Lovende nyheter på gang….

BioBull
BGBIO 14.06.2024 kl 15:33 101176

Det ser ut som noe er på gang igjen i BGBIO.

Ryktene svirrer - ser ut som noen vil ha mange aksjer plutselig

Gleder meg til evt offentliggjøring / nyheter
Redigert 25.06.2024 kl 22:15 Du må logge inn for å svare
Pilkastmetoden
I går kl 15:28 691

Vær forberedt på worstcase: En partner kommer inn via en rettet emisjon til dagens børskurs og ender etter emisjonen opp med 45 % av aksjene for usle 180 millioner kroner. Det har skjedd før og kan skje igjen. Da hjelper det ikke å tro og håpe og vise til hva ledelsen sa mange år tilbake, for deretter er det nemlig nye folk som styrer skuta.. Dersom Bergenbio ikke får til en grei deal er dette nemlig et av alternativene. Og det vil være et trumfkort enhver partner vil kunne trekke frem om betingelsen for å kjøpe hele greien er for høye.. ( I tillegg til nevnte emisjon kan en partner også gi selskapet et konvertibelt lån som gjør at dem egentlig har langt over 50 % av stemmene i businessen.. Bare nevner det ettersom dere her på forumet ser ut til å ha liten erfaring med livets realiteter i børsselskaper som trenger kroner for å videreutvikle seg...)
Pilkastmetoden
I går kl 15:33 682

Rart Olin ikke fikk solgt selskapet, eller fikk inn en partner om dine drømmer var en realitet.. Men han oppnådde ikke en gang å få et skambud: Og rart at ingen nå byr på selskapet over børs med rekorbudpremie på 200 % - som tilsvarer 30 kroner - ettersom alle indikatorer nå tilsier en positiv Bemcentinibutvikling.. Altså nå når selskapets verdi er i kjelleren..
Bissevovven
I går kl 15:41 654

Ja ja, tiden vil vise hvor det ender :) Eg velger å stole på mine teorier :)
Pilkastmetoden
I går kl 19:20 415

Før eller siden sier alle nok er nok, også Trond Mohn.. I motsat tilfelle kan vi også komme til å se frem til en 4 kroners emisjon. Det tilsvarer omtrent den forholdsmessige prisen som han satt ved siste emisjonskorsvei.. Tygg litt på den..
JanH
I går kl 19:33 390

Da er det rart at du vil kjøpe på 9 kroner, når du tror at kursen blir 4 kroner
Pilkastmetoden
I går kl 19:52 344

Algeta vs Bergenbio:
Kursen på kreftselskapet Algeta gikk fra 6 kroner til 360 kroner (60-gangeren) på fem år. Altså ble den formidable verdiutviklingen skapt over lang lang tid, og ikke når selskapet ble oppkjøpt!
For Bayer kjøpte selskapet for vel 16 milliarder i 2014.
Altså da kursen var 6 kroner var det verdsatt til rundt 340 millioner, og før budet til Bayer var selskapet verdsatt til hele 12 milliarder.
Budpremien i forhold til børsverdien i 2014 var ‹‹bare›› på ca 37 %. Alt dette forteller på en måte at Bergenbio har en jobb å gjøre med å få opp selve aksjekursen så lenge det er børsnotert!
For etter mitt syn er det her det hele har sviktet. Driften, inkludert den medisinske utviklingen har vært helt ok de seneste par år, men kursen som gjenspeiler markedets tro på selskapet har gått helt gale.. På toppen sitter daglig leder med ansvaret, men også styreformannen har nå en sterk ripe i lakken: Han har tildelt Olin ansvaret for hele selskapet, inkludert å få børskursen oppover..
Beklageligvis ser det ut til at styret har slått seg til ro med Olin sine formaninger om alskens kommende partneravtaler, og glemt å be han pushe selve aksjekursen.. Det måtte før eller senere gå slik det har gått..
JanH
I går kl 22:55 155

Det er helt utrolig at ingen aksjonærer har konfrontert ledelsen om denne elendige kursutviklingen?
GulbranGråstein
I går kl 23:13 128

Det også et dårlig tegn at de ikke svarer på henvendelser.

Gg
tobo581
I dag kl 00:18 50

Har ikke kursutvikling mest med markedet å gjøre? Nå er det basert på forventninger, eller mangel på samme. Virkelige resultater kommer nærmere årsskiftet tror jeg. Likevel hyggelig om kursen går over 12 kr snart. Tydelig at mange selger på minste oppgang. Kjipt
Redigert i dag kl 00:19 Du må logge inn for å svare