Full fart fra kr 2 til 4😎😎😎

rosgun
LIFE 27.06.2024 kl 18:44 5003

Tenkte å lage en ny tråd som omhandler Lifecare.

Selskapet som har jobbet årevis med en sensor under huden på størrelse med ett riskorn……

Under Covid i 2020 jobbet mange på spreng med vaksinsjon og tester. Lifecare kom i mål med sin test i samarbeid med et tysk firma, men gradevis gikk covid ut på dato. Dette var kun en spinoff under covid, og utviklingen og fokuset var fortsatt på Sencell (sensoren)….

De jobber nå parallellt med to prosjekter for å implementere sensoren i dyr og mennesker.

Da sensor godkjent for mennesker vil ta litt lengre tid pga godkjennelser, har de nå i mellomtiden fokus på veterinærmarkedet……med kortere horisont og hvor produksjon snart er igang…..

Idag 26-6-24 kom resultatene av hunden Ellie, som har hatt sensoren i en uke. Det er registrert over 1000 triggere i perioden for å kunne lese hundens helsetilstand.

Diabetes er hovedfokus, men i juni ble det sendt inn søknad om nytt patent som også kan registrere andre helsetilstander/aspekter……

Dette er svært spennende forskning som på sikt vil gi svar på svært mange ting om helse. Folk bruker mer penger på veterinær og spesielt hunders helse enn seg selv…. Dette kan bli et enormt marked og vi snakker om like mange sensorer som det er hunder og mennesker i den vestlige verden…som er opptatt av helse.

Det er det kjæreste folk har og regnes i høyeste grad som den viltigste skapningen i familier…..


Poenget mitt er at Lifecare pr idag fremstår som et svært innovativt og spennende selskap hvor de adresserer samme produkt til 2 målgrupper: Dyr og mennesker.

Denne gangen tror jeg Holter og Co er inne på noe viktig, og det er å skape et produkt som alle må ha for å ta ansvar for seg selv og kjæledyrene. Helse har enormt fokus verden over og alle er opptatt av helse og trening…..

Fra diabetes måling til generell diagnotisering av helse gir et marked som er enormt…..

Pr idag er ikke dette priset inn i kursen verken fra Redeye eller andre…. Bare dyredelen på diabetes er verdsatt til 1,5 mrd….Diabetes delen på mennesker er verdsatt til 5 mrd…

Hva blir markedsverdien på en helsetilstands sensor som potensielt adresserer alle mennesker og dyr som er opptatt av helsen sin?

Redeyes :
Bearcase er kr 1,- ( alt går til dundas)
Basecas er kr 4,5,- (går som guidet 10% markedandel)
Bullcase er kr 11,- ( går som guidet 20% markedsandel)

https://www.redeye.se/api/articles/download-file/00af9179-053e-35c4-a67e-a3609169c1c7

💲💲💲💲💲💲💲💲
MERK: Denne analysen hensyntar ikke flere typer helse sensorer på dyr og mennesker!!! Patentet ble innsendt først 4. juni. (Patent søkt om : For å avdekke et bredt antall tilstander og sykdommer)
💲💲💲💲💲💲💲💲


Tenk om denne sensoren kan avlese andre alvorlige sykdommer som krever handling før du kommer å sjekker deg hos doktoren. Det kan muligens avdekke sykdommer tidlig eller gi en indikasjon som gjør at man bør ta en grundigere undersøkelse. Det er åpenbart at dette vil bli en suksess, og faktisk redde mange dyre og menneskeliv da behandling kan starte på et tidligere stadie.


Mao vil dette kunne revolusjonere hvordan mennesker og dyr diagnotiseres i fremtiden…..

At ikke flere «ser denne komme» er overraskende på meg. Se så på macap og kursbilde så skjønner du raskt at dette kan gå himmelhøyt på vindpust av hint om utviklingspartnere og fremgang på masseproduksjon av sensoren….

Tips: Hold fast på aksjene og kjøp på disse supernova lave nivåene om dagen🎯🎯🎯🎯
Redigert 29.06.2024 kl 00:03 Du må logge inn for å svare
Goliaten15
I dag kl 18:13 116

Lifecare ASA: Mandatory notification of trade

Reference is made to the previous stock exchange announcements published by
Lifecare ASA (the "Company") regarding the completion of the Rights Issue.

Hannibal Invest AS, a company closely associated with Hans Hekland, board
member of the Company, has 27 June 2024 subscribed 65,599 shares at a price of
NOK 1,52442 per share, as compensation for the underwriting commitment made in
connection with the Rights Issue. Please see the attached PDMR-form for
further details.
YNWA250505
I dag kl 18:35 86

Innsidehandler liker vi