TGS - A new era

Nestoren
TGS 01.07.2024 kl 17:43 143578

RIP Hvalross. Aldri glemt.
--
Hvem er klare for å skrive historie som verdens beste seismikkselskap?


"This is more than a merger of two companies," said Kristian Johansen, CEO at TGS. "It's a blending of strengths, uniting our robust financial performance, exceptional customer service, operational excellence, cutting-edge technology and innovation. Our new executive team is poised to drive forward these advancements with a fresh strategic vision, ensuring that our combined expertise translates into greater value for our customers and shareholders; while our new brand identity captures our commitment to being a strategic partner for energy companies worldwide, providing the insights and solutions needed for today and anticipating the challenges of tomorrow."

Capital Markets Day, 29 August 2024, Oslo:

The merger of TGS and PGS forms a powerhouse in the energy sector, enhancing its capabilities to support energy exploration and production on a global scale. As the industry evolves, TGS is ideally positioned to serve the entire energy market with more comprehensive, advanced solutions. This integration will enable the Company to leverage a wider pool of technological resources and expertise, significantly boosting its operational efficiency, innovation and customer engagement strategies. TGS leadership will present more information on the vision for the new Company at a Capital Markets Day, to be held in Oslo on 29 August 2024.

Redigert 22.07.2024 kl 19:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 15:39 1653

Knappe 12% unna 2 sifret kurs - i morgen er vi nok der...;)
Geiren
I går kl 15:41 1634

Evig optimist
Obxserver
I går kl 16:02 1552

Resesjon avblåst for denne gang.
Nestoren
I går kl 17:44 1289

Tilbakekjøp av aksjer burde settes i gang denne uken. Ikke vent til kapitalmarkesdagen.
petterwotsan
I går kl 18:06 1219

Stop bullshit about share buy back.
Nowhere this has been announced. Only approval was asked, that doesn't mean company definately will buy back.

Fischer
I går kl 19:24 987

Sant nok, men under Q&A på Q2 presentasjonen ble det gitt klare indikasjoner på at de så for seg en kombinasjon av utbytte og tilbakekjøp. Og det ble antydet om tiden fremover: «Potential more us of buy back than we have seen before».
I lys av at godkjennelsen er gitt i EGF og de siste dagers fall er jeg helt på linje med Nestoren at dersom de ønsker å benytte seg av tilbakekjøp, er dette et godt tidspunkt å iverksette dette (før CMD)
Nestoren
I går kl 20:06 846

I guess sometimes you need common sense to read between the lines.
SoLong
I går kl 21:17 647

Kortere til 100 enn 200 nå
Loracil
I går kl 21:23 620

I de seneste årene har markedsuro vært over i løpet av en halv uke. Denne gangen tenker jeg at det kanskje varer litt lenger, sier investor Harald Espedal, som selv benytter børsfallet til å kjøpe aksjer og samtidig gir et aksjetips.
Nestoren
I går kl 21:39 557

– Jeg tror markedene overdriver resesjonsfaren litt, skriver kredittstrateg Ole André Kjennerud i DNB Markets i en oppdatering mandag kveld.

Kredittstrategen viser til at det riktignok er slik at det amerikanske arbeidsmarkedet har mistet noe fart og har fått en noe høyere arbeidsløshet, men han fremhever så at «det er ikke slik at bedriftene sparker store mengder med ansatte».

Ettersom markedene er blitt svært volatile, kan det være at bedriftene går til det skrittet å gir ansatte sparken, men flere faktorer taler mot. Kjennerud viser til at tilgangen på finansiering i kredittmarkedet fortsatt er bra og at bedriftenes inntekter vokser.

Samtidig vil politisk risiko – etter at det er mer uklart hvem som vinner presidentvalget i USA til høsten – kunne påvirke markedene. Det samme kan eskalering av konflikten i Midtøsten bidra, skriver Kjennerud.

– Det at markedet overreagerer litt er en kjøpsmulighet. Det at markedene priser inn at Fed vil kutte renten med 125 basispunkter innen utgangen av året, er i overkant pessimistisk gitt at den amerikanske økonomien fortsatt går relativt bra. Bnp i USA steg med 2,8 prosent i andre kvartal, sammenlignet med første kvartal.
Bennyfyfasan
I går kl 21:59 461

Der er olja i pluss - og Riskokern er nok borte i morgen når det igjen er grønt :-)
rischioso
I går kl 22:20 369

Er det noen jeg er så er det alltid til stede - at man ikke skriver alltid betyr ikke at man er borte...;)
Nestoren
I går kl 22:21 368

Går det bra med investeringen i Harmonychain?
CatchTrader
I går kl 22:50 262

Forstår ikke grunnen til at du hele tiden skal stille spørsmål om Harmonychain i denne tråden? Er det et forsøk på å rettferdigjøre en dårlig investering i TGS? Harmonychain, eller Lokotech som det heter i dag og TGS, er to vidt forskjellige selskap - og bare for å kommentere dette veldig kort, så har Lokotech et potensiale som er minst 3x så stort som TGS, hvis vi ser i fra aksjonær ståsted, og det regner jeg med at du gjør… ;)
Redigert i går kl 23:36 Du må logge inn for å svare
PerUlv Den ene
I går kl 22:59 234

Tja...

Det kan alltid være fornuftig og ikke ha skrevet for mye... Skrevet må man passe på. Skrevet er ensbetydende med klar mening. Og... Er det åpent så kan man fort bli tatt... (Kanskje av noen man ikke liker, hehe) Så moralen er å knipe knærne sammen...
BIFFogBÆRNÉ
I går kl 23:01 228

Håper denne holder seg nede litt til. Skal kjøpe mer👍👍
rischioso
I går kl 23:06 203

Rødhette, som kjent så er jeg en giver - verre er det nok med deg som er en receiver...;)
PerUlv Den ene
I går kl 23:22 147

Hehe...

Nå kunne jeg vert veldig ufin men jeg skal holde meg for god for det...Men....

Helt ærlig er du jo FA Forumets største kverulant.. Tar du deg en "Bolle" og holder deg til dine meninger om TA er det greit. Jeg er ikke "helt uenig med deg" i dine TA vurderinger i TGS så vell som NAS. Men kanskje en noe annen tilpasning i din skrivemåte kan glimre til din egen fordel.. Og... Dette skriver jeg etter to XO... (Men telling er ikke min sterke side... eller... kanskje det er tre?)

rischioso
I dag kl 00:03 45

Vi kunne sikkert ha vært 2 gode buser i godt XO selskap så ikke vektlegg mine morsomheter mer enn jeg gjør med dine for såpass takhøyde bør vi kunne ha vi som sikkert samlet snart har nærmere 100 års livserfaring.

Mao, en slik situasjon vi nå opplever har vi opplevd en del ganger før og av erfaring så vet vi at slikt også gir muligheter, men så var det det med timingen da - de som timer best er også de som vil tjene mest og det er jo nettopp det dette handler om for verden går mest sannsynlig ikke under og da er det om å gjøre å plukke de rette på best mulig tidspunkt og ta med oss på den andre siden når det igjen lysner for det vil det jo - en eller annen gang selv om det kanskje kan gå litt lenger tid denne gangen enn den forrige - og kveruleringen, ja den bør vi la forumkverulanten oivindl stå for - ingen over og ingen ved siden...;)