TGS - A new era

Nestoren
TGS 01.07.2024 kl 17:43 175284

RIP Hvalross. Aldri glemt.
--
Hvem er klare for å skrive historie som verdens beste seismikkselskap?


"This is more than a merger of two companies," said Kristian Johansen, CEO at TGS. "It's a blending of strengths, uniting our robust financial performance, exceptional customer service, operational excellence, cutting-edge technology and innovation. Our new executive team is poised to drive forward these advancements with a fresh strategic vision, ensuring that our combined expertise translates into greater value for our customers and shareholders; while our new brand identity captures our commitment to being a strategic partner for energy companies worldwide, providing the insights and solutions needed for today and anticipating the challenges of tomorrow."

Capital Markets Day, 29 August 2024, Oslo:

The merger of TGS and PGS forms a powerhouse in the energy sector, enhancing its capabilities to support energy exploration and production on a global scale. As the industry evolves, TGS is ideally positioned to serve the entire energy market with more comprehensive, advanced solutions. This integration will enable the Company to leverage a wider pool of technological resources and expertise, significantly boosting its operational efficiency, innovation and customer engagement strategies. TGS leadership will present more information on the vision for the new Company at a Capital Markets Day, to be held in Oslo on 29 August 2024.

Redigert 22.07.2024 kl 19:42 Du må logge inn for å svare
Nestoren
I dag kl 21:55 101

Husker når Riskokern hadde pengene sine i Nordic Mining, Lifecare og NODL.
På en kveld ble det utvanningsemisjon i Nordic Mining or Lifecare mens NODL tapte en rettssak og stupte 80%
Redigert i dag kl 21:55 Du må logge inn for å svare
Kontur
I dag kl 21:25 187

Ta det som et godt tegn. De vil tape, skifte kurs, ectect. Har prøvd, men heretter er det bare å overse. Agendaen er da tydelig
Grøntgress
I dag kl 21:00 199

Snakk om klovn. Så mye piss fra han å ett par-3 andre at forumstråden ødelegges.
unikum
I dag kl 20:46 237

Har du noen gang noe positivt å si noen steder? Er jo bare møkk hele veien, uansett selskap. Samtidig så må det vel være det samme for deg som har bundet opp all kapitalen i ett par strålende selskaper med 80 % tap så langt og verre blir det vel utover høsten.
Jackalen
I dag kl 18:49 454

Hvor mange timer har de ventet på ventingen for å vente på billig billig aksjer?

Har man suksess i hva man bedriver så har man ingen behov for å dytte narrativet sitt på andre, heller tvert imot.

Det merkelige kan man si er også at under ÆÆrendalsuka, så har de tid til oss her inne :-))) Kan jo umulig være en aktør av betydning utover egne skrifter og spaltede personligheter.

Vel, kanskje du klarer å vente deg til noe lummrusk og store prosenter, men det lar seg tydeligvis vente på....

Hva venter de på folkens ris, dich, catch................??
Nickhead
I dag kl 18:40 487

Det er beundringsverdig, kursen beveger seg marginalt opp/ned
men her på forumet "håver"man inn daglige fortjeneste i hundretusen klassen.
Akk ja,heldigvis et anonymt forum
rischioso
I dag kl 18:23 530

De rimeligst aksjene får de som venter så de kan handle på 2-sifrede kurser - det behøver heller ikke å være lenge til da vi kun er knappe 20% unna...;)
Redigert i dag kl 18:24 Du må logge inn for å svare
Kontur
I dag kl 18:07 568

Bare et tidsspørsmål nå før gutteklubben grei starter å kjøpe TGS aksjer. Tipper de starter før CMD den 29 aug.
Hvem starter ballet og skaffer seg de rimeligste aksjene tro?
Analytikerene kommer også snart med oppdateringer av sine kursmål på New TGS
rischioso
I dag kl 17:25 674

Grattis til menigheten og til DNB - i dag krøp kursen opp og touchet DNB's kursmål på 125...;)
Redigert i dag kl 17:35 Du må logge inn for å svare
Morraberget
I dag kl 16:44 786

Kjøpte i Mai 2022, desverre ca 20 mai. Solgte/tradet en gang under «bank krise» i fjor da PGS gikk ned mye, kjøpte tilbake alt på lavere kurs enn jeg solgte og fikk noen flere aksjer fra den nervøse traden 😊 Ellers fylt på med kjøp i dumpene som har vært. De har det vært en del av i PGS og kjøpte på 120 nå sist i TGS for utbyttet 😃 Ser nå på porteføljerapporten min på Nordnet at avkastningen er registrert på 161% i pluss. Så om jeg realiserte ville det være fortjenesten …. Men jeg har vært tålmodig og long disse siste 2 1/2 år og håper og ser jo at det går veien for enda større avkastning. Det er en strategi jeg er fornøyd med. Og det er de tallene og fakta jeg får fra min Handelskonto hos Nordnet. Ønsker ikke å vise noe som helst utover at langsiktig strategi for min del har gitt 161% i papirgevinst så langt i Seismikk ⛴⛴🦅🦅☃️☃️
Kontur
I dag kl 16:25 862

Kjøperne kommer nå. Status short?
Obxserver
I dag kl 13:33 1155

Er en av de som kjøpte PGS tidlig og har hatt en eventyrlig avkastning. TGS kommer, kjøp mens det fortsatt er billig!
oivindl
I dag kl 13:02 1256

Om det er min kommentar du anser som sannheten, så er vi jo enige.
Kontur
I dag kl 12:31 1347

For de som tok sjansen i PGS og har blitt med siden da så har det vært svært lukrativt. Samme med de som var med TGS aksjen opp og muligens solgte seg ned/ut rundt 200.
Tenker det er samme gjengen som nå sitter å venter på rett inngang for å bli med på ny opptur i New TGS, et mye bedre og mer komplett selskap.
Mye større potensiale nå med tanke på marked og redusert konkurranse.
At verdien av TGS nå skal falle ned imot de verdier det fabuleres om hos noen tror jeg ingenting på. De prøver å holde kursen tilbake (gutteklubben grei) og blir svært irritert over at de ikke klarer det.
Grunnen til at kursen ikke lar seg presse lenger ned er at der ikke er usikkerhet igjen i aksjen samtidig som pilene innen sektoren omtrent utelukkende peker opp.
Shorterne slipper snart opp for verktøy og idet øyeblikk noen flere med litt muskler bestemmer seg for å løfte TGS verdiene dit de høre hjemme så får vi en rask opptur som vil vare. Pr i dag er TGS priset til halv pris i forhold til ved forrige oppgangssykel og det var i et mye mer uoversiktelig marked.
At enkelte som står utenfor TGS uten aksjer og hissigere og hissigere roper selg tar jeg utelukkende som et godt tegn.
Soleklart KJØP TGS
CatchTrader
I dag kl 12:04 1436

Skjønner at det er vanskelig å svelge sannheten - For det er akkurat det det er - og det vet jo dere også, selv om dere aller mest ønsker å fortsette med eventyret
Lafreri
I dag kl 11:27 1562

Vanskelig å tolke innlegget ditt annet enn du kalte ham en løgner.
protagoras
I dag kl 11:27 1562

Du trekker i tvil at jeg snakker sant og at jeg dekker meg bak anonymitet.
Prøver å ta brodden av påstanden med en generell betraktning om at "det gjelder de fleste".
Du er ikke flink med ord - og du kan heller ikke være overrasket over at mange her ser på deg som en drittsekk.
(nå var jeg like subtil som deg, hvis du skjønner hva jeg mener)
rischioso
I dag kl 11:23 1589

Du har tydeligvis ikke forstått hva jeg har skrevet - kanskje lese innlegget 1 gang til...;)
Redigert i dag kl 11:23 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 11:15 1616

På et anonymt forum så er det ingen grense for hvilke %-er den enkelte tjener, men nå viste jeg til virkeligheten - og den er nok en helt annen - for de fleste...;)
Redigert i dag kl 11:15 Du må logge inn for å svare
protagoras
I dag kl 11:11 1633

Hmm mine aksjer har gått 400% på 4 år, så litt usikker på hva som menes med at langsiktighet historisk har vært en dårlig strategi.
rischioso
I dag kl 11:11 1637

RE - Dagens kurs vil i fremtiden se ekstremt lav ut. Kurs og utbytter vil stige mye tror jeg.

* Først skal kursen mest sannsynlig ned til 2-sifret hvor dagens kurs er kun knappe 19% unna så i det korte til det mellomlange bildet som også er fremtiden så vil nok dagens kurs heller se dyr ut...;)
rischioso
I dag kl 11:06 1654

Uffda, berørte jeg noe sårbart. Langsiktighet her har jo vist seg historisk å ikke være noen god strategi innen den sykliske seismikk bransjen, men det er jo alltids lov å håpe selv om det mest sannsynlig ikke blir noen endring på akkurat det - i alle fall ikke i det korte til mellomlange bildet nå som man skal gjennom en utfordrende, tidkrevende og ikke minst kostbar innflettingsprosess og topper vi det med at de ikke får refinansiert den massive gjelda som kom med på lasset sammen med PGS fordi lånemarkedet fortsatt er utfordrende så ser det ikke bare lyst ut - for å si det mildt...;)
Redigert i dag kl 11:07 Du må logge inn for å svare
Morraberget
I dag kl 09:50 1831

Måtte dine agumenter bli til sannhet fremover og dine ønsker gå i oppfyllelse 👍🌬🌬⛴⛴🦅🦅☃️☃️ Dette er jo hovedgrunnen til at flere her inne eier TGS. ☺️
Kontur
I dag kl 09:44 1857

Det som nå skjer, og som er bestemt (europa) er at de som kan produsere mer energi har fått sterke oppfordringer om å gjøre det av de andre ministrene. Særlig gjelder dette økt utvinning av gass. Alle våre anlegg går for fullt men det er langt ifra nok.
Det blir mye mer leting, borring, pumping og oljeservicearbeide i overskuelig fremtid. Vi er nødt. Der finnes ingen annen løsning. Alternativet er å hente mer ifra f. Eks Russland.
Dette gjelder ikke bare Europa men i hele verden.
Det er den faktiske realitet som raskt kommer og TGS står som verdensledende på sitt felt og nå fullintegrert med også den aller beste og mest effektive skipsflåten til å utføre arbeidet på alle hav.
Presset på de ulike nasjoners ledere stiger, de er nødt til å skaffe mer flyttbar energi.
Leteratene og salg ifra biblioteket vil skyte i været de kommende årene.
Oljereservoarreservene er i stor grad i ferd med å bli brukt opp, det må finnes nytt.
Sitt LONG i TGS og bli mye rikere er det beste tipset.
Dagens kurs vil i fremtiden se ekstremt lav ut. Kurs og utbytter vil stige mye tror jeg.
Jackalen
I dag kl 08:56 2009

Ja, man gjør jo så godt man kan for å passe inn blant bortkastede "bidrag". Dog gjør jeg dette med enkle ord, få ord og ikke minst rettet mot deg og din spaltede personlighet. Sånn ut over dette så blir det jo en fin dag for oss "idiotene" med laaaaaaange ......... horisonter og nok penger til å unngå ditt møkkaforum liv!

Skimmy
I dag kl 08:53 2028

La oss da håpe at noen av disse milliardene havner på TGS sin konto og ikke kun til verft og utbyggere.
BWMx5
I dag kl 08:31 2147

15.08.2024 08:19:50
UPDATE 1-Norwegian oil companies to further increase oil investments
(Adds detail in paragraph 1, 2025 forecasts in paragraphs 3-4)
OSLO, Aug 15 (Reuters) - Norwegian oil and gas
investments are expected to hit a record this year and to stay
high in 2025, driven by a string of ongoing field developments
and cost inflation, a national statistics office (SSB) survey
showed on Thursday.
The country's biggest business sector now expects to invest an all-time-high 257 billion Norwegian crowns ($23.99 billion) in 2024, up from a 246.9 billion crown estimate made in May and exceeding a previous record of 224 billion crowns in 2014.

Preliminary estimates for oil and gas investments in
2025 stood at 240 billion crowns, compared to a previous
estimate of 215.8 billion crowns in May.

Forecasts will normally rise as companies firm up
spending plans in the months leading up to a new year.
($1 = 10.7126 Norwegian crowns)


(Reporting by Nerijus Adomaitis and Terje Solsvik, editing by Nora Buli)
BIFFogBÆRNÉ
I går kl 20:47 2646

Måtte disse deilige grønne dagene fortsette👌👌👌
Og 2 sifret våt drøm (for enkelte) være nettop det....

Kjøpte min foreløpig siste post på 118,20 kr på krakkmandagen. Klassisk anger på at ikke kjøpte mer. Menmen
Redigert i går kl 20:47 Du må logge inn for å svare
portion
I går kl 18:50 2918

Ramform Vanguard er ute og tester etter ombyggnig ser jeg.
like før den skal i gang med en jobb for hav vind
https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/shipid:375793/zoom:10

Denne jobben :)
This 45-day contract reinforces and strengthens TGS' position in the offshore wind, data and characterization market, and underscores its commitment to delivering high-quality data solutions. The Ramform Vanguard will mobilize for the survey in Q3.

https://www.tgs.com/press-releases/tgs-awarded-ultra-high-resolution-3d-acquisition-contract-in-europe
Redigert i går kl 18:55 Du må logge inn for å svare
Kontur
I går kl 15:32 3271

Går godt for de fleste selskaper innen olje, gass, oljeservice. «Alle» har jo egentlig skjønt at energibehovet på verdensbasis bare øker år for år og at der pr i dag ikke finnes noen energikilde av betydning til å klare å redusere kraftbehovet ifra olje og gass innen noen tiår. Samtidig er der svært mye uroligheter som gjør at selskap og land ser at det som var en grei leverandørkilde kun for få år siden ikke er det lenger. Det at f.eks Europa har gjort seg avhengig av fiendens energi er en situasjon en ikke kan fortsette med. Samme med stortstilt tapping av strategiske oljelagre som har skjedd mange steder nå.
TGS sitter på en teknologi, bibliotek, kall det beredskap som vil bli svært viktig den kommende tiden tror jeg. Var nokså sikker når jeg begynte å kjøpe PGS aksjer for over 2 år siden og er enda sikrere nå.
TGS aksjen vil bli et godt papir å sitte med fremover de kommende mnd og år. Med fusjonen nå i boks har de verdens mest effektive og helintegrerte seismikkflåte.
rischioso
I går kl 00:57 3919

Alle med litt innsikt vet også at en CMD aldri inneholder kursdrivende nyheter og det var det som var temaet for en slik feilaktig insinuering, men ikke alle har fått med seg hva diskusjonen gikk ut på - tydeligvis...;)
Fischer
I går kl 00:38 3936

Alle med litt innsikt på børsen vet at cmd presentasjoner publiseres i forkant på newsweb, men tydeligvis ikke alle ….
rischioso
13.08.2024 kl 23:22 4066

Du klarte i alle fall og dele et ordentlig bortkastet innlegg - uansett, takk for at du stikker innom...;)
Kontur
13.08.2024 kl 22:34 4197

Vi får se, tror ikke det men har nokså store forhåpninger om at TGS aksjonærene nå går inn i en god periode. Oppturen kommer.
Nestoren
13.08.2024 kl 20:40 4454

Noen som har tenkt seg til kapitalmarkedsdagen i Oslo?
Jackalen
13.08.2024 kl 19:15 4622

Innom for å sjekke

Bortkastet tid

meeeen pengene renner inn og sånn går no dagan
rischioso
13.08.2024 kl 18:50 4682

RE - Ting kan jo plutselig endre seg også. Hvis man ser et annet godt case. Solgte meg litt ned i rigg for en tid siden. Og puttet på KOG . Ble raske 200k det

* Du var ikke alene om akkurat det - uten sammenligning forøvrig...;)