RECSI - PROBLEMER IGJEN! (21.06.2024)

MikkeMus
RECSI 21.06.2024 kl 00:41 18427

Første leveranse utsettes igjen - nå til midten av september. Denne prosessen synes å bli vesentlig dyrere enn først antatt. IKKE BRA!!

https://recsilicon.com/news-article/?slug=rec-silicon-moses-lake-operations-update
Redigert 15.09.2024 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
Ransen
I dag kl 09:18 796

Det bør utnyttes at det faktisk er kjøpere over 6 kroner.
Snart kommer behovet for driftskapital
MikkeMus
I dag kl 09:25 687

Jeg må innrømme at de som har kritisert ledelsen for mangelfull informasjon den siste tiden, har hatt rett i sin kritikk.

Innholdet i dagens melding har selvfølgelig vært kjent for ledelsen over realtiiv lang tid - og de har selvfølgelig visst at tidligere "tidsvindu" med hensyn til kvalitetssikring og leveranse ikke har latt seg gjennomføre. Dette er mildt sagt skuffende fra ledelsen i REC Silicon :-(
Redigert i dag kl 09:25 Du må logge inn for å svare
MaxMekker
I dag kl 09:25 674

Har en følelse av at dem måtte ut med en melding i dag , da vi bikka over Midt okt. Tollen ordner seg , og vi får snart ny melding på at dem faktisk har levert :)
MikkeMus
I dag kl 09:44 587

Ja, dagen i dag var siste frist for å komme med en melding om avvik i forhold til det de tidliigere har kommunisert. Urovekkende og kritikkverdig at de har ventet til siste minutt med å sende ut denne meldingen. Meldingen kunne vært sendt ut for en eller to uker siden, da de fikk informasjon om at tidsvinduet ville sprekke.
viggoe
I dag kl 09:46 570

Nå må du stå opp! Det er allerede langt på dag. Du kan ikke ligge å drømme lenger.
Artige
I dag kl 09:50 526

Dette er kjeltringer hele veien. Skal vi tro på forrige melding? Nei, dette får de ikke til eller det er et planlagt spill. Hele tillitten til selskapet er selvsagt borte. Bortforklaringene de kommer med er det ingen som tror på lenger. Denne gangen har de ikke satt en frist så nå kan de ta det med ro og bruke den tiden de vil.
MikkeMus
I dag kl 10:00 415

Er det noen som gidder å sende en melding til IR-kontakt (Nils O Kjerstad) - med spørsmål om hvilket land Hanwha har møtt "uventet tollklarering" ?

Send melding til:

Nils O. Kjerstad
IR Contact
Phone: +47 9135 6659
Email: nils.kjerstad@recsilicon.com
Ransen
I dag kl 10:07 341

Tollproblemer for testing av et produkt i et annet land?. Bare tull og tøys. Det er nok mer dyptliggende årsaker til dette. Naiviteten har altså ingen grenser.
Om så var at produktet faktisk blir testet så er det ingen garanti for at det er rent nok. Dette er en krevende og komplisert prosess.
Pitti
I dag kl 10:15 260

når hindringen skyldes en tredjepart du ikke har kontroll over kan du vel ikke sette noe frist? Men ellers ja. Ledelsen kunne kommunisert det ut tidligere. Men hadde det endret noe? Tror ikke det, kursen bare hadde rast tidligere.
MikkeMus
I dag kl 10:24 216

OPPFORDRING: Er det noen som gidder å sende en melding til IR-kontakt (Nils O Kjerstad) - med spørsmål om hvilket land Hanwha har møtt "uventet tollklarering" ?

Send melding til:

Nils O. Kjerstad
IR Contact
Phone: +47 9135 6659
Email: nils.kjerstad@recsilicon.com

Jeg mener det er STERKT KRITIKKVERDIG at ledelsen i REC Silicon har ventet til «siste minutt» med å informere markedet om avvik i forhold til det de tidligere har kommunisert. Meldingen kunne vært sendt ut for en eller to uker siden, da de mest sannsynlig allerede da hadde tilstrekkelig informasjon om at «tidsvinduet» ville sprekke.