KITRON mot 100 kroner 📈 💰 🚀

oryx
KIT I går kl 09:53 885

Kitron er et ledende skandinavisk Electronics Manufacturing Services (EMS)-selskap, som leverer alt fra ferdigmonterte elektroniske kretskort til komplette sluttprodukter for kunder globalt. De tilbyr tjenester innenfor hele verdikjeden av elektronikkproduksjon, inkludert tilkoblinger, elektrifisering, medisinsk utstyr, industri og forsvarssektoren. Kitron har 2800 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tsjekkia, India, Kina, Malaysia og USA. I hver av disse regionene tilbys produkter tilpasset kundene.

De senere årene har det vært et stort fokus på Kitrons tjenesteyting til forsvarssektoren. Kongsberg-gruppen og andre store internasjonale selskaper i forsvarsindustrien har vært og er en stor kontraktspartner, og Kitrons elektroniske kretskort og EMS er en viktig faktor for forsvarsindustrien.

Forsvarsindustrien er segmentet med de høyeste marginene, og det skal investeres for mange milliarder både i Norge, i europeiske NATO-land og i USA. Dette er i ferd med å skape en supersyklus for Kitron, som er plassert midt i smørøyet for denne utviklingen. Markedet har ennå ikke tatt innover seg hvor sterkt dette blir, noe planene om bygging av ny fabrikk i Norge burde være et veldig tydelig signal på.

Kitron vil bli en vinner innen EMS fremover. Sterk underliggende etterspørsel vil sende aksjen opp til ny ATH over forrige topp i fjor, som var på 46,80 kroner. Da kan lokket gå av aksjekursen, og kursen kan stige mot 60 - 70 kroner. Kommer vi dit, kan magneten mot 100 kroner være satt. Ser ikke et annet selskap på Oslo Børs med like lyse fremtidsutsikter som Kitron.

https://kitron.com/
Redigert i dag kl 09:57 Du må logge inn for å svare
oryx
I går kl 11:19 805

VG i dag:
"–Vi har vedtatt nye forsvarsplaner som krever flere styrker og høyere beredskap. Det koster penger. Derfor har vi også vedtatt kapasitetsmål for hvert enkelt land, tusenvis av mål for hva slags styrker og våpensystemer de skal ha", sier generalsekretær i NATO Jens Stoltenberg.

"Den norske langtidsplanen for Forsvaret, som Stortinget vedtok enstemmig i juni, dyttet Norge opp over to prosent-grensen i dette året. Fremskrivningene viser at Norge vil passere tre prosent av BNP på forsvar om 10 år, når det norske forsvaret skal bli større med nye fregatter, ubåter, luftvern og alt det andre som ligger i planen."

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zAEzQ4/stoltenberg-om-nye-forsvarsplaner-vil-koste-klart-mer-enn-to-prosent
Capslock
I går kl 17:32 622

Har signert kontrakt om nytt norsk «supermissil»
Fredag signerte Forsvarsmateriell en kontrakt om Supersonic Strike Missile med Kongsberg Defence & Aerospace. Missilsystemet skal være klar for bruk fra 2035.
Sunniva Berggreen Kaalaas
JOURNALIST
PUBLISERT Fredag 05. juli 2024 - 11:30 SIST OPPDATERT Fredag 05. juli 2024 - 12:44

Mere jobb for Kitron kanskje .
Redigert i går kl 17:49 Du må logge inn for å svare
clanz
I dag kl 07:16 388

Kanskje det.. men forsvar er vel i rundt 20% av inntektene til Kitron... og når markedene ellers ikke går bra... så skal vel ikke Kitron uten videre opp i 100
Andersiverden
I dag kl 11:28 211

Følg med på 1/2 års rapport 11.juli.
Redigert i dag kl 13:53 Du må logge inn for å svare
Troll_Leff
I dag kl 16:22 57

He, he 20% av beløp? bruk hue. Tror KIT har mer enn nok å dekke forsvars etterspørselen, og vil tro de største og viktiigste kundene vil sikre seg og alt annet blir lavt prioritert. Hos KIT er det de største og viktigste kundene innen forsvar som styrer og bestemmer.
A-Spekulant1
I dag kl 17:07 18

Tror forsvar er 20%
Men det kan jo øke