok, og ikke minst: Nye prosjekter er det partnere som nå betaler 100 % av kostnadene på. Er det mere dere forlanger så sats på et annet papir: Ting går aldri som planlagt og garantert ikke etter timeplanen.. Men den som ikke er inne i selskapet nå, tar den største risiko på Oslo børs: Å stå igjen på perrongen i Bergen og se Bergenbio fordufte ut i en bigpharmaverden til en eventyrlig pris i forhold til dagens børskurs.. Så hold på de få eller mange luter dere har. Og kjøp mer i morgen: For husk at noen få måneder tilbake var kursen 40 % høyere og jeg og andre hanket inn aksjer i hopetall. Nå har dere muligheten til å gjøre det samme til svært rabatert pris. Men som sagt: Vent ikke for lenge, for da blir dere lett årets spekulanter - i negativ forstand..
Redigert i dag kl 20:22 Du må logge inn for å svare
GulbranGråstein
I dag kl 21:16 150

Nja, jeg er usikker, hvorfor har da sjefen selv forlatt skuta rett i forkant av store nyheter, det er det jeg ikke klarer å se noen logisk forklaring på, det gir ikke mening. Ja dere har flere teorier, men det holder egentlig ikke mål, man må se på hva som faktisk har skjedd her nå. Her må ledelsen på banen, og det må legges frem klart og tydlig hva som skjer fremover. Uten noen info her blir det avsporing med dette toget du referer til. Og turen ned mot nye bunner fortsetter.

Jeg som aksjonær krever en oppdatering/oppklaring fra selskapet rett og slett og det bør komme ganske kjapt. Tror flere er enige i det.

Gg
Pilkastmetoden
I dag kl 21:44 119

Først: ‹‹Rett i forkant av store nyheter››.. Det er vi som sier det, ikke selskapet.. Det er fortsatt helt åpenbart at det er en sammenheng mellom Olin sin avgang og David Colpmann sin inntreden. Ellers ville dem ha ventet en tid med å implementere Colpman til Olin sin avgang var ‹‹glemt››. Der ligger garantert skoen. Men det betyr egentlig ikke noe, for det det dreier seg om nå er det videre løp. Da må alle være klar over at hele børsen og spesielt i farma, nå er totalt repriset. Vi skal være glad om dem klarer å finne en partner som plukker opp Bemcentinibsatsingen for 30 kroner per aksje. Mer en det vil det være lettere å gå rett på sak og by direkte på aksjene over børs.. Risiko er fortsatt stor, og kommer det melding, vil den være en bekreftelse, ikke en fantastisk kursdrivende nyhet. Dette har folk på forumet vanskelig for å ta inn over seg.. Altså at 150 % opp idag er fantastisk for noen og en tragedie for andre. Men det bryr ingen i bigpharma seg om. Og det som teller for selskapet nå er ikke å få solgt til en høy aksjekurs. Det i seg selv gir ingen penger til selskapet, men kun til aksjonærene. Altså må en kjøper ha finanser til videre drift i sitt bud. På denne bakgrunn er det mest sannsynlig at Bergenbio selger ut sitt Bemcentinib-prosjekt mot cash. Cash aksjonærene ikke får tak i, men som nok vil løfte kursen betydelig. Sterke krefter og mye penger overser selvsagt oss på et usselt forum..
Pilkastmetoden
I dag kl 21:52 104

Det selskapet minst trenger nå er en ny gallionsfigur, men en som får til resultater av sin virksomhet: Vår Herre har sendt David Colpman til Bergen..
Redigert i dag kl 21:52 Du må logge inn for å svare