NAS er alt for billig nå, Mener ABG analytiker

NASLover
NAS 21.06.2024 kl 21:24 166008

Endelig en fornuftig kar som sier at aksjen er alt for billig

STREIKEFARE OG FRYKT FOR KOSTNADSGALOPP HAR SENDT NORWEGIAN KRAFTIG NED PÅ BØRS. ABG SUNDAL COLLIER-ANALYTIKER PETTER NYSTRØM MENER AKSJEN ER FOR BILLIG.

«Forventningene har kommet kraftig ned i det siste i likhet med resten av sektoren. På våre oppdaterte estimater handler Norwegian på 6,3 ganger inntjeningen på 2024-estimatene, som er for lavt,» skriver Petter Nystrøm i analysen i forkant av tallene for andre kvartal.

https://www.finansavisen.no/reise-og-fritid/2024/06/21/8145423/petter-nystrom-mener-flyaksje-er-for-billig
Redigert 26.06.2024 kl 22:52 Du må logge inn for å svare
upsidedown
I dag kl 10:08 377

Har aldri forstått hvorfor de engasjerte Målnes. Hans analytiske evne er svak og han drar ofte bisarre konklusjoner.

Men bra at Karlsen får tid i studio der han har lov å tenke litt høyt…
Stepping
I dag kl 10:11 363

Tenker redaksjonen kommer til å sette ledelsen kraftig på plass. Hvem styrer NAS ?Pilotene? Tror ikke det er noe lur avgjørelse å stille på dette.
Zaih
I dag kl 10:17 338

Kan du utdype dette
Ransen
I dag kl 10:19 333

Mitt inntrykk er at han har gjort hjemmeleksa grundig før sending samt at der er en god kunnskap i bunnen…
Vi får se om han får rett ang. Nvidia…
Ransen
I dag kl 10:23 321

Økningen i pilotlønna tilsvarer en halv kaffekopp per passasjer i året. Ikke glem bakgrunnen til Øygaard og Karlsen.
Men følg sendingen neste torsdag og ikke kom med irrelevant oppgulp på grunn av at du ikke har abonnement på FA.
Stepping
I dag kl 10:26 310

Tror ikke det blir noen kosestund i sofa kroken med taco . Håper det blir boret kraftig i kontroll eller mangel på kontroll på utgifter. Håper piloter blir ett ord som blir mye brukt, skal vi ha ett Oslo børs selskap som dikteres av ansatte som skal lage krøll akkurat i de 4 ukene folk sitter med pølsefingrene på tastaturet og søker på paraplydrinker og grisefester i syden?
upsidedown
I dag kl 10:28 299

Mye luft i Nvidia, så den tåler ikke en korreksjon på børsene. Og de som ikke tror det vil hende har ikke levd lenge nok…
Stepping
I dag kl 10:30 291

Betal ut staten i morgen før lunch, si opp 20% av pilotene, lag en "camp Norwegian i Albania/Bulgaria etc og fly pilotene og andre ansatte inn og ut fra campen.
Zaih
I dag kl 10:36 270

Hvor mange piloter er ansatt i Norge da dette var en oppjustering for å ligge i samme lønnsnivå som de ansatte på utenlandske baser.
Tenker mange har misforstått kostnadene her slik de tror om priser på billetter som de ser på lavpris kalenderen.
Mange tullinger her inne
upsidedown
I dag kl 10:36 267

Bisarr personlighet denne Stepping. Han mente Hammer måtte skifte nick fordi han hadde bommet i VOW. Hammer har tjent masse penger i VOW, men at folk ikke kan lese er ikke Hammers feil. Litt synd at typer av hans kaliber får mennesker med kunnskap til å sky HO.
Ransen
I dag kl 10:45 239

Synes at Q2 ga en pekepinn på kostnadskontrollen. Vi må bare venne oss til at folk venter lenger med bestillingene enn tidligere. Om det kommer av en god forsommer i skandinavia eller usikkerhet vites ikke, men dette bildet endret seg kraftig i slutten av juni. Nå meldes det om gode bookingtall utover høsten.
Fjellbris
I dag kl 10:48 230

Takk for info, gleder meg til den presentasjonen👍
Gidder snart ikke lese her inne og se alt tull disse shorterne skriver. Sitter helt stille og akkumulerer i et selskap som er dønn solid inkl. ledelse m Karlsen i spissen, og alt du nevner + 11 miliarder i cash, 800 mill satt av til utbytter, og forventet overskudd 2,1-2,6 miliarder i år. Helt utrolig kurs pt, husk høsten handler de proffe flyaksjer, se eks kursutvikling i fjor frem mot november. Skal sitte på alle mine frem til utbyttene kommer fom 2026, en sikker og god investering med gode utbytter i vente.
Santa01
I dag kl 11:14 139

Kan fort bli en dag med + 10% uten noen nyheter. Har tro på at denne henter seg gradvis inn igjen og mot kursmål.....14-16 før Q3 pres.
upsidedown
I dag kl 11:14 138

Fjellbris skrev Helt enig👍
Ser fra oppdateringen i går kveld at det ble lånt drøyt en halv million aksjer til short fredag. Det betyr at de ikke har mange frie aksjer til disposisjon for tiden.

Det gikk også litt over en halv million aksjer for å ta ned kursen til 10,04 mandag morgen. De av oss som var heldig å få påfyll må kanskje takke dem for innsatsen…
Redigert i dag kl 11:15 Du må logge inn for å svare
TZFlyingHigh
I dag kl 11:20 114

God juli, solid august og høst, mindre og mindre usikkerhet, klart inntjeningsmål...
Ingen andre alternativer enn å laste opp er igjen for investorene som alle misliker usikkerhet. Hvis vi ikke finner én mulig årsak til at kursen kan gå ned igjen, så er det bare én retning igjen, oppover. Ikke gå deg vill i overgangen.
Fjellbris
I dag kl 11:35 78

Takk for info mtp short oppdatering. Og helt enig, som deg akkumulerte jeg også (på 10,20), så bare å takke og bukke ja for shorter innsatsen slik at vi fikk så billig påfyll😀🙏