Full fart fra kr 2 til 4😎😎😎

rosgun
LIFE 27.06.2024 kl 18:44 26236

Tenkte Ä lage en ny trÄd som omhandler Lifecare.

Selskapet som har jobbet Ärevis med en sensor under huden pÄ stÞrrelse med ett riskorn



Under Covid i 2020 jobbet mange pÄ spreng med vaksinsjon og tester. Lifecare kom i mÄl med sin test i samarbeid med et tysk firma, men gradevis gikk covid ut pÄ dato. Dette var kun en spinoff under covid, og utviklingen og fokuset var fortsatt pÄ Sencell (sensoren)
.

De jobber nÄ parallellt med to prosjekter for Ä implementere sensoren i dyr og mennesker.

Da sensor godkjent for mennesker vil ta litt lengre tid pga godkjennelser, har de nÄ i mellomtiden fokus pÄ veterinÊrmarkedet

med kortere horisont og hvor produksjon snart er igang
..

Idag 26-6-24 kom resultatene av hunden Ellie, som har hatt sensoren i en uke. Det er registrert over 1000 triggere i perioden for Ă„ kunne lese hundens helsetilstand.

Diabetes er hovedfokus, men i juni ble det sendt inn sÞknad om nytt patent som ogsÄ kan registrere andre helsetilstander/aspekter



Dette er svÊrt spennende forskning som pÄ sikt vil gi svar pÄ svÊrt mange ting om helse. Folk bruker mer penger pÄ veterinÊr og spesielt hunders helse enn seg selv
. Dette kan bli et enormt marked og vi snakker om like mange sensorer som det er hunder og mennesker i den vestlige verden
som er opptatt av helse.

Det er det kjéreste folk har og regnes i hþyeste grad som den viltigste skapningen i familier
..


Poenget mitt er at Lifecare pr idag fremstÄr som et svÊrt innovativt og spennende selskap hvor de adresserer samme produkt til 2 mÄlgrupper: Dyr og mennesker.

Denne gangen tror jeg Holter og Co er inne pÄ noe viktig, og det er Ä skape et produkt som alle mÄ ha for Ä ta ansvar for seg selv og kjÊledyrene. Helse har enormt fokus verden over og alle er opptatt av helse og trening
..

Fra diabetes mÄling til generell diagnotisering av helse gir et marked som er enormt
..

Pr idag er ikke dette priset inn i kursen verken fra Redeye eller andre
. Bare dyredelen pÄ diabetes er verdsatt til 1,5 mrd
.Diabetes delen pÄ mennesker er verdsatt til 5 mrd


Hva blir markedsverdien pÄ en helsetilstands sensor som potensielt adresserer alle mennesker og dyr som er opptatt av helsen sin?

Redeyes :
Bearcase er kr 1,- ( alt gÄr til dundas)
Basecas er kr 4,5,- (gÄr som guidet 10% markedandel)
Bullcase er kr 11,- ( gÄr som guidet 20% markedsandel)

https://www.redeye.se/api/articles/download-file/00af9179-053e-35c4-a67e-a3609169c1c7

đŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’Č
MERK: Denne analysen hensyntar ikke flere typer helse sensorer pÄ dyr og mennesker!!! Patentet ble innsendt fÞrst 4. juni. (Patent sÞkt om : For Ä avdekke et bredt antall tilstander og sykdommer)
đŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’ČđŸ’Č


Tenk om denne sensoren kan avlese andre alvorlige sykdommer som krever handling fÞr du kommer Ä sjekker deg hos doktoren. Det kan muligens avdekke sykdommer tidlig eller gi en indikasjon som gjÞr at man bÞr ta en grundigere undersÞkelse. Det er Äpenbart at dette vil bli en suksess, og faktisk redde mange dyre og menneskeliv da behandling kan starte pÄ et tidligere stadie.


Mao vil dette kunne revolusjonere hvordan mennesker og dyr diagnotiseres i fremtiden
..

At ikke flere «ser denne komme» er overraskende pĂ„ meg. Se sĂ„ pĂ„ macap og kursbilde sĂ„ skjĂžnner du raskt at dette kan gĂ„ himmelhĂžyt pĂ„ vindpust av hint om utviklingspartnere og fremgang pĂ„ masseproduksjon av sensoren
.

Tips: Hold fast pĂ„ aksjene og kjĂžp pĂ„ disse supernova lave nivĂ„ene om dagen🎯🎯🎯🎯
Redigert 29.06.2024 kl 00:03 Du mÄ logge inn for Ä svare
Ærligtalt
I gÄr kl 13:48 905

Flott innlegg, synliggjÞr griseriet pÄ en god mÄte
Ærligtalt
I gÄr kl 15:52 807

Ferie eller ei, grantistene ender uansett opp med potensielt 100 mill. av "vÄre"/ gamle aksjonÊrers verdier

Hele greia er kvalm, og attpÄtil reagerer Holter pÄ at selskapet havnet pÄ Invest-tek's rÞde liste... Helt utrolig og passer rett inn i serien "Exit"

YNWA250505
I gÄr kl 16:22 778

De som ikke eier aksjer i Lifecare som feks Logistikken har ferie hele Äret vettu. Arbeidsgiveren er NAV. Tipper du svarer nÄr ferien er over. Det beste svaret er bare Ä levere pÄ resultatene sÄ kommer kursen nÄr den kommer.
YNWA250505
I gÄr kl 16:24 775

Hva mÄ til for at garantistene ender opp med 100mill? Hva er kursen da?
Ærligtalt
I gÄr kl 16:47 748

Kursen bÄde kom og gikk den, fikk du ikke med deg ranet?

Forfordelingen til garantistene?

Grusingen av kurs?

BelĂžnningen til sittende garantister som gav dem 3 nye aksjer pr.1 de solgte/selger?

Er det heeeelt mĂžrkt der hjemme?

Hallo?
Redigert i gÄr kl 16:51 Du mÄ logge inn for Ä svare
YNWA250505
I gÄr kl 16:59 735

Joda, men hvordan fÄr de 100mill. Er d pÄ kurs 60 Þre, 2.50 eller kr 5? Du prater som om dette er noe helt nytt pÄ bÞrsen? SkjÞnner at d r kjipt Ä bli vannet ut kraftig da du ikke hadde penger til Ä delta i emisjonen. Synd for deg. Viktigste er at selskapet har bra med cash og leverer pÄ ALT de sier. KjÞp deg litt TR, de kan vÊre verdt store summer om 10 mÄneder
Ærligtalt
I gÄr kl 17:02 729

Jeg deltok til maks pÄ emisjonen, uten det hadde skuta sunket helt til bunns

Selskapet leverer heller ikke pÄ alt de sier- ref. guiding der de hevdet emisjon ikke var nÞdvendig, samt forsinkelser pÄ renrom (Holter vil sannsynligvis peke pÄ forsinket masseproduksjon grunnet forsinket renrom, men renromskapasitet pÄ leiemarkedet er god, dermed vil argumentet falle til jorden hos erfarne investorer, som igjen vil ane ugler i potetmosen til herr Holter)

Det haster ogsÄ med avtaler og bulkbestillinger for at dette skal gÄ veien

...Og en annen ting: "Synd for meg" dersom jeg ikke skulle hatt penger til Ä delta pÄ emisjonen... Du stÞtter slikt griseri og godter deg over aksjonÊrer som IKKE hadde midler til Ä delta?

Det er liksom greit Ä trikse rundt pÄ denne mÄten- og de som ikke har midler til Ä delta fortjener Ä bli utelatt?

Helt utrolig - men underbygger ogsÄ ukulturen i Lifecare og at den har stÞtte hos enkelte





Redigert i gÄr kl 17:15 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
I gÄr kl 18:19 664

Liverpool gutten: Slik du skriver , skjÞnner jet at du ikke kan sÄ mye om lederskap. Verken du eller jeg kan pÄvirke retningen pÄ kursen, vi kan sette kritiske spÞrsmÄl til ledelsen. De fÞringer som Êrligtalt beskriver, stÞtter jeg 100% ut.

For Ă„ gi deg det litt inn med teskje, tar jeg et lite referat av hva jeg har skrevet.
Den gode senga pÄ hotellet med den dÄrlige servicen i resepsjonen. Det betyr: Et godt produkt, men dÄrlige mennesker i resepsjonen. Hva husker du? Du husker den dÄrlige servicen som kom fra mennesker.
Hvis jeg trenger full tank med bensin og det stÄr 1000k pÄ pumpa, da mÄ jeg gÄ inn og betale 1000kr. Ytelsen, nemlig bensinen mÄ gjÞres opp med penger.

Dette er barneskirenn. Derfor trekker jeg paralleler over til Lifecare.
De skaffet garantister pÄ 50 millioner. De var lovet 10% garantiprovisjon dvs 5 millioner kroner dersom emisjonen ble fulltegnet, eller de ble lovet 10% rabatt pÄ emisjonskurs for de aksjer som ikke ble tegnet, dvs ca 1,37 Þre.

HVA ER DET GARANTISTENE BIDRO MED? LIVERPOOL GUTTEN, SVAR PÅ DET. HVA GAV DE; HVA FIKK DE. YTELSE MOT BETALING.

Her er mitt svar liverpool gutten. De bidro med 0 kr og noen unÞdvendige underskrifter. Carnegie og Lifecare Þnsker at emisjonen skulle se vellykket ut, overtegning hurra hurra osv, ved Ä sette tegningskursen. Behovet for garantistene var totalt bortkastet. 5 millioner blÄst ut av vinduet.

Men stopper det der?
Hadde lifecare vĂŠrt smarte hadde de betalt ut 5 millioner til garantistene og sagt takk for hjelpen, eller riktigere sagt, takk for ingen ting.

SÄ fortsetter moroa. Garantistene skal takke nei til Ä motta 5 millioner kr i vederlag, de skal heller belÞnnes med 25 millioner tegningsrettigheter. Hvem er det som gir dette? Det er jo fu..ings helt sykt. 25 millioner tegningsrettigheter var verdt 0,5 Þre, dvs 12,5 millioner. Det er betydelig hÞyere enn 5 millioner. idag var den pÄ 0,66 Þre dvs 16,5 millioner.
Liverpool gutten lurte pÄ hvor de 100 millioner kommer fra. Jeg skrev en forutsetning at jeg tror aksjekursen stÄr i minimum 6 kroner innen juni 2025. Da har garantistene mulighet Ä selge pÄ 6 kr og kjÞpe pÄ kr 2kr. netto 4 kr multiplisert med 25 millioner kr blir 100 millioner kroner.

jeg gjentar igjen. Hva har garantistene bidratt med? 0 kr. Dette ranet er dobbelt sÄ stort som NOKAS ranet. Disse 100 millionene burde blitt forbeholdt selskapet aksjonÊrer og ikke noen nye POP up garantister.

SĂ„ spĂžr vi Holter om kommentarer. Dessverre, det er ferietid. Ser dere ikke hvordan udugelig lederskap dette er?
VĂ„kn opp.

Til slutt vil jeg sende ut en skikkelig brannfakkel. Jurist som leder for et selskap, avtaler avtaler avtaler etc.
Hvordan ser avtalen mellom garantistene og Holter ut om 1 Ă„r?
TENK NØYE PÅ DETTE:

Garantistene casher inn 100 millioner uten en krone i innskutt kapital.

Vi er alle forskjellige mennesker, men hvis jeg hadde vĂŠrt ene garantist her, tjent 100 millioner, ville jeg lett gitt 10% cashback til han som gav meg denne posisjonen, nemlig Holter.

I say no more.

TIME WILL SHOW
Ærligtalt
I gÄr kl 18:51 635

SvÊrt fÄ skjÞnner det du peker pÄ, og mange av de som skjÞnner det... er igjen i fornektelse og blir defensive

Tilliten er helt borte

Exit





Redigert i gÄr kl 19:03 Du mÄ logge inn for Ä svare
flaksnes
I gÄr kl 19:36 596

Jeg Þnsker logistikken og Êrlig talt lykke til med Ä kommentere alle rettede emisjoner pÄ oslo bÞrs som gÄr ut over aksjonÊrene, nÄr dere gÄr ut av deres gode skinn for en aksjonÊrvennlig emi i lifecare. Jeg kan dessverre ikke trÞste dere, for det kan bli verre : stÄr kursen i 10 til sommeren har garantistene en papirgevinst pÄ 200 millioner etter Ä ha skutt inn 50 millioner. Fy skam ! ;D
Ærligtalt
I gÄr kl 19:52 575

AksjonĂŠrvennlig?

Den punkterte verdien av selskapet totalt, og satt tilliten tilbake til langt under hva den ble etter Digital diagnostics stuntet

Finansakrobatikk, og en rÄtten deal for majoriteten av aksjonÊrer
YNWA250505
I dag kl 00:13 457

Logistikken, det du skriver er faen i meg langt over streken. Du utfĂžrer et katakterdrap pĂ„ J.Holter og beskylder han for korrupsjon. Du pakker det ikke inn heller. Og sĂ„ flott at du tror Lifecare stĂ„r i minst kr 6 juni 2025. Da tjener jeg ogsĂ„ millioner av kroner. Samme med Ærligtalt som har flere hundretusen aksjer. Du Logistikken fĂ„r ingenting. At garantistene kan cashe ut 100mill er helt nydelig. Samtidig fĂ„r selskapet inn en haug med millioner til som skal gĂ„ til Ă„ bygge selskapet videre. Jeg hĂ„per garantistene fĂ„r ut 200mill i gevinst jeg.

Du som kaller deg selv for Logistikken er ikke akkurat sÄ logisk. Du mener Holter bil fÄ cash-back av garantistene. Hva f skal han med 10 mill nÄr hun vil sitte pÄ aksjer med verdier laaaaangt over 10mill. Dessuten er dette strengt ulovlig. Du maser hele tiden om Holter, men sannheten er at Joacim ikke kan utfÞre en dritt uten sitt styre. Det er styret som bestemmer alt.
YNWA250505
I dag kl 00:16 455

Om garantistene velger Ä benytte seg av sine TR mÄ de ut med ca 50mill. Dvs rett i kassa til Lifecare. Logistikken tror at kursen vil vÊre minst kr 6. Men den kan like gjerne vÊre kr 2-3-4 eller 5. Selv tror jeg pÄ kr 10+.
Ærligtalt
I dag kl 01:11 437

Du kan ikke forskjellen pĂ„ "Logistikk" og "Logisk" đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł
Goliaten15
I dag kl 07:37 333

Dette er vel enkelt Logistikken. Enten er du med eller sÄ er du ikke - det er jo opp til deg! Hva er det du ikke forstÄr?

HJ
Slettet bruker
I dag kl 08:02 288

unnskyld meg Joacim Holter. Er du virkelig sÄ helt bak mÄl?
Da mÄ jeg gi deg det inn med teskje, dette hadde jeg aldri trodd jeg skulle skrive til deg.

jeg har gitt enkle eksempler i hÄp om at dere forstÄr, men nei da.

HVILKEN YTELSE HAR GARANTISTENE GITT LIFECARE I KRONER?
som gjĂžr at de ender opp med
25 MILLIONER TEGNINGSRETTIGHETER SOM KAN INNLØSES INNEN 2025

Er det noe samsvar her med hva de gav og hva de fikk?
Redigert i dag kl 08:03 Du mÄ logge inn for Ä svare
Bulleys
I dag kl 08:21 258

NÄ har det vÊrt mye negativt her inne sÄ var deilig Ä komme over en slikt godt innlegg kopiert fra ett annet forum.

- Prototypesensorene har nÄdd en driftslevetid pÄ mer enn 24 uker (172 dager), med en sensorkjemi-holdbarhet pÄ nesten 27 uker (187 dager). Sensorene har en overlegen driftslevetid sammenlignet med eksisterende nÄlebaserte CGM-sensorer.

- LFC-SEN-001 ble ferdigstilt i 1H 2023. Data fra studien bekrefter en solid klinisk nÞyaktighet i trÄd med gullstandarden for glukoseovervÄking (omrÄde 5 %-10 %).

- LFC-SEN-002: 17. juli 2024: Sencell-sensoren som er implantert under huden pÄ hunden Elli har nÄ passert sin operative levetid pÄ 4 uker. I lÞpet av disse ukene har Lifecare-teamet ved Norges miljÞ- og biovitenskapelige universitet (NMBU) mottatt store mengder data. Dette validerer funksjonaliteten til Sencell-sensoren og selve sensorteknologien. Tidligere in vivo-studier pÄ griser og mennesker har vÊrt begrenset til tre dager.

- KjĂžpt renrom (et kontrollert miljĂž som har et lavt nivĂ„ av forurensninger) for den automatiserte pilotproduksjonen av sensorer. Dette var vellykket, og piloten er avsluttet og klar for kommersiell produksjon – i fĂžrste omgang for veterinĂŠrmarkedet (hĂžsten 24).

- European Patent Office (EPO) gir Lifecare patent pÄ kjemisammensetninger og fremgangsmÄte for fremstilling av sammensetning og bruk av sensoren. Sensorteknologi er egnet for Ä identifisere og overvÄke forekomsten av et bredt spekter av analytter og molekyler i menneskekroppen og hos kjÊledyr. Teknologien kan altsÄ brukes pÄ mye mer enn diabetes.

- I april kjĂžpte Lifecare i 81,1 % av aksjene i RemovAid som har utviklet et unikt brukervennlig medisinsk utstyr for fjerning av implantater.
Lifecare eier i tillegg 100% av Lifecare Nanobiosensors GmbH, Lifecare Laboratory GmbH og Lifecare Chemistry Ltd, samt 80% av Lifecare Veterinary AS. Full kontroll i alle ledd, og plan for fremtiden.

God kontroll pÄ Þkonomi og seriÞs i vitenskap. De store aksjonÊrene har Þkt sine andeler siden nyttÄr.
Forskning tar tid, men nÄ ser veien fremover som et eventyr. Takk til alle i Lifecare som vil gjÞre livet til diabetikere enklere. Og takk til alle aksjonÊrer som ble med, spesielt i starten. Lifecare er konge!
Goliaten15
I dag kl 08:21 260

De har vel kjÞpt noen aksjer da - - fÄtt seg tegningsrettigheter og kan da evt. tjene litt penger - er det ikke derfor man trader aksjer ( noen langsiktig - noen kortsiktig)- hva tenker du?

HJ
Bulleys
I dag kl 08:35 227

Ja noen ganger kan det vĂŠre greit Ă„ gĂ„ opp ett ekstra trappetrinn for Ă„ fĂ„ oversikt over alt som skjer Ă„ legge sammen 1+1 for Ă„ forstĂ„ bildet Ă„ se litt lengre frem. En av grunnene for att noen av oss her inne sitter tungt. Blir bra dette👍
Ærligtalt
I dag kl 08:44 207

Han evner ikke Ä fatte at det i 2025 vil bli solgt (minst) 25 millioner aksjer til skampris og at kursen vil bli gruset over lengre tid, bÄde i forkant og i kjÞlvannet av griseriet

Det fokuseres til tider ogsÄ pÄ Ä det som ble gjort var innenfor lovens rammer eller ei. Jeg vil tro det var i henhold rent lovmessig (han er advokat) men at involverte bÞr forberede seg pÄ et kraftig nedrykk pÄ karmastigen



Redigert i dag kl 09:03 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
I dag kl 09:03 157

Hver og en av dere som leser disse innleggene mÄ jo selv ta egne avgjÞrelser.
Men nÄr Joacim Holter ikke svarer pÄ hvilken ytelse garantistene gav i kroner, som gjorde at de endte opp med 25 millioner tegningsrettigheter ?
Det er store verdier som er gitt bort og han spĂžr om jeg er med?

Det blir som Ä legge stÞvet under teppet og gÄ videre.

Jeg skal ikke nevne dette mer, men tenk selv oppfordrer jeg dere alle til
YNWA250505
I dag kl 09:18 123

Å mĂ„ vi ta egne avgjĂžrelser? Tusen takk for det. Du har gjort det og sitter uten aksjer i Lifecare. Samtidig sitter du og skriver at kursen vil vĂŠre minst kr 6 i juni 2025
Du har nÄ mulighet til Ä kjÞpe aksjer til langt under kr 2, men det vil du ikke. Sier nei til 3 gangen der altsÄ. Da er du her inne kun for Ä lage kvalme. Patetisk
YNWA250505
I dag kl 09:19 119

Exit er jo en fantastisk serie, akkurat som Lifecare. Helt fantastisk begge to. Blir deilig Ä bli mangemillionÊr pÄ Lifecareaksjer.
Ærligtalt
I dag kl 09:37 84

Enig i at serien er fantastisk

Fryktet en stund at det ville bli med 3 sesonger, men dersom NRK tar en titt pÄ Life, vil de sikkert finne inspirasjon til noen flere episoder

Edit: Da var vi under 1,7,-
...Shareholder value 😉
Redigert i dag kl 10:09 Du mÄ logge inn for Ä svare