NAS er alt for billig nå, Mener ABG analytiker

NASLover
NAS 21.06.2024 kl 21:24 117338

Endelig en fornuftig kar som sier at aksjen er alt for billig

STREIKEFARE OG FRYKT FOR KOSTNADSGALOPP HAR SENDT NORWEGIAN KRAFTIG NED PÅ BØRS. ABG SUNDAL COLLIER-ANALYTIKER PETTER NYSTRØM MENER AKSJEN ER FOR BILLIG.

«Forventningene har kommet kraftig ned i det siste i likhet med resten av sektoren. På våre oppdaterte estimater handler Norwegian på 6,3 ganger inntjeningen på 2024-estimatene, som er for lavt,» skriver Petter Nystrøm i analysen i forkant av tallene for andre kvartal.

https://www.finansavisen.no/reise-og-fritid/2024/06/21/8145423/petter-nystrom-mener-flyaksje-er-for-billig
Redigert 26.06.2024 kl 22:52 Du må logge inn for å svare
Ransen
I går kl 12:12 1827

Det virker som et spleiselag av short, analytikere og meglerhus som renner full av aksjer til denne prisen. Er vel ikke lenge før Sissner melder om kjøp slik som i 2018 rett etter IAG- budet
Fjellbris
I går kl 12:22 1797

Godt å høre og enig, samt da er vi flere som laster her nede. Jeg sitter nå også på en ok post som jeg skal sitte på helt til innhøsting av utbytte starter fom 2026 (om ikke før).
Kåre Grønn
I går kl 12:32 1763

Sykt og ingen realisme i 10 nivå for Norwegian. Gjenspeiler et pur råttent og lite trygt samfunn. Når aksjeverdier kun gjenspeiler frykt og fake news, så er det bare å glemme alt.. norwegian går så det suser. Psykologien her ødelegger til så alt er uvisst.. latterlig

Dette er virkeligheten også for NAS:
https://www.finansavisen.no/reise-og-fritid/2024/07/24/8158291/flyselskap-bykser-til-i-borsapning-etter-sterke-tall
Redigert i går kl 12:48 Du må logge inn for å svare
NASLover
I går kl 12:44 1726

Roboter er i gang med å fylle på for shorterne
TZFlyingHigh
I går kl 13:26 1624

Nei, du trenger ikke vente til Q3, denne gangen vil klatringen komme tidligere, så lenge trafikktallet i juli ikke skuffer, starter take-off.
Strategi
I går kl 13:37 1578

Mitt tips er at 10.70 ryker i dag.
Mulig 10.60 også og at målet er å kjøre kurs ned mot 10 kr og mulig under.

Det er tydelig at historikken fra i fjør sommer på samme tid henger ved aksjen som endte med et fall under 8 kr.

Jørgen Hattemaker kan ikke annet enn å se på eller følge på nedover.
Skikkelig frustrerende.
Redigert i går kl 13:41 Du må logge inn for å svare
upsidedown
I går kl 13:56 1531

Netto short vil trolig gå opp igjen da det må koste å kjøre den ned gang på gang. Men slik er det med aksjer der shorterne har tatt hus. De fikk jo også fornyet tillit til egen strategi gjennom fokuset på Ryanair og går neppe til inndekning før de tvinges til retrett.

Forøvrig er Ryanair i grønt, samme med Wizz Air, på easyJets gode tall i dag.
HT2
I går kl 13:59 1517

Må vel sende en stor takk til norske institusjonelle med folketrygdfondet i spissen som legger til rette for markedsmanipulasjon i stor skala av norske foljeaksjer. Uten disse hadde ikke store amerikanske aktører tjene store penger på den norske kardemommebørsen. Gratulerer.
Ransen
I går kl 14:06 1484

Ryanair tok sitt tap på mandag og ferdig med det. NAS har falt i 4 måneder på alle tenkelige spekulasjoner, i fra streik til resultater. Alt er overbevisende feilspekulert og selskapet leverer over forventninger. Derfor er det best å få NAS på londonbørsen allerede i høst før aksjonærene nuller hele aksjen. Det hjelper når Fredriksen begynner å brumme. Allerede ser vi sniksamarbeid mellom IAG’s Iberia og WF samt IAG og WF bakketjenester.
Flyanalytikere tror på oppkjøp, jallaanalytikere liker å tro at de kan flyindustrien, men feiler gang på gang.
NASLover
I går kl 14:18 1442

Blir det Norwegian i stedet???


24.07.2024 14:12:27
LUFTFART: IAGS PLANLAGTE OPPKJØP AV AIR EUROPA I FARE-FT
Oslo (Infront TDN Direkt): IAGs planlagte oppkjøp av Air Europa er i fare ettersom tjenestepersoner i EU fortsatt er bekymret for de konkurransemessige konsekvensene.


Det fremgår av en artikkel i Financial Times onsdag.


Under et møte mandag skal tjenestepersonene ha fortalt IAG og Air Europa at de avhjelpende tiltakene tilbudt av selskapene, som inkluderer å overføre mer enn halvparten av Air Europas slots til konkurrenter, fortsatt ikke er nok til å klarere fusjonen.


Fristen for EU til å beslutte om de vil blokkere transaksjonen er 20. august.


"Sjansen for at oppkjøpet blir blokkert nå er svært høy", sier personene, ifølge avisen.
TZFlyingHigh
I går kl 14:21 1427

de fleste shorters' posisjon er 10,8, jeg tviler på at de vil gjøre mer innsats for å få prisen ytterligere ned, jeg tror de bare ønsker å dekke på dette nivået, spesielt i den endelige auksjonen i store beløp.
TZFlyingHigh
I går kl 14:25 1415

å ta den ned ytterligere vil kreve at alle shorterne oppfører seg i samme retning, vanskelig å gjøre det, du vet aldri hvem du legger teppet for
TZFlyingHigh
I går kl 14:34 1383

for de som satser på Q3, bør du selge nå og komme tilbake senere; men hvis du tror at prisen vil snu oppover etter juli-tallet, bør du kjøpe nå.
Santa01
I går kl 14:42 1347

Ser at NAS har stoppet litt opp i fallet nå, med tanke på oppgang i andre flyselskaper i dag, så tar jeg ett kraftig bet på inngang her på 10,8-10,82.
Lykke til:-)
Redigert i går kl 15:34 Du må logge inn for å svare
nad.oslo
I går kl 14:55 1294

IAGS PLANLAGTE OPPKJØP AV AIR EUROPA I FARE-FT

Oslo (Infront TDN Direkt): IAGs planlagte oppkjøp av Air Europa er i fare ettersom tjenestepersoner i EU fortsatt er bekymret for de konkurransemessige konsekvensene.


Det fremgår av en artikkel i Financial Times onsdag.


Under et møte mandag skal tjenestepersonene ha fortalt IAG og Air Europa at de avhjelpende tiltakene tilbudt av selskapene, som inkluderer å overføre mer enn halvparten av Air Europas slots til konkurrenter, fortsatt ikke er nok til å klarere fusjonen.


Fristen for EU til å beslutte om de vil blokkere transaksjonen er 20. august.


"Sjansen for at oppkjøpet blir blokkert nå er svært høy", sier personene, ifølge avisen.
Ransen
I går kl 15:19 1215

Vendepunktet kan komme når som helst. TA indikerer oppgang og nær dobling av dagens kurs til utgangen av oktober. Time vil sjå.
NASLover
I går kl 15:46 1146

Shorten krymper lit til, Worldqyant gikk med fra 0.78% to 0.61%
Total Short minket til 2.68% fra 2.85%

https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010196140
Redigert i går kl 16:26 Du må logge inn for å svare
Ransen
I går kl 16:50 1012

Det er et godt tegn for aksjen at short minker, men mistenker at inndekkingen skjer ved hjelp av nervøse småaksjonærer som selger med tap. Dem om det. Aksjehandel er overføring av verdier fra utålmodige til tålmodige.

Fin oppgang på europeiske flyaksjer. IAG falt litt på slutten grunnet oppkjøpsstans
Redigert i går kl 16:53 Du må logge inn for å svare
Granly
I går kl 18:34 827

ser at bjellesauene på fa.no har de siste dagene økt beholdningen med 850 000 aksjer (trukket i fra den ene som solgte)

I tillegg minker shorten

så er mulig det er små-aksjonærene som selger pga frykt.

Granly

Kilde: https://www.finansavisen.no/bjellesauer?tickers=NAS
Redigert i går kl 19:26 Du må logge inn for å svare
NASLover
I går kl 18:43 797

Bjellesauer??? Link til artikkelen?
rischioso
I går kl 19:40 675

Godt å se at 1-sifret kurs allerede nå begynner å sige inn hos flere og akkurat det vil det også gjøre for flere om ikke alt for lenge enten man liker det eller ei, men da er det nok dessverre litt sent for mange - i alle fall for de som befinner seg i fornektelsesboblen - og de er det dessverre fortsatt mange av...

Glem sommersesongen for den er allerede priset inn, se mot lavsesongen for det er det markedet nå begynner å prise inn for markedet ligger alltid kvartalet foran og da burde også den enkelte også være det og ikke tviholde på noe som for markedet allerede er historie - egentlig ikke mer komplisert enn som så...

Jeg mfl har en stund sagt at det går mot 1-sifret kurs, mens menigheten fortsatt snakker om 13-15+, altså en betydelig differanse hvor kursen nå ligger godt etablert nede på 10 tallet og er synkende så trenden og ikke minst retningen forteller sitt...;)
Redigert i går kl 19:44 Du må logge inn for å svare
5thplanet
I går kl 20:21 569

Jeg liker lite å snakke stygt om folk, men du er den mest ekle skada personen jeg har sett på et finansforum. Du skakker så mye tøv, og uten noen substans. Ta deg en bolle og kom deg vekk
rischioso
I går kl 20:33 526

Aldri lurt å ta med seg følelser på børs for børsen i seg selv er følelsesløs så følelser vil uansett aldri bli gjengjeldt. Det er nok også årsaken til at mange henger seg på menigheten fordi man får den responsen man er ute etter, altså at man får høre akkurat det man ønsker å høre, men det betyr jo ikke at det er riktig. Så får man jo bare velge, høre på flertallet hvor basisen springer ut i fra håpet mer enn noe annet eller at man er åpen for kritiske innspill fra mindretallet slik at man får helheten og dermed et bedre grunnlag å ta avgjørelser på. Også viktig å få med seg at det er fåtallet som tjener penger på børs over tid noe som igjen betyr at det er mindretallet som har rett i sine påstander - altså ikke menigheten. Dette er statistisk bevist så får den enkelte bruke det for alt det er verdt...;)
Ransen
I går kl 21:03 450

Synd at du aldri får det til. Sett deg inn i PE og TA, så tar du det derifra.
Men hvis du vil utfordre de rikeste i verden, styret og ledelelse med hvordan de investerer så har du ihvertfall baller.
Gleder meg til å se hvordan du kommer fram til dine tall når du har lagt inn faktor for storavtalene og synergieffektene til Widerøe. Legg linken på forumet her.
HT2
I går kl 21:24 411

Jeg skjønner ikke at dere gidder.... Rischioso er kun ute etter å provosere folk her inne og jeg skjønner ikke at dere går på limpinnen hver gang! Hva han skriver sier kanskje litt om han men hvordan folk her inne reagerer sier jo mer om dere... Hvis Rischioso tar spaden din i sandkassa Randen så slutt å bry deg.... Det blir ikke så gøy å ta lekene dine om du overser det. Om dere ønsker at Rischioso skal slutte kommentere her inne? Ja så slutt å fyr han opp...
rischioso
I går kl 22:21 296

Om du blir provosert av kritiske innlegg som spinner ut av realiteter og ikke minst er støttet opp av den faktiske kursutviklingen så burde du nok heller bruke energien på ta slike innspill til deg og ikke mane til fornektelse - noe ingen er tjent med og aller minst du som allerede er investert ...;)

Noterer meg også at du har etablert et nytt nick som er kun knappe 2 uker gammelt og det har nok sin grunn - kunne vært interessant å vite ditt/dine gamle...;)

https://www.finansavisen.no/forum/user/229096/view
Redigert i går kl 22:29 Du må logge inn for å svare
HT2
I går kl 22:37 248

Godt forsøk. Du kan bare få ta spaden min....
MisterLupus
I dag kl 00:20 85

Trodde helt ærlig ikke vi skulle se titallet igjen utover en mindre dipp kanskje, men når så mange aktører legger såpass med muskler i det å drive prisen ned, da lover det i grunn godt de gidder jo ikke sånt om det ikke lukter oppgang og profitt. De har nok økt volumet nå også fra dem som hoppet inn midt på 11-tallet og ønsket seg kjappe penger, men tipper strengen er rimelig stram nå det blir nok færre og færre som er villige til å selge med tap og da spretter det til værs.

Helt greit om jeg tar feil, om den faller ytterligere frem til neste lønning eventuelt går sidelengs så jeg får lasset litt mer.
minsin
I dag kl 00:25 76

Nei se her, Risotto kommenterer ...

Nå som jeg vurderer gjeninntreden i aksjen.