ENSU - Gjennombrudd nært forestående?🚀

Ravntid
ENSU 16.06.2024 kl 17:32 21918

Vi venter ikke på ENSU lenger, men på tilbakemelding fra ett av verdens ledende selskaper innen medisinsk utstyr (Leading Medical Device Company) som er på Fortune 500 listen.

Fra ENSU’s pressemelding 27. juni 2024:

«This is our first shipment to this Fortune 500 medical device manufacturer for initial feasibility testing of integrating Ensurge 10um battery technology into various future applications.»

https://www.ensurge.com/news-room/press-releases/ensurge-delivers-first-shipment-of-solid-state-lithium-microbatteries-to-leading-medical-device-company


The 42 healthcare companies on this year's Fortune 500:
https://www.advisory.com/daily-briefing/2023/06/07/fortune-500


ENSU ble satt på kartet da de vant denne konkurransen i november 2023:
Ensurge is Winner in Phase One of the U.S. Department of Energy (DOE) Microbattery Design Competition. (https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/18023474/ensurge-is-winner-in-phase-one-of-the-us-department-of-energy-doe-microbattery-design-competition?publisherId=4954260 )

Gitt at dette er banebrytende teknologi innen batteri som ENSU er alene om (mikrobatterier), så er det ikke utenkelig at det er svært store selskaper som snuser på batteriene til ENSU, både med tanke på kjøp av batteri og lisens til produksjon. Er det en ting som er sikkert, så er det at beslutningsprosessene i disse store selskapene tar tid. Mange som skal ha ett ord med i laget.

Jeg tror på Terje Rogne, og tenker at når første kunde signerer så vil det gi bekreftelse til andre selskaper og kontrakter vil komme på løpende bånd.

Nedsiden her er videre utsettelser. Men det vil være verdier i selskapet, patenter, teknologi, produksjonsutstyr, fabrikken i San Jose.

Jeg har troen og tror at vi er like ved gjennombruddet. Positivt.🤓

———————————🔋
Historien til ENSU er uten diskusjon brokete og full av emisjoner, mange har tapt penger. Det har vært nevnt at det er brukt brukt 4 milliarder NOK til nå. Men teknologiutvikling tar tid og koster penger. Kan ENSU være nært ett gjennombrudd? Styreleder Terje Rogne har formidlet dette i februar 2024, og bygde opp forventinger men nyheter lar vente på seg (https://tv.finansavisen.no/m/UZ7eogwZ/aksjen-tredoblet-p-fire-dager?zephr_sso_ott=6y9Wjs )

ENSU ble virkelig satt på kartet i mikrobatteriverden da de vant denne konkurransen i november 2023:
Ensurge is Winner in Phase One of the U.S. Department of Energy (DOE) Microbattery Design Competition. (https://kommunikasjon.ntb.no/pressemelding/18023474/ensurge-is-winner-in-phase-one-of-the-us-department-of-energy-doe-microbattery-design-competition?publisherId=4954260 )


Her er noen av de viktigste egenskapene som gjør Ensurge Micropower sine faststoff batterier spesiell:

Faststoff litium-mikrobatteri:
Ensurge Micropower har lansert det som hevdes å være verdens første kommersielle solid-state litium-mikrobatteri i full skala.

Mikrobatteriarkitektur:
Selskapet støtter volumetrisk energitetthet og kapasitet i verdensklasse for oppladbare mikrobatterier. Den nye pakketeknologien resulterer også i en betydelig reduksjon i antallet produksjonstrinn som kreves.

Sikkerhet og effektivitet:
Tester viser at Ensurges mikrobatterier gir raskere lading, lengre sykluslevetid og høyere sikkerhet enn andre mikrobatterier.

Integrering med eksisterende teknologi:
Ensurges mikrobatterier er unike ved at de kan monteres i produkter ved hjelp av allerede bredt aksepterte Surface Mount Technology (SMT) prosesser1.

Disse egenskapene, sammen med selskapets fokus på innovasjon og kvalitet, posisjonerer Ensurge Micropower som en ledende aktør i utviklingen av mikrobatterier for wearables, hearables og tilkoblede sensorer. Ved å tilby en teknologi som kan transformere batterimarkedet, har Ensurge Micropower potensialet til å endre hvordan elektronikk blir drevet i fremtiden.
Redigert i går kl 12:53 Du må logge inn for å svare
Star
22.07.2024 kl 10:12 2726

Kan være smart å se på Ensu nå, vi som har ventet å ventet.
Ventetiden er over, denne vil gå himmelhøyt vent å se.

1.5x.......hva tenker dere.
Redigert 22.07.2024 kl 10:13 Du må logge inn for å svare
1013
22.07.2024 kl 10:14 2717

ny emmission om lidt bare vent og se i bliver massivt udvandet.
Natig
22.07.2024 kl 10:49 2659

Hvorfor skal kundene kjøpe ENSU batterier nå? En gang neste år er det jo lovet batterier med betydelig større kapasitet, og først da tror jeg at det blir nevneverdig løft i kursen. Tror det er mer sannsynlig for en "dupp" ned til støtten på 1,26 eller lavere inntil vi får kursdrivende nyheter. Fra februar intervjuet:
"Med generasjon 2 og 3 blir det dramatisk økt batterikapasitet, og det vil bli et dramatisk økt marked. "
Herman*
22.07.2024 kl 12:21 2542

Om de klarer å produsere i henhold til spekk, skal 1. gen være egnet til sensorer og hearables/wearables. Dette markedet er mer enn stort nok. Ordren på 150000 enheter sier jo sitt, og kunden vil nok ha langt flere enn dette etterhvert. Men om du mot formodning skulle få rett, vil de uansett ikke ha stor produksjonskapasitet før langt ut i neste år da 2.gen forhåpentligvis er produksjonsklar.
Ravntid
22.07.2024 kl 12:50 2487

Hm, blir ikke dette litt som å ikke kjøpe Iphone 15 fordi du vet at Iphone 16, 17 og 18 kommer i fremtiden? ENSU har meldt at de vil komme med 2 og 3 generasjons batterier, klart ENSU vil videreutvikle batteriene. Det tar ikke vekk det faktum at en fungerende faststoff batteri fra ENSU i dag vil være mye bedre enn eksiterende batterieteknologi.

Uansett, nå er det den store venteleken, ingen som egentlig vet noe, så vi får spekulere videre hva som blir neste kapittel i ENSU historien. Den er brokkete, men jeg har troen på at de nå skal få dette til. Kjemien og teknologien fungerer i større batteri og disse er allerede på markedet, så det skulle slikt sett ikke være noe hinder for at ENSU får dette til i en mye mindre skala.

Vi får se🤓
Redigert 22.07.2024 kl 12:52 Du må logge inn for å svare
True
22.07.2024 kl 15:37 2365

Enig. Tipper markedsverdien vil økes betydelig etterhvert som mer kjøtt kommer på bordet. Fortsatt mye vi ikke vet ennå, som for eks. hvem disse store ledende kundene er. Kan være Samsung og Apple for alt vi vet og det har vært mye spekulasjoner rundt nettopp det.
Redigert 22.07.2024 kl 15:50 Du må logge inn for å svare
True
22.07.2024 kl 15:49 2338

Selvfølgelig er det det. Og en annen ting, if it ain't broken don't fix it. Folk generelt er helt ok med det som er bra nok og dersom det fungerer som det skal. Jeg har byttet krypto børser flere ganger, men stopper alltid opp når jeg finner en børs som fungerer som den skal og som jeg er fornøyd med. Bryr meg ikke om alternativer da uansett hvor gode de er.

Som alltid, er det først og fremst kundelojalitet som er aller viktigst, og dersom kundene er godt fornøyde med første utgave av disse batteriene, så vil de mer enn gjerne forholde seg utelukkende til ENSU og kjøpe neste generasjons batterier også.

Så enkelt er det faktisk og det er derfor veldig synd å se så mange woke bedrifter gå konkurs om dagen, da de er opptatt av alt annet enn kundelojalitet, men heller bokstavelig talt fraskyve sin egen målgruppe og kundemasse ved å gjøre det stikk motsatte. Selv REMA 1000 her i Norge.

ENSU derimot ligger godt an til å bli en stor vinner i disse 4 markedene så lenge Terje Rogne fortsetter å levere varene. Han er heldigvis alt enn en woke, men en tradisjonell og hard forretningsmann akkurat som han burde være.
Ravntid
22.07.2024 kl 15:50 2337

Jeg tenker helt klart en større aktør i markedet. Dette er banebrytende innenfor mikrobatterier og det vil være en stor fordel i markedet.

Hvem ville ikke kjøpt en Tesla hvis rekkevidden var 1200 km og antall ladesykluser 2 gangen.

Når første kunden er i boks, så vil dette sannsynligvis gå til himmels.

Tålmodighet kom til meg.🤓
Redigert 22.07.2024 kl 15:51 Du må logge inn for å svare
True
22.07.2024 kl 16:02 2306

Hehe, ja dette er en tålmodighetsprøve som vanlig, selv for en mann som meg som alltid har hatt alt for god tålmodighet ;D Jeg liker alltid å si at du bør være utålmodig på kort sikt, men tålmodig på lang sikt. Er du for tålmodig og bare venter på at ting skal skje, får du ikke gjort noe produktivt som er med på å skape din egen fremtid.

Motsatt, er du for utålmodig, ender du ofte opp med å ta dårlige beslutninger som også er med på å ødelegge din egen fremtid. Som alt annet, er det en god balanse her og det handler like mye om timing og flaks som det handler om hardt og smart arbeid.

"Hardt" arbeid er forresten en stor spøk i disse tider, så jeg legger alltid mest vekt på smart og strategisk arbeid. Skal ikke mye til før du jobber for hardt nå til dags og det bare slår hardt tilbake. Men igjen, "hardt" arbeid er også relativt, avhengig av hva du faktisk jobber med. Finans er stort sett mye huekjør, men egentlig veldig kjedelig, da halvparten av spillet er å vente på at ting skal skje, akkurat som er tilfellet her.

Warren Buffet ham selv oppnådde jo ikke 90% av formuen hans før etter han fylte 60 år, så det sier jo litt. Finans og investering er den største tålmodighetsprøven de aller fleste mislykkes med. Alle kan se tilbake og tenke at de hadde vært styrtrike om de bare hadde investert et betydelig beløp i Bitcoin bare 5 år tilbake, men hvor mange faktisk gjorde det? Etterpåklokskap og reaktiviet er dessverre regelen enn unntaket. Bare de mest proaktive lykkes i dette spillet.
Redigert 22.07.2024 kl 16:06 Du må logge inn for å svare
Ravntid
I går kl 00:18 2068

Dette blir. Vi venter ikke på ENSU lenger, men på tilbakemelding fra ett av verdens ledende selskaper innen medisinsk utstyr (Leading Medical Device Company) som er på Fortune 500 listen.

Fra ENSU’s pressemelding 27. juni 2024:

«This is our first shipment to this Fortune 500 medical device manufacturer for initial feasibility testing of integrating Ensurge 10um battery technology into various future applications.»

https://www.ensurge.com/news-room/press-releases/ensurge-delivers-first-shipment-of-solid-state-lithium-microbatteries-to-leading-medical-device-company


The 42 healthcare companies on this year's Fortune 500:
https://www.advisory.com/daily-briefing/2023/06/07/fortune-500

Sover godt på denne🤓

Redigert i går kl 00:22 Du må logge inn for å svare
Herman*
I går kl 01:35 2024

Tror du Ensu sender noe fra seg før de er 100% sikker på at det er i henhold til spekk? Det gjør de aldri, og tilbakemeldingen fra dette selskapet vil nærmest garantert være at de er interesser i batteriene hvis og når Ensu klarer å levere de volumene de etterspør til en akseptabel pris. Foreløpig har ikke ENSU et produksjonsklart batteri.
Ravntid
I går kl 11:26 1763

Ble kjøpt en post på 600k aksjer nå, da begynner det bli litt volum på kjøpene😊
Kingen
I går kl 11:36 1740

Begynner å komme seg nå. Storgutta handler heftig nå.
Star
I går kl 11:53 1686

Kan være nyheter pågang?

Da kan denne gå mange 100%
Star
I går kl 11:55 1680

2kr I dag?
Star
I går kl 11:58 1671

Nyheter?
Star
I går kl 12:19 1601

Bjellesauer laster som kjenner Ensurge positivt.

Noen som vet noe?
Ravntid
I går kl 12:29 1546

Kanskje det har begynt å gå opp for investorer at nå venter ikke på ENSU lenger, men på tilbakemelding fra ett av verdens ledende selskaper innen medisinsk utstyr (Leading Medical Device Company) som er på Fortune 500 listen!
Ravntid
I går kl 12:58 1431

Fortune 500 listen er en rangering av de 500 største selskapene i USA etter inntekt;

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fortune_500
Redigert i går kl 12:59 Du må logge inn for å svare
Ravntid
I går kl 13:02 1415

Det er 43 medisinske selskaper på Fortune 500 listen, så vi kan trygt si at ett av verdens største selskaper innen medisinsk utstyr har Ensurge Micropower sine batteri til testing og utprøving.

Positivt🤓
Herman*
I går kl 13:36 1309

En eller annen gang før nyttår vil det med stor sannsynlighet komme en melding om at de har startet kommersielle leveranser/volumproduksjon. Da er det selvsagt for sent å få tak i billige aksjer. Tipper Voldberg og andre tenker at det er best å få tak i litt volum allerede nå, da det p.t er vanskelig å vite når en slik melding kommer. Som nevnt før, ser jeg frem til konkret info den 20.8 om hva de har oppnådd det siste halvåret, og hva som gjenstår før de har nådd akseptabel yield og antall ladesykluser. Tipper de starter på ca 4000 enheter per mnd og skalerer opp til ca 400 000 enheter per mnd i løpet av 24 mnd.
Redigert i går kl 13:38 Du må logge inn for å svare
OPC1000
I går kl 14:00 1241

Har du hørt om Pump & Dump ?
«Voldberg og andre» har kommet seg ut i dag.
Herman*
I går kl 14:11 1216

Vet du det eller tror du det?
OPC1000
I går kl 14:16 1199

Du ser det ut fra handelsmønsteret.
Helt unaturlig med slike bevegelser uten nyheter.
Redigert i går kl 14:19 Du må logge inn for å svare
OPC1000
I går kl 14:41 1116

Det kan du håpe på - men nå var det mange som lot seg rive med og gi «proffene» en kjapp gevinst.
True
I går kl 15:08 1048

Det er nettopp de to ulike perspektivene mellom deg og for eksempel OPC1000 som gjør at ENSU er en ren 50/50 lottoaksje. Jeg støtter resonnementet ditt, men grunnet dette selskapets historie, er det mer sannynlig for at OPC1000 har helt rett og at hvaler som Voldberg og Tigerstaden bare ender opp med å rævkjøre småsparere. De har alt å vinne, mens småsparere har alt å tape.

Tiden vil avgjøre som alltid hva som er tilfellet, men jeg er fortsatt positivt innstilt enn så lenge. For som du nettopp nevnte, er det stor sannynlighet for at en slik melding kommer i nær fremtid og da er det absolutt ingen som vil sitte på sidelinjen, uavhengig om du har penger å tape eller ikke. Gjelder å holde hodet kaldt dog.
True
I går kl 15:15 1028

Jepp, og det betyr som regel to ting. Enten sitter noen hvaler på mer informasjon enn resten av flokken eller så nærmer vi oss en ny emisjon og kan forvente nok en pump and dump. Sistnevnte er mest sannsynlig mht. tidligere mønster, men det er alltids lov å håpe. Det har vært overraskende store byks i det siste.
Ravntid
I går kl 15:18 1022

Ligner ikke på en Pump&Dump dette etter mitt syn: De store postene som blir kjøpt i ENSU i kjører kursen opp, små poster som blir solgt drar kursen ned. Jeg tror nok at det er større investorer som kjøper og at småsparerne selger seg ut nå som ENSU ligger rundt emikursen. Sikkert mange småsparere som har blitt skremt etter turen ned til kr 1,20.

Hvis jeg har rett, så venter nå større investorer på at kursen skal gå ned/ kjøle seg litt ned, og så får vi ett trykk med høyt volum/ større poster opp mot kr ~1,70 på slutten av dagen.

Jeg kan ta feil, har skjedd flere ganger før.
Redigert i går kl 15:33 Du må logge inn for å svare
True
I går kl 15:31 988

De utålmodige gir pengene sine til de tålmodige som vanlig ;-) Spennende reise dette.
Star
I går kl 15:50 935

Bjellesauer kjøper meget positivt.

Kan komme nyheter fort.
OPC1000
I går kl 16:09 876

Neste nyhet er at Voldberg og Skorstad har solgt.
Blygen
I går kl 16:17 860

At de solgte for tidlig mener du vel...
aklm
I går kl 16:19 855

Kundene fokuserer på produktet, ikke hvem som kjøper og selger. Det er øretrillernes jobb.
OPC1000
I går kl 16:30 830

Denslags står det ikke noe om i meldingen.
Kun at de har solgt.
Det er etterslep på VPS så først kan det komme melding om at de har kjøpt.
Redigert i går kl 16:31 Du må logge inn for å svare
True
I går kl 16:41 794

Akkurat hvem som selger på kortere sikt har ingenting å si. Så lenge ENSU lykkes med masseproduksjon og kommersielle leveringer, vil kursen gå høyt på lang sikt og det er alt som teller.

Så nettopp intervjuet med Terje Rogne igjen og fikk med meg at de har egentlig ingen ambisjoner om å være en produksjonsbedrift, men hovedsakelig være en batteriteknologi inkubator som selger teknologien sin videre gjennom lisensavtaler. De vil kun ha egenproduksjon for å ha nær kontakt med markedet og sluttkunder. Jeg hadde litt tro og forventninger tidligere om at de hadde planer om å ekspandere sin egen produksjon, men det virker ikke å være tilfellet per dags dato. Da er det vel også en større mulighet for at de vil la seg bli kjøpt opp av en større aktør på lenger sikt, men det gjenstår å se.
Herman*
I går kl 17:24 709

Det er korrekt. Deres ambisjoner hva gjelder produksjon inhouse er estimert til å ha en verdi på ca 300 millioner kroner når de i løpet av et par år får opp to produksjonslinjer som kjører på full kapasitet. Når det gjelder dagens store omsetning, tipper jeg fortsatt at det hverken er pump og dump eller at noen tror det kommer store nyheter i løpet av sommeren. Noen vil bare ha litt volum i forkant av en høst som kanskje blir "vinn eller forsvinn" for Ensu. Om de lykkes kan kursen gå 10-20x fra dagens nivå. Hvis de feiler totalt er det 38% refusjon på skatten. Grei risk/reward.
Redigert i går kl 17:29 Du må logge inn for å svare
Ravntid
I går kl 18:06 636

Enig Herman. Risk/ Reward er spenstig, spennende og potent!
True
I går kl 19:47 503

Jeg tror absolutt folk fyller på her før en god nyhet kommer ja, enten den kommer på kortere eller lang sikt. Jeg tror de fleste har fått med seg at ting begynner virkelig å skje her nå og at en godmelding kan komme når som helst som er helt avgjørene for selskapets fremtid.

Jeg stiller meg som sagt fortsatt positivt til caset og har inntrykk av at Terje er virkelig en solid Styreleder som vet godt hva han driver med. Ikke minst fordi han allerede har en lang imponerende CV og et relativt godt omdømme, spesielt når det gjelder å få ting gjort (akkurat som meg selv). Jeg får bare mer og mer tillit desto mer jeg ser på intervjuet.

Han kan virkelig være den personen som endelig redder firmaet fra det samme gamle onde mønsteret som gjør at folk fortsatt er enormt skeptiske og kyniske, inkludert meg selv til tider.
Ravntid
I dag kl 10:28 103

På tide å begynne dagen🙋🏻‍♂️💵💵💵