TGS - A new era

Nestoren
TGS 01.07.2024 kl 17:43 178324

RIP Hvalross. Aldri glemt.
--
Hvem er klare for å skrive historie som verdens beste seismikkselskap?


"This is more than a merger of two companies," said Kristian Johansen, CEO at TGS. "It's a blending of strengths, uniting our robust financial performance, exceptional customer service, operational excellence, cutting-edge technology and innovation. Our new executive team is poised to drive forward these advancements with a fresh strategic vision, ensuring that our combined expertise translates into greater value for our customers and shareholders; while our new brand identity captures our commitment to being a strategic partner for energy companies worldwide, providing the insights and solutions needed for today and anticipating the challenges of tomorrow."

Capital Markets Day, 29 August 2024, Oslo:

The merger of TGS and PGS forms a powerhouse in the energy sector, enhancing its capabilities to support energy exploration and production on a global scale. As the industry evolves, TGS is ideally positioned to serve the entire energy market with more comprehensive, advanced solutions. This integration will enable the Company to leverage a wider pool of technological resources and expertise, significantly boosting its operational efficiency, innovation and customer engagement strategies. TGS leadership will present more information on the vision for the new Company at a Capital Markets Day, to be held in Oslo on 29 August 2024.

Redigert 22.07.2024 kl 19:42 Du må logge inn for å svare
Kontur
I går kl 21:25 2526

Grøntgress skrev Innlegget er slettet
Ta det som et godt tegn. De vil tape, skifte kurs, ectect. Har prøvd, men heretter er det bare å overse. Agendaen er da tydelig
Nestoren
I går kl 21:55 2439

Husker når Riskokern hadde pengene sine i Nordic Mining, Lifecare og NODL.
På en kveld ble det utvanningsemisjon i Nordic Mining or Lifecare mens NODL tapte en rettssak og stupte 80%
Redigert i går kl 21:55 Du må logge inn for å svare
rischioso
I går kl 23:15 2251

Kanskje spørre dem det gjelder så er det lettere å få riktig svar - eller er du så vant til alternative sannheter at det å få korrekt svar ikke er viktig...?...;)

Jeg for min del har ikke ventet lenge - vi snakker om noen måneder og kursen har gått den veien jeg har forutsagt, verre er det med menigheten som har ventet år, mens kursen har gått den gale veien av hva de håpte på - kanskje heller spørre dem og deg selv inkludert - hva man venter på...?...;)
rischioso
I går kl 23:22 2225

Da husker du nok feil, men det er vi jo vant til - jeg skal ikke kalle det løgn, for du vet jo ikke bedre så vi sier uvitenhet...;)
rischioso
I går kl 23:27 2206

Jeg har generelt mye positivt og si, men da må det også være positivt. Jeg kan ikke som flere andre her inne snakke positivt om ting som ikke er positivt. I følge mine beregninger så skulle kursen ned og det delte jeg - at du med flere hadde en helt annen oppfatning hvor vi nå sitter med fasit på at den oppfatningen feilet så gjør jo ikke deres skivebom min innertier til møkk - det faller jo på sin egen urimelighet...;)
unikum
I går kl 23:47 2158

Jeg sitter med 0 aksjer i Tgs , jeg har god tro på selskapet men litt lei kontrollerende kurs manipulering til short. De har også i dette selskapet delvis ødelagt omsetning. At de får lov å flytte så mye aksjer i slutthandelen hver dag uten å bli forstyrret er meg en gåte.
Uansett om jeg sitter utenfor så slenger jeg ikke negativt om selskapet og kursen. Det gir meg absolutt ingenting. Den messingen din i mange selskaper er det faktisk ingen som gjør på dette anonyme forumet foruten deg. Å det verste så tror jeg at du føler at du har riktig bare en eller annen kurs faller litt stort sett basert på TA Merkelig figur og Merkelig agenda om det er agenda eller bare tidsfordriv.
Kontur
I går kl 23:54 2138

Kursen er på vei opp og kommer til å gå mye mer opp i Q3 og Q4.
Derfor jeg og de fleste på TGS forum sitter i aksjen. Skulle tatt seg ut at vi holdt på å lete rundt etter aksjer vi ikke trodde på og satte oss ned å skrive i mnds vis om hvor negative vi var. Folk ville tro vi var blitt galne.
StephanDerrick
I dag kl 00:11 2100

29 august skal TGS avholde kapitalmarkedsdag. Det burde bli en viss driver i dagene fremover.

Forhåpentligvis kommer det noe nytt og konkret om refinansiering av PGS-gjelda. Greier de å få ned renten med i størrelesorden 4%-poeng?
PHOinvestor
I dag kl 07:23 1892

short er nå nede på 3,8, de mister terreng
oivindl
I dag kl 07:34 1856

"Jeg har generelt mye positivt og si, men da må det også være positivt."

Selvsagt har du mye positivt å si, så snart du har kjøpt aksjer er jo alt positivt.
Da kan du snakke om dobling på to dager, nyttårsraketter, garantere positive utfall osv.
Ikke at det nødvendigvis inntreffer, men definitivt positiv.
protagoras
I dag kl 09:28 1526

Teknisk:
Kursen er iferd med å penetrere stigende kanal fra undersiden.
Dersom tendensen holder seg og motstand på 138 tas ut, er potensialet ca 165 i første omgang.
protagoras
I dag kl 10:12 1366

Det finnes faktisk folk som er betalt for å trolle på nettet - det er jo også et levebrød.
Men det kan ikke være bra for den mentale helsa i lengden å sitte og produsere møkk dag ut og dag inn vel vitende om at det er nettopp det man gjør.
Ingen nevnt, ingen glemt.
Redigert i dag kl 10:13 Du må logge inn for å svare
Odi.1
I dag kl 10:13 1363

Med gode resultat og økende tilbakekjøp kombinert med Utbytter vil dem halte etter når aksjene går. Prisingen nå er langt fra hvor vi står neste Sommer.
rischioso
I dag kl 10:18 1330

Det er faktisk langt flere som sitter dag ut og dag inn og hausser - så sannsynligheten er langt større for at de er betalt for å gjøre akkurat det og hvordan kan de ha det når de er vel vitende om at kursen går hovedsakelig den gale veien - noe å tenke på...;)
Redigert i dag kl 10:19 Du må logge inn for å svare
Nestoren
I dag kl 10:23 1298

Har du hørt Riskokern når han er inne i en aksje? Makan til hausing skal du lete langt etter. Harmonychain skulle bli kjøpt opp med premie på 100%, Lifecare skulle opp til 10 kr. Husker når han var inne i PGS og løy om at det ble omsatt aksjer i offmarket 25% over kursen på børsen.
protagoras
I dag kl 10:26 1279

Trolling kan være både baissing og haussing - møkk er det okkesom.
Redigert i dag kl 10:29 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 10:27 1273

Det er godt å se at samme ulla treffer hverandre - dere burde etablere en egen jugekveruleringstråd hvor dere får utløp for det dere kan best...;)
protagoras
I dag kl 10:33 1237

God idé - og så kan jo du etablere en tråd om hvordan det er å leve som narsisist.
(jeg sa ikke at du er en...)
Redigert i dag kl 10:34 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 11:02 1139

Ja, mens andre får slite med sin ordblindhet - jeg sa ikke at du er, men stavekontroll kunne nok ha vært til hjelp...;)
Kontur
I dag kl 11:02 1139

Når man tar en beslutning om å kjøpe aksjer i et selskap så er det gjerne etter vurdering. Når man så bestemmer seg for å sitte som langsiktig aksjonær då er det iallefall for min del etter nokså grundig studie av selskapet. Vil tro at en slik tilnærming ikke er uvanlig.
St forumet har et overtall av skribenter som sitter med aksjer er naturlig. Forumet kan være et sted hvor vi oppdaterer og eller finner oppdateringer og nyttig informasjon. Mange av oss jobber eller nær bransjen og har ulik kunnskap og innfallsvinkler.
Man er med andre ord stort sett positiv men kritisk så lenge man er aksjonær. Mister man troen varig selger man seg som regel ut.

Dertil å lete etter aksjer man slett ikke har tro på og bruke tid på å skrive på et forum, nei det virker veldig spesielt synes jeg.
Hva skulle i såfall motivet være?
protagoras
I dag kl 11:42 1028

Du tenker at skrivefeil er en tilstrekkelig forutsetning for dysleksi?
Slettet bruker
I dag kl 11:53 984

TGS er et bunnsolid selskap, men en relativt kjedelig aksje på linje med andre blue chips. Det er naivt å tro at skriverier på et aksjeforum kan flytte kursen på slike aksjer opp eller ned.

Det er høyst legitimt å utveksle informasjon om selskapet og aksjen, men det må sies at i denne tråden er slik informasjon nesten helt fraværende.
Redigert i dag kl 12:40 Du må logge inn for å svare
rischioso
I dag kl 13:03 803

Gratulerer - du fikk nå i alle fall stavet ordet dysleksi rett - verre var det med narsissist...;)
protagoras
I dag kl 13:15 759

Takk - betyr det at jeg ikke er dyslektiker?

Edit
Vi avslutter småkranglingen her - la oss heller være enige i at vi begge har våre utfordringer; jeg bruker ikke stavekontroll, og du behersker ikke logikk.
Redigert i dag kl 14:17 Du må logge inn for å svare
Morraberget
I dag kl 14:14 632

Hva sier markedsanalytikerne om de kommende års utvikling innen Seismikk til havs …….. ! Et lite bidrag ihvertfall av faglig karakter fra de som analyserer utvikling og foretar prognoser basert på tall, båter, operatører, behov for mer seismikk osv. Blir sikkert sablet ned av The Trolls ….. Mr. Jhekyll and Mr. Hyde. Eller andre uten troa på TGS og selsvsagt uten aksjer 😇

«Growth Share 2024 : Future Trends and Developments to 2032

Chemical Industries By PR Chemical Industries By PR
Chemical Industries By PR
Publisert Jun 7, 2024
+ Følg
Insights on the "Seismic Survey Vessel Market" contribution of various segments including Country and Region wise Historic data (2018 to 2023), and Forecast Market Size (2024 to 2032) - (Get a Sample Copy of the Seismic Survey Vessel Report 2024)

"Seismic Survey Vessel Market" is Expected to Grow Significantly During the Forecast Period, Owing to various business drivers like the increasing demand for Ocean Mapping, Oil Drilling, Others is Also Responsible for Driving the Market's Growth.»
nafa
I dag kl 14:29 575

Takker så mye Morraberget ! 😀
Oversatt versjon:
« Vekstandel 2024: Fremtidige trender og utvikling til 2032

Kjemisk industri av PR Kjemisk industri av PR
Kjemisk industri av PR
Publisert 7. juni 2024
+ Følg
Innsikt i "Seismic Survey Vessel Market"-bidraget fra forskjellige segmenter, inkludert land- og regionmessig historiske data (2018 til 2023), og prognoser for markedsstørrelse (2024 til 2032) - (Få en prøvekopi av Seismic Survey Vessel Report 2024)

"Seismic Survey Vessel Market" forventes å vokse betydelig i løpet av prognoseperioden, på grunn av ulike forretningsdrivere som den økende etterspørselen etter havkartlegging, oljeboring, er andre også ansvarlige for å drive markedets vekst.»
Morraberget
I dag kl 15:07 469

👍🏻😃
Tyrkman
I dag kl 16:20 343

Tak for indlægget Morraberget. Endelig et indlæg som handler om hvad vi kan forvente af fremtiden og som er baseret på hvad folk med indsigt i branchen mener.
Tråden her ødelægges af spamming fra enkelte som tilsyneladende bruger masser af tid på en aktie de ikke ejer
rischioso
I dag kl 16:45 286

At du ikke behersker stavekontroll beviser du jo hver eneste gang du skriver, mens jeg beviser at jeg behersker logikk til det fulle noe aksjekursutviklingen beviser...;)

Ha en beviselig god helg!
Kontur
I dag kl 16:49 270

Ja, fremtiden ser unektelig lys ut. Verdier vurderes ofte på forventning så bare å glede seg.
Brukbar TGS uke med oppgang, litt også i dag
Skimmy
I dag kl 17:05 224

Synd den gikk såpass mye ned fra dagstopp. Uansett altfor lav omsetning i TGS og OSE generelt til å bevege kursene mye.
Morraberget
I dag kl 17:06 221

Hentet fra NTB i dagens nyheter i DN.no :

«Oppjustert anslag for årets olje- og gassinvesteringer
Investeringene til rørtransport og utvinning av olje og gass blir i løpende verdi anslått til å bli hele 257 milliarder kroner i 2024.

Anslaget er 4,1 prosent mer enn anslaget gitt i forrige kvartal»
10PS
I dag kl 17:22 181

Enig, skjelden jeg er innom å leser på disse trådene som er dessverre infisert av klovner uten aksjer og ekstremt lite nyttig selskaps informasjon. Dette er blitt en tråd for dagdriver uten noe spesielt å gjøre. Har troen på selskapet men ikke på de med skrive kløe. Syntes alle bør sjekke ut hvor mange innlegg enkelte har og likevel ikke har aksjer. Diagnosen er jo klinkende klar men likevel svarer noen på disse meningsløse innleggene hele tiden.
Da må man jo lure på hvor lettlurt mange er.