kit

oryx
KIT 06.07.2024 kl 09:53 16345

Kitron er et ledende skandinavisk Electronics Manufacturing Services (EMS)-selskap, som leverer alt fra ferdigmonterte elektroniske kretskort til komplette sluttprodukter for kunder globalt. De tilbyr tjenester innenfor hele verdikjeden av elektronikkproduksjon, inkludert tilkoblinger, elektrifisering, medisinsk utstyr, industri og forsvarssektoren. Kitron har 2800 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, Litauen, Tyskland, Polen, Tsjekkia, India, Kina, Malaysia og USA. I hver av disse regionene tilbys produkter tilpasset kundene.

De senere årene har det vært et stort fokus på Kitrons tjenesteyting til forsvarssektoren. Kongsberg-gruppen og andre store internasjonale selskaper i forsvarsindustrien har vært og er en stor kontraktspartner, og Kitrons elektroniske kretskort og EMS er en viktig faktor for forsvarsindustrien.

Forsvarsindustrien er segmentet med de høyeste marginene, og det skal investeres for mange milliarder både i Norge, i europeiske NATO-land og i USA. Dette er i ferd med å skape en supersyklus for Kitron, som er plassert midt i smørøyet for denne utviklingen. Markedet har ennå ikke tatt innover seg hvor sterkt dette blir, noe planene om bygging av ny fabrikk i Norge burde være et veldig tydelig signal på.

https://kitron.com/
Redigert 09.07.2024 kl 12:08 Du må logge inn for å svare
Troll_Leff
22.08.2024 kl 22:38 1273

Kitron får mer enn nok å gjøre i flere 10 år, bare med å produsere nok forsvars materiell. Denne kontrakten som ble inngått for under 2 måneder siden, har nok "markedet" glemt for lenge siden.
https://www.thedefensepost.com/2024/07/01/kitron-naval-strike-missile/
Troll_Leff
02.09.2024 kl 09:48 967

Lurer på hvilken "deal" AAT & Co har med den store aksjeposten fra Note som ble veltet i fanget deres i 2017, som i etterkant ble at han ble en flaggende "bjellesau" og de kunne flagge hans kjøp/salg som gjør at han nærmest kan styre kursen dit de vil. Ikke for alle likt, jaggu ikke rart de blir rike i en fart. Ser ut som disse "bjellesauene" har hver sine selskaper de kan boltre som de vil i, ved hjelp av flagging av kjøp/salg. Man kan gjerne skylde på markedet bestemmer, men her er det andre som bestemmer kursen. Selvfølgelig skulle et slikt selskap vært langt mer verdt og ettertraktet, men de har full kontroll på utestående aksjer. Vi ser også råttenskapen, meglerhusene kom med kursmål 42.- når kursen var i 40,- for så i etterkant å ramle ned på dette nivå, og når kursen var i 30,- var anbefalingene mer lunkne og anbefalte helst salg, får de sendte kursen opp i 40,- Det er fa.. juks løgn og lureri fra A-Å fra disse meglerhusene, og de utplasserte og organiserte "bjellesauene" Ingen som tar tak i slikt som dette når vi har en regjering som operere på lik linje, løgn og lureri. Mange ser det, men taler man mot den indre "kjerne" blir det kalt "konspirasjons teori"
Redigert 02.09.2024 kl 10:08 Du må logge inn for å svare
bellx
13.09.2024 kl 09:27 411

Hør hva analytikeren fra dnb sier om kitron på økominyhetene hos hegnar nå.
Troll_Leff
I dag kl 10:07 184

KOG skal bygge robot fabrikk i USA, KIT og KOG er allerede godt etablert i USA.
Flom i Polen og Tsjekkia, var dette i fare for å ramme KIT sine fabrikker, eller svekke produksjon, burde dette vært børsmeldt allerede, noe det ikke er.
Bjarne Kanin
I dag kl 15:38 110

KITs sine fasiliteter i Polen og Tsjekkia ligger ikke i områder der det er flom. i Polen ligger fabrikken nord i landet, og i Tsjekkia et stykke vest for flomområdet.

Finner alle lokasjoner i denne linken, med Google map også:
https://kitron.com/contact-us#locations
bellx
I dag kl 17:09 58

Takk for du sjekket bjarne, jeg tenkte ikke så langt. Når det gjelder kursutviklingen skulle man tro at alle fabrikkene lå under vann men håper på bedre dager når q3 res.kommer?
bellx
I dag kl 17:13 53

incap,note,scanfl alle i pluss i dag.pareto hadde positiv analyse på note i dag.Kursmål 165