Full fart fra kr 2 til 4😎😎😎

rosgun
LIFE 27.06.2024 kl 18:44 17834

Tenkte å lage en ny tråd som omhandler Lifecare.

Selskapet som har jobbet årevis med en sensor under huden på størrelse med ett riskorn……

Under Covid i 2020 jobbet mange på spreng med vaksinsjon og tester. Lifecare kom i mål med sin test i samarbeid med et tysk firma, men gradevis gikk covid ut på dato. Dette var kun en spinoff under covid, og utviklingen og fokuset var fortsatt på Sencell (sensoren)….

De jobber nå parallellt med to prosjekter for å implementere sensoren i dyr og mennesker.

Da sensor godkjent for mennesker vil ta litt lengre tid pga godkjennelser, har de nå i mellomtiden fokus på veterinærmarkedet……med kortere horisont og hvor produksjon snart er igang…..

Idag 26-6-24 kom resultatene av hunden Ellie, som har hatt sensoren i en uke. Det er registrert over 1000 triggere i perioden for å kunne lese hundens helsetilstand.

Diabetes er hovedfokus, men i juni ble det sendt inn søknad om nytt patent som også kan registrere andre helsetilstander/aspekter……

Dette er svært spennende forskning som på sikt vil gi svar på svært mange ting om helse. Folk bruker mer penger på veterinær og spesielt hunders helse enn seg selv…. Dette kan bli et enormt marked og vi snakker om like mange sensorer som det er hunder og mennesker i den vestlige verden…som er opptatt av helse.

Det er det kjæreste folk har og regnes i høyeste grad som den viltigste skapningen i familier…..


Poenget mitt er at Lifecare pr idag fremstår som et svært innovativt og spennende selskap hvor de adresserer samme produkt til 2 målgrupper: Dyr og mennesker.

Denne gangen tror jeg Holter og Co er inne på noe viktig, og det er å skape et produkt som alle må ha for å ta ansvar for seg selv og kjæledyrene. Helse har enormt fokus verden over og alle er opptatt av helse og trening…..

Fra diabetes måling til generell diagnotisering av helse gir et marked som er enormt…..

Pr idag er ikke dette priset inn i kursen verken fra Redeye eller andre…. Bare dyredelen på diabetes er verdsatt til 1,5 mrd….Diabetes delen på mennesker er verdsatt til 5 mrd…

Hva blir markedsverdien på en helsetilstands sensor som potensielt adresserer alle mennesker og dyr som er opptatt av helsen sin?

Redeyes :
Bearcase er kr 1,- ( alt går til dundas)
Basecas er kr 4,5,- (går som guidet 10% markedandel)
Bullcase er kr 11,- ( går som guidet 20% markedsandel)

https://www.redeye.se/api/articles/download-file/00af9179-053e-35c4-a67e-a3609169c1c7

💲💲💲💲💲💲💲💲
MERK: Denne analysen hensyntar ikke flere typer helse sensorer på dyr og mennesker!!! Patentet ble innsendt først 4. juni. (Patent søkt om : For å avdekke et bredt antall tilstander og sykdommer)
💲💲💲💲💲💲💲💲


Tenk om denne sensoren kan avlese andre alvorlige sykdommer som krever handling før du kommer å sjekker deg hos doktoren. Det kan muligens avdekke sykdommer tidlig eller gi en indikasjon som gjør at man bør ta en grundigere undersøkelse. Det er åpenbart at dette vil bli en suksess, og faktisk redde mange dyre og menneskeliv da behandling kan starte på et tidligere stadie.


Mao vil dette kunne revolusjonere hvordan mennesker og dyr diagnotiseres i fremtiden…..

At ikke flere «ser denne komme» er overraskende på meg. Se så på macap og kursbilde så skjønner du raskt at dette kan gå himmelhøyt på vindpust av hint om utviklingspartnere og fremgang på masseproduksjon av sensoren….

Tips: Hold fast på aksjene og kjøp på disse supernova lave nivåene om dagen🎯🎯🎯🎯
Redigert 29.06.2024 kl 00:03 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
I dag kl 10:47 186

Da er det jo merkelig....at kursen nå er 1,7',- ?

Tror noen må minne ledelsen om at de skal arbeide for å øke samtlige aksjonærers verdier- ikke kun noen få utvalgte

Vi vet jo allerede at det kommer melding om Elli/e i august, og sikkert en oppdatering på at de har pakket ut renrommet og bestilt pizza... Men det er avtaler som må til nå- mangel på dette kombinert med ekstremt lav tillit i markedet er en dødelig cocktail for selskapsverdien
YNWA250505
I dag kl 11:04 147

Tror nok markedet på mennesker er mye større en veterinær markedet. Og det er årlig vi snakker om
GreenInvest
I dag kl 11:29 124

Støtter deg i dette. Blir ingen fart her før de viser hvordan Sencell for veterinærmarkedet skal ut i markedet. Hvilke salgskanaler snakker vi om? Er det noen distribusjonsavtaler på gang? US er det store markedet, Jobbes det med hvordan de skal selge her? Det hjelper ikke å etablere en produksjonslinje om du ikke får produktet ut i markedet. Da må du heller bygge et stort lager. Kom igjen Lifecare, fórtell.
Ærligtalt
I dag kl 11:34 110

Innertier

- og da kommer syretesten; vil markedet tro på kommende guiding?

...Når samme mann som avfeide emisjon få måneder før den ble avholdt inntar podiet?
Bulleys
I dag kl 11:53 93

To fully launch Sencell, Lifecare will need a commercial partner, likely a more prominent player in the diabetes field. Signing such a deal would likely boost the share price. Sanofi has a right of first refusal for Sencell and thus constitute a likely candidat.



GreenInvest
I dag kl 11:59 81

Ja, Sanofi er en god kandidat, og allerede i bildet. Men on det nærmer seg produksjon er det på høy tid at mer bindende avtaler kommer på plass. Du kan ikke starte dette når produksjonen er i gang. Det er alt for sent. Å introdusere et nytt produkt i markedet tar tid
Betonghue
I dag kl 12:10 65

Korrekt! Ex-president Promps US of A er et gigantisk marked, hvor kjæledyra er mer verdt en folk. Svære kirkegårder, med imponerende statuer av de som dro til de evige jaktmarker. Kjør på - USA, USA ....osv.
Bulleys
I dag kl 12:11 64

Mener det var 20% på menesker og 10% i vetrinærmarkedet. Men så driver jo lifecare å sender inn ny patenter for å kunne utvide og gjøre mer en å bare overvåke diabetikere. Så når alt dette kommer på plass da kan det bli helt vilt. Men akkurat nå er bare fokuse på diabetikere.