TGS - A new era

Nestoren
TGS 01.07.2024 kl 17:43 164641

RIP Hvalross. Aldri glemt.
--
Hvem er klare for å skrive historie som verdens beste seismikkselskap?


"This is more than a merger of two companies," said Kristian Johansen, CEO at TGS. "It's a blending of strengths, uniting our robust financial performance, exceptional customer service, operational excellence, cutting-edge technology and innovation. Our new executive team is poised to drive forward these advancements with a fresh strategic vision, ensuring that our combined expertise translates into greater value for our customers and shareholders; while our new brand identity captures our commitment to being a strategic partner for energy companies worldwide, providing the insights and solutions needed for today and anticipating the challenges of tomorrow."

Capital Markets Day, 29 August 2024, Oslo:

The merger of TGS and PGS forms a powerhouse in the energy sector, enhancing its capabilities to support energy exploration and production on a global scale. As the industry evolves, TGS is ideally positioned to serve the entire energy market with more comprehensive, advanced solutions. This integration will enable the Company to leverage a wider pool of technological resources and expertise, significantly boosting its operational efficiency, innovation and customer engagement strategies. TGS leadership will present more information on the vision for the new Company at a Capital Markets Day, to be held in Oslo on 29 August 2024.

Redigert 22.07.2024 kl 19:42 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 16:02 432

Det er vel ikke snakk om å kaste noen inn i en sykebil - det er mer snakk om at når vi ser at noen er i ubalanse og kanskje trenger hjelp så tilbyr vi det gjennom deling - om vedkommende tar i mot og eventuelt bruker det for alt det er verdt er jo den enkeltes valg, men muligheten er der og det er det som er viktig og noe de fleste burde sette pris på - medmenneskelighet kalles det...;)
Skimmy
I dag kl 16:16 376

Fjernet du nå enhver tvil på at du opererer med flere nick, eller tillegger du CatchTrader at ambulansen han sendte ut ikke skulle ta med noen?
rischioso
I dag kl 16:20 357

Som sagt, det er den enkeltes valg om man ønsker å bli med i sykebilen (for å bruke den termen) - det viktigste er jo at sykebilen er tilstede så den enkelte har et valg - om man velger å benytte seg av det er jo den enkelte selv som bestemmer - altså ikke snakk om å kaste noen inn mot sin vilje - ser du forskjellen...?...;)
oivindl
I dag kl 16:20 355

Når man ikke er opptatt av egen troverdighet, men er her med formål å tjene penger, så er jo det en ærlig sak, men å kalle det medmenneskelighet er vel å ta litt hardt i.
Skimmy
I dag kl 16:21 349

For han klaget jo på at ambulansen fikk spikermatte kastet foran på vei for å redde, en menighet uvitende om sin sykdom, fra udergang. Har du aksjer, er du jo myndig, ergo istand til å bestemme selv hva pengene dine går til! Eller er du/dere uenig?
rischioso
I dag kl 16:26 329

Hva CT skriver får han stå for selv noe som gjelder alle - jeg er ikke kjent med spikermatta, men helt enig i at den enkelte selv får bestemme og av samme grunn er det jo desto viktigere at man får forskjellig input og ikke bare haleluja for da kan det fort gå galt...;)
Skimmy
I dag kl 16:30 309

Men du legger deg fortsatt opp i mitt svar til hans post! Da må du jo vite hva han mener da? Eller prater du piss på andres vegne uoppfordret?
rischioso
I dag kl 16:35 295

Jeg må ikke vite hva han mener, men tolker det slik at du har tolket ham feil for jeg tolket han annerledes...;)
Skimmy
I dag kl 16:36 286

Så når noe tolkes forskjellig, har du ALLTID rett? Ydmyk og fin fyr du!
rischioso
I dag kl 16:54 213

Nei, nå feiltolket du meg - jeg deler tolkningen min akkurat som du deler din så får vi vente på fasit ikke ulikt når det kommer til aksjekurs....;)

En fortsatt fin dag i solen ønskes!