TGS - A new era

Nestoren
TGS 01.07.2024 kl 17:43 150073

RIP Hvalross. Aldri glemt.
--
Hvem er klare for å skrive historie som verdens beste seismikkselskap?


"This is more than a merger of two companies," said Kristian Johansen, CEO at TGS. "It's a blending of strengths, uniting our robust financial performance, exceptional customer service, operational excellence, cutting-edge technology and innovation. Our new executive team is poised to drive forward these advancements with a fresh strategic vision, ensuring that our combined expertise translates into greater value for our customers and shareholders; while our new brand identity captures our commitment to being a strategic partner for energy companies worldwide, providing the insights and solutions needed for today and anticipating the challenges of tomorrow."

Capital Markets Day, 29 August 2024, Oslo:

The merger of TGS and PGS forms a powerhouse in the energy sector, enhancing its capabilities to support energy exploration and production on a global scale. As the industry evolves, TGS is ideally positioned to serve the entire energy market with more comprehensive, advanced solutions. This integration will enable the Company to leverage a wider pool of technological resources and expertise, significantly boosting its operational efficiency, innovation and customer engagement strategies. TGS leadership will present more information on the vision for the new Company at a Capital Markets Day, to be held in Oslo on 29 August 2024.

Redigert 22.07.2024 kl 19:42 Du må logge inn for å svare
Evaldas
I dag kl 11:56 2053

Syd, Takker, god nytting info og stemmer nok bra. Vurdere selv og kjøpe Vår Energi pga mye utbytte og ha sammen med TGS som jeg har langsiktig.
Skimmy
I dag kl 12:06 2019

Nå var du morsom! Har TGS gått opp? Og begge de to nevnte har ved flere anledninger skolert det de kaller menigheten om at kontrakter på løpende bånd er innbakt i kursen! Så hvor var barnehagementaliteten?

Ps. Har mer enn full jobb, det er eneste grunn til at jeg har råd til å eie TGS.
CatchTrader
I dag kl 12:41 1899

RisCatchChiosoTrader, en krysning av oss, en hybrid som hadde banket alt av AI og annet kunstig rask…;)

Faren er ikke over, TGS løfter seg så vidt på luft og kjærlighet - sannheten er at situasjon er slik at man pisser i buksa for å holde varmen. Når det blir kaldt, så blir det langt i fra bedre

I morgen lommeruskutbetaling, husk at kursen går tilsvarende ned. Ellers er det småsparere og short som styrer butikken - en dårlig kombo sammen med stor usikkerhet i midtøsten, Japan, US og ikke minst oljeprisen. Den som lever får se…..;)
SoLong
I dag kl 13:34 1735

Det er så få hauserinnlegg om dagen, så det virker som om menigheten også har begynt å evakuere skipet.
Redigert i dag kl 13:35 Du må logge inn for å svare
Grøntgress
I dag kl 13:58 1661

Tror de fleste er såpass trygg på denne investeringen at de ikke ser seg nødt til å bruke timesvis her inne på forumet som enkelte andre stakkarslige folk. Deg inkludert. Følg med, vi skal enda litt mer opp i dag.
Sola_stiger
I dag kl 14:01 1649

Eller kanskje man bare ikke gidder å bruke tid på stadig munnhuggeri, hersketeknikker og shitkasting. Det er ikke noe å hente i tråden lenger, den er totalt ødelagt av barnehagestemning der folk krangler om hvem som har sterkest pappa.
Morraberget
I dag kl 14:07 1626

Er ikke du en i menigheten da ? Eller er du av de som ikke eier noe her bare kverulerer med de som ikke er i menigheten ?
Tråden ødelegges av folk på barnehage nivå her inne. Om å gjøre å latterligjøre folk som eier en aksje dr hsr troa på. Markedet og kursene med dem går opp og ned. Slik de alltid har gjordt. Intet nytt under solen. En plukker aksjer som en har troa på å prøver å time så godt som mulig. Noen treffer godt andre misser og sånn er aksjelivet. Alle har samme mål nemlig å skape overskudd og tjene penger. Behøver ikke å rakke ned, dele opp hvem som er hvem. Noen har troa. Andre har ikke det.
Skriv voksent ig oppfør dokker enten dere eier ikke eier, har tjent eller har tapt. Bruk forumet som det er ment. Snakk om aksjen og hvorfor det ene eller hvorfor det andre. Respekter hverandre. Go Sommer 😎
rischioso
I dag kl 14:36 1529

Det som hovedsakelig ødelegger tråden er følgende:

(1) Om man er kritisk så diskuterer man ikke med vedkommende, men er opptatt av å henge vedkommende ut.
(2) Om man er positiv så tas man inn i varmen okke som og uansett hvor fantasifullt innlegget er.

Dette både hver for seg og til sammen tar bort grunnlaget for en plausibel diskusjon og dermed ødelegger tråden - altså det at menigheten beskylder andre for å ødelegge noe de selv bidrar sterkt til å ødelegge og det hver eneste dag blir jo ikke annet enn komisk - skjerpings...;)
oivindl
I dag kl 14:43 1489

"Om man er kritisk så diskuterer man ikke med vedkommende, men er opptatt av å henge vedkommende ut.
-rischioso

"Dette er det mest kunnskapsløse og misvisende innlegget på lenge og ikke overraskende kom det fra selveste forum kverulanten vår - det selvutnevnte forum politiet.”
-rischioso
Redigert i dag kl 14:44 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 14:59 1429

At det vil komme tidvise, små og midlertidige rekyler tilbake etter flere dager med fall er helt naturlig, MEN kursen er baktung selv på en knallblå OSE noe som forteller at markedet ikke er like sikker som menigheten virker å være at korreksjonen er over for denne gang. For setter FED ned renten noe som er å forvente den nærmeste tiden så vil den korreksjonen vi har sett frem til nå fremstå som ikke annet enn et lite pust i sivet sett i forhold til det som da mest sannsynlig vil komme så og avvente er nok det lureste man kan gjøre i disse tider - mao, Cash is King - JustSayin....;)
CatchTrader
I dag kl 15:05 1400

Helt korrekt som Rischioso skriver, er det så vanskelig å forstå? Bare å bla ett par sider tilbake, så ser du at alle slags motargumenter og meninger i mot menigheten blir avkuttet med personangrep og vås. Nå som menigheten forstår at vi hadde helt rett, så er unnskyldningen at diskusjonene er useriøse. Vi forstår at dette er tungt å svelge nå…..;)
Nestoren
I dag kl 15:20 1339

Det er sommer. Flere av oss har bedre ting å gjøre enn å høre dere klovner repetere det samme om og om igjen om en aksje dere ikke eier.
BIFFogBÆRNÉ
I dag kl 16:29 1100

Carnegie jekker opp kursmål i borr:
vårt hovedscenario en sunn balanse mellom tilbud og etterspørsel av olje og en langvarig investeringssyklus", skriver meglerhuset."

Blir nok litt leting og skal du se.
Blue Cow Group
I dag kl 16:32 1079

Det er akkurat det som er poenget i trollinga deres - oppføre seg som en regelrett drittsekk, kaste dritt mot alt og alle, få tilsvar på at det ikke er grei oppførsel for så å late som du får tilsnakk for å tro kursen skal ned i stedet for opp... Best å bare overse det, det faller på sin egen urimelighet, hvis alle klarer å overse trollinga dems vil de gå lei og finne nye jaktmarker.
BIFFogBÆRNÉ
I dag kl 16:35 1072

Tror du er litt vel optimistisk. Disse gutta er proffe kverulanter.
Kontur
I dag kl 17:44 895

Positivt at så mange har interesse i TGS, betyr at verdien skal opp det😀
portion
I dag kl 18:10 806


Hedgefond-direktør etter oljeprisfall: – Det fysiske markedet kjøper dippen
Frykt for resesjon har sendt oljeprisen ned. Nadia Martin Wiggen i Svelland Capital ser krefter i det fysiske oljemarkedet som trekker i motsatt retning.


https://e24.no/boers-og-finans/i/1M624J/hedgefond-direktoer-etter-oljeprisfall-det-fysiske-markedet-kjoeper-dippen
Skimmy
I dag kl 19:15 681

Takk for deling! God artikkel.
rischioso
I dag kl 19:24 653

HUSK å oppdatere oss på kursutviklingen i morgen...;)

Ditt kursmål - 199 - avvik?
Mitt kursmål - 99 - avvik?
CatchTrader
I dag kl 19:48 596

Blir spennende!:))
Redigert i dag kl 19:49 Du må logge inn for å svare
Kontur
I dag kl 21:09 412

Klart det. Ingen problem. Hver 14 dag.

Hvilke aksjer er du inne i nå da som du kan anbefale?
Redigert i dag kl 21:11 Du må logge inn for å svare
Nestoren
I dag kl 21:25 362

Kanskje 1,5 kr på Harmonychain kommer raskere? Eller kanskje oppkjøpet til Harmonychain med oppside på 50-100%?
CatchTrader
I dag kl 22:31 182

Jeg ser at du også tråkker rundt i den samme salaten som menigheten gjør. Altså du møtte deg selv i døren….;) Men, det var kanskje ikke i tankene dine da du skrev “paradokset”?

For øvrig, ble det en u-sving over dammen i kveld - morgendagen kan by på både det ene og andre, men lommepenger blir det uansett da ;)
PerUlv Den ene
I dag kl 22:43 131

Hehe...

Arroganse konkurransen mellom deg og "Riskokeren" er jo en sann fornøyelse å følge. Tripp, trapp. tripp trapp og "Treskoen" havner i pesen??? Eller var det elva??". Vips... Så vart alt til aske eller "to druknede tapere???". Men... "At vi har rett" er vel en "noe drøy påstand" (Siden vi ikke er på NOK 70,- hehe). Blir liksom "Vi to seilet i en tresko" og hva som så skjedde ser du jo her..

https://www.youtube.com/watch?v=Yc5eRcaE4Ik&pp=ygUYVmkgdG8gc2VpbGV0IGkgZW4gdHJlc2tv
Redigert i dag kl 22:52 Du må logge inn for å svare