Full fart fra kr 2 til 4😎😎😎

rosgun
LIFE 27.06.2024 kl 18:44 41176

Tenkte å lage en ny tråd som omhandler Lifecare.

Selskapet som har jobbet årevis med en sensor under huden på størrelse med ett riskorn……

Under Covid i 2020 jobbet mange på spreng med vaksinsjon og tester. Lifecare kom i mål med sin test i samarbeid med et tysk firma, men gradevis gikk covid ut på dato. Dette var kun en spinoff under covid, og utviklingen og fokuset var fortsatt på Sencell (sensoren)….

De jobber nå parallellt med to prosjekter for å implementere sensoren i dyr og mennesker.

Da sensor godkjent for mennesker vil ta litt lengre tid pga godkjennelser, har de nå i mellomtiden fokus på veterinærmarkedet……med kortere horisont og hvor produksjon snart er igang…..

Idag 26-6-24 kom resultatene av hunden Ellie, som har hatt sensoren i en uke. Det er registrert over 1000 triggere i perioden for å kunne lese hundens helsetilstand.

Diabetes er hovedfokus, men i juni ble det sendt inn søknad om nytt patent som også kan registrere andre helsetilstander/aspekter……

Dette er svært spennende forskning som på sikt vil gi svar på svært mange ting om helse. Folk bruker mer penger på veterinær og spesielt hunders helse enn seg selv…. Dette kan bli et enormt marked og vi snakker om like mange sensorer som det er hunder og mennesker i den vestlige verden…som er opptatt av helse.

Det er det kjæreste folk har og regnes i høyeste grad som den viltigste skapningen i familier…..


Poenget mitt er at Lifecare pr idag fremstår som et svært innovativt og spennende selskap hvor de adresserer samme produkt til 2 målgrupper: Dyr og mennesker.

Denne gangen tror jeg Holter og Co er inne på noe viktig, og det er å skape et produkt som alle må ha for å ta ansvar for seg selv og kjæledyrene. Helse har enormt fokus verden over og alle er opptatt av helse og trening…..

Fra diabetes måling til generell diagnotisering av helse gir et marked som er enormt…..

Pr idag er ikke dette priset inn i kursen verken fra Redeye eller andre…. Bare dyredelen på diabetes er verdsatt til 1,5 mrd….Diabetes delen på mennesker er verdsatt til 5 mrd…

Hva blir markedsverdien på en helsetilstands sensor som potensielt adresserer alle mennesker og dyr som er opptatt av helsen sin?

Redeyes :
Bearcase er kr 1,- ( alt går til dundas)
Basecas er kr 4,5,- (går som guidet 10% markedandel)
Bullcase er kr 11,- ( går som guidet 20% markedsandel)

https://www.redeye.se/api/articles/download-file/00af9179-053e-35c4-a67e-a3609169c1c7

💲💲💲💲💲💲💲💲
MERK: Denne analysen hensyntar ikke flere typer helse sensorer på dyr og mennesker!!! Patentet ble innsendt først 4. juni. (Patent søkt om : For å avdekke et bredt antall tilstander og sykdommer)
💲💲💲💲💲💲💲💲


Tenk om denne sensoren kan avlese andre alvorlige sykdommer som krever handling før du kommer å sjekker deg hos doktoren. Det kan muligens avdekke sykdommer tidlig eller gi en indikasjon som gjør at man bør ta en grundigere undersøkelse. Det er åpenbart at dette vil bli en suksess, og faktisk redde mange dyre og menneskeliv da behandling kan starte på et tidligere stadie.


Mao vil dette kunne revolusjonere hvordan mennesker og dyr diagnotiseres i fremtiden…..

At ikke flere «ser denne komme» er overraskende på meg. Se så på macap og kursbilde så skjønner du raskt at dette kan gå himmelhøyt på vindpust av hint om utviklingspartnere og fremgang på masseproduksjon av sensoren….

Tips: Hold fast på aksjene og kjøp på disse supernova lave nivåene om dagen🎯🎯🎯🎯
Redigert 29.06.2024 kl 00:03 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I går kl 23:55 48

Maks 1 mill. Platformen er ferdig og kun små justeringer skal til.
Ærligtalt
I går kl 23:02 90

Da er vi på ca. millionen du anslår...

Men da har dette såvidt begynt:
Lisenskostnader

Mer konsulent timer

Design

Produkt testing

Søknad om godkjennelser ref. medisinske data

Leie av serverpark og redundant system

Optimalisering på iphone, pc, Mac og android

Misforståelser

Smøring pluss moms

Seminarer

Branding

Opplæring

Utrulling og kampanjer

Integrering av betalingssystem

Lisensmodell som er brukervennlig og salgbar

Serviceavtaler

Kundeservice/support

Smøremiddel pluss personlig oppmøte til veterinærer slik at de anbefaler produktet

+ + + +

Vi er heldige om dette fylleslaget kommer på under 5 MNOK. 1 million... Du er og blir lettlurt, ynwa...akkurat som meg selv og øvrige aksjonærer

Fylliken på torget har bedre styring på økonomien
Redigert i går kl 23:08 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
I går kl 22:54 101

YNWA250505 skrev Å herregud
Det er jo sant!

En snitt Life ansatt koster sikkert selskapet 850,- i timen, og da er jeg forsiktig

De setter av 3 stykker til fokusgruppen- de jobber med dette i 3 måneder før endelig innstilling

3 × 167,5 (850)= ca. 430 000,-

Men konsulent timer er ikke regnet inn, si de har solgt en call option på 250 timer a' 1100,- pr time? Ca. 275 000,-

Så er det reising, hotell, diett osv. Vi er moderate om vi sier 100k pr. snute = 300 000,,-

Redigert i går kl 23:06 Du må logge inn for å svare
Bulleys
I går kl 21:20 160

Veldig posetivt å se att aksjonærer ikke lar seg lure til å selge bort aksjene sine til gi bort pris. Når vi så å si er på bunden 1.4😆 ja da skal hele børsen rase da skal jeg være med på tankegangen din.men fy steike da ryker både hus kone og barn🤣

Hold ett øye til vix åsså. Det er værtfall det jeg bruker som stort verktøy når jeg skal kjøpe og selge. Akkurat nå har vix gått ned til 16 fra 40. Åsså en stor del av hvorfor vi fikk den nedgangen sist.

Hva er det man sier i gjenn. Vix high time to buy vix low look out Below
Redigert i går kl 21:28 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
I går kl 20:46 211

Jeg tror kursen vil bli lræiggdnde i intervallet 1,5- 1,7,-

Den er såpass skadeskutt og har så lav tillit at ethvert stunt fra Holter vil bli møtt med massiv selloff

Etter siste Ole Brum melding ble det liksom helt natta
Redigert i går kl 20:55 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
I går kl 20:44 212

Slutt nå da...

Bare lunsj, møtevirksomhet, etablering av prosjekter og overnattinger på et par 3 ansatte inklusive lønn blir fort en mill...Er du virkelig så godtroende?
bravi
I går kl 20:12 241

Kursen vil nok snart gå under emisjonsnivået, si ned til 1,30-1,40. Ser vi på interessen for dette papiret, omsatt for fattige 20343 kr i dag blir det vanskelig med en ny emisjon, kan det bli under 1 kr. Dvs. krampetrekninger.
YNWA250505
I går kl 20:02 259

Å utvikle fra bunn av ja. Men her er plattformen laget kun små justeringer for å tilpasse til Lifecare sin løsning. En løsning som allerede er godkjent innenfor helse over store deler av verden. Du sier 5mill jeg sier maks 1mill. Og ha vi blir søkkrike også på software. Dette gjør Lifecare til en komplett leverandør og d r særdeles viktig.
Ærligtalt
I går kl 19:24 142

Jeg visste jo den ville komme 🤣

Joda, skikkelig bra! Vi skal tjene oss søkkrike på software!

...The average cost of developing a healthcare app typically falls within the range of $100,000 to $500,000. However, it’s essential to note that this is a generalized figure, and the actual cost varies significantly across different categories of healthcare apps...

https://infostride.com/healthcare-app-development-cost-in-2024/#:~:text=The%20average%20cost%20of%20developing,different%20categories%20of%20healthcare%20apps.

12Fire
I går kl 18:41 174

La oss krysse fingrene for at plattformen de nå får tilgang til, øker MARD målingen, sikrer raskere utrulling og at det betyr noe at løsningen er kompatibel med aktører i markedet. Alene vil det bety at å skifte ut en nål med en kapsel, ikke vil endre avlesningen på mobil - strategisk veldig bra øvelse!

Ellers er dette testmåleren,. som ellers kan være en parameter for suksess:
"Abbott's FreeStyle Libre, the #1 sensor-based glucose monitoring system used worldwide,i reads glucose levels through a sensor that can be worn on the back of the upper arm eliminating the need for fingersticks.ii FreeStyle Libre has changed the lives of more than 1.5 million people across 46 countries,iii and has secured partial or full reimbursement in 33 countries, including France, Ireland, Japan, the United Kingdom, and the U.S."

YNWA250505
I går kl 17:33 224

Sitter du her inne og lyver om kostnader på MINST 5 millioner. Hører du deg selv? De skal bruke en ferdigutviklet plattform og skreddersy den til sitt bruk. Per du lyver eller så er du bare totalt uvitende. Tenk på alle millionene Lifecare også vil tjene på software fremover. Enda en inntektsmulighet. Blir jo bare bedre og bedre.
Ærligtalt
I går kl 15:42 297

Hører du deg selv?

Du er klar over at du direkte lyver i disse postene?


Jaja, får håpe folk har vett på å ta dine "fakta" med en dose salt

Uansett, ingen utdypende informasjon har kommet fra selskapet etter at de kom med fallitterklæringen om at de nå skal utvikle og selge software. Vil tro utvikling, engasjement fra ansatte samt uforutsett og lisenser vil beløpe seg til en kost på MINST 5 MNOK
Redigert i går kl 16:59 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I går kl 15:12 325

2mnd er da ingenting. Produktet har bevist at de holder i minst 6mnd. De satser på at Sencell skal vare mye lenger. 12-18mnd om forskningen fører frem. Det er snakk om en liten tett sensor som skal noen få millimeter under huden. Virker det i en måned virker det også i 6mnd. Etter en finjustering er mottak av signaler på plass og jeg klarer ikke å se hvorfor produktet skal slutte å virke etter 8 uker? I løpet av få måneder ser vi Sencell i markedet og funker d på dyr så funker d på mennesker og da er veien kort til menneskemarkedet.
Ærligtalt
I går kl 15:05 335

Stemmer at her er det store verdier

La oss alle håpe at selskapet blir kjøpt opp før ledelsen kjører dette flotte produktet hodestups i grøfta

Markedets dom er tydelig; tilliten er tynnslitt så det holder
Ærligtalt
I går kl 12:56 420

Det tror jeg stemmer ja- noe som i seg selv er flott, og her skal Life ha cred for godt levert

Det er også her man kan begynne å regne på de reelle besparelsene av produktet, for 8 uker... da begynner dette å smake fugl


××××
En insulinmåler, som ofte refereres til som en kontinuerlig glukosemåler (CGM), har sensorer som må byttes regelmessig. Hyppigheten av bytte varierer avhengig av merke og modell:

Dexcom G6: Sensoren byttes vanligvis hver 10. dag.
Freestyle Libre 2: Sensoren byttes vanligvis hver 14. dag.
Medtronic Guardian Sensor 3: Sensoren byttes vanligvis hver 7. dag.

...Så ja, vi nærmer oss 4 gangen av maks levetid på sammenlignbare produkter. Liten vits i å da lyve på seg 6 måneder (ynwa)
Redigert i går kl 13:30 Du må logge inn for å svare
12Fire
I går kl 12:05 480

....hvis du holder ut til i starten på neste uke og produkter vedvarende leverer, skal vi ikke da krysse av 8 uker testing i vev ?
rischioso
I går kl 11:55 491

Siger sakte men sikkert ned og tilbake mot emi nivået på 1,52 - egentlig ikke så rart i den fasen selskapet nå befinner seg i hvor ting vil ta tid og ikke minst så er resultatene usikre.

Risken øker i takt med nedgangen hvor en eventuell ny kapitalinnhenting risikerer å bli satt på enda lavere nivå enn sist om det ikke kommer triggende nytt av betydning i mellomtiden hvor man ikke kan speede opp den type uttesting de nå bedriver - den tar den tiden det tar og i mellomtiden brenner selskapet cash....
Redigert i går kl 11:56 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
I går kl 09:43 596

Igjen lyver du... Kan du denne gangen legge ved link som viser til 6 måneders levetid I MENNESKER?

På markedet om få måneder til dyr...og noen få måneder etter det igjen til mennesker...Du er klar over at slike løgner er heeeelt på grensen ?

You Never Walk Alone...Dersom du finner noen som tror på løgnene dine

Og en helt annen ting; Det er nettopp slike løgner som skader selskapet, og Holter. De har ikke guidet noe av det du påstår over. RETTFERDIG KRITIKK er viktig og riktig, men skru nå ikke opp forventningene på falskt grunnlag !

Utrolig skummelt at det nå veves inn løgner i Life's business case

Skam deg


Edit: Svaret her blir enten "Herregud", "slutt med pisset ditt" eller "få deg et liv"

Derfor, til potensielle investorer:
Sett dere inn i Sencell og estimer fremtidig verdi, lag deretter en liste over risikomomenter

Dere vil da finne at selskapet kan mangedobles i verdi, men at hovedrisiko p.t er iboende (implisitt at selve driftsmodellen og menneskene bak rollene snarere bidrar til risiko enn å redusere den)

Og for alt det er verdt: Ikke ta noe fra menigheten for god fisk
Redigert i går kl 11:37 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
I går kl 09:36 604

Du misser det store bildet

En samarbeidsavtale der motparten dekker utgifter til egen kost hadde vært Bull

En samarbeidsavtale der Life betaler alt er intet annet enn en transaksjon der de bærer all risiko. Denne banebrytende nyheten økte altså total risk load for selskapet

Måten de bruker nylig innhentet kapital fra tynnslitte aksjonærer på minner om en forfyllet onkel som bestiller ekstra stor biff til alle på Mastercardet til sønnen sin

Tilliten synker til ATL for hver dag som går...De beskrev ikke engang business casen som lå til grunn for utgiften!
Redigert i går kl 09:39 Du må logge inn for å svare
12Fire
I går kl 08:27 689

Ulike spørringer, men det er et marked der ute og det er stort. Spørsmålet er om Lifecare har teknologi til å få en posisjon. Er de like god eller bedre i forhold til konkurrerende løsninger seiler dette inn med noe økt sannsynlighet for suksess. Når det gjelder avtaler de kunngjør, leser jeg "world" på en slik måte at ambisjonsnivået er utover Norge.

"How big is the CGM market?
Global Continuous Glucose Monitoring (CGM) Market Report 2024 ...
The Global Continuous Glucose Monitoring Market was valued at US$ 6.32 billion in 2023 and is projected to reach US$ 13.06 billion by 2032, rising at a Compound Annual Growth Rate (CAGR) of 8.40% from 2024 to 2032"

...og;
"The type 2 diabetes market size reached a value of USD 23.4 Billion in 2023. Looking forward, the market is expected to reach USD 42.8 Billion by 2034, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.64% during 2024-2034"

...verdien av glucose testing strip market på sin side;
"The global "Blood Glucose Testing Strip Market" was valued at USD 20.66 billion in 2023 and is projected to reach USD 28.61 billion by 2030, growing at a Compound Annual Growth Rate (CAGR) of 4.9% during the forecast period (2024-2030)."
Redigert i går kl 08:35 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
I går kl 08:23 694

Du får sjekke inntektene til de som selger slikt måleutstyr. Og hvorfor i alle dager skal et selskap bruke hundrevis av millioner på å forske og fremstille et produkt de ikke vil få store inntekter på. Den baissingen din minner om en død hest. Å benekte fakta er patetisk. Bravi kan ikke huske å ha sett måleutstyr på noen så da finnes de ikke. Jeg ringer til ledelsen i Lifecare nå og sier at bravi forteller at dere skal inn i et marked som ikke finnes. Jeg takker deg bravi og dumper alle mine aksjer kl 9. Hva skulle vi gjort uten slike som deg bravi? BRAVO
bravi
I går kl 01:16 832

Tullprat, bare et lite fåtall av D1 pasientene går daglig med måleutstyr på seg, jeg kan ikke huske å ha sett det på noen. Tror nok du overvurderer markedet ja.
Den haussingen som foregår i denne aksjen er som å bære havre til en død hest.
YNWA250505
14.08.2024 kl 22:59 882

Ja de lever i beste velgående da de måler blodsukkeret sitt regelmessig. Utstyret er så absolutt ute i markedet. Sencell er ikke ute i markedet, men det kommer. Du har valget mellom en svært synlig og irriterende klump på armen slik at alle ser du har diabetes når du går singlet eller kortermet t-skjorte, kjole etc, eller Sencell som har en str som et riskorn som blir plassert under huden ved håndleddet ditt. Det som er på markedet i dag må byttes ut hver 7-14 dag og koster samfunnet enorme summer årlig. Sencell varer minst i 6mnd mest sannsynlig mye lenger og er mye rimeligere. Du velger altså en synlig kloss på armen og mer hassel. På sikt gidder ikke myndigheter å betale mye mer for en kloss enn et Sencell. Samfunnsøkonomisk er Sencell enormt mye rimeligere og ikke minst MYE bedre for titalls millioner brukere. Og tenk at den patenterte teknologien til Lifecare kan brukes på svært mange andre områder en diabetes. Du sier dette er en typisk biotech aksje. Da sier jeg god bedring til deg. Produktet er ferdig. "Alle" vet at det funker og blir godkjent. Sencell kommer på markedet i dyr om få måneder og så ytterligere noen måneder så er d klart for mennesker.
Ærligtalt
14.08.2024 kl 20:44 974

Vel, risikoen øker i alle fall betydelig når de iverksetter utvikling av software, apper og innfører lisenskostnader!

(Kom igjen nå, ynwa... bæl ut da får vi alle pengene, for da tjenes det penger i alle ledd osv...Alle blir dødsrike!)
Redigert 14.08.2024 kl 21:14 Du må logge inn for å svare
bravi
14.08.2024 kl 20:33 984

Nå du påstår Alle så er det en kraftig overdrivelse. De aller fleste med D1 lever i beste velgående, kjenner flere som har gjort det i årevis, de har lært seg å leve med sykdommen. Selvfølgelig finnes det pasienter som kan ha nytte av 24/7 måling, men det er langt fra Alle.

Tror mange driver med ønsketenkning om markedspotensialet, i tillegg er ikke utstyret ute i markedet enda så umulig å vite hvordan det blir mottatt. Dette er et typisk biotec case med alt for optimiske aksjonærer, risikoen for skuffelser er betydelig.
Ærligtalt
14.08.2024 kl 20:27 993

YNWA250505 skrev Å herregud
🥰
YNWA250505
14.08.2024 kl 18:56 1056

Alle med D1 er alvorlig og disse må konstant måle sitt blodsukker og få tilført riktig mengde insulin fra sin pumpe.
Bulleys
14.08.2024 kl 17:45 1110

After a quiet summer period, this week started with two very important Lifecare-events. On Monday, Lifecare CFO Renete Kaarvik and I were in Oslo and held an introductory meeting with Euronext Oslo Børs preparing for the listing of Lifecare on the Oslo Stock Exchange main list. The plan is to list Lifecare on #OBX in October this year. With us in this meeting we had solid assistance from Carnegie Investment Bank, represented by Karl Martin Dolvik and Åsmund Musdalslien, as well as the law firm Schjødt, represented by Audun Bondkall and Jonas Frøyen Stensløkken. After the meeting, we set our sights on Stockholm, where on Monday evening we signed a strategic cooperation agreement with OneTwo Analytics, represented by CEO Lars Cederblad and CMO Per-Ola Carlsson. OneTwo Analytics is a company specializing in AI and ML based software designed to analyze glucose data from CGM sensors, providing critical insights into glucose deviations and fluctuations, which are vital for the diagnosis, treatment, and management of diabetes. In addition to customize an app-solution based on the already existing and ISO13485 compliant and FDA approved platform of OneTwo Analytics, the partnership grants Lifecare an exclusive, worldwide license to modify, market, and brand the comprehensive software under our name in the field of veterinary medicine. This makes it possible to advance veterinary medicine by introducing cutting-edge analytical software. The strategic cooperation also positions Lifecare with enhanced understanding and insight in our preparations for entering the human market. Lifecare’s vision is to make glucose monitoring easier for the patient using our Sencell sensor. In order to meet that customer promise, we must also be able to easily provide insight into valuable diabetes data through innovative and user-friendly software solutions!
bravi
14.08.2024 kl 16:21 1178

Langtidsverdiene er viktigste måleparameter for D2 pasientene. Ref. YNWA250505 er målgruppen D1 pasientene, altså ca. 10% av alle med diabetes. For D2 pasientene bestemmer legen behandlingen basert på langtidsverdien, som typisk måles før konsultasjon på legekontoret. Da er ikke alle kortidsverdiene så interresante, de fleste vet at verdiene øker hvis de spiser en sjokolade.
Redigert 14.08.2024 kl 16:22 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
14.08.2024 kl 15:55 1205

Det ble helt stille...

Neste ut er da:
- Vi har bedre ting å gjøre enn å reke på et forum dagen lang

- Vi har jobb, din NAVer

- Har du ikke noe bedre å foreta deg, få deg et liv

- "Herregud"... ?

RT 1,654 og t- rettene har totalt endret ordrebilde i mer negativ retning. Enda godt at Life oppklarer eventuelle misforståelser i markedet i kjølvannet av gårsdagens melding?

Dette er storveis Investor Relations dere.... Tid i ferien til å bestille apper, samtidig som verdien på selskapet har RAST

Amatøraften

Redigert 14.08.2024 kl 15:59 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
14.08.2024 kl 08:46 1425

Sensoren både trengs og er uovertruffen

Det interressante er når selskapet evner å gå fra utvikling til å tjene penger. Designeren av Formel-1 biler kjører dem ikke i konkurranser...Ingen er best på alt

Life må anerkjenne sine interne begrensninger- per nå er det rett og slett en svært svak ROI på å i det hele tatt bruke tid på å lese seg opp på selskapet

Med andre ord: Forskere selger ikke software

En annen ting er at de knytter sensoren opp mot en proprietær plattform. Dette innsnevrer nedslagsfeltet betraktelig


Edit: Stillheten rundt ovestående er øredøvende. Jeg tør påstå at dette er mer en menighet enn et fora

...Er det derfor ynwa roper etter Gud hele tiden?


Redigert 14.08.2024 kl 09:53 Du må logge inn for å svare
Piltingsrud
14.08.2024 kl 08:32 1453

For å få ned langtidsverdiene må du få ned kortidsverdiene. Det er de akkumulerte kortidsverdiene som utgjør langtidsverdiene. For å få ned kortidsverdiene må du vite, dvs. måle, hva som gir høyere, eller for høye, kortidsverdier. Til det vil Sencell med avansert app være glimrende.
Redigert 14.08.2024 kl 11:43 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
14.08.2024 kl 08:19 1494

Nok en gang, null fakta fra deg :)

Men for å fortsette tidligere dialog; har du en link til dette med at sensoren beviselig fungerer i mennesker I 6 måneder? Du vet... Du sa jo det?

Men over til noe annet, selv jeg går lei av denne kjeklingen:

Renrommet bør straks være klart, blir dette leid ut frem til produksjon?

Det har ikke kommet fler milepælsutbetalinger, hva er kriteriene?

Lønnsutgifter utgjør sannsynligvis selskapets største utgiftspost; hvorfor går ikke antallet ansatte ned da teknologien er ferdig utviklet?

Hvor blir det av intensjonsavtalen knyttet opp mot salg av sensoren, med dertil faktisk behov for renrommet?
Redigert 14.08.2024 kl 08:20 Du må logge inn for å svare
12Fire
14.08.2024 kl 06:14 1598

En naturlig oppfølgning herfra, vil være nye målinger av MARD, gitt det vedvarende er en målsetning i kjølvannet av LFS-SEN-001 studien: "Our fantastic development team will continue to improve both the technology and algorithms, and I am confident that the MARD of Sencell will further improve and consequently challenge existing CGM technologies, not only on size and longevity, but most important on accuracy.”, Lifecare CSO Professor Pfützner states."

rischioso
14.08.2024 kl 01:00 1669

RE - Det er ikke gitt at det blir noen suksess selv om produktet er utmerket, mange eksempler på akkurat det iñ denne sektoren.

* Woulgan er en av dem...;)

https://www.ba.no/nyheter/denne-salven-skal-fa-umulige-sar-til-a-gro/s/1-41-7282093
Redigert 14.08.2024 kl 01:03 Du må logge inn for å svare
bravi
13.08.2024 kl 23:10 1726

Kanskje bare 5-10% av de med D1 er så alvorlige tilfeller at de vil ha nytte av Life sitt måleutstyr eller tilsv. fra andre leverandører. Da snakker vi om bare 6 mill world wide, ingen blockbuster akkurat. Ser man på historikken til Life vil de ikke få til noen ting, ihvertfall ikke noe som gir penger i kassa.
Redigert 13.08.2024 kl 23:13 Du må logge inn for å svare