AKH - Ny strategisk plan (Aker, ACC, PHLY osv)

Frodon
AKH 03.07.2024 kl 16:03 20646

Røkke har et par prestigeprosjekter som han gjerne vil gjennomføre, eks offshore fiskefarm og eventyrsenter i Narvik med blant annet et datasenter. Røkke har solgt unna en del virksomheter nå, som har litt cash til overs. Kan Røkke klare å overtale nok eiere i børs selskapene uten virksomhet, som har cash, til å slå alle selskapene sammen, slik at de kan investere i et av de 2 prestigeprosjektene til Røkke?

Ser vi på ACC vil de ha ca kr 4,5 milliarder i cash. AKH eier bare 43%, slik at AKH eier «bare» kr 1,9 milliarder av de cash. Ved å fusjonere ACC med Aker Narvik, får Røkke tilgang til alle cash i selskapet. Også vil det potensielt komme inn noen milliarder ekstra til ACC de neste årene. I PHLY kan det komme ca kr 1 milliard i cash, hvis de ikke går på noen smell i byggingen.

Aker Narvik trenger ca kr 60 milliarder til prosjektet, dvs det må MYE mer finansiering på plass. Obligasjonslån med skyhøye renter når det tar så mange år å bygge opp, høres dyrt ut. Kan Yngve Slyngstad i Industry Capital Partners endelig gjøre noe nyttig iht lønnen han mottar? ICP har mistet mye nøkkelfolk og prosjektet har stoppet opp. Men kanskje han kommer på banen nå og får lurt noen inn i dette prestigeprosjektet?
Dansekongen
I dag kl 16:34 252

Hvor mye substans forventer du av en fyr som startet disse trådene?

- "Aker Horizons - Er dette vår beste pensjonssparing?" https://www.finansavisen.no/forum/thread/129797/view
- "Aker Horizons - Det grønne selskapet med HØYE inntekter" https://www.finansavisen.no/forum/thread/131903/view
- "Aker Horizons - Kursmål kr 36 til kr 115?" https://www.finansavisen.no/forum/thread/138128/view

Pussig nok insisterer han på å være den som "har truffet best på AKH".

# erindringsforskyvning
Frodon
I dag kl 17:44 219

At du har så lite fokus på AKH og så mye fokus meg, synes jeg er ganske utrolig. At du ikke liker de som setter seg skikkelig inn i et case + gidder å informere deg helt gratis, er kanskje noe du burde jobbe med…?
Frodon
I dag kl 17:46 219

Utfordringene i Norge er høye energi priser og skattekåte politikere. Når prosjektene ble regnet på, var det lave energi priser i Norge. Vi hadde et stort konkurransefortrinn vs Europa. Den tid er dessverre forbi
Taycon
I dag kl 17:48 214

Tror ikke det. Mener å huske at han «forsvant» fra forumet i 3-4 mnd. vår/sommer 23(?). Var også inne i Saga. https://www.finansavisen.no/forum/thread/154720/view
Redigert i dag kl 17:49 Du må logge inn for å svare
Frodon
I dag kl 17:48 215

Godt moren din fortsetter å motivere deg. Minner litt om første runde i idol, hvor det kommer folk motivert av moren sin 😉
Frodon
I dag kl 18:18 191

Bare synd du ikke solgte med gevinst, for da ville du jo gledet andre med det 😉

Nå har du tatt feil i årevis, ikke lytter du og lære evner du heller ikke. Så hva gjør du på dette forumet? Som sagt utrolig mange ganger, jeg finner case jeg setter meg ekstra godt inn i for å ha et best mulig investeringsgrunnlag. I mine øyne er det grunnrn til at jeg har gjort det bedre enn alle dere i AKH som har skrevet på disse trådene. Jøss, du følger litt med jo. Ja det var nesten riktig, har tjent masse i rente og obligasjonsmarkedet, selv etter inflasjonen. Og ca risikofritt. Dette er garantert noe alle investorene i AKH drømmer om. Tenk hvor stort det virkelige tapet deres er etter inflasjon 🙈

Det ble slengte ut noen feil kursmål fra meg om ACC. Jeg dokumenterte med link. Og fortsatt sitter du her å griner. På tide å vokse opp…? Børs er i hvert fall ikke noe for deg, det har blitt grundig dokumentert

AOW tapte du sykt mye penger på, til tross for mine advarsler. De som satt i AOW ved fusjonen, hadde solide tap som da ble realisert. De fikk AKH aksjer i bytte og de tapte de ca 70% på også. Husker griningen din derfra og den holder på fortsatt.
Frodon
I dag kl 18:20 190

Bra du tok advarslene mine og kom etter. Bare synd du ikke hørte etter tidligere, så du slapp all denne skatteletten 🥳
Frodon
I dag kl 18:23 182

Skjønner ikke hvor jeg har bommet? Aksjen raste nedover….men du + de andre på ACC trådene tapte mye av pengene deres. BCS tjente jeg mye penger på. Når jeg kjøpte og solgte ligger på trådene mine, slik jeg har gjort i lang tid. Er det ikke fint, så kan alle kontroll sjekke det i ettertid istedenfor backtradingen din, som bare er tull 😅
Frodon
I dag kl 18:26 179

Jeg er jo synske, har du glemt det? Treffer jo bra på at dine fremtidige innlegg handler om Frodon

Lest deg opp om AKH i 2022 nå, eller sitter du fortsatt fast i 2021?

Har du kommet deg helt til rapporten som viser at AKH og Mainstream har ca kr 20 milliarder i gjeld?

#Forelsket
Frodon
I dag kl 18:28 178

Du kan jo lese deg opp? La til og med ut kopi av sluttsedlene husker jeg, da det var så mye styr fra de som ikke fulgte med 😉

Er det ikke kjedelig å ikke ha blitt med på alle gevinstene? Du har faktisk sittet på mange av de samme trådene og hver gang har du investert motsatt av meg, som du tapte på. Skjønner det er irriterende, men lærer du aldri…?
Dansekongen
I dag kl 18:31 177

Nå som du snart har svart på alle innleggene etter tur, er det kanskje på tide å lytte til dem? Så slipper du å gjenta alle fadesene i NAS. Alle kan gjøre feil, det viktigste er at du lærer av dem. Tenk hvor mye penger du kunne spart ved å ikke være så sta, og heller hørt på velmente råd fra ekspertisen.
Frodon
I dag kl 18:33 173

Pensjonssparing med spørsmålstegn

Ja, Mainstream hadde veldig høye inntekter og eierne solgte nok 75% av selskapet til AKH på riktig tidspunkt….

Kursmål 36 til 115 var for å vise hvordan de ulike utregningsmetodene ga totalt ulike mål. Det var meglerhusene som hadde sprikende kursmål. Tenk at du i så lang tid har driti deg ut ved å tro at jeg har hatt kursmål kr 36 til 115 😅😅😅 Har sittet å ledd av deg lenge nå, for du skjønner jo ingenting av dette selv om jeg forklarer deg ting.

Kan du dokumentere et nick på HO, et meglerhus, en skribent på XI osv som har truffet bedre enn meg i AKH?

#VenterSpent
Taycon
I dag kl 18:43 162

He, he. Ydmyke Frodon. Mange var bekymret for deg da du forsvant og noen kopi av sluttsedler eller annen informasjon om salg på din Hrgi tråd finnes vel ikke. I så fall kan du jo bare legge det ut her.
Frodon
I dag kl 18:44 158

Alt ligger på tråden han linker til. Jeg kjøpte aksjer samme dag som Taycon solgte. Det tror jeg han angret på 🙈

«Saga Pure - Kurs kr 1,778, verdier kr 1,94?
Frodon
SAGA
19.10.2022 kl 16:13»

«Frodon
09.11.2022 kl 14:01
Da har jeg tatt gevinst, verdiene er priset inn i aksjen slik jeg skrev i åpningsinnlegget»

«Frodon
02.01.2023 kl 14:53
Prøver et nytt bet her nå. Får aksjene litt billigere enn forrige gang, men det går vell opp i opp med tapet Saga fikk ved konkursen i IC Technology AS»

«Frodon
23.01.2023 kl 13:06
Da har jeg gevinst sikret en del her. Ser jo ut som aksjen stiger pga en avis artikkel 😜«

Jeg setter pris på at dere dokumentere mine treff i aksje markedet. Men kan vi heller diskutere AKH og ikke alle gevinstene til Frodon? 😇
Dansekongen
I dag kl 18:45 158

Alle som unnlot å kjøpe AKH i 2021/2022, fordi de syntes IPO-kursen på 35 var mer oppblåst enn egoet ditt, har truffet bedre enn deg. Jeg inkluderer meg selv i denne gruppa.

Ingen andre meglerhus hadde høyere kursmål enn Sparebank 1 Markets sine 65 kroner. Alle de andre traff dermed bedre. Allikevel er det SB1M sine "analyser" du har reklamert ustanselig for i årevis. Hadde du lyttet til noen andre enn disse amatørnissene, kunne du kanskje ha lært noe du også.
upsidedown
I dag kl 18:47 158

Nok en gang tar du feil. AOW var en aksje jeg tok ny inngang etter å ha beholdt en lyttepost på ditt kursmål 1 og vi var flere som kjøpte i området 1,90 til 2,20 og fikk pen gevinst på innløsningen. Rett etter steg AKH opp til midt på tjuetallet og vi fikk ekstra bonus på det. Må jeg hjelpe deg å finne linker også der…

Og for øvrig hadde jeg en diskusjon med Hammer om et SHS som signaliserte en nedside til 22 en måned før du kom med din spådom i VOW. Et faktum jeg har gitt deg en link på før og fortsatt sitter du og spyr ut misinformasjon i håp om redde ditt eget skrukkete skinn.

Som sagt jeg er åpen på hvor jeg handler, men det er min business når jeg selger. De fire siste aksjene jeg har kjøpt i er ACC, AUSS, AKSO og aller sist i NAS hvor jeg fortsatt er på kjøperen. Fritt frem å lete frem hvor og når jeg kjøpte siden det står her på HO.
Redigert i dag kl 18:50 Du må logge inn for å svare
Taycon
I dag kl 18:47 157

Husker jeg solgte en liten post til deg på noen tusen aksjer for ca. 1.75. De fleste Saga aksjene ble jeg kvitt på ca. kr 3.
Frodon
I dag kl 18:51 149

Ja, får håpe moren din kan lære deg litt mer før du flytter ut. Veldig bra at hun motiverer deg, men det kan raskt slå feil hvis du ikke evner å lytte og lære samtidig. Jeg er nok mindre optimistisk for din fremtiden enn din mor, men husk at hver dag du står opp, velger du selv hvordan folk skal oppfatte deg.

Håper leksjonen innen speiling var nyttig, men har mine tvil 😉
Frodon
I dag kl 18:53 147

Alt ligger på trådene. Selv om dere får dokumentert 20 perfekte treff, sitter dere fortsatt å griner. Så hvorfor skal jeg kaste bort min tid på å dokumentere enda flere treff?
Frodon
I dag kl 18:54 147

Jeg tviler ikke på at du tror dette er dokumentasjon, men det er ikke det
Dansekongen
I dag kl 19:03 136

Det har jeg dokumentert mange ganger, men du lærer jo aldri.

# tungnem
Dansekongen
I dag kl 19:09 133

Fordi du ikke har noe liv utenfor Hegnars tivoli? Eller fordi du får betalt per innlegg? Eller fordi du er manisk?
upsidedown
I dag kl 19:09 132

Så han har rett du sitter på tap i HRGI, siden du svarer om SAGA.

Frodon snakker stadig om backtracking. Det er et kjent ordtak som fortsatt har gyldighet. «På seg selv kjenner man andre».
Taycon
I dag kl 19:10 130

Jeg bare ler. Ligger nok ikke noe om salg fra deg på din Hrgi tråd. Hvis jeg mot formodning tar feil, kan du lett legge det ut her.
Frodon
I dag kl 19:29 112

Dine meninger er ikke dokumentasjon, og det er heller ikke å dra ting ut av sammenheng

Det er bare snakk om å skjønne enkle ting (den linjen lærte du) 😅😅
Frodon
I dag kl 19:33 111

Det må jo være utrolig kjedelig å se at andre lykkes, spesielt når du får dette dokumentert av så mange forskjellige nick på HO 😉

Da antar jeg at du sluttet å lese deg opp om AKH på info fra 2021 og at du pr 27.7.2024 IKKE engang vet at AKH og Mainstream har ca kr 20 milliarder i gjeld

Dvs gjelden er på vanvittige ca kr 20.000.000.000.
Frodon
I dag kl 19:34 109

Hvis du leser hva JEG skriver, har jeg svart deg at til og med sluttsedlene mine ble lagt ut. Hvis du kaller det backtrading, synes jeg oppriktig synd på deg
Frodon
I dag kl 19:37 105

Du tar feil og jeg er for å diskutere AKH. Det er dere som kan bruke deres egen tid på å finne det, hvis dere vil.

Se på alle innertier treff jeg har dokumentert til dere nå og ikke en eneste av dere har engang kommentert det. Jeg tar det som misunnelse og kommer aldri til å tro noe annet før jeg hører en mer sannsynlig forklaring 😉
Dansekongen
I dag kl 19:41 100

All dokumentasjon jeg og andre ønsker, finner vi lett i arkivet. Frodons Hall Of Shame. 😂
Taycon
I dag kl 19:52 90

Jeg tar nok ikke feil når det gjelder Hrgi. Ingen synest det er festlig å ryke 30-40% slik du nok gjorde i Hrgi. Det er slik som til og med den beste kan oppleve. Uansett god underholdning dette.
upsidedown
I dag kl 19:54 87

Det var du som brakte inn begrepet backtracking, men jeg så ikke noe relatert til HRGI som var spørsmålet. Det er en differanse på 7-8 kroner her og jeg skal ikke plage deg med nedgangen i prosent.

Siden du angriper andre og drar usammenhengende konklusjoner må det være et minimum at du følger opp dine egne standarder og viser oss når du skrev at du solgte i HRGI.
Taycon
I dag kl 20:01 75

Et av Frodons siste innlegg på egen Hrgi tråd: Frodon
10.07.2023 kl 21:17
2689
malkis skrev
Takker igjen for veldig godt svar Frodon ! Du veit og sette deg inn i ting ! Da er det bare og fort..
Prøver å få ned risikoen på egne investeringer ved å grave i det som er mulig å grave i 😜 Hva tenker du rundt emisjons risikoen her? Jeg tenker jo at risikoen for emisjon er lav det neste året, hvis de ikke skal starte et prosjekt. Og hvis de skal starte et prosjekt, blir det børs meldt først, så kjører de emisjon etterpå. I mine øyne virker det meget rart å kjøre emisjon på dagens kurs før en trigger er børs meldt. Er det noen sjans for at de kjører emisjon først? https://www.finansavisen.no/forum/thread/157382/view/0/1
Redigert i dag kl 20:03 Du må logge inn for å svare
upsidedown
I dag kl 20:30 54

Ser han er inne og roter igjen..
«Du var jo blant de som tapte mye på dette, som aldri evnet å lytte eller skjønne, så skjønner frustrasjonen din. MEN, det er deg selv og dine valg du burde være frustrert over»

Siste pott av mine ACC aksjer ble solgt 3. januar 2022. Den gangen var vi to nick på HO som kommenterte på ACC-tråden og begge solgte rundt 30. Jeg dro 50 prosent av salgene over i 2022 da det ga meg 19 måneders henstand på å betale skatten.

Etter det hadde jeg tre trades i ACC som før nevnt.
Redigert i dag kl 20:36 Du må logge inn for å svare
Dansekongen
I dag kl 20:47 40

Typiske åpningsreplikker fra Frodon etter noen dagers stillhet på tråden:

- "Har alle realisert tapet nå?"
- "Hvor mye har dere tapt?"

Sagt med dårlig skjult skadefryd. Muligens også med ståpikk. 🤣