CYViZ, Neste teck rakett på oslo børs?

Granly
CYVIZ 11.07.2024 kl 20:49 152

CYVIZ, Neste teck rakett?

Kort om selskapet:

Cyviz betjener globale virksomheter og myndigheter med de strengeste kravene til brukervennlighet, sikkerhet og kvalitet, som engasjerer mennesker, tilrettelegger for samarbeid og understøtter beslutningsprosesser. Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs

Cyviz’ verdiforslag
Cyviz er neste nivå samarbeid. Vi bringer kommunikasjon, kontroll og interaksjon sammen, drevet av avansert teknologi, men drevet av én viktig ting: mennesker. Cyviz gjør livet bedre ved å gjøre det komplekse enkelt, og sikre at arbeidet er mer oppslukende, produktivt og til slutt morsommere.
Dette er Cyviz. Fremtiden på jobb, akkurat her, akkurat nå.


Cyviz

Flere analytikere/investorer hadde i slutten av 2023 Cyviz som en favoritt i 2024,

Vi har også lest i 2023 artikler om Cyviz der de spør kursen kraftig opp men dessverre har ikke det kjede enda, men kanskje det gir da muligheter for en fin gevinst framover?

Tidligere i 2024 besøkte en av CYVIZ største aksjonerer Finansavisen sin fredags podkast og var positiv til fremtiden for selskapet.

flere var skeptisk til Cyviz i 2023 da de var skeptisk til den økonomiske styrken pga nye kontrakter ville binde opp kapital, men dette har Cyviz løst på en god måte ved å kreve en del i forhåndsbetaling og betaling underveis som dekker kostnadene til selskapet under kontrakt, samt fortjeneste etter ent oppdrag. Noe som bedrer bunnlinjen og kassebeholdningen til selskapet som gjør at de har mulighet til å ta på seg nye kontrakter da de ikke låser kapital.

q4 2023 fikk selskapet mange nye kontrakter som gir godt arbeid for 2024.

I tillegg fikk de en ny kontrakt av microsoft (eksisterende kunde) 25 juni 2024 på 70,3 millioner kroner, De starter umbimdelbart på denne kontrakten som vil generere gode inntekter framover, sluttføres i 2025.

I tillegg til alt det som er nevnt over lanserte også Cyviz en tjeneste høsten 2023 som vil gi repeterende inntekter framover, som vil styrke inntjeningen til selskapet og trygge driften mer.

Eg er en liten hobby investor, men eg har stor tro på Selskapet framover, da de leverer god teknologi og løsninger for selskaper, regjeringer og forsvar som vil være etterspurt i tiden og årene framover, i tillegg regner eg med at større press blant annet å kutte ned på reisevirksomhe vil øke behovet for kode kontrollrom eller kommunikasjonsrom noe som vil bidra til vekst. I tillegg vil den økende digitaliseringen offshore trenge teknologien og produktene til Cyviz.

Eg ser med andre ord lyst på fremtiden og tenker Cyviz vil gi god fortjeneste på sikt, men opp til dere å lage deres egen mening om selskapet.

Granly
Redigert 11.07.2024 kl 20:49 Du må logge inn for å svare
Sunn Skepsis
I dag kl 10:17 51

Godt forsøk.