NAS er alt for billig nå, Mener ABG analytiker

NASLover
NAS 21.06.2024 kl 21:24 198593

Endelig en fornuftig kar som sier at aksjen er alt for billig

STREIKEFARE OG FRYKT FOR KOSTNADSGALOPP HAR SENDT NORWEGIAN KRAFTIG NED PÅ BØRS. ABG SUNDAL COLLIER-ANALYTIKER PETTER NYSTRØM MENER AKSJEN ER FOR BILLIG.

«Forventningene har kommet kraftig ned i det siste i likhet med resten av sektoren. På våre oppdaterte estimater handler Norwegian på 6,3 ganger inntjeningen på 2024-estimatene, som er for lavt,» skriver Petter Nystrøm i analysen i forkant av tallene for andre kvartal.

https://www.finansavisen.no/reise-og-fritid/2024/06/21/8145423/petter-nystrom-mener-flyaksje-er-for-billig
Redigert 26.06.2024 kl 22:52 Du må logge inn for å svare
Flodhest82
I dag kl 09:32 460

Ser ut som shorterne jobber hardt i dag, satt sperre med 250 000 aksjer
auto1
I dag kl 09:38 429

Jetfuelpris er på vei nedover. Spread ift Brent Blend og. Is i magen...
TZFlyingHigh
I dag kl 09:45 403

det burde være GS som dumpet litt i går etter at de kjøpte ganske mange aksjer, en merkelig operasjon, tror ikke de kommer til å gjøre det igjen, og i mellomtiden er vi også beskyttet av shorterne fra å falle til 9. Skal være en nutral utvikling inntil til august trafikknummer er annonsert, antar jeg.
golf`ern
I dag kl 09:48 387

Snart halvert på 4 mnd, og menigheta holder ut....
Hausse hausse...
Stepping
I dag kl 09:53 365

Hvorfor skal det plutselig debatteres? Slesk måte å være daytrader på dette
niets
I dag kl 09:59 335

NAS (Norwegian Air Shuttle) har hatt positive utviklinger som burde reflekteres i en stigende aksjekurs, men realiteten er dessverre en annen. Til tross for at selskapet går bra, har aksjekursen falt. Dette kan i stor grad tilskrives shortere som antakelig benytter seg av roboter for å manipulere markedet. Disse aktørene presser kursen nedover, til tross for fundamentale forbedringer i selskapet. Det er viktig å være klar over dette når man vurderer investeringer i NAS, da markedet kan oppføre seg irrasjonelt på grunn av slik manipulasjon.
TZFlyingHigh
I dag kl 10:02 323

sannsynligvis ønsket GS å få panikk ved å shorte og kjøpe tilbake mer igjen, var ikke vellykket
rischioso
I dag kl 10:03 319

Hvor lang er en Arendals uke - her på bjerget består 1 uke av 5 virkedager + 2 dager helg - altså 7 dager totalt. Siden løftet fra Arendalsuka ennå ikke er kommet så kan det jo hende at 1 uke i Arendal er noe lengre enn andre plasser alternativt at det bare kom et gjesp når Karlsen åpnet munnen - spør for en venn:..?...;)
rischioso
I dag kl 10:15 286

RE - NAS (Norwegian Air Shuttle) har hatt positive utviklinger som burde reflekteres i en stigende aksjekurs, men realiteten er dessverre en annen. Til tross for at selskapet går bra, har aksjekursen falt. Dette kan i stor grad tilskrives shortere - markedet kan oppføre seg irrasjonelt på grunn av slik manipulasjon.

* Eller kan det være så enkelt som det historisk alltid har vært at markedet ligger ett kvartal+ i forkant og priser nå inn lavsesongen - mener jeg har nevnt det ved et par anledninger men folk virker heller å ville omfavne paranoia teorien - altså at det er manipulering på gang for ingen reelle aksjonærer selger selv om det til stadighet skrives om at flere store investorer har dumpet....
Bullen
I dag kl 10:35 238

Det er som du sier et kanonselskap på alle mulige måter. Det er litt rusk og rask i fly verden generelt som automatisk går utover Norwegian i det korte bildet.
Kåre Grønn
I dag kl 10:39 223

Det er bra at rettsaken er avgjort selv om det ble tap... Nå kan NAS bare se frem!
niets
I dag kl 10:47 196

Greit, du har rett i at markedet ofte ligger ett kvartal i forkant, og lavsesongen kan spille inn. Men vi kan ikke ignorere den tydelige påvirkningen fra shortere og roboter. Det er faktisk flere indikasjoner på at det foregår målrettet kursmanipulering. Når kursen faller så kraftig uten at det er store negative nyheter, samtidig som vi vet at short-interessen er relativt høy, så tyder det på mer enn bare lavsesong. Realiteten er at algoritmer og roboter presser kursen ned, og det er viktig å være klar over dette for å forstå hele bildet. Det er ikke paranoia; det er å lese markedet riktig.
HT2
I dag kl 10:57 168

Så ikke noe til den meldte oppgangen etter Arendalsuka NASlover? Istedenfor å kritisere Risicho for hans meninger bør du kanskje titte deg selv i speilet og gjøre analyse av dine stadige feilslåtte hausseinnlegg. For når alt kommer til alt….. Folk hadde spart penger på å fulgt Risicho sine råd og tapt store penger på å følge dine…. Så vet ikke… Hvor rik har den kalkulatoren din gjort deg de siste månedene egentlig?
Hardly
I dag kl 11:04 145

Problemet med riskokern er at når han har kjøpt seg inn kommer alt det hen tidligere har uttalt med motsatt fortegn.
Redigert i dag kl 11:19 Du må logge inn for å svare
MC Axel
I dag kl 11:59 35

I agree

The share is underpriced if we look at the fundamental values ​​in NAS and future income

This share price decline is not logical

I find it difficult to see why the share should go down to 9 NOK, as NAS is already underpriced

I'm not going to panic, so I'm going to sit here quietly and wait