Aker Carbon, børsen sikreste investering?

Granly
ACC I går kl 21:02 186

Er aker Carbon børsen sikreste investering?

Selskapet har solgt 80% av selskapet til SLB og fått betalt 4,12 milliarder kroner for aksjene sine.

ACC vil eie de resterende 20% av de sammenslåtte selskapet, og i tillegg vil Acc beholde 400 milioner kroner.

Dette tilsvarer en verdi på 9,19 kroner pr aksje i ACC.

ACC vil også ha rett til en prestasjonsbasert betaling på opptil 1,36 milliarder kroner. Dette vil betales i perioden 2025 til 2027.

Etter en bindingstid på tre år har ACC rett til å selge sin resterende andel av ACH til SLB i løpet av en periode på seks måneder. Salgsprisen vil være basert på markedsverdien av det sammenslåtte selskapet, med et gulv på 1,03 milliarder kroner og et tak på to ganger denne prisen.

Med andre ord er mye av fremiden her sikret. Nå fikk vi halvtårs rapporten 10 Juli, så vi vet selskapet har fått betalt og sitter på my kontanter (4,5 milliarder) som overstiger børsverdien.

Det som har gjort flere skeptiske er usikkerheten om fremtiden av selskapet, hva skal de gjøre med pengene? hva er planen for fremtiden?

Eg tenker det beste hadde vert å betale halvparten av kontantbeholdningen ut til aksjonærene og investere pengene i nye muligheter innen for carbon som vil gi aksjonærene god avkastning framover.

men uansett så sitter selskapet ved dagens dato på verdier over 9 kroner pr aksje.

Med det tenker eg at dette er et av de sikreste investeringene på børsen på nåværende tidspunkt. mye e sikret i årene framover samt de har en stor kontantbeholdning. Men hva tenker dere?

Granly
Marco Deniro
I går kl 21:38 128

Et forspill til hva denne aksjen fortjener og vil oppnå neste kommende ukene / månadene , Atombombe er på vei og kan eksplodere når som helst og er nært forestående .ACC er ikke bare den sikreste investering ,ACC er Kongen av aksje 💰💰💰 og tiden vil vise det snart .