TGS - A new era

Nestoren
TGS 01.07.2024 kl 17:43 175687

RIP Hvalross. Aldri glemt.
--
Hvem er klare for å skrive historie som verdens beste seismikkselskap?


"This is more than a merger of two companies," said Kristian Johansen, CEO at TGS. "It's a blending of strengths, uniting our robust financial performance, exceptional customer service, operational excellence, cutting-edge technology and innovation. Our new executive team is poised to drive forward these advancements with a fresh strategic vision, ensuring that our combined expertise translates into greater value for our customers and shareholders; while our new brand identity captures our commitment to being a strategic partner for energy companies worldwide, providing the insights and solutions needed for today and anticipating the challenges of tomorrow."

Capital Markets Day, 29 August 2024, Oslo:

The merger of TGS and PGS forms a powerhouse in the energy sector, enhancing its capabilities to support energy exploration and production on a global scale. As the industry evolves, TGS is ideally positioned to serve the entire energy market with more comprehensive, advanced solutions. This integration will enable the Company to leverage a wider pool of technological resources and expertise, significantly boosting its operational efficiency, innovation and customer engagement strategies. TGS leadership will present more information on the vision for the new Company at a Capital Markets Day, to be held in Oslo on 29 August 2024.

Redigert 22.07.2024 kl 19:42 Du må logge inn for å svare
Kontur
I går kl 21:25 483

Ta det som et godt tegn. De vil tape, skifte kurs, ectect. Har prøvd, men heretter er det bare å overse. Agendaen er da tydelig
Nestoren
I går kl 21:55 397

Husker når Riskokern hadde pengene sine i Nordic Mining, Lifecare og NODL.
På en kveld ble det utvanningsemisjon i Nordic Mining or Lifecare mens NODL tapte en rettssak og stupte 80%
Redigert i går kl 21:55 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 23:15 209

Kanskje spørre dem det gjelder så er det lettere å få riktig svar - eller er du så vant til alternative sannheter at det å få korrekt svar ikke er viktig...?...;)

Jeg for min del har ikke ventet lenge - vi snakker om noen måneder og kursen har gått den veien jeg har forutsagt, verre er det med menigheten som har ventet år, mens kursen har gått den gale veien av hva de håpte på - kanskje heller spørre dem og deg selv inkludert - hva man venter på...?...;)
rischioso
I går kl 23:22 186

Da husker du nok feil, men det er vi jo vant til - jeg skal ikke kalle det løgn, for du vet jo ikke bedre så vi sier uvitenhet...;)
rischioso
I går kl 23:27 167

Jeg har generelt mye positivt og si, men da må det også være positivt. Jeg kan ikke som flere andre her inne snakke positivt om ting som ikke er positivt. I følge mine beregninger så skulle kursen ned og det delte jeg - at du med flere hadde en helt annen oppfatning hvor vi nå sitter med fasit på at den oppfatningen feilet så gjør jo ikke deres skivebom min innertier til møkk - det faller jo på sin egen urimelighet...;)
unikum
I går kl 23:47 122

Jeg sitter med 0 aksjer i Tgs , jeg har god tro på selskapet men litt lei kontrollerende kurs manipulering til short. De har også i dette selskapet delvis ødelagt omsetning. At de får lov å flytte så mye aksjer i slutthandelen hver dag uten å bli forstyrret er meg en gåte.
Uansett om jeg sitter utenfor så slenger jeg ikke negativt om selskapet og kursen. Det gir meg absolutt ingenting. Den messingen din i mange selskaper er det faktisk ingen som gjør på dette anonyme forumet foruten deg. Å det verste så tror jeg at du føler at du har riktig bare en eller annen kurs faller litt stort sett basert på TA Merkelig figur og Merkelig agenda om det er agenda eller bare tidsfordriv.
Kontur
I går kl 23:54 105

Kursen er på vei opp og kommer til å gå mye mer opp i Q3 og Q4.
Derfor jeg og de fleste på TGS forum sitter i aksjen. Skulle tatt seg ut at vi holdt på å lete rundt etter aksjer vi ikke trodde på og satte oss ned å skrive i mnds vis om hvor negative vi var. Folk ville tro vi var blitt galne.
StephanDerrick
I dag kl 00:11 68

29 august skal TGS avholde kapitalmarkedsdag. Det burde bli en viss driver i dagene fremover.

Forhåpentligvis kommer det noe nytt og konkret om refinansiering av PGS-gjelda. Greier de å få ned renten med i størrelesorden 4%-poeng?